Διυλιστήριο: 11/29/13
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έτσι έπεσε το μαύρο και στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια (video)

Το μαύρο στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια έπεσε. Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο θυμίζοντας όσα ζήσαμε εμείς στην ΕΡΤ την 7η Νοεμβρίου για να εκτελέσουν το πραξικόπημα της ισπανικής κυβέρνησης και επί της ουσίας τη Δημοκρατία, την Πολυφωνία τον πλουραλισμό. Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο για να εφαρμόσουν τον νόμο και την τάξη αφήνοντας στο δρόμο 1200 εργαζόμενους και στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην δημόσια ενημέρωση. Εκεί τούς περίμεναν χειροκροτώντας ενωμένοι οι Ισπανοί ανυπότακτοι εργαζόμενοι που αντιστέκονταν μέχρι το τέλος. Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Κατάφερε να επιβάλλει πλέον νέους κανόνες στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της Ευρώπης. Παρήγαγε και εξάγει πλέον διεθνώς τη φίμωση των δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων.
 


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η ελληνική Βουλή κάνει γαργάρα το ζεόλιθο !!!

Κοιμάται η ελληνική Βουλή ή μήπως συγκαλύπτει τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων για το θέμα του ζεόλιθου του Εβρου; Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αναζητούνται οι «συνεργοί του τέως υφυπουργού ΠΕΚΑ» και διερευνώνται ευθύνες ή παραλείψεις πολιτικών προσώπων και τουλάχιστον 25 υπηρεσιακών παραγόντων του ΙΓΜΕ για το φρένο στην επένδυση του ελληνικού ζεόλιθου του Εβρου, δεν βρέθηκαν 30 βουλευτές να ενδιαφερθούν για τη δικογραφία που αφορά το ρόλο του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν υφυπουργός ΠΕΚΑ.
Η δικογραφία, αν και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής από τον υπουργό Δικαιοσύνης, στις 19 Απριλίου 2013, παραμένει στη διάθεση των βουλευτών. Αλλά, σύμφωνα με έγγραφο του προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Κοινοβουλευτικού Εργου, Αθανάσιου Θεοδωρόπουλου, δεν έχουν βρεθεί 30 βουλευτές, όπως απαιτεί το Σύνταγμα, που να ενδιαφερθούν για το θέμα και να υποβάλουν έγγραφη πρόταση στο Προεδρείο της Βουλής για τη συγκρότηση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης.

Καμία πρόταση ακόμα

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έως σήμερα δεν έχει υποβληθεί τέτοια έγγραφη πρόταση και επομένως δεν έχει ληφθεί από την Ολομέλεια της Βουλής καμία σχετική απόφαση», αναφέρει ο Αθ. Θεοδωρόπουλος σε απαντητική επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, στις 16 Οκτωβρίου 2013.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος της ενδιαφερόμενης για την επένδυση εταιρείας «GEO-VET» Γιάννης Βορδογιάννης σε επιστολή του που είχε κοινοποιήσει στους αρχηγούς και στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων υπογράμμιζε ότι το ΥΠΕΚΑ έχει αγνοήσει τις διατάξεις δύο εισαγγελέων, του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας και του εισαγγελέα Εφετών Θράκης, που έκριναν ότι δόθηκε νόμιμα η άδεια στην εταιρεία για να προχωρήσει στην επένδυση και παρ' όλα αυτά ανακάλεσε τη νόμιμη άδεια, πράττοντας αντίθετα από τα αποτελέσματα της εισαγγελικής έρευνας.

Με την επιστολή του ο Γ. Βορδογιάννης ενημέρωνε επίσης τον πρόεδρο της Βουλής για την επί δεκαετία ταλαιπωρία της συγκεκριμένης εταιρείας από το ΥΠΕΚΑ και κατήγγειλε την «αποδεδειγμένη και συστηματική παρεμπόδισή μας να αξιοποιήσουμε τη νομίμως μισθωθείσα (κατά τη γενόμενη εισαγγελική έρευνα που ζήτησε το ίδιο το ΥΠΕΚΑ), λατομική έκταση ζεολίθου στα Πετρωτά του Βορείου Εβρου, όπου παρανόμως δεν μας χορηγείται η σχετική άδεια εκμετάλλευσης».

Ευτυχώς, τη στιγμή που η ελληνική Βουλή μένει άπραγη σε σχέση με τις ευθύνες για την παρεμπόδιση της επένδυσης του ζεόλιθου στα Πετρωτά του Εβρου, η Δικαιοσύνη συνεχίζει το έργο της.

Η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, όπως και η κλήση και κατάθεση μαρτύρων για να εντοπιστούν οι «συνεργοί» του Γ. Μανιάτη, όπως αναφέρεται στην κλήση προς μάρτυρα που ζητείται να καταθέσει για την υπόθεση.

«Να αναφέρετε ποιους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΓΜΕ θεωρείται υπεύθυνους-συνεργούς του τέως υφυπουργού ΠΕΚΑ για τη μη υλοποίηση της απ' ευθείας ανάθεσης και ποιες ειδικότερα οι πράξεις-παραλείψεις τους», γράφει η κλήση του εισαγγελέα.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται για το αδίκημα της απιστίας από την οποία προήλθε βλάβη εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου, λόγω απώλειας εσόδων και φόρων.

Επισημαίνεται ότι όσο διάστημα δεν προχωράει η επένδυση του ζεόλιθου στα Πετρωτά Εβρου, το ελληνικό Δημόσιο, που είναι μέτοχος στο έργο με ποσοστό κέρδους 8% επί του ακαθάριστου προϊόντος, χάνει εκατομμύρια ευρώ από άμεσους και έμμεσους φόρους, ενώ την ίδια στιγμή η Ελλάδα εισάγει χαμηλότερης ποιότητας ζεόλιθο από το εξωτερικό, από τη Βουλγαρία και την Τουρκία, και σε ακριβότερη τιμή.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr

 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Απίστευτο! Ανατριχιαστικό! Ναι αυτή είναι η ΕΛΛΑΣ! Πρέπει να το δεις! Για την επιστροφή των Ελγινείων (Βίντεο) - Και τι λέει η κόρη του υφυπουργου για αυτά ...

Το να φωνάζει μ' όλη τη δύναμη της ψυχής του αλλά και με επιχειρήματα ακλόνητα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ένας Βρετανός έχει τη σημασία του. Σε ομιλία του για τον οργανισμό Intelligence, που διοργανώνει συζητήσεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κωμικός μεταξύ άλλων Stephen Fry επιχειρηματολογεί πάνω στην άποψη πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
Ως « εθνική βλαχιά» χαρακτηρίζει η Ηλέκτρα Κοτσώνη, κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Θεόδωρου Κοτσώνη την ενέργεια των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου να σηκώσουν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείο στη πρόσφατη επίσκεψη τους στο Λονδίνο στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής. Η νεαρή δημοσιογράφος που ζει στο Λονδίνο με άρθρο της στη Lifo εκφράζει τους… προβληματισμούς της για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;» διερωτάται η κυρία Κοτσώνη σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη free press εφημερίδα. Παραθέτει μάλιστα και την δική της εμπειρία από την επίσκεψη της στο Βρετανικό μουσείο όταν ήταν μαθήτρια της δευτέρας λυκείου.
«Δεν ήταν και η καλύτερή μου – πολύ πιο ώραια πέρασα το βράδυ που είδαμε τον Tobey Maguire να μπαίνει σε ένα σινεμά στη Leicester Square για την πρεμιέρα του Seabiscuit», γράφει η δημοσιογράφος.

«Είχε ερθεί και ο Σοφοκλής στην εκδρομή όμως οπότε δεν θυμάμαι να με πείραξε και πολύ. Εως τη στιγμή που μπήκαμε στην αίθουσα με τα μάρμαρα. Δεν ξέρω για έσας, αλλά ως έφηβη μου ήταν αρκετά δύσκολο να ενδιαφερθώ για ένα μάτσο αρχαίες πέτρες. Είχα ήδη περάσει τη μισή ζωή μου συνάμενη από γονείς και δασκάλους στα αρχαιολογικά μουσεία της επικράτειας και την άλλη μισή παπαγαλίζοντας μια ιστορία που ξεκινά κάπου στη κυκλαδική περίοδο και τελειώνει με την επανάσταση του 1821…. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν εκείνη την ημέρα με είχαν βάλει να ανοίξω τη γαλανόλευκη μες το μουσείο. Μπορεί και να είχα πεθάνει από την ντροπή μου. Δεν ξέρω όμως και τι να σκεφτώ για τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου που έπεισαν τους μαθητές τους ότι μια τέτοια πράξη αποτελεί κάτι αξιέπαινο και πάνω από όλα λογικό. Δεν ξέρω και πως να τους χαρακτηρίσω ακριβώς, αλλά τείνω προς το βλάκες με περικεφαλαία.

Η νεαρή δημοσιογράφος προτού βουτήξει τη γλώσσα της στο μελάνι …ξέχασε ή τουλάχιστον δεν έτυχε να διαβάσει ποτέ την αξέχαστη ομιλία της Μελίνας Μερκούρη, στο Oxford Union για να κατανοήσει την σημαντικότητα των Ελγίνειων Μαρμάρων.

«Είναι η υπερηφάνεια μας, είναι οι θυσίες μας. Είναι το ευγενέστερο σύμβολο τελειότητας. Είναι φόρος τιμής στη δημοκρατική φιλοσοφία. Είναι οι φιλοδοξίες μας και το ίδιο τ΄ όνομα μας. Είναι η ουσία της ελληνικότητας…»

Στις 15 Φεβρουαρίου, όταν είχε δημοσιευθεί η είδηση ότι μαθητές από σχολείο της Κορίνθου είχαν αναρτήσει ελληνικές σημαίες μέσα στην αίθουσα όπου παραμένουν μέχρι και σήμερα τα μάρμαρα του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο, η Ηλέκτρα Κοτσώνη είχε σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «μαλακείες»...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .....

Η σύνθεση του άρθρου έγινε από http://diulistirio.blogspot.gr/
Τα άρθρα πάρθηκαν από το  http://www.protothema.gr και από το http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Αποκεφαλίζει» άλλες 15.000 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

το Διυλιστήριο λέει:  ''Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβεις.'' Ματθ. 26,52..

Από πού θα προέλθουν οι νέες 15.000 απολύσεις εξηγεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον υπουργό οι νέες απολύσεις θα προέλθουν από την ΕΡΤ, τους επίορκους, την διαθεσιμότητα και τον περιορισμό των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real FM, ο υπουργός ανέφερε ότι οι 4.000 απολύσεις μέχρι...

το τέλος του χρόνου θα προκύψουν από την ΕΡΤ, τους επίορκους και τις όποιες περικοπές προσωπικού προκύψουν από αμυντικές βιομηχανίες και από στοχευμένες παρεμβάσεις σε μικρά και μεσαία Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

Για τις 11.000 απολύσεις που, σύμφωνα με την τρόικα, πρέπει να γίνουν μέσα στο 2014, αυτές θα προέλθουν κατά ένα μέρος από τη διαθεσιμότητα, από υπαλλήλους δηλαδή που δεν θα επανατοποθετηθούν, από την επιτάχυνση απονομής πειθαρχικής δικαιοσύνης και από τον περιορισμό σε μέγεθος Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, ως απόρροια αξιολόγησης όλων των ΝΠΙΔ.

«Δεν μπορεί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος ΝΠΙΔ που λειτουργούν με περισσότερο προσωπικό από όσο χρειάζεται» είπε ο υπουργός.

Πρόσθεσε επίσης πως δεν υπάρχει καμία υπαναχώρηση της κυβέρνησης ως προς τον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, ενώ αναφερόμενος στη διαδημοτική κινητικότητα είπε ότι δόθηκε αυτή η δυνατότητα στους δήμους, ώστε να μετακινηθούν υπάλληλοι από δήμους με πλεονάζον προσωπικό σε δήμους όπου υπάρχουν κενά.


Από το Ποντίκι μέσω nonews-NEWS
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!..

το Διυλιστήριο λέει: Αμήν!..

''Κάνουμε ό,τι μπορούμε..''
''Ξέρετε πόσοι άνθρωποι, φέτος, για πρώτη φορά, μπήκαν στην φυλακή για χρέη;''
''Πόσες περιουσίες δημεύτηκαν;''

Δήλωσε ανερυθρίαστα το γνωστό απόβρασμα, ο εκτελών χρέη υπουργού Οικονομικών.
Και βέβαια δεν φοβήθηκε την οργή και την διαμαρτυρία τού απέναντί του, γιατί σε κείνη την θέση βρισκότανε ένα άλλο απόβρασμα, της δημοσιογραφίας αυτή την φορά!

ΑΥΤΟ, αυτοί θεωρούν επιτυχία! Αυτό θεωρούν δουλειά τους! Πόσον κόσμο θα στείλουν στην φυλακή! Και πόσες περιουσίες θα κατάσχουν!
Όχι πώς θα αναστήσουν την οικονομία..
Όχι πώς θα βοηθήσουν τους πολίτες να ανταπεξέλθουν στα βαριά χρέη που οι ίδιοι τους έχουν βυθίσει με κατοχικούς νόμους και φόρους..
Όχι πώς θα δημιουργήσουν απασχόληση για τα εκατομμύρια των ανέργων..
Όχι πώς θα κρατήσουν τους νέους επιστήμονες στην χώρα, για να γίνει απόσβεση του κόστους που χρειάστηκε ώστε αυτοί να γίνουν επιστήμονες..
Όχι πώς θα σταματήσουν την προκλητική σπατάλη στο Δημόσιο, που προκαλούν οι ίδιοι..

Αλλά πώς θα φυλακίσουν κόσμο!
Πώς θα εξουθενώσουν την κοινωνία!
Πώς θα βάλουν στο χέρι το ''έχει'' του λαού!

Άθλιοι άνθρωποι, ρετάλια του ανθρώπινου γένους, που δεν σκέφτονται ότι με την οργή και το μίσος που συσσωρεύουν στον κόσμο, θα βρεθούν οι ίδιοι εκεί που προετοίμασαν για τον λαό! Θα παρακαλάνε μάλιστα για μιά θέση στην ζεστή και ασφαλή αγκαλιά των φυλακών, παρά να παραμείνουν ελεύθεροι και δαχτυλοδειχτούμενοι..
Αψηφούν την πραγματικότητα, ότι μαζί με τα δεινά που απεργάζονται για τον ελληνικό λαό, σφυρηλατούν συγχρόνως και το δικό τους δυσοίωνο μέλλον.

Ελπίζουν ίσως σε κάποιο ''ελικόπτερο''..
Που όμως δεν θα πετάξει, γιατί δεν θα υπάρχουν λεφτά για καύσιμα!
Και για...πέταμα..

Υ.Γ. Το blog, όπως πάντα, κάνει προβλέψεις, όχι ευχές! Οι μόνες ευχές που κάνει είναι να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός, και να γίνει το θέλημά του..




Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Με το ύψιστο μετάλλιο βράβευσε ο Obama την ακτιβίστρια υπέρ των εκτρώσεων Gloria Steinem.

σχόλιο Γ.Θ : Ο πολιτισμός του αντιχρίστου βραβεύει φονιάδες, ομοφυλόφιλους και πάσης φύσεως διεστραμμένους. Μπορεί να προσπαθούν να πείσουν ότι αυτοί είναι οι φυσιολογικοί, όμως όταν τα μάτια θα κλείσουν και θα αναχωρίσουν από αυτή την απατηλή ζωή, τότε η συνείδηση θα ξυπνήσει και τα μάτια τα πνευματικά θα ανοίξουν για να βρεθούν μπροστά στη φοβερή αλήθεια, που τόσο λυσσαλέα πολεμήσανε...

Η Gloria Steinem έλαβε από τα χέρια του Ομπάμα την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει της ένας πολίτης στις ΗΠΑ ο οποίος δεν είναι μέλος του αμερικάνικου στρατού. Ο Ομπάμα απένειμε σε δεκαέξι άτομα το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας μεταξύ των οποίων είναι και ηSteinem.

Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας «απονέμεται σε άτομα που έχουν κάνει ιδιαίτερα αξιόλογη συνεισφορά στην ασφάλεια ή τα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην παγκόσμια ειρήνη ή σε πολιτιστικές ή άλλες σημαντικές δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες» και ο Ομπάμα πιστεύει προφανώς ότι το να αφιερώσει κάποιος τη ζωή του για την προώθηση της άμβλωσης είναι ένα μέρος του εν λόγω καταλόγου.

Ανακοινώνοντας το βραβείο, ο Ομπάμα δήλωσε: «Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας πηγαίνει σε άνδρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να εμπλουτίσουν τη δική μας. Τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα έχουν ευλογηθεί (sic) με ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά αυτό που τους διαφοροποιεί είναι το χάρισμά τους να μοιραστούν το ταλέντο τους με τον κόσμο. Είναι τιμή μου να παρουσιάσω ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης του έθνους μας».


Μόλις έμαθαν την είδηση στο Twitter, υποστηρικτές της ζωής έμειναν άναυδοι που η Steinem έλαβε μια τέτοια τιμή.

Ένα από αυτά λέει: Ο Ομπάμα δίνει το Μετάλλιο της Ελευθερίας σε μια γυναίκα που έχει πει ότι το να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της είναι μια «καίρια και εποικοδομητική εμπειρία»!..

Η Steinem έχει μια μακρά ιστορία στην προώθηση της άμβλωσης ως ιδρύτρια του περιοδικού ‘Ms. Magazine’ που πραγματοποίησε εράνους για τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.


 Η εβραϊκής καταγωγής Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το περιοδικό ‘MS Magazine’, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA.

Η Steinem έχει αυτοπροσδιορισθεί μαρξίστρια, άθεη και υπερασπίστρια των "δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων". “Διάσημες” ρήσεις της Steinem: «Μια γυναίκα χωρίς άντρα είναι σαν ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο». «Εμείς δεν θέλουμε απλά να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό, θέλουμε να γκρεμίσουμε το σύνολο της γ…ης πατριαρχίας».
Στο μπλουζάκι της στην πάνω φωτογραφία, λέει με... καμάρι "Έκανα μία άμβλωση", ενώ κάνει ένα γνωστό συμβολισμό των Illuminati. Η Steinemτο 2004 έγραψε μια εισαγωγή στο βιβλίο ενός φίλου στο οποίο διηγείται ότι παρακολούθησε συναντήσεις σε Θεοσοφική στοά, όπου πήγαινε η μητέρα της και η γιαγιά της. Κατά τις συναντήσεις, λέει ότι «αισθάνθηκε το σεβασμό στον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν τα παιδιά ... ο οποίος βασιζόταν στην Θεοσοφική πίστη στη μετενσάρκωση».

Ο Ομπάμα έχει δώσει και στο παρελθόν το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας σε ακτιβιστές υπέρ της έκτρωσης.

Ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έλαβε το μετάλλιο από τον Ομπάμα το 2009 ενώ μετάλλιο έλαβε και η Sandra Day O'Connor δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Η O'Connor όχι μόνο προώθησε επανειλημμένα ένα απεριόριστο δικαίωμα στην άμβλωση καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά συνέγραψε την δικαστική απόφαση που ανέτρεψε τις απαγορεύσεις των Πολιτειών σχετικά με τη μερική - γέννηση άμβλωση κατά τους τελευταίους μήνες της κύησης (‘partial-birth abortion’).


Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα προεδρικό μετάλλιο στην Billie Jean King, καταξιωμένη επαγγελματία παίκτρια του τένις στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Η King ενώθηκε με το γκρουπ υπέρ των αμβλώσεων “Emily’sList” τον Μάρτιο του 2007 για να εργαστεί για την προεδρική εκστρατεία της υπέρμαχου των αμβλώσεων Χίλαρι Κλίντον.

Μετάλλιο από τον Ομπάμα έλαβε και ο μαύρος Μεθοδιστής κληρικός,αιδ. Joseph Lowery, επειδή συμμετείχε σε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2006, όπου συντάχθηκε με τους μαύρους ηγέτες Al Sharpton καιΤζέσι Τζάκσον που είναι υπέρ των αμβλώσεων, λέγοντας ότι η άμβλωση δεν αποτελεί ζήτημα για τους μαύρους Αμερικάνους.

Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα μετάλλιο στην Mary Robinson, την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Ιρλανδίας και πρώην υπεύθυνη του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παρά το γεγονός ότι στην Ιρλανδία οι νόμοι προστατεύουν τα αγέννητα παιδιά, η Robinson υποστηρίζει την έκτρωση ως «ανθρώπινο δικαίωμα».

το είδαμε εδώ
Πηγή:ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές : εδώ και εδώ
www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Συγκλονιστικές εικόνες ρουμάνου φωτογράφου από εκτρώσεις - προσοχή σκληρές εικόνες


Το συγκλονιστικό φωτογραφικό άλμπουμ του Narcis Virgiliu για τις εκτρώσεις φιλοξενείται στη ρουμανική ιστοσελίδα provitabucuresti.

Η provita παρακινεί να ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις εικόνες και να απαντηθεί η παρακάτω ερώτηση:

Αν η έκτρωση είναι ένα «δικαίωμα των γυναικών" πού ήταν τα δικαιώματα του παιδιού;
Η Ελλάδα είναι η πρώτη Χώρα στην Ευρώπη και η τρίτη στον κόσμο σε εκτρώσεις. 250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000 ...



























Κάπως έτσι, ο Samuel Armas θα έπρεπε να έχει καταλήξει διαμελισμένος σε μια σακούλα σκουπιδιών αν η μητέρα του ακολουθούσε την εύκολη λύση να τον ξεφορτωθεί όπως της συνιστούσαν διάφοροι γιατροί, αντί για τη δύσκολη. Κι εκείνο το μικρό χεράκι που έκανε τότε το γύρο του κόσμου επειδή αγκάλιασε το χέρι του χειρουργού που το έσωσε από κινητικά προβλήματα, σήμερα είναι ένα πανέμορφο αγόρι. Γιατί και θαύματα γίνονται, και όλα αλλάζουν αλλά πρέπει να το πιστεύεις!



Άξιζε ή δεν άξιζε ο Σάμουελ να ζήσει;

Τώρα που ξέρουμε, τι επιλέγουμε να κάνουμε; Γυρίζουμε το κεφάλι και κάνουμε πως δεν είδαμε;

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ποια εγκληματική οργάνωση ??? Για κακούργημα ο Γιάννος.

το Διυλιστήριο λέει: Το θέμα δεν είναι μόνο να μπαίνουν φυλακή, για να ηρεμήσουμε τους ψηφοφόρους μας και να δείξουμε ότι δεν συγκυβερνάμε με το κακό ΠΑΣΟΚ, το θέμα είναι να δημευθούν οι περιούσιες τους και να πάρουν τα χρήματά τους από λογαριασμούς αυτών και οικείων τους ..... Άραγε θεωρούν ότι ο Βενιζέλος ανήκει στο καλό ΠΑΣΟΚ ;;;;  
Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι πλέον ο Γιάννος Παπαντωνίου, που καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες».

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας αρμόδια για θέματα διαφθοράς, Ελένη Ράικου απέστειλε στον πρώην υπουργό κλήση με την ιδιότητα του υπόπτου για δύο πράξεις ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες», σε βαθμό κακουργήματος, για τα έτη 2010 και 2009.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση αφορά συμπληρωτική έρευνα στη δικογραφία για ποινική δίωξη του πρώην υπουργού για το πόθεν έσχες του 2008, υπόθεση για την οποία ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, έχουν απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγυήσεις 50.000 και 200.000 ευρώ αντίστοιχα τον, περασμένο Απρίλιο.

Η υπόθεση για την οποία καλείται εκ νέου ο πρώην υπουργός αφορά το ποσό ύψους περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του μέσω της λίστας Λαγκάρντ σε τράπεζα της Ελβετίας.

Ήδη σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου υπάρχει ποινική υπόθεση για φοροδιαφυγή που αφορά την περίοδο 2000 ως 2010, η οποία εντοπίστηκε σε έλεγχο του ΣΔΟΕ τόσο στον πρώην υπουργό όσο και την σύζυγο του.

Με βάση τα στοιχεία των ελέγχων, η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έκρινε ότι σε βάρος του πρώην υπουργού πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή κατ´ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος και κατά της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου σε βαθμό κακουργήματος για το ίδιο αδίκημα, που αφορά το επίμαχο ποσό που εντοπίστηκε, μέσω της λίστας Λαγκάρντ, σε τράπεζα της Ελβετίας.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Σόρος, μέτοχος της TEVA, πίσω από την (ν)τροπολογία για τα φάρμακα

Ο κερδοσκόπος των αγορών, πολυεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, είναι γνωστό ότι κατά καιρούς φέρεται να εξαπολύει -μέσω hedgefunds των οποίων ηγείται- επιθέσεις εναντίον νομισμάτων ή οικονομιών, δημιουργώντας συνθήκες αποσταθεροποίησης, με σκοπό να του αποφέρουν τεράστια οικονομικά οφέλη.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι κατάφερε να κερδοσκοπήσει σε βάρος της Ελλάδας, ενώ το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρό του και η Κύπρος.

Το όνομα του μεγιστάνα εμφανίζεται, τώρα, στο προσκήνιο κατά περίεργη σύμπτωση με την υπόθεση της υγείας στην Ελλάδα και την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «φίλος» του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είχε πραγματοποιήσει περισσότερες από μία επισκέψεις στην Ελλάδα, πριν η χώρα τεθεί υπό τον έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η επίθεση στη δημόσια υγεία και τη φαρμακευτική περίθαλψη του ελληνικού λαού, άλλωστε, ξεκίνησε χρονικά από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον τότε υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο. Ο κ. Λοβέρδος είχε νομοθετήσει τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία, που αφαιρεί από τους γιατρούς το δικαίωμα επιλογής συγκεκριμένου σκευάσματος και υποχρεώνει τους φαρμακοποιούς να χορηγούν το φθηνότερο γενόσημο.

Το μέτρο αυτό συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ, παρόλο που έχει χαρακτηριστεί από τους γιατρούς «ανθρωποκτόνο», καθώς άνοιξε την πόρτα, για να μπουν ευρέως στην ελληνική αγορά φθηνά εισαγόμενα γενόσημα, παρασκευασμένα σε τρίτες χώρες, υπό αμφίβολες πολλές φορές συνθήκες.

Τόσο ο νόμος Λοβέρδου όσο και η τροπολογία του νυν υπουργού Υγείας, κ. Γεωργιάδη για την τιμολόγηση των φαρμάκων, πριμοδοτούν γιγάντιες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες γενόσημων, όπως η TEVA και θέτουν εκτός ανταγωνισμού τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Ο Τζορτζ Σόρος, μέσω της επενδυτικής εταιρείας του με έδρα τη Νέα Υόρκη «Soros Fund Management LLC», κατέχει από το 2010 μετοχές της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας. Τώρα, ανακοίνωσε πως αύξησε το μετοχικό του πακέτο στην TEVA, στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του «Jewish Business News». Ο Σόρος φέρεται πλέον να κατέχει το 1,8% του χαρτοφυλακίου της εταιρείας στις ΗΠΑ, ενώ η αγορά των μετοχών υπολογίζεται ότι του στοίχισε 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο μεγιστάνας προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, σε μία χρονική στιγμή που η TEVA θεωρείται από οικονομικής άποψης η φαρμακοβιομηχανία με τις χειρότερες επιδόσεις στην αμερικανική αγορά. Οι μετοχές της TEVA έπεσαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο χρόνων στην αρχή του μήνα, αφού ξέσπασε η διαμάχη μεταξύ της ισραηλινής κυβέρνησης και της εταιρείας, εξαιτίας του σχεδίου της διοίκησης για εκατοντάδες απολύσεις στο Ισραήλ (και χιλιάδες παγκοσμίως) τη στιγμή που η εταιρεία είχε λάβει τις μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές από το ισραηλινό κράτος επί σειρά ετών.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Σόρος εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός για την TEVA, για να διαλύσει τα σύννεφα συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για την εταιρεία, η οποία παραμένει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία γενόσημων στον κόσμο. Από τη στιγμή που ο Σόρος ανακοίνωσε την αγορά των μετοχών, η αξία της μετοχής της TEVA ανέβηκε 1,1% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.


Ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος κατατάσσεται στην 29η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, με την καθαρή αξία της περιουσίας του να υπολογίζεται στα 22,9 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν θα διακινδύνευε μια τεράστια επένδυση, όπως αυτή των 8 δισ. δολαρίων στην TEVA, αν δεν ήταν σίγουρος για την αποκόμιση τεράστιων κερδών.

Με την αξιοπιστία της TEVA να έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα παγκοσμίως, τόσο στο οικονομικό της προφίλ όσο και στο φαρμακευτικό της χαρτοφυλάκιο (μετά από αλλεπάλληλες ελεγχόμενες περιπτώσεις εντοπισμού επικίνδυνων σκευασμάτων της στην αμερικανική και γαλλική αγορά), διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις και στην Ελλάδα για την ανάκαμψή της.

Η μείωση στις τιμές των φαρμάκων που χτυπάει την ελληνική φαρμακευτική παραγωγή και η καταβαράθρωση της κρατικής φαρμακευτικής δαπάνης εντάσσονται στις απαιτήσεις της τρόικας. Άλλωστε η σύμπλευση του Σόρος με το Βερολίνο (και η «σύμπλευση» του Βερολίνου με τα συμφέροντα της TEVA) δεν αποτελεί παράδοξο, όταν πρόκειται για τεράστια κέρδη και σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Αυτόματος κερματοδέκτης (1ος αιώνας π.Χ.). Ο πρώτος αυτόματος πωλητής της ιστορίας.

το Διυλιστήριο λέει: Όταν οι Έλληνες έγραφαν ιστορία .....
Ανακατασκευή της επινόησης του Ήρωνος του Αλεξανδρέως, που επέτρεπε την αυτόματη λήψη αγιασμού από τους πιστούς με τη ρίψη ενός πεντάδραχμου νομίσματος σε αγγείο. Το νόμισμα έπεφτε πάνω στο δίσκο ενός ζυγού, με την εκτροπή του οποίου άνοιγε μια κωνική βαλβίδα και έρρεε αντίστοιχη (του βάρους του νομίσματος) ποσότητα νερού.

ΠΗΓΕΣ: «Ήρων, Πνευματικά, Α 21»
 


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....