Διυλιστήριο: 09/16/15
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Η διαδρομή προς τη δουλειά προσμετράται στο χρόνο εργασίας

Με μια απόφαση σταθμό για την Ευρώπη το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων αλλάζει τα δεδομένα στην εργασία αφού υποστηρίζει ότι ο χρόνος που δαπανάται για τη μετακίνηση προς το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού των εργαζομένων, χωρίς σταθερό γραφείο, θα πρέπει να θεωρείται ως χρόνος εργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζομένους όπως π.χ. αντιπροσώπους πωλήσεων θα πρέπει να οργανώσουν τα ωράρια εργασίας κατά τέτοιο τρόπο ώστε το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού να είναι κοντά στο σπίτι των εργαζομένων.

Δικηγόρος δηλώνει στο BBC ότι πλέον μετά από αυτή την απόφαση «χιλιάδες εργοδότες μπορούν πλέον να είναι δυνητικά παραβάτες του καθορισμένου ωραρίου εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο."

Η οδηγία αποσκοπεί στην προστασία των εργαζομένων από την εκμετάλλευση από τους εργοδότες, και θεσπίζει κανόνες για θέματα όπως το πώς λειτουργεί ο χρόνος των εργαζομένων, πόσα διαλείμματα θα έχουν και ποιες είναι οι διακοπές που δικαιούνται.

Ένας από τους κύριους στόχους της είναι να διασφαλιστεί ότι κανένας υπάλληλος στην ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένος να εργάζεται περισσότερο από κατά μέσο όρο 48 ώρες την εβδομάδα. Η απόφαση ελήφθη με αφορμή την υπόθεση μια ισπανικής εταιρείας, της Tyco, η οποία έκλεισε τα περιφερειακά γραφεία της το 2011, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ταξιδεύουν διαφορετικές αποστάσεις πριν φτάσουν στο πρώτο ραντεβού τους.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο μάγος Χουντ(οτσιπρ)ίνι..

     Κι αφού ανέστησε, έσωσε από βέβαιο θάνατο το ''παλιό'',
..αυτό απ' το οποίο θα ξεμπερδέψει, λέει, στις 20 Σεπτέμβρη,
..τώρα είναι έτοιμος να κάνει το Μεγάλο Κόλπο, αυτό που του ανατέθηκε πακέτο με το νέο μνημόνιο:

Να εξαφανίσει το 62% του ''ΟΧΙ''.

Αυτή η τεράστια προίκα του λαού μας, το μόνο σωστό που έγινε τους τελευταίους 8 μήνες
(έγιναν κι οι εκατό δόσεις μπας και αναπνεύσει λίγο ο πολίτης, αλλά αυτές τις πήραν ήδη πίσω με πονηρά κόλπα και εκ των υστέρων προϋποθέσεις, κατ΄εντολή κι αυτές των τοκογλύφων-αφεντικών),
..αποτελεί καρφί στο μάτι τής νεοναζιστικής γερμανοκρατούμενης ''Ενωμένης Ευρώπης'',
..και ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ή να φανεί πως εξαφανίστηκε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Έτσι, την επαύριο των εκλογών οι αλήτες των μνημονίων -όλοι οι αλήτες, όλων των μνημονίων- θα αθροίσουν τα δικά τους ποσοστά, και με την αναίδεια που τους διακρίνει θα μας πουν:
''Ορίστε! Πού είναι το 62% σας; Αφού η πλειοψηφία του λαού ψήφισε εμάς, αυτομόλησε και συμφωνεί με την πολιτική των μνημονίων!''

Και το κακό είναι πως θάχουν εν μέρει δίκιο!
Γιατί τούτες οι εκλογές είναι οι πιό ύπουλες οι πιό π@ύστικες των μνημονιακών χρόνων.
Δεν τους φτάνει να μας εξαχρειώσουν, να μας πάρουν τα σπίτια, να μας κάνουν σκλάβους μέσα στην ίδια μας την πατρίδα,
..θέλουν να μας εξαχρειώσουν και ψυχολογικά, και ηθικά, να φανεί πως συμφωνούμε, πως όλα έγιναν με την σύμφωνη γνώμη μας,

..ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, σαν μονόδρομο προς την σωτηρία της χώρας,
..ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.
Θέλουν να δημιουργήσουν το τέλειο πολιτικό έγκλημα, όπου θύτης και θύμα είναι το ίδιο πρόσωπο, άξιο της μοίρας του, άξιο της καταστροφής του.

Σ' αυτή την παγίδα που στήθηκε τόσο έντεχνα από επαγγελματίες δολοφόνους λαών,
..ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να πέσει, και είναι σίγουρο πως θα πέσει την Κυριακή των εκλογών.

Όσοι μείνουν, όσοι μείνουμε απ' έξω,
..θα έχουμε την ευθύνη να ξαναρχίσουμε απ΄την αρχή,
..να ανασύρουμε και τους άλλους που έπεσαν στην παγίδα,
..να ξαναστηθούμε στα αντιμνημονιακά πόδια μας,
..κόντρα στην Παγκοσμιοποίηση (του φασισμού του χρήματος), και στους νεοναζί της Νέας Τάξης Γερμανικών Πραγμάτων στην Ευρώπη.

Καλό κουράγιο!..


Υ.Γ. Χάρρυ Χουντίνι: (1874-1926), πραγματικό όνομα Έρικ Βέις (Erik Weisz), ήταν Ούγγρος μάγος, καλλιτέχνης των αποδράσεων και διασκεδαστής.


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

21/12/2012 Κασιδιάρης, Φοντούλης και άλλοι πέντε της χρυσής αυγής

Ο υπολοχαγός Κασιδιάρης είχε γράψει ένα κείμενο, που το συνόδευε και η σχετική φωτογραφία, περιγράφοντας την χρυσαβγίτικη εξόρμηση, τα ξημερώματα της 21ης Δεκεμβρίου 2012 στην Πάρνηθα, και το είχε παρουσιάσει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, σαν περίπου έναν … φυσιολατρικό περίπατο. Βέβαια, για όσους ξέρουν να διαβάζουν ανάμεσα απ’ τις γραμμές, οι φράσεις «η φάλαγγα κατ’ άνδρα σταματά, στάση προσοχής», «ξετυλίγεται η σημαία, μεμιάς κυματίζει στον Αττικό ουρανό, χρώμα του αίματος και το σύμβολο του Ηλιου στο μέσο», ο «χαιρετισμός στον Ηλιο που ανατέλει» και το «ξεδίπλωμα του λάβαρου με βλέμματα στραμμένα στην Ανατολή» αποτελούσαν ισχυρές αποδείξεις για την πραγματική φύση του γεγονότος::

Επρόκειτο για ορκωμοσία-μύηση νέων μελών, με τη χρήση του χρυσαβγίτικου «όρκου Γ’ τάξεως«, κάτω από –όχι κάποιο … γαμμάδιο, ασφαλώς, αλλά κάτω από– τη σημαία της Βέρμαχτ με τον περήφανο αγκυλωτό σταυρό, σύμφωνα με το τυπικό-τελετουργικό, τμήματα του οποίου έχουμε παρουσιάσει εδώ:

Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το «χρίσμα» για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους «εχθρούς της ράτσας») [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/24/kryfa-03-ierarxia-teletes/



Οι φωτογραφίες που ήλθαν στο φως σήμερα από την «Εφημερίδα των Συντακτών» δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.

Ομως, πριν περάσουμε στις φωτογραφίες, αξίζει να σταθούμε σε μερικά σημεία, που αποδεικνύουν ότι το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» με τα καντάρια ηθικής έχει πειψέματα.

Κατά πάσα πιθανότητα, όλοι έχουν διαβάσει την «Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή».
https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/27/anoixti-epistoli-patera-xa/



Κάποια σημεία ξεχωρίζουν:


«Το σημείο καμπής ήταν όταν άκουσα μια μέρα τον γιο μου στο τηλέφωνο να κανονίζει ένα ραντεβού στις 11.00 η ώρα το βράδι. Τον ρώτησα τι θα έκαναν τέτοια ώρα έξω, και μου απάντησε «Δεν είναι τίποτα, πατέρα, είναι προγραμματισμένες δράσεις». Η αλήθεια είναι πως κι άλλες φορές είχε λείψει απ’ το σπίτι για διήμερα ή τριήμερα, και πως κι άλλες φορές περνούσε τη νύχτα του κάπου μακριά μας. Μας έλεγε πως «πήγαιναν εκδρομές», στη φύση, πως έκαναν αθλοπαιδιές και πεζοπορία, για καλή φυσική κατάσταση.

Τώρα, εκ των υστέρων, βλέπω και καταλαβαίνω. Γιατί, όταν είχα ήδη μάθει και διαβάσει αρκετά για την οργάνωση, κάθησα, ή έστω προσπάθησα, να συζητήσω με τον γιο μου, και του έκανα πολλές ερωτήσεις για να μου εξηγήσει όσα δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά ίσως αν κι άλλοι γονείς φρόντιζαν να κάνουν το ίδιο, ίσως να περιόριζαν το κακό, και όσοι έχουν ακόμα τα παιδιά τους στην ΧΑ, ποτέ δεν είναι αργά, να ξεκινήσουν και τώρα ακόμα.

Τώρα έχω την πλήρη εικόνα. Τώρα καταλαβαίνω, όταν βλέπω εκείνη τη φωτογραφία του αδικοχαμένου παιδιού, του Γιώργου Φουντούλη, νύχτα στην Πάρνηθα, μαζί με τον Κασιδιάρη και άλλους 5 μαυροφορεμένους «συναγωνιστές», που είναι τουλάχιστον 15-20 χρόνια μεγαλύτεροι απ’ τα παιδιά μας.





Τελικά, ο γιος μου μού τα είπε όλα, ή έστω, μού είπε πολλά, διότι τους δίνουν εντολές εκεί μέσα να μην αποκαλύπτουν τα όσα βλέπουν και ακούνε.Μου είπε πως για να γίνει τακτικό μέλος της οργάνωσης, και για να έχει δυνατότητες εξέλιξης και ανεβάσματος στην ιεραρχία τους, θα έπρεπε -πως να το πω τώρα αυτό;-, θα έπρεπε να συμμετάσχει και σε κάποιες ιδιαίτερες εκδηλώσεις («δράσεις») με έντονα θρησκευτικό-μυστικιστικό χαρακτήρα, που προορίζονταν μόνο για τους πολύ «εκλεκτούς» και αυτούς που ξεχώριζαν στον χαρακτήρα τους. Σαν να δίνει, ας πούμε, τα διαπιστευτήριά του, και σε μια άλλου τύπου «θρησκεία» ή δοξασία ή πνευματική εκδήλωση, δεν ξέρω πως να το πω. Τότε δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα, και η «Θούλη» και τα «ερμητικά τάγματα» και οι «βόρειοι θεοί» ήταν ακατανόητα πράγματα για μένα. Και θα έπρεπε, μου έλεγε, να δώσει έναν «ιερό όρκο», στο αίμα και στη φυλή. Παράξενα πράγματα αυτά, ακατανόητα, για έναν απλό Ελληνα και Χριστιανό, όπως είμαι εγώ. Τώρα που διάβασα, όμως, με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, τώρα καταλαβαίνω.

Ευτυχώς, μετά από πολλές συζητήσεις, το παιδί μου πείστηκε μόνο του και αποφάσισε να απομακρυνθεί από την οργάνωση, και να μην προχωρήσει σε όσα του ζητούσαν να κάνει. Τον πίεσα, είναι αλήθεια, και μου αποκάλυψε πως τους ορμήνευαν, αν τυχόν πιαστούν απ’ την αστυνομία, να αρνηθούν ότι είναι μέλη της ΧΑ. Αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο χτύπημα, που με ανάγκασε να σηκώσω τους τόνους της φωνής μου και να του πω ότι δεν έχει καμιά δουλειά εκεί μέσα. Κι ευτυχώς που έγινε έτσι, δόξα το Θεό.

Κι έτσι -το λέω με πόνο ψυχής για τους άτυχους γονείς των δυο αδικοχαμένων παιδιών-, δεν θα είναι ο γιος μου λόγου χάριν, αυτός, που όταν αργότερα γραφτεί από τον ιστορικό του μέλλοντος η ιστορία που περνάμε τώρα λόγω της δράσης της ΧΑ, εκείνος που θα εικονίζεται σε μια φωτογραφία, ξημερώματα Παρασκευής 21ης Δεκεμβρίου, ψηλά στο βουνό της Πάρνηθας, μαζί με άλλους μαυροφορεμένους, να περιμένουν την έλευση του Θεού Ηλιου.

Γιατί, μπορεί να μην το ξέρουν οι γονείς που τα παιδιά τους βρίσκονται στα χέρια της ΧΑ, αλλά η 21η Δεκεμβρίου, το «χειμερινό ηλιοστάσιο» είναι μια απ’ τις γιορτές των απανταχού πιστών του εθνικοσιαλισμού και του Χίτλερ. Είναι η μικρότερη ημέρα του χρόνου, και η αρχή που η ημέρα αρχίζει να μεγαλώνει, και ο ήλιος να παραμένει ορατός όλο και περισσότερο, μέχρι το θερινό ηλιοστάσιο του Ιουνίου, όταν η ημέρα θα αρχίζει και πάλι να μικραίνει. Αυτό γιορτάζουν οι νεοναζί όλης της γης. Περιμένουν να δουν το ξημέρωμα, για να ξεδιπλώσουν την σημαία με τη σβάστικα και για να σηκώνουν το χέρι στον χιτλερικό χαιρετισμό και να φωνάξουν στον θεό-Ήλιο που ανατέλει «Ζήτω η Νίκη», πιστοί στην κληρονομιά του «τελευταίου μεγάλου ισόθεου του 20ού αιώνα», δηλαδή του ίδιου του Χίτλερ αυτοπροσώπως. συνεχίζουν μ’ αυτόν τον τρόπο, τον δικό του «όρκο» στα πεπρωμένα της «φυλής και του αίματος» και ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση.

Αλήθεια, τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, γύρω στα 40, που καθημερινή ημέρα, ημέρα εργάσιμη, βράδυ Πέμπτης προς Παρασκευή πρωί, μπορούν να λείπουν απ’ τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους, και να τρέχουν να περάσουν μια ολόκληρη νύχτα σε ένα βουνό για να ανεμίσουν τη σβάστικα και να χαιρετίσουν «Χάιλ Χίτλερ»; Μοιάζει στη φωτογραφία εκείνη, να είναι μια φυσιολογική παρέα, ο Κασιδιάρης, ένα νεαρό παιδί και 5 μεγάλοι άντρες με βλοσυρό ύφος και με το μίσος να λάμπει στα μάτια τους; Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά για ένα παιδί στην 3η δεκαετία της ζωής του;

Εχουν κι άλλες τέτοιες «ιερές μέρες», όπως διάβασα στα βιβλία τους και στα περιοδικά τους. Μία είναι στις αρχές Φεβρουαρίου, κι άλλη μία στα μέσα Απριλίου. Πηγαίνουν στο γερμανικό νεκροταφείο, στο Διόνυσο, έγραψαν οι εφημερίδες, μαζί με Γερμανούς ομοϊδεάτες τους νεοναζί, και κάνουν τελετές πάνω από τους τάφους των Γερμανών στρατιωτών που είναι θαμμένοι εκεί. Ψάχνω να μάθω κι άλλα, αυτοί οι άνθρωποι είναι «μανούλες» στο να κρύβουν την αλήθεια, αλλά το δίκιο και η αλήθεια πάντα νικάνε στο τέλος.

[…]

Τα παιδιά που τα σκότωσαν οι αδίστακτοι ακροαριστεροί τρομοκράτες, που στη θέση τους θα μπορούσαν να βρεθούν πολλά άλλα παιδιά, παιδιά δικά μας, έφυγαν άδικα, πριν προλάβουν να ζήσουν. Φυσικοί αυτουργοί ήταν αυτοί που σήκωσαν το όπλο. Υπάρχουν όμως και ηθικοί αυτουργοί, υπάρχουν και άλλοι υπεύθυνοι. Κάποια παιδιά προορίζονται να γίνουν «τακτικά μέλη», όπως διάβασα και εδώ

https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/24/kryfa-03-ierarxia-teletes/

Θα τους ζητήσουν να ασπαστούν δοξασίες και μιας άλλης θρησκείας και να ορκιστούν σε ξένα «ιδεώδη» και σε ξένες δοξασίες. Θα τους ζητήσουν να κάνουν, όπως τις λένε, «πολύμορφες νυχτερινές δράσεις», και να περάσουν «διαβολοβδομάδες», για αν αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν «στρατιώτες του εθνικσοσιαλισμού»».

Στην επιστολή αυτή, υπήρξε έμμεση απάντηση από τον Μάστορα-Μισιάκα, αυτόν που υποτίθεται θεωρείται ο … Δρ Γκέμπελς της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι εκείνος που προσκαλεί ξένους νεοναζί και τους υπόσχεται να μετατρέψει τις εβραϊκές συναγωγές σε αποχωρητήρια, εκείνος που μολύνει την Ακρόπολη με τη σβάστικα, αλλά -κυρίως- εκείνος που ενοχλείται και χάνει την ψυχαραιμία του κάθε φορά που έρχεται στο φως μια αποκάλυψη που δείχνει τον πραγματικό, ναζιστικό χαρακτήρα της γκρούπας του.

Ετσι και τώρα πρόσφατα, έγραψε μια «Ανοιχτή επιστολή στον Λάμπρο Φουντούλη»
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anoichth-epistolh-ston-lampro-fountoulh

Κάνει κάποιες αναφορές στην επιστολή του πατέρα του αποχωρήσαντος χρυσαβγίτη (υπόψη, αυτό το ίδιο κείμενο δημοσιεύτηκε και στο τχ #881 της σκουπιδοεφημερίδας τους, 18/06/2014) και γράφει χαρακτηριστικά, -προσέξτε τις λέξεις μετά τα βέλη:


«Αν καλούσε τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα να μην πέσουν στην «φασιστική παγίδα» (σαν κάποιους ανύπαρκτους «πατεράδες», που τους κατασκευάζουν κάποιοι ψυχασθενείς και —-> κρυπτοομοφυλόφιλοι ανθέλληνες, προκειμένου να «καταγγέλλουν» -ανώνυμα φυσικά- την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Όλες οι πόρτες, σ’ αυτήν την περίπτωση, θα άνοιγαν διάπλατα για να μιλήσει και πει όλα όσα το σύστημα θα ήθελε. Ο Λάμπρος Φουντούλης, όμως, με την στάση του τούς έφτυσε κατάμουτρα».

Και πιο κάτω:


«Αρνήθηκε να ασελγήσει στην μνήμη του παιδιού του και να ταυτισθεί με τους διάφορους κομπλεξικούς και —-> ασχημομούρηδες που συμμετέχουν στην σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αντιθέτως, Τιμά τον Γιώργο, όπως Τιμά και τον Μάνο, με το να συνεχίζει τον Αγώνα τους για την Πατρίδα και τον Λαό».

Είναι το γνωστό κόλλημα. Οταν του αποδεικνύουν μες στα μούτρα ότι λέει ψέματα κι ότι η ΧΑ στην πραγματικότητα είναι γνήσιοι ναζιστές, η απάντηση του … «διανοούμενου θεωρητικού» τύπου είναι 9 στις δέκα:


– «Κι εσύ είσαι άσχημος» (ή και «κι εσύ είσαι γκέι», καμιά φορά).

Φυσικά, για την ταμπακιέρα, ούτε κουβέντα. Η πινελιά κι εδώ είναι ότι ο … ομορφάντρας με την περισσή ομορφάδα, αντί να ασχοληθεί με την ουσία των καταγγελιών, το μόνο που βρήκε να πει (και πάλι!!!) ήταν πάνω-κάτω, «ψυχασθενείς-κρυπτοομοφυλόφιλοι-ανθέλληνες-κομπλεξικοί-ασχημομούρηδες». Ασφαλώς, αυτά όλα είναι αρμοδιότητα άλλων τομέων της επιστήμης, και μάλλον εκείνου του τομέα της επιστήμης που χάρισε στην ανθρωπότητα ο -Εβραίος!!!- Φρόιντ.



Ολ’ αυτά, όμως, είναι δευτερεύοντα. Αυτό που έχει σημασία, και που αποδεικνύεται σήμερα από τις φωτογραφίες της Εφημερίδας των Συντακτών, είναι η πλήρης επιβεβαίωση όλων όσων έχουν μιλήσει για τις κρυφές ορκωμοσίες-μυήσεις των νέων μελών της ναζιστικής μυστικιστικής συμμορίας.

Δύο μήνες μετά την επιστολή, λοιπόν, επιβεβαιώνονται όλα, μέχρι κεραίας. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, υπάρχει στιγμιότυπο από το ίδιο βράδι, 21η Δεκεμβρίου, στην Πάρνηθα, μόνο που αυτή τη φορά ο Κασιδιάρης άφησε και τη σβάστικα να φαίνεται. Η προηγούμενη φωτογραφία, που είδαμε πιο πάνω, την οποία είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα ο Κασιδιάρης ήταν χωρίς τη σημαία της Βέρμαχτ. Τώρα, είναι προφανές: Ηταν ημέρα (ή μάλλον νύχτα) ορκωμοσίας και μύησης για τα νέα μέλη. Οπως ακριβώς είπε και ο μεταμελημένος Ηλίας Σταύρου στην κατάθεσή του (κι εκείνος μια 21η Δεκεμβρίου είχε γίνει μυημένο μέλος της ΧΑ σ’ ένα βουνό), είχαν ανεβεί στην Πάρνηθα για να ορκιστούν επίσημα, παρουσία των εκπαιδευτών τους, και για να ενταχθούν σαν μυημένα μέλη της ναζιστικής συμμορίας.


http://diulistirio.blogspot.gr/




Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ολοκληρωμένη πρόταση προς την Ευρώπη για το μεταναστευτικό!

Ο δήμαρχος Λέσβου δίνει στη δημοσιότητα πολυσέλιδη πρόταση για τη διαχείριση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

Δίνεται στη δημοσιότητα η πρόταση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, για τη διαχείριση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων, η οποία εστάλη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, παραδόθηκε στην Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης, κα Βασιλική Θάνου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Λέσβο και εστάλη στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean Claude Junker, στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, στον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων & Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στους Ευρωβουλευτές, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστα Χρυσόγονο, Μιλτιάδη Κύρκο, Νίκο Ανδρουλάκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Σοφία Σακοράφα, στο Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης, στους Υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννη Μουζάλα, Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, Προστασίας του Πολίτη, Αντώνη Μακρυδημήτρη, στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., Γεώργιο Πατούλη, καθώς και στους Δημάρχους Σμύρνης, Κόνακ, Καρσίγιακα και στο Επιμελητήριο Σμύρνης.

“Δεδομένου ότι, το νησί της Λέσβου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και είναι ένα από τα κύρια σημεία εισδοχής μεταναστευτικών εισροών προς την Ευρώπη, ο Δήμος Λέσβου διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πρόταση– πλαίσιο.

Πρόκειται για μια πρόταση δομημένη σε τρείς διαφορετικούς άξονες δράσεις, (Τοπικός, Εθνικός και Ευρωπαϊκός), η οποία στοχεύει στην αποτελεσματικότερη, αποδοτικότερη και με ανθρωπιστικούς όρους διαχείριση των μεταναστευτικών εισροών, έχοντας απώτερο σκοπό να αποτελέσει πρότυπο και για άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις”, δήλωσε σχετικά, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....