Διυλιστήριο: 06/06/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Όταν έκλαψε ο μισθοφόρος..

    Πάλι σας κορόϊδεψε ο τίτλος!
Κλαίνε βρε ποτέ τα καθάρματα;
Κλαίνε οι μισθοφόροι;

Έχουν καμιά ευαισθησία οι οικονομικοί δολοφόνοι;
Πονάνε οι μισάνθρωποι οι εκπαιδευμένοι να καταστρέφουν ανθρώπους;

Τί ηθική υπόσταση μπορεί να έχει το πρώην μεγαλοστέλεχος της Lehman Brothers, της εν πολλοίς υπεύθυνης για την διεθνή κρίση και την καταστροφή μυρίων ομολογιούχων,
..ο πρώην διευθυντής της ''Ασπίς Πρόνοια'', που βάρεσε κανόνι και κατέκλεψε τα λεφτά των καταθετών;
Καμία!

Και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που επιβλήθηκε από την τρόϊκα η επιλογή του σαν Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων!
Γι αυτό τον δέχτηκε ''καπέλο'' ο ''πρωθυπουργός'' και το οικονομικό επιτελείο τού χιμπατζή των οικονομικών:
Σαν κυνηγό (φορολογουμένων) κεφαλών, εγνωσμένης αναισθησίας και ανηθικότητας!
Σαν τον ιδανικό παλιάνθρωπο που χωρίς σκέψη θα έσπερνε τον φοροκλεπτικό όλεθρο στους ήδη εξαχρειωμένους πολίτες!

Και τώρα που πάνω στον υπερβάλλοντα ζήλο του για κατασχέσεις, διώξεις και φυλακίσεις λόγω πλασματικών στην ουσία και αυθαίρετων χρεών προς το δημόσιο,
..φάνηκε ότι ζημιώνει την επίσης πλασματική εικόνα κυβέρνησης και ''πρωθυπουργού'' που το ''σύστημα'' θέλει να φιλοτεχνήσει,
..τώρα λοιπόν τον πετάνε σαν την τρίχα απ' το ζυμάρι, νομίζοντας ότι έτσι κάτι θα επιδιορθώσουν από την επικοινωνιακή ζημιά.

Τζάμπα κόπος όμως, γιατί αφ' ενός τα καθάρματα είναι πάντα καθάρματα, και άρα πάντα επικίνδυνα προς όλες τις κατευθύνσεις, με αποκαλύψεις, μισόλογα, κ.ά. ,
..και αφ' ετέρου γιατί η τρόϊκα αντιδρώντας στην αποπομπή ενός πυλώνα είσπραξης των άνομων χρεών και τόκων, έβγαλε χθες μιά πολύ σκληρή ανακοίνωση σχετικά με την παραίτηση-απόλυσή του, εκθέτοντας έτσι ακόμα περισσότερο την συγκυβέρνηση του αίσχους!

Το έχουμε πει: ο βόθρος που μας κυβερνάει είναι πολύ βαθύς και δύσοσμος.
Προς το παρόν απαλλαγήκαμε από λίγη μπόχα.
Θα βρεθούνε όμως άλλα σκ@τά,
..καινούργια και εξ ίσου δύσοσμα, να καλύψουν το κενό!..

Εδώ θα είμαστε και θα το μυριστούμε..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Παρουσιάζουν μία απόφαση υπέρ Μαργέλου, ως “καταδίκη Καμμένου για τα CDS”! ΕΝΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ CDS!

…βάζουν μέσα και την Ξαφά που έχασε την δίκη, ως “δικαιωμένη”!
Η γκαιμπελική προπαγάνδα με σκοπό την εξαφάνιση του μεγάλου σκανδάλου των CDS και την προάσπιση της συμμορίας Παπανδρέου, συνεχίζεται αμείλικτη. Έτσι, δημοσιογράφοι – γκαιμπελίσκοι, παρουσιάζουν την απόφαση υπέρ του Μαργέλου της IJ Partners ως “καταδίκη Καμμένου για τα CDS”! Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναφέρουν ότι ο “Ανδρίκος” Παπανδρέου …δικαιώθηκε για το ίδιο θέμα! Ενώ το δικαστήριο ρητά αποφάνθηκε ότι η υπόθεση των CDS είναι σκάνδαλο που επέφερε ζημία, όπως καταγράφηκε στην απόφαση. Λίγες εβδομάδες μάλιστα πριν την δίκη του απατεώνα συνεταίρου του Παπανδρέου, με τον οποίον έπαιρνε λεφτά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ διατηρούσε εταιρεία “βιτρίνα” στην Ελβετία, στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.
Την ίδια στιγμή που δύο δικαστικές αποφάσεις, στις δίκες με Παπανδρέου και Ξαφά – Μάκκα, δικαίωσαν τον Πάνο Καμμένο ως προς το σκέλος των CDS. Όπως τον δικαίωσαν για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρίκου Παπανδρέου, που συστεγάζεται με αυτές των καταζητούμενων Γριβέα – Βάτσικα, για την οποία όμως η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών!

Η απόφαση λοιπόν, δικαιώνει τον Μαργέλλο με το σκεπτικό ότι ο Καμμένος δεν προσκόμισε στοιχεία για το γεγονός ότι η εταιρεία του Μαργέλλου ενεπλάκη στην αγοραπωλησία των CDS, αλλά ο ίδιος ο Μαργέλλος δηλώνει το μεμπτό της πώλησης των γυμνών CDS!
Η απόφαση βγήκε σε χρόνο (αρνητικού) ρεκόρ, αφού η δίκη έγινε πριν από αρκετούς μήνες και οι αποφάσεις στις υποθέσεις Παπανδρέου – Ξαφά – Μάκκα είχαν ήδη εκδοθεί!
Εννοείται ότι θα ασκηθεί έφεση, για να δούμε εάν σπάσει η παράδοση που θέλει τον κύριο Μαργέλλο να δικαιώνεται δικαστικά επί κυβερνήσεων “Παπανδρέου”, όπως έγινε και με το σκάνδαλο του καλαμποκιού. Όταν η Ελλάδα διασύρθηκε ως χώρα απατεώνων και πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια, ως πρόστιμο, χωρίς ποτέ να διεκδικήσει αυτά τα λεφτά από τις τσέπες που είχαν θησαυρίσει.
Τέλος, η απόφαση στηρίχθηκε σε “διαβεβαιώσεις” στελεχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ οι διοικήσεις του είναι υπόδικες για το μέγα σκάνδαλο που κόστισε δις στον Ελληνικό λαό. Όλα πάντως θα ξεκαθαριστούν σε δεύτερο βαθμό.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

To απόλυτο hit του καλοκαιριού με ΑΔΩΝΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το hit του φετινού καλοκαιριού έχει πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και πρόκειται για μια διασκευή από το Comedy Lab του γνωστού κομματιού «Get Lucky», με θέμα τη… διαρκή παρουσία του υπουργού Υγείας σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνο και… Twitter!

Μάλιστα, το ανακάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας και το τουιτάρισε γράφοντας: «Λοιπόν τα παιδιά αυτά δεν τα ξέρω, αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό θα είναι το hit του καλοκαιριού: «μεγάλη πλάκα» έγραψε ο ίδιος.

«Είναι αυτός ο αρχαίος σοφός, δεν σταματά, μα ποτέ, να μιλά» είναι το ρεφρέν του τραγουδιού που έχουν διασκευάσει με μεγάλη επιτυχία οι Paradise. Οι ίδιοι, κάτω από το βίντεο σημειώνουν: «Γεια! Είμαστε οι Parodise και μας αρέσει να αλλάζουμε τα φώτα σε γνωστά τραγούδια».


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ένας εισαγγελέας γρήγορα !!! Απειλεί με αποκαλύψεις ο Θεοχάρης !!!

Με αποκαλύψεις για τις πιέσεις που δεχόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του απειλεί ο Χάρης Θεοχάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων μία ημέρα μετά την παραίτησή του μίλησε για την αποχώρησή του και ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεχόταν πιέσεις, κάτι που έγινε και για να παραιτηθεί.

Μάλιστα επισημαίνεται πως έκανε τις δουλειές της κυβέρνησης και αναλάμβανε ο ίδιος την ευθύνη. «Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω», φαίνεται να λέει ο κ. Θεοχάρης.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....