Διυλιστήριο: 04/22/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ταυρομάχος ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας όταν κατάλαβε επιτέλους τι έκανε

Ταυρομάχος ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή το.

Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα.

Ο ίδιος, πλέον τάσσεται δημόσια ενάντια στις ταυρομαχίες.

Ο Μουνέρα, αργότερα δήλωσε για τη στιγμή εκείνη: «Και ξαφνικά, έστρεψα το βλέμμα μου προς τον ταύρο. Είχε στα μάτια του μια αθωότητα, που βλέπεις σε κάθε ζώο, και με κοίταξε με αυτή, σα να με ικέτευε να σταματήσουμε. Ήταν, μια κραυγή απόγνωσης για δικαιοσύνη που διαπέρασε όλο μου το είναι. Το περιγράφω σα μια ανθρώπινη προσευχή, καθώς όταν κάποιος εξομολογείται, ελπίζει ότι θα συγχωρεθεί. Ένιωσα, σαν το χειρότερο πλάσμα πάνω στη Γη».
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Πούτιν αποκαθιστά τους Έλληνες που υπέφεραν επί ημερών Στάλιν

Το Διυλιστήριο λέει .... Η Ρωσία πετάει το γάντι στην Γερμανία, για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Το διάταγμα για την αποκατάσταση των μειονοτήτων, όπως οι Αρμένιοι, οι Έλληνες, οι Γερμανοί και οι Τάταροι, που είχαν υποφέρει επί των ημερών του Στάλιν ανακοίνωσε ότι υπέγραψε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε συνεδρίαση του Κρατικού Συμβουλίου «Έχω υπογράψει ένα διάταγμα για να αποκατασταθεί ο ταταρικός πληθυσμός της Κριμαίας, ο αρμενικός πληθυσμός, οι Γερμανοί, οι Έλληνες – όλοι εκείνοι που υπέφεραν στη διάρκεια των διώξεων του Στάλιν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πούτιν, σύμφωνα με το protothema.gr.

Τα μέλη της ισχυρής μουσουλμανικής ταταρικής μειονότητας, που αριθμεί 300.000 ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν περίπου το 15% του πληθυσμού της Κριμαίας, είχαν διαφωνήσει με την προσάρτηση από τη Ρωσία, τον περασμένο μήνα, της χερσονήσου. Την αποκατάσταση είχε εξαγγείλει ο ίδιος ο Πούτιν σε δήλωσή του στις 18 Μαρτίου.
http://diulistirio.blogspot.ch/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε εκτός ευρωψηφοδελτίου την Ρομά μουσουλμάνα επειδή δήλωνε ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ο Αλέξης Τσίπρας υπέκυψε στις πιέσεις των τουρκοφώνων και του τουρκικού προξενείου και έβγαλε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την Σαμπιχά!
Και γιατί η ακτιβίστρια Ρομά έχει στοχοποιηθεί από τους Τούρκους;
Διαβάστε τι είχε δηλώσει η Σαμπιχά στην διάσκεψη του ΟΗΕ για τις μειονότητες στην Γενεύη:
«Η μητρική μου γλώσσα είναι η ρομανί, η γλώσσα των Τσιγγάνων», επισημαίνει η Σαμπιχά Σουλεϊμάν και υπογραμμίζει ότι «επειδή είναι μουσουλμάνα της Θράκης, υποχρεώθηκε να πάει σε σχολείο όπου διδάχθηκε μία τρίτη γλώσσα, τα τουρκικά».
Η κ. Σουλεϊμάν, αποκάλυψε ότι «οι μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής προσπαθούν να τους επιβάλλουν εκτός από τη γλώσσα τους και την ταυτότητά τους», είτε με την κατασκευή τζαμιών μέσα στους οικισμούς τους, είτε με τη δημιουργία σωματείων υποστηρικτικών προς την Τουρκία, στα οποία και επιμένουν να τους εγγράψουν.
Και η Σαμπιχά, στηλιτεύει την αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας, προσθέτοντας τα εξής: «Το κράτος δεν κάνει αρκετά.
Θέλουμε περισσότερα δημόσια σχολεία. Θέλουμε να μας προστατεύει επειδή είμαστε μουσουλμάνες γυναίκες με δικαιώματα που παραβιάζονται διαρκώς από ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι δικαίωμά τους να φέρονται άσχημα στις γυναίκες τους».
«Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη δική μας ταυτότητα με μία άλλη», τονίζει η κ. Σαμπιχά Σουλεϊμάν και ζητά «να τους αφήσουν ήσυχους σταματώντας να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος τους».

Υ.Γ.
Ακούς κύριε Αρβανιτόπουλε υπουργέ Παιδείας;
Περισσότερα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ θέλουν οι Ρομά.
Όχι προπαγανδιστικές γιάφκες των Τούρκων...

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Όταν το ''σύστημα'' δείχνει .... την οργάνωση του!!!

Δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια…

Ένα καταπληκτικό βιντεάκι έφτιαξαν οι συντελεστές της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Συγκέντρωσαν τα ρεπορτάζ όλων των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων που αναφερόταν στην «έξοδο της Ελλάδας στις αγορές».

Αν το παρακολουθήσει κανείς αποκτά την αίσθηση ότι κάποιο «κέντρο» συντονίζει όλους/ες τους παρουσιαστές/ιες των ειδήσεων. Για τέτοια ομοφωνία μιλάμε. Πιθανόν να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλώς οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών στρατευμένοι απόλυτα στο…
μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ έχουν υποδείξει στους υπαλλήλους τους τον τρόπο που θα προσεγγίζουν ανάλογα θέματα


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....