Διυλιστήριο: 11/27/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

33 εκατομμύρια δολάρια μάζεψαν σε «φιλανθρωπικό» γκαλά τ 'αστέρια του Hollywood... για τον Ισραηλινό Στρατό !

33 εκατομμύρια δολάρια μάζεψαν σε «φιλανθρωπικό» γκαλά τ 'αστέρια του Hollywood... όχι για τους 1000 νεκρούς και τα ορφανά της Γάζας ...αλλά για τον Ισραηλινό Στρατό ! (IDF)
Το αιμοβόρο Σιωνιστικό Ηollywood ... θέλει να επιβραβεύσει την τελευταία αιματοχυσία του Σιωνιστικού στρατού ... δικαιώνοντας έμμεσα και άμεσα τους δολοφόνους του Ισραήλ στα μάτια των καθυστερημένων τηλεθεατών.

Αν σταματήσουμε να ενισχύουμε τον μηχανισμό προπαγάνδας των τοκογλύφων πηγαίνοντας στον κινηματογράφο ή νοικιάζοντας Χολιγουντιανές παραγωγές ... ίσως βοηθήσουμε να επιβιώσουν περισσότερα μωρά στην Παλαιστίνη. Τα χρήματα με τα οποία τιμήσαμε τους σταρ που μας διαφημίζουν ως προσωπικότητες ακόμα και τα δελτία ειδήσεων... τελικά επιβραβεύουν τους αδίστακτους δολοφόνους μικρών παιδιών. Πληρώνεις για να δεις μία ταινία όπου θριαμβέυει τελικά ο καλός κι ο δίκαιος ... και τα χρήματα καταλήγουν στον ανώμαλο δολοφόνο και κλέφτη της γης των Παλαιστινίων.

Το Hollywwod ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την απόλυτη άγνοια, τη σχιζοφρένεια και τις λανθασμένες επιλογές μας οι οποίες βασίστηκαν στην αλλοιωμένη εικόνα που μας δημιούργησε για τον κόσμο . Στοχεύοντας κατ' αρχήν στις μικρές ηλικίες που είναι και το βασικό κοινό στο οποίο απευθύνεται, προετοιμάζει τις επερχόμενες γενιές κατάλληλα ώστε να αποφασίζουν «αυθόρμητα» ότι ακριβώς βολεύει το σύστημα ή έστω να ΜΗΝ διαφωνούν ΚΑΘΟΛΟΥ με τις αποφάσεις του συστήματος ... είτε είναι Παγκόσμιος Φόρος για τους Ρύπους , είτε είναι απόφαση του ΟΗΕ για εισβολή και γενοκτονία στο ΙΡΑΚ ή τη ΣΥΡΙΑ.

Αν συνειδητοποιούσαμε ΠΟΣΟ σεξ και ΠΟΣΗ βία αναμεταδίδεται καθημερινά , όλες τις ώρες από την τηλεόραση , ακόμα και στα παιδικά προγράμματα που έχουν αποπρογραμματίσει τους εγκεφάλους των παιδιών ... θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από την προπαγάνδα τους πιο εύκολα. Αρκεί να προσπαθήσουμε να δούμε και να καταλάβουμε ένα παιδικό πρόγραμμα από το Nickelodeon. Θα πιστέψουμε ότι κάτι έπαθε ο εγκέφαλός μας και δεν μπορεί να συλλάβει και να δει κανένα νόημα , καμία λογική σειρά, καμία φυσιολογική συμπεριφορά.

Σήμερα οι άνθρωποι μας φαίνονται στην πλειοψηφία τους τρελοί γιατί το Hollywood καθέρωσε ως μόδα την τρελή και χωρίς καμία χρησιμότητα συμπεριφορά. Είτε είναι Παρκούρ, είτε τατουάζ, είτε σκουλαρίκια στα φρύδια, είτε γελοία σκισμένα ρούχα , είτε ναρκωτικά , είτε απάθεια για τον γείτονα που υποφέρει κλπ ... είναι όλα επιτεύγματα μαζικής προώθησης και προπαγάνδας από τα ΜΜΕ.

Ότι προωθούν τα ΜΜΕ μαζικά ...από απλή γελοιότητα ..μπορεί να γίνει μόδα που θα ακολουθεί και ο πιο διάσημος και πετυχημένος σταρ. Γιατί ξέρουν ότι ο άνθρωπος από ανασφάλεια μιμείται ότι βλέπει στο περιβάλλον του για να μην ξεχωρίζει με αρνητικό τρόπο. Ειδικότερα οτιδήποτε κάνει ένας πετυχημένος ...περνάει έμμεσα το μήνυμα να τον μιμηθούν όσοι θέλουν να πετύχουν. Αν όλοι φορούν σκισμένα παντελόνια... αυτός που φοράει ένα κανονικό παντελόνι ...στοχοποιείται αμέσως. Αν όλες φορούν σούπερ μίνι-φούστες ... οι άλλες που θα φορούν μία φούστα πάνω από το γόνατο φαντάζουν καλόγριες.

Πηγαίνοντας να εξετάσουμε με καθαρή κι αυστηρή ματιά την ΟΥΣΙΑ των όσων κάνουμε καθημερινά και να διαπιστώσουμε την πραγματική τους ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ για εμάς και για την κοινωνία... θα εκπλαγούμε από το μέγεθος της βλακεία μας. Το ότι η βλακεία είναι ιδιάτερα διεδομένη ... μας καθησυχάζει κι αυτό το λάθος μας ...το εκμεταλλεύεται το σύστημα στο έπακρο και πάντα εναντίον μας.

Το σύστημα ορίζει τι πρέπει να χλευάζουμε και τι όχι. Μπορεί το σύστημα και η Show Business να χλευάζει για χρόνια οποιονδήποτε άνθρωπο γιατί απλά φόρεσε άσπρες κάλτσες ... αλλά δεν χλεύασε ούτε στιγμή τον Κοντσίτο που φόρεσε σουτιέν χωρίς να έχει στήθος, που φόρεσε φούστα, περούκα και άλλαξε τ' όνομά του σε «Μουνάκι-Λουκάνικο» . Μας τον σύστησαν και ως γυναίκα χωρίς να έχει κάνει καν αλλαγή φύλου.
Το σύστημα θα αποφασίζει ...με ΤΙ θα γελάμε και πότε θα καθόμαστε σούζα και σοβαροί.
Σ.Σ

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Παπανικολάου «εγκέφαλος» σε εταιρεία... δολοφόνων

Ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ και άλλα δέκα άτομα φέρονται σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας να εμπλέκονται σε σπείρα που εκμεταλλευόταν εύπορους ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, πρόκειται για τον Ευάγγελο Παπανικολάου, πρώην βουλευτή Αργολίδας που είχε καταδικαστεί για απάτες το 2013.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση), διακεκριμένη απάτη στο Δικαστήριο κατ' εξακολούθηση, άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, κατά περίπτωση, διακεκριμένη πλαστογραφία με χρήση κατ' εξακολούθηση και ψευδορκία μάρτυρα.

Η δικογραφία για την εν λόγω εταιρεία δολοφόνων αναφέρει ότι η σπείρα εντόπιζε μοναχικούς ανθρώπους που ήταν εύποροι και να έφταχναν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της σπείρας τα περιουσιακά του στοιχεία αμέσως μετά το θάνατο τους.

Ο πρώην βουλευτής φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της «σπείρας» ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο Άρειος Πάγος επικύρωσε το 2013 εφετειακή απόφαση με την οποία καταδικάστηκε ο τέως βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Ευάγγελος Παπανικολάου του Ηλία σε κάθειρξη πέντε ετών για απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια καθώς εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά από γονείς για δήθεν διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, τις Τράπεζες, κ.λπ.
Ο κ. Παπανικολάου σχετικά με την προηγούμενη καταδίκη του παρίστανε «εν γνώσει του ψευδώς» ότι λόγω της μακράς βουλευτικής ιδιότητάς του και την άσκηση δικηγορίας στην Αθήνα είχε υψηλές γνωριμίες.

Λόγω των γνωριμιών αυτών έλεγε ψευδώς ο επίμαχος βουλευτής ότι μπορούσε να διορίσει τα παιδιά των ενδιαφερόμενων πολιτών στο Δημόσιο, σε ΝΠΔΔ, στους ΟΤΑ, σε Τράπεζες και σε άλλους οργανισμούς. Μάλιστα μπορούσε να τα διορίσει σε θέσεις που εκείνοι επιθυμούσαν και μάλιστα μέσω του ΑΣΕΠ και χωρίς να συμμετέχουν σε σχετικό διαγωνισμό.

Πηγή: newpost.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Είναι μεγάλη η αδικία Τόνυ!..

    Το blog σκέφτεται πως αν ήταν στην θέση οποιουδήποτε βουλευτή της συγκυβέρνησης του αίσχους θα τα έπαιρνε άσχημα στο κρανίο!

Πολύ πιθανόν να δήλωνε ανεξαρτητοποίηση, ή ακόμα -και καλύτερα- να προσχωρούσε σε κόμμα της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.

Διότι δεν μπορείς, κύριε, σε μένα τον βουλευτή σου να μου επιβάλλεις να ψηφίσω τζάμπα για Πρόεδρο Δημοκρατίας,
(και όχι μόνον τζάμπα, αλλά και με προσωπικό κόστος: Πώς θα περπατήσουμε ξανά στις εκλογικές μας περιφέρειες; Πώς θα αποφύγουμε τα γιαούρτια; τις ''ψιλές'';)
..και του αλλουνού που σε βρίζει νυχθημερόν και σε λέει δωσίλογο και προδότη,
..να του τάζεις δύο και τρία εκατομμύρια για να ψηφίσει το ίδιο!

Δηλαδή εγώ τί είμαι (θα έλεγε το blog ως κυβερνητικός βουλευτής) που σου κάνω τόσα χρόνια το χανουμάκι, ψηφίζω ''ναι σε όλα'' σε ό,τι άθλιο μας φέρνεις σαν νομοσχέδιο στη Βουλή, βγαίνω μετά στα παράθυρα των εργολάβων για να κάνω την νύχτα μέρα, και το άσπρο μαύρο,
..εισπράττω βρισίδι, ξεφτιλίκι και απειλές,
..άσε που τώρα που θα πάρουμε τον π@@λο κινδυνεύω να μην ξαναδώ βουλευτικά έδρανα!

Την αδικία, κύριε, (θα συνέχιζε το blog) δεν την θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο άνθρωπος.
Γι αυτό πέφτε τα τρία ''μύρια'' και σε μάς, να μη σου πάρει ο διάολος την κυβέρνηση!
Τί θα σου στοιχίσει; Τρία, επί εκατόν ογδόντα ψήφους που χρειάζεσαι, μας κάνουν 540 εκατομμυριάκια.
Μισό δις! Σιγά το ποσόν! Σάμπως εσύ θα το πληρώσεις;

Ξέρεις εσύ:
Βάζεις τον ΒεληΓκίκα να το εγγράψει στον προϋπολογισμό στα ''Γενικά Έξοδα'',
..και το χρεώνεις στους χαχόλους που σε κοιτάν από κάτω, και δεν παίρνουν καμιά πέτρα να μας ανοίξουν τα κεφάλια!
Εις υγείαν του κορόϊδου!
Του ''κυρίαρχου'' λαού!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ποινική δίωξη σε πρώην βουλευτή της ΝΔ-Φέρεται να είναι εγκέφαλος σπείρας

Της Άννας Κανδύλη

Πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και για απάτες φέρεται να είναι εγκέφαλος σπείρας που δρούσε με πρότυπο την «εταιρία δολοφόνων».

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται -πλην αυτού- τουλάχιστον δέκα πρόσωπα κατά των οποίων η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει δοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα εντολή για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εις βάρος τους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι τα τελευταία πέντε χρόνια δρούσαν βάση οργανωμένου σχεδίου. Αρχικά, πλησίαζαν μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι ήταν εύποροι. Στη συνέχεια κατήρτιζαν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της σπείρας τα περιουσιακά του στοιχεία αμέσως μετά το θάνατο του. Ακολούθως εκποιούσαν την κληρονομιά είτε τη διαχειρίζονταν ώστε να τους αποφέρει κέρδη.

Το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται πως άρχισε να ξετυλίγεται μετά το θάνατο τριών αδελφών και τη διαπίστωση ότι η μεγάλη περιουσία τους πήγε σε τρίτα «ύποπτα» πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή στο κύκλωμα δέκα ατόμων, εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας, Δημήτριος Γκύζης, άσκησε ποινική δίωξη για:

-εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση)

-διακεκριμένη απάτη στο Δικαστήριο κατ’ εξακολούθηση

-άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, κατά περίπτωση

-διακεκριμένη πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση και

-ψευδορκία μάρτυρα

Οι αρχές ωστόσο ερευνούν και την ενδεχόμενη ανάμιξη τριών ακόμη ατόμων. Ο ανακριτής που θα χειριστεί την υπόθεση καλείται να εντοπίσει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις με θύματα εύπορους ηλικιωμένους ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι «πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Τρόικα ζητά μείωση συντάξεων και αύξηση ΦΠΑ στα νησιά


Απαιτούν και εξαίρεση των επιχειρήσεων από τις 100 δόσεις - Ο υπ. Οικονομικών ενημερώνει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -Επανέρχεαι το σενάριο της παράτασης του υφιστάμενου μνημονίου

Κέρδη και ζημιές μετράει η κυβέρνηση, καθώς ο Γκίκας Χαρδούβελης ενημερώνει σήμερα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για τα αποτελέσματα που είχε το «καυτό» 24ωρο αδιάκοπων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές στο Παρίσι.

Αν προκύπτει ένα συνολικό συμπέρασμα από αυτό ίσως είναι ότι οι τεχνοκράτες της Τρόικα έδειξαν πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν αν δεν «χορτάσουν» μέτρα και θυσίες, ούτε νοιάζονται αν επίκεινται αλλαγές και ποιος είναι στην κυβέρνηση. Όπως όλα δείχνουν, αφού σχεδόν εξαντλήθηκε ο κύκλος των τεχνικών συζητήσεων, ο πρωθυπουργός ενδέχεται να προβεί σε σειρά κινήσεων και να σηκώσει το τηλέφωνο για να έχει ένα γύρο επαφών με τους πολιτικούς προϊσταμένους των ελεγκτών, σε Φραγκφούρτη Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες.

Ο «κακός» της υπόθεσης ήταν, όπως φάνηκε στο Παρίσι, και πάλι τα ΔΝΤ. Το Ταμείο κινείται με ορίζοντα το 2016 και δεν αλλάζουν τα πλάνα του επειδή τελειώνει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο τέλος του 2014. Αντίθετα από όσα λένε στην Αθήνα, η Ελλάδα είναι κυρίως εκείνη που συνεχώς πιέζεται από τις καθυστερήσεις στις συζητήσεις και, δευτερευόντως μόνο, η Κομισιόν και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που δίνουν τα λεφτά στη χώρα μας, αλλά δεν έχουν συμφωνήσει καν μεταξύ τους αν θέλουν να αφήσουν να κάνει «κουμάντο» μόνο του το ΔΝΤ και να έχει παρέμβαση στα ευρωπαϊκά ζητήματα ενώ η δανειακή εισφορά του είναι πενιχρή -συγκριτικά με των ευρωπαίων.

Επανέρχεται όμως και το σενάριο της παράτασης του υφιστάμενου μνημονίου, που και στην κυβέρνηση πλέον λένε πως θα μπορούσε να προκύψει αν παρέλθει άπραγη η 31η Δεκεμβρίου, αλλά για πολύ σύντομο χρονικών διάστημα λίγων ημερών ή εβδομάδων στις αρχές του 2015 (για τεχνικούς λόγους αν πχ δεν προλάβουν να εγκρίνουν την προληπτική γραμμή στήριξης πριν κλείνουν για γιορτές) και όχι για 2 ή και ως 6 μήνες, όπως απεργάζονται οι Ευρωπαίοι δανειστές. Έτσι, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα και το κρίσιμο euro working group όπου ο συνεργάτης του Γκίκα Χαρδούβελη, κύριος Τ. Αναστασάτος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους ομολόγους του και εκπροσώπους όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Η κριτική που θα δεχτεί, όπως φάνηκε στο Παρίσι, θα αφορά στις καθυστερήσεις και την μη τήρηση των συμφωνηθέντων στα προηγούμενα Γιούρογκρουπ. Εδώ και τρεις μήνες ο βαθμός εκπλήρωσης των προαπαιτουμένων έχει «κολλήσει» στο 65%-70%. Για το υπόλοιπο 1/3 του προγράμματος, η Τρόικα επιβεβαίωσε ότι δεν κάνει πίσω αν δεν δει ουσιαστικές υποχωρήσεις ή αν δεν αναληφθούν πολιτικές δεσμεύσεις που θα ικανοποιούν τους προΐσταμένους των ελεγκτών.

Το μείζον είναι πλέον το δημοσιονομικό κενό όχι μόνο του 2015, αλλά και των επομένων ετών. Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό (δηλαδή ότι θα έχει αρκετό πρωτογενές πλεόνασμα χωρίς πρόσθετα μέτρα) αλλά η Τρόικα δεν το εξαρτά πλέον μόνο από την απόδοση κάποιων βραχυχρόνιων μέτρων όπως η ρύθμιση αυθαιρέτων ή καλή συγκυρία και η ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά θέλει δεσμεύσεις ότι τα μέτρα θα έχουν μόνιμο και διαρκές αποτέλεσμα μέχρι το 2018, αφού θα έχει βγει η χώρα από το μνημόνιο και όποτε και αν γίνουν εκλογές.

Αυτήν την έννοια έχει και η επιμονή της στην «τρύπα» των 2,5 δις. του 2015. Όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο στόχος για πρωτογενή πλεονάσματα επιτυγχάνεται αλλά η Τρόικα θεωρεί πως αυτό γίνεται ευκαιριακά, με επιπλέον περικοπές κρατικών δαπανών στις οποίες διαρκώς καταφεύγει η κυβέρνηση.

Για το λόγο αυτό, θέλει να δει μόνιμες περικοπές σε συντάξεις και δημόσιο, ενώ απεχθάνεται τις ρυθμίσεις χρεών σε τράπεζες και δημόσιο.

Στη βάση αυτή, οι ελεγκτές περιμένουν να δουν μέτρα μόνιμου χαρακτήρα για να συμφωνήσουν να κλείσει η διαπραγμάτευση όπως:

- Κατάργηση της 15ετίας και αύξηση του ορίου θεμελίωσης συνταιοδοτικού δικαιώματος των εργαζομένων στα 20 χρόνια. Η κυβέρνηση πιστεύει ότι αυτό πρέπει να επιδιωχθεί να γίνει σταδιακά (πχ σε βάθος 5ετίας να αυξάνεται το όριο ατά 1 έτος).

- Κατάργηση των «χαμηλών» συντελεστών ΦΠΑ 6,5% και 13% σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης ή και των υπερμειωμένων κατά 30% συντελεστών στα νησιά του Αιγαίου. Η κυβέρνηση έχει πει πως δεν συζητά καν τέτοιο μέτρο.

- Εξαίρεση των επιχειρήσεων από τις 100 δόσεις για τα χρέη σε τράπεζες και δημόσιο

- Εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο ή, έστω, την μείωση των «έξτρα» αμοιβων στους μισθούς, κάτι που τελικά φαίνεται να αποδέχεται η Τρόικα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....