Διυλιστήριο: 01/13/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Τέσσερα χαρακτηριστικά video του Νάιτζελ Φάρατζ. Πρέπει να τα δείτε !!!

Ο Νάιτζελ Πολ Φάρατζ είναι Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party -UKIP) γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στο Ευρώ. Αυτή την στιγμή διατελεί μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αντιπροσωπεύοντας την Νοτιοανατολική Αγγλία και μαζί με τον Φραντσέσκο Σπερόνι διαχειρίζεται την ευρωπαϊκή ομάδα "Ευρώπη Ελευθερίας και Δημοκρατίας".

Στο καταστατικό της ομάδας η πρώτη παράγραφος αναφέρει τον πολιτικό σκοπό ως εξής:


Η ομάδα είναι ανοιχτή σε βουλευτές που συμμερίζονται μια Ευρώπη Ελευθερίας και δημοκρατίας και αναγνωρίζουν την διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και την κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Κύριο χαρακτηριστικό τόσο του Farage όσο και της ομάδας είναι ο σκεπτικισμός και η εναντίωση στην νομισματική ένωση της Ευρώπης. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως φιλελεύθερο και συντηρητικό.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τέσσερα χαρακτηριστικά video :

http://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δεν διαγράφονται τα αδικήματα για Παπακωνσταντίνου - Και του πάνε τα βραχιολάκια ....

Ξεκινάει η διαδικασία της ανάκρισης για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, αφού δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα σε βάρος του για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Με απόλυτη μυστικότητα το πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου συνεδρίασε το Σάββατο στον Άρειο Πάγο και αποφάσισε ομόφωνα ότι τα δύο κακουργήματα της απιστίας στην υπηρεσία και της νόθευσης εγγράφου και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν έχουν παραγραφεί.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου έδωσαν απάντηση σε ερώτημα που συνδεόταν με τη Βουλή της μιας μέρας η οποία συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Και αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο 86 του Συντάγματος «εάν έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι χωρίς να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη επέρχεται αποσβεστική προθεσμία», κάτι που σημαίνει ότι εξαλείφεται το αξιόποινο και η πολιτεία δεν έχει το δικαίωμα να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία σε βάρος πρώην υπουργού.

Αναλυτικότερα, τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου έκριναν ότι δεν έχει επιφέρει παραγραφή των αδικημάτων η Βουλή της μιας μέρας που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Συγκεκριμένα, έκριναν ότι η δίωξη από τη Βουλή κινήθηκε εντός της αποσβεστικής προθεσμίας γιατί η επόμενη Βουλή που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, δεν είχε σύνοδο. Κατά συνέπεια, συνέχισαν οι δικαστές, η επόμενη σύνοδος που άρχισε η αποσβεστική προθεσμία είναι αυτή που εξελέγη Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα νόμιμα η Βουλή άσκησε τη δίωξη σε βάρος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάσκεψη του Δικαστικού Συμβουλίου εκφραστήκαν δύο συγκλίνουσες απόψεις οι οποίες όμως καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα, ότι δεν έχει επέλθει παραγραφή των αδικημάτων.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη..*

Δεν θα σταθούμε στα ποσά, τα οποία ήταν έτσι κι αλλιώς τεράστια,
..και ικανά να καταστρέψουν, όπως και κατέστρεψαν, την οικονομία μίας μικρής χώρας.

Θα σταθούμε στην ηθική πλευρά του πράγματος. Ή μάλλον στην ανήθικη!

Την τριακονταετία 1981-2011, με εικοσιδύο χρόνια κυβερνήσεων ΠαΣοΚ, και οκτώ Νέας Δημοκρατίας, η διάβρωση του κράτους από διάφορους επιτήδειους τύπους υπήρξε καταλυτική.

Οι άνθρωποι αυτοί με όλων των ειδών τις λοβιτούρες και τις απατεωνιές, με μίζες, εργολαβίες, αναθέσεις, συμβάσεις, δάνεια και θαλασσοδάνεια, διαχείριση Κοινοτικών πόρων, διορισμούς, συμβούλια, συνέδρια, έξοδα παράστασης, προώθηση lifestyle, εξαγορές συνειδήσεων και φονικών χεριών,
..κατάφεραν να γονατίσουν την (ρηχή) οικονομία της χώρας και να την οδηγήσουν στην ουσιαστικήπτώχευση, και άμεση εξάρτηση από εξωχώρια κέντρα εξουσίας.

Το χειρότερο όμως είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι αυτοί, όλα αυτά τα χρόνιαΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Άμεσα ή έμμεσα..
Ως εθνικοί εργολάβοι και προμηθευτές, ή ως υπουργοί, γραμματείς, διοικητές τραπεζών, οργανισμών, δήμαρχοι, νομάρχες.

Τό καταστροφικό είναι ότι ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!

Και το αισχρό και εντελώς ανήθικο είναι, ότι..
..όλοι αυτοί που σε κάποια περίοδο της ζωής τους έβλαψαν (ή βλάπτουν ακόμα) μεκακουργηματικό τρόπο την χώρα και συνακόλουθα τον λαό της,
..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Το θράσος το αντλούν από την απόκρυψη των ανομιών τους, με την μεταξύ τους σιωπή..
Την ομερτά!

Κι αν σήμερα μερικοί καμώνονται πως ευνοούν και προωθούν την κάθαρση, είναι για να διασώσουν τον εαυτό τους, και τον σκληρό πυρήνα της διαπλοκής και της κακουργίας..
..ελπίζοντας για ''στάχτη στα μάτια'' της κοινωνίας,
..και για ολική επαναφορά τους, σε κάποιες μελλοντικά πιό πρόσφορες γι αυτούς μέρες!

Η θρυλική λοιπόν ατάκα του Καλογήρου * ''Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!'' στη ταινία ''Λόλα'' του 1964, που διαδραματίζεται στην Τρούμπα, και περιγράφει το ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμώνμεταξύ συμμοριών,
..θυμίζει παιδικό παραμύθι μπροστά στην σημερινή πραγματικότητα,
..όπου οι πολιτικές συμμορίες αλληλοσυνδεόμενες και αλληλοσυμπλεκόμενες με τις συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου,
..ξεκαθαρίζουν παλιούς λογαριασμούς, με φόντο μιά αποσυντεθειμένη κοινωνία κι έναν λαό που βογγά και βρίσκεται στα όρια της υπομονής και στα πρόθυρα της εξαθλίωσης..

Στην κρίση λοιπόν του λαού και των Ειδικών δικαστηρίων ΟΛΟΙ !..Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....