Διυλιστήριο: 03/01/18
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

VIDEO - Eλληνικές προκλήσεις στο Αιγαίο είδε ο Άριστος της ΝΔ, Κυρανάκης!



Κάλυψη στα νταηλίκια των Τούρκων μετην επίθεση στον Καμμένο


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ν.Δ. ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, «εγκαλώντας» την ότι... προκαλεί στο Αιγαίο! Συγκεκριμένα, ο απίθανος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε τηλεοπτικό πάνελ, επιτέθηκε στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο για τις τουρκικές προκλήσεις, εκθέτοντας το κόμμα του και προκαλώντας πολλά ερωτήματα για τη θέση της Ν.Δ. και τα πρόσωπα που εκπροσωπούν αυτήν δημοσίως.

Σε διάλογο που είχε με τον Κώστα Ζαχαριάδη, διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κυρανάκης, μεταξύ άλλων, είπε επί λέξει: «Οταν ο υπουργός σας, ο κ. Καμμένος, έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα». «Αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζετε παιχνίδια στο Αιγαίο, γιατί αυτά μπορεί να έχουν αποτελέσματα τα οποία η κυβέρνηση να μην μπορεί να ελέγξει - και όποιος κατάλαβε κατάλαβε» σημείωσε, προφανώς χωρίς να έχει καταλάβει τι εκστόμισε.
Θα πρέπει, πάντως, να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί λέγοντας ότι ο υπουργός Αμυνας προκαλεί: Το στεφάνι που έριξε αυτός στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, τις επισκέψεις στα ακριτικά νησιά και στους φαντάρους που υπηρετούν σε αυτά ή κάτι άλλο;

Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένας Παπαδοπούλου: «Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής Ν.Δ. θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, σε βαθμό κακουργηματικής ανοησίας, ότι για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα ευθύνεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης, και ειδικά του υπ. Εθνικής Αμυνας κ. Καμμένου! Οτι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο και όχι η Τουρκία». Ανάλογες θέσεις, σύμφωνα με την κυρία Παπαδοπούλου, «έχουν εκφράσει κατά καιρούς ο κ. Ερντογάν, ο κ. Γιλντιρίμ και οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί. Οι Ελληνες πολίτες δεν περίμεναν ποτέ να ακουστούν τέτοιες απίστευτες μειοδοτικές θέσεις από ελληνικό κόμμα. Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης…» κατέληξε στη δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.



Πηγή veteranos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....