Διυλιστήριο: 10/03/13
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Λουκέτο» σε τμήμα του αμερικανικού δημοσίου

Το πρώτο «λουκέτο» της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά απο 17 χρόνια, είναι γεγονός.
Βουλή και Γερουσία, διαφώνησαν στο πως πρέπει να διατεθούν τα κονδύλια του νέου οικονομικού έτους που ξεκινάει σήμερα.

Μέχρι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των κομμάτων, οι βασικές υπηρεσίες του κράτους θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Ωστόσο, πάνω από 2 εκατ. υπάλληλοι θα χρειαστεί να μείνουν απλήρωτοι, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες θα υποχρεωθούν να βγουν σε άδεια άνευ αποδοχών. Παράλληλα, όλες οι μη-βασικές υπηρεσίες είτε θα βάλουν λουκέτο είτε θα περιορίσουν τις λειτουργίες τους.

Το λουκέτο στα εθνικά πάρκα και τα μνημεία της χώρας ήταν η πρώτη και πιο ορατή συνέπεια του μερικού λουκέτου στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες της αμερικανικής κυβέρνησης.
Το κυβερνητικό λουκέτο επηρεάζει και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να το επισκεφθούν, όσο και αν τον επιθυμούν. Μένουν να το βλέπουν από μακριά.

Αγεφύρωτο μοιάζει αυτήν τη στιγμή το χάσμα Ομπάμα- Ρεπουμπλικανών για να ξεπεραστεί το «λουκέτο» σε τμήμα του αμερικανικού δημοσίου.  

Πηγή: Euronews

Επιμέλεια: www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Θα δούμε πράγματα που ούτε μας πάν στο μυαλό και ούτε τα έχουμε διαβάσει πουθενά.

 Ξέρω, πως αν ζητούσα την άδειά του να δημοσιεύσω αυτή την προσωπική επιστολή που μου έστειλε, δεν θα μου το αρνιόταν. Ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, για να σας δώσω έστω και λίγη από την δύναμη που μου έδωσε...
έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και μοναδική σωτηρία μας, θα είναι η μετάνοια και η Πίστη μας.

Είναι ΙΕΡΕΑΣ... απ' αυτούς τους ΙΕΡΕΙΣ που μόνο με κεφαλαία γράμματα μπορείς να γράψεις την ιδιότητα του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ του!

Σας παρακαλώ, να διαβάσετε την επιστολή του. Εύχομαι ο λόγος του, να δώσει και σ' εσάς την ίδια δύναμη που έδωσε και σ'εμένα.. και τον ευχαριστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

Να είσαι προσεκτική. Άνθρωποι με την δική σου καρδιά και την δική σου πένα χρειάζονται και τώρα και μετά. Το βλέπω και το ξέρω πως αυτό που ζούμε είναι μια χούντα. Να έχεις υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.......

Την Κυριακή που μας πέρασε ο παπάς στο Ευαγγέλιο που διάβασε Λουκ.ε' (1-11)   έδειξε πως πρέπει να υπακούμε στον λόγο του γιατί αυτό θα είναι για δικό μας καλό. Άρα πρέπει να έχουμε υπομονή-επιμονή και να είμαστε υπάκουοι.

Ενώ ο Πέτρος γύρισε απο το ψάρεμα λέει το Ευαγγέλιο χωρίς να πιάσει ψάρια ο Κύριος του είπε να ξαναδοκιμάσει. Πράγματι το έκανε αγόγγυστα. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά παραλίγο να υπάρξει πρόβλημα απο την βύθιση των πλοίων ακόμη και άλλων που βρίσκονταν λίγο παραδίπλα εκείνη την στιγμή και έτρεξαν να βοηθήσουν.

Ξέρεις γιατί σου το λέω αυτό;
Τι πιστεύεις εσύ πως την εποχή που ο άνομος θα βασιλεύει και θα τυραννάει τα παιδιά Του Θεού, ο Θεός θα κάθεται και θα βλέπει απαθής;
Όχι.

Θυμήσου τι έκανε ο Θεός όταν ο λαός του Ισραήλ ήταν στην έρημο.
Έριχνε το μάνα και τους έστελνε ορτύκια να φάνε.
Νερό ανάβλυζε μέσα απο την πέτρα.
Και υπόψη πως ο λαός του Ισραήλ ήταν δύο εκατομμύρια κόσμος μαζί με τα ζώα τους.
Πέθανε κανείς;
Όχι.

Ο Προφήτης Ηλίας όταν πήγε στην χήρα της Σαρεπτά http://www.egolpion.com/sarepta.el.aspx και εκεί είχε να φάει αλλά και όταν έμεινε μόνος τον τάϊζε ένας κόρακας.
Με πέντε άρτους και δυο ψάρια τάισε πέντε χιλιάδες κόσμο ο Χριστός. Και άλλα πολλά.

Τώρα θα μου πεις γιατί σου τα λέω όλα αυτά.
Μα για να σου αιτιολογήσω πως ο Θεός ποτέ δεν μας άφησε και δεν θα μας αφήσει μόνους μας. Έχει τον τρόπο Του και κάνει τις επεμβάσεις του όταν Του ζητηθεί.

Έγραψες μια λέξη που είναι και το κλειδί όλης της υπόθεσης.
Την λέξη μετάνοια.
Αυτή η λέξη και ότι συνεπάγεται αυτή η λέξη το πόσο μπορεί να μας φανεί χρήσιμη για την Σωτηρία μας την βλέπουμε στο Ήμαρτον του ληστή επάνω στον Σταυρό.
Θυμήσου τι του είπε ο Κύριος:
"σήμερα θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο".
Με ένα ήμαρτον που είπε.

Θέλω να πω πως στην πείνα που θα έρθει σε πολύ μικρό διάστημα (ο Θεός και μόνο αυτός γνωρίζει το πότε, εμείς μπορούμε να δούμε μόνο τα σύννεφα στον ουρανό το πότε όμως θα αρχίσει να βρέχει μόνο ο Θεός και Πατέρας το γνωρίζει) ο Θεός και πάλι θα έχει τους ανθρώπους του αλλά και την Χάρη Του στα παιδιά Του.

Και όλα τα δεινά που θα επακολουθήσουν. Είναι αναγκαίο να γίνουν όλα αυτά. Ετοίμασε την ψυχή σου για ότι θα επακολουθήσει.
Όλα για την ψυχή μας γίνονται.
Ο Θεός μας δίνει μόνο αυτήν την ευκαιρία σε αυτήν την ζωή.
Στην άλλη ζωή δεν υπάρχει μετάνοια. Θυμήσου την παραβολή του πλούσιου και του φτωχού Λάζαρου στον Παράδεισο. Λουκ.ισ'(19-31)

" Είπε όμως σ’ αυτόν: “Αν δεν ακούν το Μωυσή και τους προφήτες, ούτε αν κάποιος από τους νεκρούς αναστηθεί θα πειστούν”».

Να προσεύχεσαι και να έχεις εμπιστοσύνη στον Θεό. Εξάλλου είναι γραμμένο πως δεν θέλει πέσει τρίχα απο το κεφάλι σας αν δεν είναι θέλημα Θεού.
Προσευχή λοιπόν.

Τους Ιερείς να τους έχεις εμπιστοσύνη όμως να έχεις και τον νού σου. Ο Θεός επέτρεψε άνθρωποι να είναι οι Ιερείς του. Και λυπάμαι που θα το πω αλλά υπάρχουν πολλοί και πολύ αμαρτωλοί Ιερείς. Και πρώτος απ'όλους εγώ. Για όλους τους άλλους δεν ξέρω τι έχουν κάνει. Τα δικά μου όμως τα αμαρτήματα τα περισσότερα τα ξέρω. Υπάρχουν όμως και περισσότερα ακόμη που δεν ξέρω.

Βρές έναν άνθρωπο (πνευματικό) που να σου γεμίζει την ψυχή και να σου παίρνει το βάρος της και συμβουλέψου τον. Υπάρχουν Ιερείς που Να προσεύχεσαι. μιλάνε με τον Χριστό. Εύχομαι να είσαι καλά. Να μην φοβάσαι αλλά και να φυλάγεσαι.

Θα δούμε πράγματα που ούτε μας πάν στο μυαλό και ούτε τα έχουμε διαβάσει πουθενά. Δεν θέλεις να δείς τι θα γίνει στο τέλος; Σε έχω στην προσευχή μου. Θα σε έχω στην προσευχή μου.

Πόπη Σουφλή
attikanea.blogspot.gr

www.diulistirio.blogspot.gr




Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η συμμορία Σημίτη έβγαλε 65 δις Ευρώ από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου! (VIDEO)

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της “διαμάχης” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη “πολιτικό νάνο”. Και έβγαλε λαυράκια.

Ο Χρήστος Μαγκούφης επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: Η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

“Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό”!

Καταλαβαίνετε για τί μιλάμε; Αναλογιστείτε αυτό το ποσό σε παραγωγική ρευστότητα, να μπαίνει σε βαλίτσες κάποιων επιτήδειων και να βγαίνει ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ! Εκείνη την περίοδο μάλιστα που η αγοραστική – επενδυτική αξία ήταν απείρως χαμηλότερη! Μιλάμε για ταφόπλακα στην ανάπτυξη και την παραγωγή.


Και όμως, γι’ αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανένας. Οι ένοχοι όμως είναι ακόμα εδώ. Και δεν μιλάμε μόνο για τους πολιτικούς, αφού μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να τελέσουν αυτό το εθνικό έγκλημα.

Υπάρχουν ακόμα οι τραπεζίτες που υπέθαλψαν, επέτρεψαν και έδωσαν μάλιστα μετοχοδάνεια στον κοσμάκη για να διογκωθεί ο τζίρος του πλιάτσικου. Αυτοί που δήλωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7,000 μονάδες, λίγο πριν την κατάρρευση. Αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό, ως διοικητές χρεοκοπημένων κρατικών οργανισμών. Αυτοί που μετέπειτα έγιναν και πρωθυπουργοί για να ολοκληρώσουν το έργο τους με το δολοφονικό PSI…

Υπάρχουν τα ΜΜ”Ε’ που οδηγούσαν και κάλυπταν αυτό το εθνικό έγκλημα με τις φυλλάδες τους: “Η Κλωνατέξ θα πάει στις 500,000, σίγουρη η πληροφορία”!

Υπάρχει και η ροή του χρήματος. Ο Πανταλάκης του σκανδάλου της Γενικής Αποθηκών είναι μόνο ένα δείγμα. Για 9 τουλάχιστον χρόνια, έβγαιναν λεφτά με βαλίτσες από εισηγμένες, με το πρόσχημα αγορών Οφσορ εταιρειών που δεν είχαν κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο. Εάν τα ψάξετε, θα βρείτε στα διοικητικά συμβούλια αυτών των εταιρειών, βαρύγδουπα ονόματα, “ιστορικών” πολιτικών οικογενειών. Παραμένουν ατιμώρητοι.

Τα άλλα που συμπλήρωσε ο κύριος Μαγκούφης απλώς συμπληρώνουν το κάδρο: Αποκάλεσε τον Σημίτη “εκβιαστή”, μίλησε ευθέως για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ, είπε για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών αγώνων και άλλα πολλά.

Δυστυχώς και αυτός, τόσα χρόνια σιωπούσε και ψήφιζε τα μνημόνια που έφερνε ακριβώς η ίδια η συμμορία. Όπως λησμόνησε να μας πει, ποιός “διεφθαρμένος, απατεώνας και εκβιαστής” έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δίνοντας του το βρώμικο δαχτυλίδι…



olympia.gr

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σπάρταθλον: το πατριωτικό μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη

Το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία της Σπάρτης η καθιερωμένη Τελετή Λήξης / Βράβευσης των αθλητών του διεθνούς υπερμαραθώνιου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης ο οποίος έχει την ευθύνη του οργανωτικού κομματιού του αγώνα στη Λακωνία και στη Σπάρτη σε στενή και αγαστή συνεργασία με το βασικό διοργανωτή φορέα, το Σύνδεσμο Σπάρταθλον, οργάνωσε μια τελετή μέσα από την οποία αναδείχτηκαν οι ιστορικές ρίζες του Σπάρταθλον και της Σπάρτης γενικότερα.

Η ανάδειξη του μηνύματος της Μάχης των Θερμοπυλών έκανε επιτακτική και την αναγωγή του στο σήμερα και με αυτό ως δεδομένο κλήθηκε ο εθνικός μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης προκειμένου με το αδιαμφισβήτητο κύρος του να μιλήσει όπως κάνει πάντα. Με λόγο μεστό και ελεύθερο. Αξίζει και οι Έλληνες αλλά και η διεθνής κοινότητα να δώσει βάρος σε κάθε λέξη αυτού του τόσο επίκαιρου και λακωνικά δοσμένου μηνύματος.


www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γιατί μας δανείζουν; Αλήθειες που σπάνια ακούγονται

Δημήτρης Καψάλας.  Δημοσιογράφος - οικονομολόγος.
Πρέπει να τον ακούσετε....

Πηγή: Θαλαμοφύλακας

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Βαρουφάκη σχετικά με την υπόθεση «Χ.Α.»

«Όταν διάβασα πως εν ενεργεία βουλευτές συνελήφθησαν, δαγκώθηκα. Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν την 21η Απριλίου του 1967»… 

Έτσι προλόγιζε άρθρο του την 28η Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Βαρουφάκης υπό τον τίτλο: «Στοιχεία ή ήττα» και συνέχιζε γράφοντας: 

«Βέβαια αν οι αρχές καταφέρουν να συνδέσουν τους συλληφθέντες άμεσα, στα δικαστήρια, και με νομικά άψογο τρόπο, με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα, τις απόπειρες δολοφονίας στην Μεταμόρφωση και στην Ιχθυόσκαλα κλπ, τότε θα αποδειχθεί ότι είχα άδικο να «δαγκώνομαι» σήμερα. Αν όμως (όπως φοβάμαι ότι θα γίνει) η κατηγορία βασιστεί στα περί «δόμησης εγκληματικής οργάνωσης με αυστηρή ιεραρχία» ελλείψει όμως πειστικών αποδεικτικών στοιχείων για τα συγκεκριμένα εγκλήματα των ηγετών και στελεχών της οργάνωσης, τότε το δημοκρατικό πολίτευμα θα έχει ηττηθεί κατά κράτος». 
Στη συνέχεια, τοποθετούμενος επί του ζητήματος με ξεκάθαρο τρόπο, αναφέρει: 

«Ως άτομο έχω το δικαίωμα να κρίνω πως η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική, απεχθής, μισανθρωπική συμμορία που όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να βάλουμε στο περιθώριο. Ως πολίτης όμως απαιτώ από το κράτος μας να μην προβαίνει σε χαρακτηρισμούς ατόμων ή οργανώσεων προ της απόφασης δικαστηρίων. Απλά να συλλαμβάνει όταν υπάρχουν αποδείξεις για εγκληματικές πράξεις και να αφήνει την δικαιοσύνη να αποφανθεί. 

Συλλήψεις βουλευτών επειδή συνέστησαν κόμμα που σιχαινόμαστε, χωρίς αποδείξεις που να μπορούν να σταθούν στο δικαστήριο για ενοχή όσον αφορά συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις, συνιστούν Ολοκληρωτική Ήττα της Δημοκρατίας». 

Για να καταλήξει: «Ελπίζω, και εύχομαι, οι αρχές να έχουν αυτές τις αποδείξεις στο τσεπάκι. Αλλιώς σκεφτείτε το όνειδος την ώρα που ο Μιχαλολιάκος θα εξέρχεται θριαμβευτικά από το δικαστήριο μετά από μια αθώωση…».  

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Οι ευρωπαίοι σύμμαχοι-φίλοι μας κλείνουν τα σύνορα για Έλληνες που αναζητούν εργασία

H Eυρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών.
Τι ζητούν; Να υπάρξουν σκληρότεροι νόμοι για την αντιμετώπιση και την ανάσχεση του ρεύματος της οικονομικής μετανάστευσης στην Ευρώπη από χώρες του Νότου, όπως η δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Να μπεί δηλαδή πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων που θα μετακινούνται από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία που αντιμετωπίζουν εντονότατο πρόβλημα ανεργίας.

Απειλούν μάλιστα όσες επιχειρήσεις τολμήσουν περαιτέρω «εισαγωγή» εργαζομένων από τις καθημαγμένες από την ανεργία ευρωπαϊκές περιοχές με ποινικές κυρώσεις.

Το μείζον αυτό θέμα προέκυψε πριν από λίγες ημέρες (στις αρχές Σεπτεμβρίου) όταν σε κλειστή σύσκεψη της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες το Κολέγιο Επιτρόπων ενημερώθηκε πως στις προθέσεις Ολλανδών, Βρετανών και Σουηδών ευρωβουλευτών είναι η κατάθεση πρότασης για την τοποθέτηση αριθμητικού περιορισμού στην απορρόφηση οικονομικών μεταναστών από χώρες της Ε.Ε., αλλά και για επιβολή ποινών σε όσες επιχειρήσεις προχωρούν σε «εισαγωγές» εργαζομένων από χώρες που βρίσκονται σε κρίση είτε από τη Νότια Ευρώπη είτε από τα Βαλκάνια.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα η Ελληνίδα επίτροπος κυρία Μαρία Δαμανάκη ζητώντας τη διακοπή κάθε τέτοιου είδους συζήτησης. Παρ' όλα αυτά, τόσο η αρμόδια Σουηδή επίτροπος για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλμστρομ όσο και ομάδα υπουργών της Ε.Ε. από τις βόρειες χώρες φαίνεται να επιδιώκουν την αλλαγή ατζέντας και την εφαρμογή σκληρών τακτικών, αφού οι κυβερνήσεις τους πιέζονται από μεγάλο κύμα οικονομικών μεταναστών λόγω της κρίσης που πλήττει την Ε.Ε. - και δη χώρες όπως η δική μας, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Το οξύμωρο είναι πως η συγκεκριμένη Σουηδή επίτροπος συντονίζει τις δράσεις κατά της λαθρομετανάστευσης και στη χώρα μας, τοποθετώντας, όπως όλα δείχνουν, πλέον την Ελλάδα στην ίδια μοίρα με τα υπανάπτυκτα κράτη που στέλνουν λαθρομετανάστες στα σύνορά μας.

Αιτία για την κινητοποίηση που ξεκίνησε στις Βρυξέλλες -και η οποία αναμένεται να κλιμακωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και πριν να μπει το 2014- είναι το γεγονός πως από την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους αίρονται και οι τελευταίοι περιορισμοί στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.


www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΓΣΕΕ: Στο 34% η ανεργία το 2016

Στο 34% εκτιμά ότι θα ανέλθει το ποσοστό της ανεργίας έως το 2016, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με έρευνα που εκπόνησε.

Στην ίδια έρευνα αναφέρεται, ότι από τον Οκτώβριο του 2008 έως σήμερα έχουν χαθεί περίπου 1.000.000 θέσεις απασχόλησης, ενώ το 27,4% που καταγράφηκε ως ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Μάρτιο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), είναι το υψηλότερο που έχει υπάρξει τα τελευταία 30χρόνια σε χώρα του δυτικού κόσμου.

Το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι «η συνέχιση της ασκούμενης πολιτικής από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα θα εξακολουθήσει να έχει οδυνηρές συνέπειες στο ΑΕΠ και στην απασχόληση τα επόμενα χρόνια. Αντίθετα εκτιμά ότι, η εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου, που το συγκρίνει με το "σχέδιο Μάρσαλ" που θα χρηματοδοτούνταν από οργανισμούς της ΕΕ, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θα μπορούσε να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης».

Εξάλλου, αλλάζουν από την 1η Ιανουαρίου του 2014 τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος ανεργίας.

Συγκεκριμένα αναμένεται να μειωθούν από 450 σε 400 οι ημέρες επιδότησης σε διάστημα τετραετίας. Έτσι όσοι άνεργοι συμπληρώνουν την προηγούμενη τετραετία από την υποβολή αίτησης για χορήγηση επιδόματος ανεργίας, 400 ημέρες επιδότησης, θα χάνουν το δικαίωμα της χορήγησης του επιδόματος ανεργίας που φθάνει τα 360 ευρώ το μήνα.
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....