Διυλιστήριο: 02/22/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO Νίκη Τζαβέλλα : ''Ο πιο χρήσιμος για την χώρα ήταν ο Κώστας Σημίτης''- Να την χαίρεστε ....

Την προσχώρησή της από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ ανακοίνωσε η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, μετά από την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η κ. Τζαβέλλα δήλωσε ότι ενόψει των ευρωεκλογών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συσπείρωση της κεντροδεξιάς και όλων των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερά στην ευρωπαϊκή της πορεία.
«Την επόμενη πενταετία θα οικοδομηθεί η νέα προοπτική της ΕΕ. Σ' αυτό τον αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο θα είμαι παρούσα με τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η κ. Τζαβέλλα.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θεωρεί, όπως θα ακούσετε, και στο video τον πιο χρήσιμο πολιτικό για την χώρα, τον ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ !!! Τον αρχηγό του χρηματιστηρίου, αυτόν που είχε γύρω του όλους τους πολιτικούς που κατέκλεψαν την χώρα (Τζοχατζόπουλος, Μαντέλης, Παπαντωνίου κ.α.) και εκείνος δεν πήρε χαμπάρι τίποτα (;;;), τον πολιτικό των Ιμίων, τον πολιτικό που παρέδωσε τον Οτσαλάν, εκείνον που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους, το πολιτικό που μας έβαλε στην ΟΝΕ με μαγειρεμένα στοιχεία, και τέλος τον πολιτικό που ενώ με 100 δρχ έπαιρνες ψωμί, γάλα κτλ, με 1 ευρώ (347 δρχ) δεν μπορούσες ξαφνικά να αγοράσεις τίποτα. Αλήθεια γιατί και δεν πήγε στην Ελιά ;;; ΑΑΑ ξέχασα, το ίδιο είναι ...   



http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ένας μαθητής από την Κρήτη χειροκροτήθηκε θερμά μιλώντας για τη χώρα μας στο Στρασβούργο.

Η κρητική λεβεντιά κέρδισε τις εντυπώσεις στο Στρασβούργο ! Ένα μαθητής από το Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου ο Λευτέρης Γαγάνης και μια ακόμη μαθήτρια εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Ο νεαρός μαθητής φορώντας το παρασοδιακό Κρητικό σαρίκι μίλησε με υπερηφάνεια για την ιστορία της Ελλάδας και τη λεβεντιά της Κρήτης κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου !
Στο σύντομο και περιεκτικό λόγο του από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου μεταξύ άλλων ανέφερε:
"Ερχόμαστε από την χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τη μυθολογία, τη φιλοσοφία, την τραγωδία και την κωμωδία, και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μια χώρα που έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής ¨Ενωσης το 2013.
Σήμερα παράγει τεράστιες ποσότητες πρώτων υλών όπως μαγνήσιο και αλουμίνιο και άλλα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας όπως ελαιόλαδο και κρόκο Κοζάνης.
Ερχόμαστε και απο την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το μεγαλύτερο νησί της χώρας την Κρήτη.
Το νησί μας που αναπτύχθηκε ο αρχαιότερος Ευρωπαϊκός Πολιτισμός, ο Μινωικός, που γέννησε τον Ελ Γκρέκο, τον Καζαντζάκη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τους γνωστούς δημιουργούς Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Μαρκόπουλο.
Οι επισκέπτες την Κρήτη απολαμβάνουν την μοναδική κρητική φιλοξενία. Οι Κρητικοί δεν ξεχνούν ότι στα εδάφη τους γεννήθηκε ο Δίας και ότι η ήπειρος αυτή πήρε το όνομα της από την σύντροφο του βασιλιά των 12 θεών την Ευρώπη ..."


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πάνω από ένα εκατ. € εισέπραξε από το 2011 η ΜΚΟ της Μαρίας Ρεπούση


Πάνω από 1 εκατ. € δέχθηκε η ΜΚΟ της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση από το υπουργείο Εσωτερικών το 2011. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» η ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» μόνο για το έτος 2011, επιχορηγήθηκε και μοιράστηκε το ποσό της τάξεως των 3.800.000 ευρώ, για πρόγραμμα που υλοποίησε, από την Γενική Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για την εκπόνηση μελέτης με θέμα «Γυναικεία μετανάστευση στην Ελλάδα» μοιράστηκε 294.872 ευρώ, για ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με το trafficking γυναικών υπηκόων τρίτων χωρών μοιράστηκε 200.000 ευρώ. Ως εταίρος στο πρόγραμμα συνΑΝΑΠΤΥΞΗ μοιράστηκε το ποσό των 720.763 ευρώ. Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013» έλαβε 15% από το ύψος της επιχορήγησης που ανερχόταν στα 380.000 ευρώ.

 http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μάσες Κι Ομορφιές, και πείνα..

Από την μία, Μη ΚυβερνητικέςΟργανώσεις, με ''κυβερνητικές'' όμως επιδοτήσεις, και χορό εκατομμυρίων ευρώ..
Κι απ' την άλλη, ουρές στην Βαρβάκειο την Τσικνοπέμπτη για μιά μερίδα δωρεάν ψητό κρέας!

Ξαφνικά το ''σύστημα'' ανακάλυψε πως κάθε βουλευτής είχε από πίσω του και από μία ΜΚΟ, άλλοι 2-3, και μερικοί μέχρι 50! Χώρια οι κομισάριοι των κομμάτων! Χώρια ηκυβερνητική νομενκλατούρα!
Ακόμα και η ''κυρία Ιστορικός'' και βουλευτής των χιλίων ψήφων(!), που διέγνωσε τον''συνωστισμό'' στην παραλία της Σμύρνης, ήταν επικεφαλής ΜΚΟ που απέσπασε επιδοτήσεις 3,8 εκατομμυρίων.
Να λοιπόν γιατί τόση ομερτά και τόσο χαμηλοί τόνοι μεταξύ των βουλευτών όλων των κομμάτων, όλα αυτά τα χρόνια του ευρώ!
Γιατί ήταν κ@λοςκαι βρακί!
Κολυμπούσαν στον ίδιο βόθρο!
Οι τσέπες τους γέμιζαν με τον ίδιο τρόπο!

Είπε λοιπόν το σύστημα, εν όψει εκλογών, να πετάξει λίγο βουλευτικό κρέας στην ''αρένα'', να χορτάσει θέαμα το πόπολο.
Και 200 ευρώ βοήθημα για ''άρτο''!

Τις ουρές όμως στην Βαρβάκειο δεν τις πρόσεξαν. Δεν τις είδαν καν! Κι όσοι τις είδαν τις απαξίωσαν!
Δεν είδαν την Πείνα που έρχεται με βήματα γοργά.
Την πείνα, που για πολλούς έχει ήδη φτάσει..
Δεν είδαν την απελπισία στα μάτια, και το βάρος για τον εξευτελισμό, στην ψυχή.
Δεν ακούν την οργή που κοχλάζει, ούτε τον ''τριγμόν των οδόντων'' από στόματα νηστικά και πεινασμένα.

Δεν βλέπουν!
Δεν ακούν!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!
Κι όσοι καταλαβαίνουν δεν τους νοιάζει!

Δεν πεινούν.
Έχουν κάνει την ''καβάτζα'' τους.
Έχουν στρώσει τους δρόμους διαφυγής και αποφυγής..

Νομίζουν!..

Γιατί οι δρόμοι αυτοί, περνάνε πάνω απ' τα κορμιά μας..
Μεταφορικά, και κυριολεκτικά!..



Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....