Διυλιστήριο: 07/19/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

VIDEO - Ανατρέπει τα επιχειρήματα των Ουκρανών !!!

Δεν θέλαμε να πάρουμε θέση στην συντριβή του αεροσκάφους σεβόμενοι την δολοφονία των 298 επιβατών. Αλλά μετά τον πόλεμο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης υπέρ της ουκρανικής κυβέρνησης (διορισμένης όπως θυμάστε) και κατά της ρώσικης κυβέρνησης, και μετά την απαγόρευση από την ελληνική κυβέρνηση της εισόδου στην χώρα μας της Προέδρου της Άνω βουλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας κυρία Βαλεντίνα Ματβιένκο, η οποία βάζει βόμβα στα θεμέλια των ελληνορωσικών σχέσεων, δεν μπορούμε να μην σας παρουσιάσουμε το video ντοκουμέντο το οποίο αποδεικνύει ότι το αεροπλάνο δεν χτυπήθηκε όπως υποστηρίζει η ουκρανική κυβέρνηση από ρώσικο πύραυλο. Το αεροπλάνο συνετρίβη στο έδαφος. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε. Αλλά καταρρίπτει το βασικό επιχείρημα ότι καταρρίφθηκε από ρώσικο πύραυλο.



Παίζονται πολλά μεγάλα παιχνίδια που ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή άρχιζε να ''πέφτει'' από την ημέρα που υπέγραψε ο Καραμανλής την συμφωνία με την Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, που τελικά η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε.
Από την άλλη θα θέλαμε να σας δείξουμε (όπως είναι δημοσιογραφικά σωστό) και την άλλη άποψη και να σας αφήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.



http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εκτροχιαστήκαμε!..

    Τα πράγματα μάλλον έχουν εκτροχιαστεί.
Ή δρομολογηθεί..

Επιβατικά αεροπλάνα βομβαρδίζονται και καταρρίπτονται, χωρίς αυτό να επιφέρει την παγκόσμια αντίδραση που ένα τέτοιο γεγονός θα έπρεπε να συνεπάγεται.

Οι απόγονοι ή και οι ίδιοι που στον Δεύτερο Παγκόσμιο υπέστησαν την γενοκτονία των γερμανών ναζί,
..τώρα προκαλούν μιά άλλη γενοκτονία, αποδεικνυόμενοι και οι ίδιοι ναζί, κοντεύοντας να δικαιώσουν τους προ 70ετίας διώκτες τους.

Εδώ, στην χώρα μας, ένα τεράστιας κλίμακας πείραμα για το πώς φτωχοποιείς και υποδουλώνεις ένα κράτος, χωρίς λόγο, με το ''έτσι θέλω'', βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιάζει τούτη η γωνιά του πλανήτη να έχει μπεί σε μιά παράλογη τροχιά.
Ή στο στόχαστρο αυτών που σχεδιάζουν την παγκοσμιοποίηση.
Μιά παγκοσμιοποίηση που δεν είναι τίποτε άλλο από μιά παγκόσμια δικτατορία, όπου εκ των προτέρων θα έχουν οριστεί ποιές περιοχές του πλανήτη θα προορίζονται για ποιά δουλειά:
Αλλού η ζώνη της ευημερίας και του πλούτου,
..αλλού η ζώνη των φτηνών εργατικών χεριών, και της πάμφθηνης βιομηχανικής παραγωγής με αναλώσιμο έμψυχο υλικό,
..αλλού η ζώνη παραγωγής αγαθών,
..αλλού η ζώνη τουρισμού για τους προύχοντες λαούς του πλανήτη,
..αλλού η ζώνη κατοικίας και επιβίωσης των ''αθλίων'' και των δουλοπάροικων του κόσμου τούτου,
..και αλλού η ζώνη που θα αποτελέσει την χωματερή, την υποδοχή των παντός είδους απορριμάτων, βιομηχανικών, ενεργειακών, ραδιενεργών,
..και όπου θα εργάζονται απορρίματα σωματικά και ψυχικά μιάς κατακερματισμένης ανθρωπότητας, που όλο και περισσότερο θα μοιάζει στην κοινωνία των ζώων!

Το ''1984'' είναι εδώ!
Ο κακομοίρης ο Όργουελ έπεσε έξω μόνο κατά 20 με 30 χρόνια.
Το δυστοπικό απολυταρχικό καθεστώς που περιγράφει, ήδη υφίσταται,
..και τις συνέπειες της ύπαρξής του πολύ καλά τις αισθανόμαστε εμείς εδώ στην χώρα μας.

Όποιοι σ' αυτό το περιβάλλον ζόφου που έχει περιέλθει ήδη ο πλανήτης, μιλούν για ανάπτυξη κι ευημερία,
..δεν είναι παρά οι υπάλληλοι και τα φερέφωνα, οι εκπρόσωποι κι οι αντιπρόσωποι της οιονεί ''παγκοσμιοποίησης'',
..στην πραγματικότητα, της παγκόσμιας δικτατορίας δύο-τριών λαών εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανθρώπινου πληθυσμού της γης.

Ο κάθε λαός που έχει ήδη μπει στο στόχαστρο, πρέπει να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά στα σχέδια των προδοτών της ανθρωπότητας και του ανθρώπινου πνεύματος.

Είναι αδύνατον ο λαός της χώρας που γεννήθηκε ο Αριστοτέλης και ο Δημόκριτος, ο Αισχύλος και ο Ηράκλειτος,
..να παραδώσει ''τοις κυσί'', ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, το πνεύμα της πραγματικής παγκοσμιότητας και του ουμανισμού,
..που αν εδώ σβήσει, δεν θάχει ελπίδα πουθενά!..

Υ.Γ Δυστοπία (από το ελληνικό δυς+τόπος) ονομάζεται η περιγραφή ενός φανταστικού κόσμου απόλυτης δυστυχίας.

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Νίκος Ρογκάκος : η νέα Όλγα Τρέμη .... Τρέμει η θέση της !!! - VIDEO

Έχουμε δει δημοσιογράφους και δημοσιογράφους. Έχουμε ακούσει την Όλγα Τρέμη να υποστηρίζει με μένος την συγκυβέρνηση, έχουμε ακούσει τον Πρετεντέρη να σκίσει τα ιμάτια του υπέρ των δανειστών και της Τρόικας, αλλά ο Ρογκάκος έρχεται σαν ''κρυφός κυνηγός'' να σπάσει όλα τα όρια. Τον είχαμε παρατηρήσει προεκλογικά να βγάζει λόγο,που θα μπορούσε να ήταν σποτάκι της συγκυβέρνησης, (ακούστε το να μας πείτε την γνώμη σας), υπέρ της σταθερότητας και των βημάτων ανάπτυξης που κάνει η κυβέρνηση, να λέει ψευδός ότι η κυβέρνηση φρόντισε να βοηθήσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, να φοβίζει τους Έλληνες ότι θα ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν με την επικινδυνότητα να χαθούν οι καταθέσεις.



Αλλά τώρα πάλι στην σύλληψη του Μαζιώτη, στην συνέντευξη με τον υπουργό, του μόλις ενός μήνα, Βασίλη Κικίλια, δεν ξεχνά να δείξει το μεγάλο του θαυμασμό σε αυτόν και την συγκυβέρνηση. Ξεκινά να λέει ότι θα είναι δύσκολη η επικοινωνία μας, όπως δύσκολη ήταν και η σύλληψη της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ναι δεν το πιστεύετε. Με τον Μαζιώτη είχαμε την σύλληψη όλης της Τρομοκρατίας. Και βέβαια δεν σταματά εκεί.
Μία καίρια ερώτηση από τον αντικειμενικό δημοσιογράφο προς τον υπουργό (στο 6.10) : '' Η ειδοποίηση ότι βρήκαμε τον Μαζιώτη (προσέξτε την διαβάζει), που σας βρήκε ; Ήσασταν στο υπουργείο; ενημερωθήκατε άμεσα ΠΡΟΦΑΝΩΣ; '' και ο υπουργός, νέος πολιτικός, δεν καταλαβαίνει την πάσα του δημοσιογράφου και απαντά απλά στο υπουργείο. Ο δημοσιογράφος συνεχίζει : ''συντονίζατε ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτή την υπόθεση κύριε υπουργέ με ΜΕΓΑΛΗ ΖΕΣΗ, έτσι ;'' Ο Υπουργός (εδώ ένα μεγάλο μπράβο στον Βασίλη Κικίλια) δεν καταλαβαίνει ή είναι νέος πολιτικός ή καλύτερα δεν θέλει να καταλάβει και απαντά στον δημοσιοκάφρο : '' Θα μου επιτρέψετε να σας πω για μία ακόμα φορά, τις επιχειρήσεις τις συντονίζει ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και τα αρμόδια τμήματα, εγώ είμαι απλά πολιτικός προιστάμενος και περιορίζομαι στα υπουργικά μου καθήκοντα.'' Σε αυτήν την απάντηση προσέξτε τον Ρογκάκο. Σκύβει το κεφάλι και μισογελάει. Άραγε τι σκέφτεται. Μήπως ότι δεν καταλαβαίνει ο υπουργός την πάσα του ;
Επιτέλους, με την βοήθεια και του άλλου δημοσιογράφου, ο Υπουργός παίρνει μπροστά, και αρχίζει να λέει τους στόχους του σαν υπουργός και σαν κυβέρνηση απέναντι στον πολίτη και φυσικά ο αντικειμενικός δημοσιογράφος να κουνά καταφατικά το κεφάλι, ικανοποιημένος που μπόρεσε να πει ο υπουργός αυτά που έπρεπε.        


Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τις 23 Μαίου, την ημέρα των γενεθλίων του Αντώνη Σαμαρά, ο Ρογκάκος μαζί με την Τρέμη να τραγουδήσει στον πρωθυπουργό της Τρόικας το Happy Birthday όπως έκανε ένας άλλος αντικειμενικός δημοσιογράφος στην μητέρα Πατρίδα τους, Γερμανία


http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....