Διυλιστήριο: 02/28/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Άδωνις σε Τρόικα : "Μανάρια μου πού' στε, έχουμε καιρό να σας δούμε"!!! ΒΙΝΤΕΟ: Πως ο Άδωνις έκανε τον Χαϊκάλη να γελάσει μέχρι δακρύων!

Σε γέλιο χωρίς σταματημό οδήγησε η αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη στη φράση που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μόλις είδε τα μέλη της τρόικας.

«Μόλις είδε ο Άδωνις Γεωργιάδης την τρόικα τους είπε λέει "Τι κάνετε; Καιρό είχαμε να σας δούμε"!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης και ένα γέλιο άρχισε να ακούγεται στο τραπέζι...

Το γέλιο γινόταν τρανταχτό όσο περνούσε η ώρα και ο παρουσιαστής στράφηκε προς τονΠαύλο Χαϊκάλη, ο οποίος είχε "λυγίσει" από το γέλιο.

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Ότι έρχεται κάποιος, βλέπει την τρόικα και τους λέει: "Μανάρια μου που είστε"; Δεν μπορώ να το διαχειριστώ συγνώμη!», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απολογούμενος.



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! VIDEO - Επίθεση στα αυτοκίνητα των τροικανών - Μπουκάλια στο αυτοκίνητο του Τόμσεν - Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα


- Νεα μεγάλη ένταση στο Σύνταγμα μεταξύ διαδηλωτών της ΟΛΜΕ και ΜΑΤ
- Παίζουν κρυφτούλι με τους διαδηλωτές γύρω από το υπουργείο Οικονομικών
- Οι διαδηλωτές νωρίτερα έκλεισαν αιφνιδιαστικά την Φιλελλήνων
- Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τη βια τον δρόμο και τραυμάτισαν μια διαδηλώτρια
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών




Με ιλλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησαν να φύγουν από το υπουργείο Οικονομικών τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους τροικανούς μετά την συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν τα αυτοκίνητα και πέταξαν μπουκάλια εναντίον τους. Ενα από τα μπουκάλια βρήκε το αυτοκίνητο του Πωλ Τόμσεν. Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Όχι της Κύπρου στο νόμο του μνημονίου για τις ιδιωτικοποιήσεις. Κάποιοι ακόμα, ''δεν αισθάνονται βατράχια'' λένε ακόμα ΟΧΙ !!!

Τις παραιτήσεις τους έθεσαν στη διάθεση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά την απόφαση του ΔΗΚΟ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο Αναστασιάδης ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι το ΔΗΚΟ στο οποίο ηγείται ο γιός του Τάσσου Παπαδόπουλου αποχώρησε από την κυβέρνηση, διαφωνώντας με τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενώ χθες η κυπριακή Βουλή καταψήφισε νόμο του μνημονίου για τις ιδιωτικοποιήσεις, προσθέτοντας νέα προβλήματα στην κυβέρνηση. Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης, δήλωσε μέσω Τουίτερ ο Αναστασιάδης.

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αρχαιοελληνικός παροξυσμός ;;;;

Πριν λίγες μέρες ο κύριος βουλευτής της χρυσής αυγής χαιρέτησε το πλήθος με τον χαιρετισμό της τιμής, της ανατάσεως, και της νίκης, και χαιρέτησε ναζιστικά. Ρωτώντας μέλη της χρυσής αυγής αλλά και όπως και ο ίδιος αργότερα ανασκεύασε είπε ότι είναι ένας αρχαιοελληνικός χαιρετισμός όπου τον πήρε ο Χίτλερ.
Δείτε το παρακάτω video

Στις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε, μάλλον υπάρχει αρχαιοελληνικός παροξυσμός σε όλη την Ευρώπη που αρχίζει να εξαπλώνεται . Στην Ουκρανία ήδη φιλογερμανικές δυνάμεις (χαιρετώντας αρχαιοελληνικά) έχουν  καταλάβει καίριες κρατικές θέσεις. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία πολλές σημαίες έχουν το έμβλημα που έχει και εδώ η χρυσή αυγή. Καίνε κομμουνιστικές σημαίες, ίδιες ακριβώς κινήσεις που κάνει και η εδώ χρυσή αυγή.



Στην Ιταλία ήδη έχουν οργανωθεί φιλοναζιστικές οργανώσεις που χαιρετάνε ''αρχαιοελληνικά''


Στην Ελλάδα μήπως υπάρχουν υπουργοί όπου παλιότερα, όπως φαίνεται από φωτογραφίες, πίστευαν ή ίσως και πιστεύουν στις ίδιες πολιτικές τακτικές; Μήπως ήδη, στην Ελλάδα μας, φιλοναζί έχουν καταλάβει καίριες θέσεις της κυβέρνησης ;;
Πρέπει όλοι μας να δούμε αυτό που έρχεται και να δείξουμε με την ψήφο μας πως η Ελλάδα δεν θα αντιστάθηκε μόνο το '40 και ότι δεν θα γίνει ποτέ έρμαιο φιλογερμανικών, φιλοναζιστικών απόψεων. 




 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ....

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Έφαγαν τα λεφτά μας σε κηδείες και εσώρουχα!

Απίστευτες σπατάλες δημοσίου χρήματος από δημοτικές επιχειρήσεις – Μόνο 350 από τις 761 επιχειρήσεις των δήμων έχουν μέχρι στιγμής απογραφεί - Πόρισμα του ΑΣΕΠ αποκαλύπτει τις παράνομες μονιμοποιήσεις.

Κρυφτούλι με τις ελεγκτικές υπηρεσίες του Δημοσίου συνεχίζουν να παίζουν δεκάδες αυτοδιοικητικές αρχές, αρνούμενες να αποστείλουν οικονομικά στοιχεία και αριθμό απασχολουμένων για εκατοντάδες δημοτικές επιχειρήσεις τους.

Eίναι ενδεικτικό ότι από τις 761 δημοτικές επιχειρήσεις που υποχρεούντο να απογραφούν έως τα τέλη του έτους, έχουν απογραφεί μόλις 350.

Οι υπόλοιπες 411 αγνόησαν τουλάχιστον πέντε επιστολές του υπ. Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, με τις οποίες τους ζητήθηκε άμεση καταγραφή οικονομικών στοιχείων των ΝΠΙΔ που συντηρούν, καθώς και τις προειδοποιήσεις του αναπληρωτή υπ. Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου ότι οι άφαντες δημοτικές επιχειρήσεις θα θεωρηθούν μη υπαρκτές και η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε λουκέτα.

Την ίδια ώρα, περίπου 90 Ανώνυμες Εταιρείες των ΟΤΑ ενημέρωσαν με επιστολές το υπουργείο Εσωτερικών ότι αρνούνται να αποστείλουν στοιχεία, κρίνοντας ότι η νομική τους οντότητα καθιστά το υπουργείο αναρμόδιο για κάθε έλεγχο επί των οικονομικών τους.

Έτσι, από τους εκτιμώμενους σε 12.700 υπαλλήλους δημοτικών επιχειρήσεων, το ελληνικό Δημόσιο γνωρίζει ποιους και για ποιες υπηρεσίες πληρώνει μόνο για 5.500. Οι υπόλοιποι περίπου 7.500 μοιάζουν δημοσιονομικώς αγνοούμενοι.

Ο τελικός αριθμός των απασχολούμενων στις δημοτικές επιχειρήσεις δεν αποκλείεται μάλιστα να κρύβει και εκπλήξεις, καθώς στη βάση δεδομένων του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και για πολύ μικρότερο αριθμό απογραφεισών δημοτικών επιχειρήσεων, ο αριθμός απασχολουμένων έχει ήδη ανέλθει σε 5.817 υπαλλήλους αορίστους χρόνου και 7.870 εκτάκτους.

Σύμφωνα με "Το Έθνος", πόρισμα του ΑΣΕΠ αποκαλύπτει και παράνομες μονιμοποιήσεις.

Οργιο σπατάλης...

Στο φως έρχονται τραγελαφικά φαινόμενα, όπως εργαζόμενοι δημοτικής επιχείρησης να είναι πέντε και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής εννέα!

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω υποθέσεις:

Για παράδειγμα η Κοινωφελής Επιχείρηση του πρώην Δήμου Νηλέως και νυν Δήμου Μαντουδίου Ευβοίας, η οποία δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2010, το 2011 συγχωνεύθηκε με τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού Κηρέως και ένα χρόνο μετά διαλύθηκε.

Ορκωτοί λογιστές εντόπισαν σε αυτή ζημιά 378.000 ευρώ και το καταστατικό της προέβλεπε οργάνωση διαλέξεων, εκδηλώσεων και τη δημιουργία μουσείου δάσους!

Οι ελεγκτές ανακάλυψαν επίσης κομπίνα ύψους 4,5 εκατ. ευρώ με πλαστά τιμολόγια, έργα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, ακόμα και τιμολόγια αγοράς εσωρούχων αξίας 3.088 ευρώ στη Δημοτική εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης Γρεβενών!

Ακόμη, στη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών Καλαμαριάς το Δεκέμβριο του 2012 ελεγκτές εντόπισαν «τρύπα» 2,5 εκάτ. για την πενταετία 2002-2006 και η οποία αφορούσε κομπίνα με πληρωμές σε νεκροκομιστές και αγορές για κόλλυβα χωρίς να υπάρχουν παραστατικά!

Τέλος, τα χρέη έχουν ξεπεράσει τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ σε προμηθευτές και υπαλλήλους στη Δημοτική Επιχείρηση Ευόσμου, ενώ στη Δημοτική Κατασκευαστική Επιχείρηση Βέλου το ΣΔΟΕ εντόπισε εικονικά τιμολόγια και παραστατικά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, στα οποία, μάλιστα, δεν αναφερόταν το όνομα του εκτελεστή για τα έργα που είχαν υλοποιηθεί.
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....