Διυλιστήριο: 01/24/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ .....

Διαβάζω τον νόμο 4174/2013 το άρθρο 49 και τρελαίνομαι .... Δεν είναι δυνατόν. Αυτός ο νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές μας. Σας το μεταφέρω αυτούσιο, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
 ΝΟΜΟΣ 4174/2013 49
ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΝΟΙΑΣ (;;;;) ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που υπάρχουν πληροφορίες ή υπόνοιες (ορίστε) ;;; ότι ο φορολογούμενος θα προβεί σε μεταβίβαση περιουσιακών του στοιχείων ή ότι προβαίνει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για να εγκαταλείψει την χώρα ή σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την είσπραξη φόρου (δηλάδη τσακώθηκες με τον προιστάμενό σου, ή σε πήρε ο ύπνος και μάλλον θα σε απολύσουν από την δουλειά σου;;;), η φορολογική διοίκηση μπορεί να λαμβάνει μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης (;;;;) ακόμη και πριν από την νόμιμη ημερομηνία καταβολής της οφειλής (και πριν ;;;;) ή την κοινοποίηση της ατομικής ειδοποίησης ή την παρέλευση της προθεσμίας των τριάντα ημερών που προβλέπεται για την καταβολή της οφειλής, με την σύμφωνη γνώμη του οικονομικού εισαγγελέα.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ....... Και συνεχίζει
ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ.
Κατ'εξαίρεση,σε περίπτωση μεταβίβασης από τον φορολογούμενο των περιουσιακών στοιχείων, η φορολογική διοίκηση μπορεί να προβαίνει στην ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ για την διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου και για διάστημα μέχρι ΔΥΟ έτη από την ημερομηνία της καταδολιευτικής ενέργειας. Στην περίπτωση αυτή, η φορολογική διοίκηση μπορεί να ζητήσει ως ασφαλιστικό μέτρο τη δικαστική μεσεγγύηση.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ .....


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α' ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2010.

Aγαπητέ συμπολίτη,
θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κατόπιν κλήσεως από την γραμματεία της 16ης Πταισματοδίκου παρουσιάσθηκε για προφορική κατάθεση σε σχέση αναφορά μου που είχα
υποβάλει στις 22/9/2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για την σύλληψη των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν τον Μάϊο 2010 το Α' Μνημόνιο.

Η σύλληψη και δίωξή τους ήταν δυνατή σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εγκύκλιος του Αρείου Πάγου για την δυνατότητα των Αστυνομικών Αρχών να συλλαμβάνουν βουλευτές που τελούν αυτόφορα Κακουργήματα.

Η αναφορά μου τελικά δεν οδήγησε σε σύλληψη και δίωξη των βουλευτών εκείνη την ημέρα.
Συσχετίσθηκε όμως μαζί και με άλλες αναφορές και μηνύσεις όπως και επομένη αίτησή μου για σύλληψη βουλευτών που είχαν πλέον απωλέσει την βουλευτική τους ασυλία η οποία είχε αρχικά μπεί στο αρχείο.
Μετά από παρέλευση μηνών όμως συσχετίσθηκαν όλες οι σχετικές αναφορές, μηνύσεις και αιτήσεις σύλληψης, ανακλήθηκε από το αρχείο η αρχειοτεθείσα αίτησή μου και τελικά όλες αυτές οι υποθέσεις (θα πρέπει να είναι πάνω από 10 με 15) συσχετίσθηκαν.

Ετσι όλες συσχετισμένες αποτελούν την δικογραφία 13094 (προκαταρκτική) ΙΔ13-2145 με εντολή του Εισαγγελέα κ. Ιωάννη Παναγόπουλου και πλέον έχει αρχίσει η προανακριτική διαδικασία με την εξέταση των συμπολιτών μας που υπέβαλαν τις αναφορές, μηνύσεις και αιτήσεις σύλληψης. Από τους συμπολίτες μας ζητείται να προσκομίσουμε συμπληρωματικά στοιχεία και να εξειδικεύσουμε το περιεχόμενο των αναφορών, μηνύσεως και αιτήσεων σύλληψης και δίωξης κατά των 173 βουλευτών για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας όπως και να επισυνάψουμε αποδεικτικά για τους ισχυρισμούς μας.
Αυτό σημαίνει ότι πλέον η Δικαιοσύνη ξεκίνησε δικογραφία για την υπόθεση της τέλεσης του αδικήματος της Εσχάτης Προδοσίας από τους 173 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου, του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Δημοκρατικής Συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη.
Καλό θα είναι να το γνωρίζουν πλέον ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι ώστε σε περίπτωση που η υπόθεση αυτή θεωρηθεί ότι δεν έχει υπόσταση από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο Εισαγγελέα να μην "θαφτεί" χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ευρύτερα.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη είμαστε σίγουροι ότι θα πράξει σωστά το έργο της και θα αποδώσει τις ευθύνες που υπάρχουν στα άτομα αυτά εκ των οποίων μερικοί υπέγραψαν είτε σαν αποτέλεσμα πίεσης (που είναι αντισυνταγματικό και παράνομο), είτε επιστρέφοντας χάρη προς φυσικά πρόσωπα (π.χ. Ρομπόπουλος με δήλωσή τους σε ανοικτή επιστολή), είτε χωρίς να έχουν διαβάσει ή έχοντας "ρίξει μία ματιά" το κείμενο που καταδίκασε την Ελλάδα στην τωρινή της κατάσταση (π.χ. Χρυσοχοϊδης, Κατσέλη και άλλοι)
Να θυμίσω ότι σύμφωνα πλέον με τα όσα έχουν εφαρμοσθεί για άλλους βουλευτές που συνελήφθησαν μετά από την περαίωση της προανάκρισης θα πρέπει σε περίπτωση που ο κ. Παναγόπουλος κρίνει ότι όντως υπάρχουν υπόνοιες τέλεσης του αδικήματος μετά την προανάκριση να οδηγήσει τους 173 βουλευτές για ανάκριση και σε περίπτωση που κριθούν ύποπτοι να συλληφθούν, ή να τους τεθούν εγγύηση ή περιοριστικοί όροι και να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεως της τέλεσης της Εσχάτης Προδοσίας εκ μέρους τους.
Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
ως αναφέρων τους 173 για Εσχάτη Προδοσία και αιτών την σύλληψη και δίωξή τους.
Παντελής Γιαμαρέλλος

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

''ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ '' - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!! VIDEO !!!!

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο θάνατος του Γιώργου Παπανδρέου. Στο βίντεο με τίτλο «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» εμφανίζεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλυ Σακάκου να εκφωνεί την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παπανδρέου. Εμφανίζεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος...
κρατάει ένα πιστόλι και λέει: "Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη". Τελειώνει με μια «διασκευή» τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη, το οποίο ερμηνεύουν οι «Μνημονιακοί Ταμιευτήρες», σε στίχους του Δημήτρη Κολλάτου. Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόσφατη «σκηνοθετική δημιουργία» του κ. Δ. Κολλάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης.

Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας. Η Ελλάδα γλεντάει, τραγουδάει, πίνει και χορεύει.

Στίχοι Δημήτρη Κολλάτου, μουσική Μάρκου Βαμβακάρη/Φράγκου, από την τελευταία ταινία του Κολλάτου.

Ερμηνεύουν οι "Μνημονιακοί Ταμιευτήρες"

Γυρίστηκε στην ταβέρνα του Καραβίτη.

Σύντομα στου κινηματογράφους





Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σάλος από την πρόταση του ΚΕΠΕ για δουλειά χωρίς μισθό στους νέους Κυβέρνηση.

Κατάργηση του κατώτατου μισθού για νέους, έως ένα έτος από τη πρόσληψή τους, προκειμένου να δίνεται ισχυρό κίνητρο στις επιχειρήσεις και προγράμματα επιδότησης σε θυγατρικές των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, προτείνει το ΚΕΠΕ, ωστόσο η κυβέρνηση δεν συμφωνεί. Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, " η δωρεάν εργασία για νέους δε λύνει το πρόβλημα της ανεργίας".

Πάντως εντύπωση προκαλεί η πρόταση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) για κατάργηση του κατώτατου μισθού για νέους, έως ένα έτος από τη πρόσληψή τους, προκειμένου να δίνεται ισχυρό κίνητρο στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών".

Μεταξύ άλλων, το ΚΕΠΕ, ως συμβουλευτικό όργανο της κυβέρνησης, εισηγείται μεταξύ άλλων, σχετικά με την ανεργία, τη στόχευση των προγραμμάτων επιδότησης σε θυγατρικές των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, με δεδομένο ότι εντός Ελλάδας δεν μπορούν να απορροφήσουν άνεργους, την "πριμοδότηση" επιλεκτικής μετανάστευσης σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή τη διευκόλυνση της εσωτερικής μετανάστευσης.

Συγκεκριμένα, στο παρθενικό τεύχος των μηνιαίων οικονομικών εξελίξεων, σε ειδικό κεφάλαιο για την ανεργία, ο ερευνητής Ιωάννης Χολέζας προτείνει μεταξύ άλλων:

1. Για νέους ανέργους 15-24 ετών (15-29 ετών ο διευρυμένος ορισμός) κατάργηση του κατώτατου μισθού έως ένα έτος από την πρόσληψή τους, ώστε να δίνεται ισχυρό κίνητρο στην επιχείρηση να τον/την προσλάβει και να κρίνει την καταλληλότητά του/της (βασικές και μη γνώσεις και δεξιότητες). Παράλληλη ενίσχυση της δράσης του ΣΕΠΕ με τη θέσπιση κινήτρων αποδοτικότητας, προς αποφυγή παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας (ωράριο, συνθήκες απασχόλησης, κτλ).

2. Δεδομένης της αδυναμίας των ελληνικών επιχειρήσεων να απορροφήσουν άνεργους, τα προγράμματα επιδότησης του μισθολογικού κόστους απασχόλησης ίσως να ήταν σκόπιμο να απευθυνθούν σε επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό, σε χώρες εντός και εκτός ΕΕ.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....