Διυλιστήριο: 05/19/19
ροη αναρτησεων

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Όταν λέμε αλήθειες και αυτές ενοχλούν ...Μπλοκάρισμα στο ιστολόγιο μας !!!


Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ιστολόγιού μας, και αν και μεταξύ μας είμαστε από διαφορετικό ιδεολογικό μετερίζι, είχαμε και έχουμε ένα μόνο σκοπό,  να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια ελευθέρωσης της χώρας από τους σύγχρονούς δυνάστες του πλανήτη.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την προβολή της αλήθειας, την πάταξη της διαφθοράς και την ένωση του κόσμου.
Επίσης σκοπός μας πάντα είναι να συμβάλλουμε στην δημιουργία μιας νέας Ελλάδας, μιας Ελλάδας με αρχές και αξίες που όλοι οι υγιείς ονειρευόμαστε.

Στα πλαίσια αυτά, ενοχλήσαμε πολλούς. Αρκετές φορές μας εκβιάσαν, άλλες προσπάθησαν να μας ''χρηματοδοτήσουν'', μετά μας μπλόγκαραν προσπαθώντας να μας κλείσουν, παρολο αυτά δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα, γιατί δεν είχαν να μας ''κρατήσουν'' από πουθενά, μιας που κανένας μας δεν χρησιμοποιεί το ιστολόγιο ως κομμάτι βιοπορισμού. Και για το λόγο αυτό δεν δεχτήκαμε ποτέ και διαφημίσεις. 

Σήμερα, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων αναδημοσιεύσαμε τρία παλιότερα άρθρα, τα οποία εκ του αποτελέσματος ενόχλησαν πολλούς
 



Όπως βλέπετε τα άρθρα αναφέρονταν σε στελέχη και των τριών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Ίσως βέβαια να μην τους ενόχλησε αυτό αλλά η κοινοποίηση μιας φωτογραφίας από μέσω κοινωνικής δικτύωσης του γιου του Κύρτσου όπου φαίνεται ολοκάθαρα, ότι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής έχει κάνει κατάληψη της διάβασης πεζών.
Όπως βλέπετε δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε κανονικά τον σκοπό μας. Εμείς να τους ευχηθούμε να έχουν καλή δύναμη γιατί θα την χρειαστούν ...


Διαβάστε περισσότερα.... »
....