Διυλιστήριο: 10/06/17
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Βόμβα από TUI: Προχωρά σε επενδύσεις σε 10 νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην ΕλλάδαΨήφο εμπιστοσύνης από τον τουριστικό κολοσσό TUI Group στην ελληνική οικονομία παρέχει η πολυεθνική εταιρία, αφού όπως τόνισε ο ίδιος ο CEO της σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, προχωρά σε επενδύσεις σε επιπλέον 10 νέες ξενοδοχειακές μονάδες.

Με τον τρόπο αυτό, η TUI ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα σε συνολικά 42 ξενοδοχειακές μονάδες.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα, τα στελέχη του διεθνούς ομίλου ουσιαστικά θα “σκανάρουν” τη νησιωτική Ελλάδα, προκειμένου να αποφασίσουν τα σημεία εκείνα όπου θα πραγματοποιηθούν οι εν λόγω μονάδες. Την ίδια στιγμή και η Πελοπόννησος μπαίνει στο μικροσκόπιο, χωρίς ωστόσο να είναι και η απόλυτη προτεραιότητα για τον Όμιλο.

Όπως σημείωσε ο CEO του γερμανικού κολοσσού, ζητούμενο για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας είναι η δημιουργία ενός σταθερού περιβάλλοντος, όπου σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των υποδομών σε λιμάνια, αεροδρόμια κλπ, η Ελλάδα θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα τουριστικά δρώμενα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα το TRIBUNE, από την πλευρά της εταιρίας τονίστηκε κατά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό πως σημαντικό ρόλο για τις επενδύσεις δεν παίζει το ύψος της φορολογίας αλλά το κλίμα σταθερότητας.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της TUI τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως με τον τρόπο αυτό μπορεί να συμβάλλει στον στρατηγικό στόχο του υπουργείου που είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

«Η TUI μπορεί να φέρει και πτήσεις με επισκέπτες στη μέση του χειμώνα, αρκεί οι τουριστικοί προορισμοί να έχουν ανοικτά μουσεία, μαγαζιά κλπ». Για τη νέα χρονιά εκτιμάται, ότι οι επισκέπτες μέσω της TUI θα ξεπεράσουν τα 2,5 εκατομμύρια που θα ανέλθουν το 2017, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό, όπως εκτίμησε και η αρμόδια υπουργός Έλενα Κουντουρά, που στάθηκε στο στρατηγικό σχέδιο που συνέταξε το υπουργείο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και ενστερνίστηκε ο διεθνής τουριστικός όμιλος.

Με 40 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ο όμιλος της TUI ανέφερε ο κ. Γιούσεν, θα συνεχίζει να δραστηριοποιείται και τα επόμενα 40, όπως χαρακτηριστικά είπε, δίνοντας έτσι σαφές στίγμα για το ρόλο της χώρας μας στα πλάνα του ομίλου. Όπως εξήγησε, οι πελάτες της TUI δεν έρχονται Ελλάδα απλά για να επισκεφτούν αξιοθέατα, αλλά για να ζήσουν μια ελληνική εμπειρία. Υπό το πρίσμα αυτό, εκτίμησε ότι το ελληνικό τουριστικό προϊόν δεν είναι τυχαία σε τροχιά ανόδου και για το λόγο αυτό θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Πηγή tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Αμετανόητος» ο Πάγκαλος: Ψηφίζει Μητσοτάκη και αποκαλεί τον Καραμανλή εφεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ


Το Διυλιστήριο λέει : ''.. Το χειρότερο δεν είναι αυτά που λέει ο Πάγκαλος. Το χειρότερο είναι ότι χαίρονται οι ΝεοΔημοκράτες, που τους υποστηρίζει ο πολιτικός των Ιμίων και του Οτσαλάν...''

Με δήλωση υποστήριξης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη άρχισε την… ραδιοφωνική του πορεία στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος που έχει… στρίψει για τα καλά προς τα δεξιά.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος που από σήμερα έχει δική του εκπομπή, μέσω μικροφώνου χαρακτήρισε πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είχε το θάρρος να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Νέα Δημοκρατία και θα το ξανακάνω. Θα ψηφίσω Μητσοτάκη» σημείωσε.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για τον Αντώνη Σαμαρά,.

«Ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ δεν έπρεπε να συμμετάσχει στο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας τον Ιούλιο του 2015», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το ποσοστό συμμετοχής θα ήταν τέτοιο που δεν θα νομιμοποιούσε το δημοψήφισμα».

Στο στόχαστρο του πρώην υπουργού βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής γιατί, όπως ισχυρίστηκε, επί πρωθυπουργίας του κάλπασαν προς το μπρος οι αριθμοί του δημόσιου χρέους.

«Τότε ξέφυγε το πράγμα. Υπάρχει όμως ένα καθεστώς προστασίας. Είναι η εφεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής» κατέληξε.

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε, επίσης, ότι έχουν διαβρωθεί οι εξουσίες και η κυβέρνηση μας οδηγεί σε εμφύλιο (!) πόλεμο. «Τώρα δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Καμμένος με τις καραγκιοζίστηκες στολές που φοράει κατά καιρούς» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή neaselida.news

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ομοφοβίστε μας κι αφήστε μας!..

    Είναι προφανές ότι δεν ξέρουμε πιά τί μας φταίει. Έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως.
Εδώ καίγεται ο κ@λος μας εδώ κι επτά χρόνια με την αισχρή προδοσία του πολιτικού κόσμου της χώρας,
..με την εθνική μειοδοσία των μνημονίων και των αποικιοκρατικών
συμβάσεων-σκανδάλων τύπου Fraport,
..με την καταπάτηση κάθε έννοια νομιμότητας, καθώς καταπατούνται βασικοί όροι και κανόνες του Συντάγματος,
..κι εμείς ασχολούμαστε με το ελάχιστο των ελαχίστων θέμα των σχολίων ενός αποσυρμένου πιά καλού ποδοσφαιριστή, σχετικά με την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια.

Το ίδιο το θέμα είναι σοβαρό, σοβαρότατο. Αλλά αντί να σχολούμαστε με την ουσία, ασχολούμαστε να κατηγορούμε τον κύριο Τσιάρτα ως ομοφοβικό, ή όχι.
Και η ουσία εδώ έχει δύο σκέλη:

Πρώτον: Μπορείς να θεωρήσεις ένα παιδί ως ψυχολογικά και λογικά ώριμο και συγκροτημένο άτομο στα 15 του, ώστε να του δώσεις την δυνατότητα -και μάλιστα με τόσο συνοπτικές και εύκολες διαδικασίες- να επιλέξει την δραματική και καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή του επιλογή της αλλαγής φύλου;
Αν είναι τόσο ώριμο στην ηλικία των 15 για τόσο δραματικές αποφάσεις, γιατί η πολιτεία δεν το θεωρεί ώριμο για να ψηφίσει, ή για ν' αποκτήσει δίπλωμα αυτοκινήτου,
..ή -το σπουδαιότερο- σε περιπτώσεις παραβατικής συμπεριφοράς του, γιατί ο νόμος το θεωρεί ανήλικο και το αντιμετωπίζει -πολύ σωστά- με άλλα μέτρα και σταθμά τόσο στην κρίση όσο και στην τιμωρία του, απ' ό,τι έναν ενήλικα;
Ο νόμος λοιπόν που προωθείται, ως προς αυτό το σκέλος, δεν έχει καθόλου την έγνοια να λύσει κάποια κοινωνικά προβλήματα, παρά θέλει να καρπωθεί εντυπώσεις και πολιτικά οφέλη από την πολύ άγουρη ηλικία των 15, καθώς και απ' την ομάδα των ημιμαθών θολοκουλτουριαραίων που όλο και μεγαλώνει μέσα στην Ελλάδα της κρίσης και της ηθελημένης μη-παιδείας,
..κάνοντάς τους εν δυνάμει οπαδούς και φηφοφόρους μιάς fake Αριστεράς που κακοποιεί συνταξιούχους, ανέργους και μικροεπιχειρηματίες, αλλά χαϊδεύει ομοφυλόφιλους και κάθε λογής αποκλίνοντες.
Διότι:

Δεύτερον: Ναι. Η ομοφυλοφιλία είναι απόκλιση.
Αρκετά πιά μ' αυτή την πατέντα της "ομοφοβίας". Όποιος τολμάει να αρθρώσει μία λογική άποψη σπεκουλάρεται και λασπώνεται ώς ομοφοβικός, ή ως τέρμα δεξιός ή ποιός ξέρει τί άλλο.
Και η άποψη η λογική λέει πως η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική απόκλιση. ΔΕΝ είναι το φυσιολογικό.
Τον κ@λο τους να βαρούν κάτω όσοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Αν ήταν φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά η ομοφυλοφιλία δεν θα υπήρχε συνέχεια κανενός έμβιου είδους στον πλανήτη. Και άλλωστε δεν θα υπήρχε η ανάγκη παρουσίας δύο φύλων σε όλο το ζωϊκό βασίλειο.
Τέρμα, τελεία και παύλα.

Κι εδώ κάπου υπεισέρχεται η παράνοια της διαφήμισης μιάς αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς.
Τί gay parade, τί διαμαρτυρίες συμπαράστασης, τί Athens Pride, τί στον Καιάδα όσους διαφωνούν, τί χλαπαταγή!
Δηλαδή και καλά είσαι πού είσαι αποκλίνων στην σεξουαλική σου συμπεριφορά. Πρέπει να το κάνεις σημαία; Υπερηφάνεια; Παρέλαση;
Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε κι εμείς περήφανοι για σένα; Να μην έχουμε άποψη περί της ορθότητας της επιλογής σου; Άποψη λέμε, όχι να σου επιβάλουμε τί θα κάνεις και τί όχι. Δικός σου λογαριασμός.
Όπως άλλωστε και λογαριασμός του φετιχιστή, του μαζοχιστή, του οπαδού του Αυνάνα, του ουρολάγνου, του κοπρολάγνου, του γεροντόφιλου, και τόσων άλλων σεξουαλικών αποκλίσεων (παραφιλίες ονομάζονται επιστημονικά οι κάθε λογής σεξουαλικές αποκλίσεις απ' την πιό ανώδυνη ως την πιό επικίνδυνη όπως είναι η παιδοφιλία, ο σαδισμός, η εφαψιμανία, η επιδειξιομανία και πάει λέγοντας), για τις οποίες όσο δεν βλάπτουν τους άλλους δεν μας πέφτει λόγος.
Τότε να κάνουμε και παρέλαση για τους φετιχιστές. Και τους λάτρεις του αυνανισμού. Και συμπαράσταση για τους ηδονοβλεψίες.
Να βάλουμε κι από έναν μαζοχιστή σε κάθε πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο των καναλιών, που έχουν κατακλυστεί από ομοφυλόφιλους (κάθε εκπομπή κι από κανα δυό),
..να μαζοχίζονται μπροστά μας να γουστάρουμε.
Έτσι, για να διαφημίζουμε ως φυσιολογικό και πλειοψηφικό τί; Την απόκλιση και την μειοψηφία.

Αν αυτό είναι λογική, αν δεν τάχουμε χάσει ακόμα, οκ. Συμφωνούμε.
Ας συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε αν είναι ομοφοβικός ή όχι ο κάθε κύριος Τσιάρτας.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αλλά αυτό το έχουμε διαπιστώσει και απ' αλλού!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δεν θέλουν να πληρώσουν οι καναλάρχες


Το Διυλιστήριο λέει : ''...Να θυμίσουμε την τελευταία φορά, μετά τον διαγωνισμό, με πλάτη της ΝΔ και πρόφαση την απόφαση από το ΣτΕ ακυρώθηκε ο διαγωνισμός που θα έφερνε έσοδα στο Ελληνικό κράτος γύρω 250 εκατ. και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να μην πληρώσουν τίποτα. Βάσει αυτού του διαγωνισμού όμως, υπολογίστηκε ότι για τις 7 τηλεοπτικές άδειες θα πρέπει το ελάχιστο ποσό που θα δώσουν να είναι 35 εκατ. ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε αυτό ενόχλησε τους καναλάρχες γιατί έτσι δεν θα μπορούσαν να συνεννοηθούν οι επτά μεταξύ τους, έτσι ώστε να έχουν χαμηλό τίμημα.  Έτσι έμαθαν να λειτουργούν (με θαλασσοδάνεια, με άτοκα δάνεια κτλ), και έτσι συνεχίζουν.  ''

Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος

Παλιά μου τέχνη κόσκινο από τους ιδιοκτήτες των καναλιών. Πριν ακόμα συνταχθεί από το ΕΣΡ η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, επιχειρούν να μπλοκάρουν τη διαδικασία. Μέσω του... αγαπημένου τους θεσμού: το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στο ΣτΕ λοιπόν προσέφυγαν η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), ο ΣΚΑΪ και το Star Channel ζητώντας να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές, οι δύο αποφάσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για τις 7 τηλεοπτικές άδειες και τα 35 εκατομμύρια ευρώ ως τιμή εκκίνησης για καθεμία από αυτές. Μέχρι και πως είναι αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου!

Πλήττεται ο ανταγωνισμός υποστηρίζουν ενώ θεωρούν υπερβολική την τιμή εκκίνησης. Υπενθυμίζουμε πως τα 35 εκατ. «σπάνε» μέσα στη δεκαετία σε 10 δόσεις , δηλαδή 3,5 εκατομμύρια το χρόνο. Δεν είναι και τόσα πολλά νομίζω.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος: οι καναλάρχες νοιάζονται για τονπλουραλισμό, βρε! «Η υπερβολικά μεγάλη τιμή εκκίνησης μειώνει το ενδιαφέρον προσέλευσης και αδειοδότησης των υποψηφίων, παραβιάζοντας την αρχή της ελεύθερης έκφρασης, τις συνταγματικές αρχές του πλουραλισμού και της πολυφωνίας».

Αρχίζουν τα όργανα και πάλι όπως καταλαβαίνετε. Αυτοί δεν θέλουν να πληρώσουνποτέ και με τίποτε.

Πηγή www.efsyn.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....