Διυλιστήριο: 03/15/15
ροη αναρτησεων

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

VIDEO - ΒΟΜΒΑ !!! Μουζακίτης : 18 Μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε 58 δις ΕΥΡΩ !!!


Η Κυβέρνηση οφείλει να πατήσει δυνατά τον κάλο των …ολιγαρχών
που εμπαίζουν τόσο χυδαία την Ελληνική κοινωνία !! Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης.

Μιλώντας στην εκπομπή Fair Play της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Μουζακίτης είπε ότι 18 μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε στο δήμοσιο 58 δισ. ευρώ. «18 ή 20 οφειλέτες είχαν οφειλές αξίας 58 δισ ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα




http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Κώστα Λαλιώτη και την Βάσω Παπανδρέου


Τι δηλώνει ο πρώην Υπουργός για το δημοσίευμα

Στο "μικροσκόπιο" του ΣΔΟΕ βρίσκονται οι πρώην Υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης και Βάσω Παπανδρέου, αλλά και του Ανδρέα Μακρυπίδη, όπως αναφέρει στο αυριανό πρωτοσέλιδό του το «Πρώτο Θέμα».

Απαντώντας στο δημοσίευμα ο Κώστας Λαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

1. Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν.

Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες.

2. Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι όλα τα χρόνια κατά τη θητεία μου στην πολιτική υπηρέτησα με πίστη τη Διαφάνεια, τη Νομιμότητα και το Δημόσιο Συμφέρον, έχοντας διαρκώς ανοιχτό μέτωπο ενάντια σε κάθε μορφή μαύρου χρήματος, ενάντια σε γκρίζες ζώνες στη δημόσια ζωή και ενάντια στις OFFSHORE εταιρείες.

Ασφαλώς και όλοι θυμούνται τις τεκμηριωμένες και δικαιωμένες αποκαλύψεις μου και τις πολυετείς συγκρούσεις μου για την περιβόητη OFFSHORE Λιβεριανή Εταιρεία MAYO και τα πλοκάμια της στην Ελλάδα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....