Διυλιστήριο: 08/21/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο χαμένος τα παίρνει όλα..*

     Αδράνεια, σιωπή, κατεβασμένο το κεφάλι της ''ελληνικής'' κυβέρνησης σε αυτή την πρωτοφανή, εξευτελιστική για την Ελλάδα απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης(μη χ@σω), να αποζημιώσει όλους τους αγρότες που χάνουν από το ρωσικό εμπάργκο τα προϊόντα τους, εκτός από τους ροδακινοπαραγωγούς που κατά 70% είναι Έλληνες!
Ακόμα και για τα αγγούρια της Ιταλίας και της Ισπανίας που δεν θα μπουν στη ρωσική αγορά θα πληρώσουν οι Ευρωπαίοι, εκτός από τα ελληνικά ροδάκινα.

Αυτή είναι η αναγνώριση ''υπηρεσιών'' εκ μέρους της Κομισιόν και κατ' επέκταση της τρόϊκας, προς τα εντεταλμένα τους τσιράκια-κυβερνήτες της χώρας!
( Εδώ βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ιστορικά, ποτέ, κανείς κατακτητής δεν εκτίμησε, δεν εμπιστεύτηκε, και εν τέλει δεν τίμησε τον όποιο προδότη, ασχέτως αν τον βοήθησε στην όποια κατάκτησή του!)

Κρούσμα δεύτερο:
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην δήλωσή του για την επιχείρηση καταστροφής των χημικών της Συρίας, θεώρησε αναγκαίο να ευχαριστήσει τους πάντες,
..χωρίς όμως να μπει στον κόπο να αναφέρει το όνομα της Ελλάδας, που τόσο κοντά στις δικές της ακτές και με τόσο άγνωστα ακόμη τα αποτελέσματα ρύπανσης έγινε η επιχείρηση: ''..Ευχαριστούμε επίσης τους στενούς μας συμμάχους και εταίρους - Δανία, Νορβηγία, Ιταλία, Φινλανδία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο - για την κομβική συνεισφορά τους σε αυτή την αποστολή και εκτιμούμε την υποστήριξη της Ρωσίας και της Κίνας..''
Δηλαδή για την προθυμία της Ελληνικής κυβέρνησης-μαριονέτας, ούτε λόγος!

Ποιός είναι ο χαμένος;
Σίγουρα η χώρα και οι έλληνες πολίτες.

Ποιός κερδίζει όμως, από την απαξίωση αυτή της ''κυβέρνησης των προθύμων'';
Και ποιός θα κερδίσει από την (επικείμενη όπως φαίνεται) απαλλαγή του απ' τους εγκάθετους, χρυσοπληρωμένους, αργυρώνητους κυβερνήτες,
..μαζί με την ελευθερία του και τον απεγκλωβισμό από δήθεν συμμαχίες και ''Ενώσεις'';
Και πάλι η χώρα, και οι έλληνες πολίτες!

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.
Προσδεθείτε, μην καπνίζετε, και προσέξτε:
Έρχονται αναταράξεις!..


( * η έβδομη μεγάλου μήκους ταινία του Νίκου Νικολαΐδη. Αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας που ξεκίνησε ο σκηνοθέτης με Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα και συνέχισε με τη Γλυκειά Συμμορία. Από εκείνη την ταινία και το ομώνυμο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα. )


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....