Διυλιστήριο: 03/09/15
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη κλέπτων οπώρας..

     Βρε, βρε τον ΒεληΓκίκα μας!
Δεν φτάνει που συνελήφθη με το μέϊλ στα χέρια,
..τον πιάσαμε τώρα και με τα χέρια στο μέλι!

Και απορούσαμε κι εμείς πού στην ευχή βρήκε ο παλικαρόπουλος τέτοιο ''πουλέν'' για υπουργό οικονομικών; Τώρα εξηγούντια όλα!

Αλλά και τέτοια ''Ένωση'' πιά!
Δεν έπρεπε να την λένε Ε.Ε αλλά Ε.Ε.Ε: Ένωση Εκβιαστών Εκβιαζομένων!
Ο εκβιάζων του εκβιάζοντος έχουν καταντήσει,
..και ο κρατών τον άλλον από τ' α@@ίδια, του κρατούντος τον άλλον απ΄τα π@πάρια!

Ημιλιπόθυμος και με τα χέρια σταυρωμένα ο ΒεληΓκίκας μπροστά στον χερ-Καροτσάκι, σε στάση καμπουριαστής υποταγής, διαπραγματεύονταν!
Το ίδιο και το Στουρνάρι, το ίδιο και ο Ψευταράς, το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι δωσίλογοι που πέρασαν κυρίως από πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών.
Όλοι με χ@σμένη την φωλιά τους. Όλοι με εμβάσματα στο εξωτερικό, σε γερμανικές, ελβετικές και άλλες τράπεζες,
..πώς ήταν δυνατόν ν' αφήσουν τις τράπεζες του εξωτερικού να πάθουν ζημιά; Με τα λεφτά τους μέσα; Θεός φυλάξοι!
Είναι όλοι αυτοί που τώρα κουνάνε το δάχτυλο στο καινούργιο οικονομικό επιτελείο, και τους επιπλήττουν ως ''επικίνδυνους''.

Το ίδιο αυτό δάχτυλο, τί δάχτυλο, το χέρι ολόκληρο, που είχαν τόσα χρόνια βουτήξει στο βάζο με το μέλι!
Φάγανε το μέλι, πουλήσανε και το βάζο, και τώρα ετοιμάζονταν να φάνε και τις κυψέλες και τις μέλισσες μαζί! Αλλά τους σταμάτησε ο λαός στις εκλογές.
Γι αυτό κι αυτοί τώρα επενδύουν στην καταστροφή της Ελλάδας και την αποτυχία της κυβέρνησης: Για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους, να γλυτώσουν την φυλακή, κι άμα στραβωθεί πάλι ο λαός να ξαναπάρουν και θέσεις εξουσίας!

Εμείς πάλι περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε τις πομπές και τις απατεωνιές και των υπόλοιπων. Των αγαπημένων παιδιών και ''συνομιλητών'' του νεοναζιστή χερ Σόϊμπλε.
Και μελλοντικών συγκατοίκων, ελπίζουμε, του Άκη!
Τί θα πεί ποιού Άκη; Δεν κάνει να ξεχνάμε έτσι γρήγορα!

Οι διαπραγματεύσεις έχουν αρχίσει και γίνονται πολυ ενδιαφέρουσες!
Επειδή ίσως γίνονται πρώτη φορά!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κομμάτια .... η Νέα Δημοκρατία. Σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις τα στελέχη της !!!


(Η συγκεκριμένη φωτογραφία; είναι από το πρωτοσέλιδο του σημερινού Ελεύθερου Τύπου)

Στους τέσσερις ορίζοντες βρίσκονται ήδη τα στελέχη και οι πρώην Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας.
Προχθές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κοινοποίησε την παραίτησή του όπως σας αποκαλύψαμε (εδώ), ενώ χθες αποχώρησε ο Δένδιας. Απόντες ήταν ο Καραμανλής και ο Μειμαράκης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε στην ομιλία της στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκτακτο συνέδριο ενώ τόνισε ότι «ο πρόεδρος φοβάται το συνέδριο γιατί φοβάται μήπως τεθεί θέμα ηγεσίας»

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος ωστόσο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: "Θέμα αρχηγού της παράταξης έθεσε εγώ ο ίδιος, στην προχθεσινή κοινοβουλευτική μας ομάδας, εξηγώντας ότι δεν είμαι παντρεμένος με την θέση μου, αλλά και ότι θα μου ήταν αδιανόητο αυτή την ώρα, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να εγκαταλείψω την μάχη της παράταξης. Εξήγησα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επιζήμιο για την παράταξη, αλλά κάλεσα έντιμα και καθαρά, όποιον είχε αντίθετη γνώμη να θέσει το θέμα ανοιχτά και να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες. Κανείς δεν το έθεσε και το θέμα έκλεισε".

Η Ντόρα Μπακογιάννη που κάθεται στην πρώτη σειρά, όπως φαίνεται στο βίντεο δεν χειροκροτά τον πρώην πρωθυπουργό και φαίνεται να λέει μονάχα μία λέξη: "σώπα"!


 


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Κοτζιάς - Καμμένος : '' Αν θέλετε να ρίξετε την Ελλάδα, αναστέλλουμε την συνθήκη του Δουβλίνο II''


Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 8 3 2015, ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι ''αν θέλετε να ρίξετε την Ελλάδα, να ξέρετε ότι θα γίνει πύλη εισόδου τζιχαντιστών, δηλαδή θα αναστέλλουμε την Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, και η Γερμανία θα γεμίσει με λαθρομετανάστες.''

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα




http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στο προσκήνιο η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Πρόταση συζήτησης στη βρετανική Βουλή για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα αναμένεται να καταθέσει ο Βρετανός βουλευτής του κόμματος των Φιλελεύθερων Andrew George.

Λίγες εβδομάδες πριν εκπνεύσει η προθεσμία (31 Μαρτίου) που έχει θέσει η ΟΥΝΕΣΚΟ στη Βρετανία, στο πλαίσιο της διαμεσολάβησης που έχει αναλάβει ο διεθνής οργανισμός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Independent», ο Βρετανός βουλευτής θα καλέσει την κυβέρνησή του να απαντήσει στο κάλεσμα της ΟΥΝΕΣΚΟ, αλλά και να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για την επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα.

Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία κίνηση στο θέμα αυτό λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στη χώρα, τον ερχόμενο Μάιο.

Στο άρθρο της, με τίτλο «Η Ελλάδα λέει στη Βρετανία να σταματήσει την κωλυσιεργία στο θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα», η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ενδεχόμενη άρνηση της Βρετανίας να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει την Αθήνα σε νομική δράση μετά από δεκαετίες διπλωματίας.

«Στροφή πολιτικής» που δεν επιβεβαιώνεται από τη γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων του υπ. Πολιτισμού Ελενα Κόρκα, δηλώσεις της οποίας φιλοξενούνται επίσης στην εφημερίδα. Σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή, η επιστροφή των Μαρμάρων θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, η οποία περιγράφεται στο άρθρο με τα μελανότερα χρώματα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δήλωση βόμβα: «Η Deutsche Bank με κείμενό της προέτρεπε σε ανατροπή της κυβέρνησης»


Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί να νοθεύσει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά καθώς επίσης και στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Γερμανία προσπάθησε με όλους τους τρόπους να οδηγήσει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι με ωμές παρεμβάσεις σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η επικυριαρχία της Γερμανίας τελείωσε.

Σε ερώτηση για το αν οι πιέσεις των εταίρων μπορεί να οδηγήσουν σε εκλογές ή δημοψήφισμα ο Πάνος καμμένος απαντά: «Να πάμε σε εκλογές όταν έχουμε το 80% του ελληνικού λαού, το μόνο που θα κάνουμε είναι να επιβεβαιώσουμε τη βούληση του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εάν το θέσουν, εάν θέσουν θέμα αμφισβήτησης σε σχέση με τη βούληση του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης και θέλουν, μία απάντηση θα μπορούσε να είναι το δημοψήφισμα. Χωρίς εμείς να το επιδιώξουμε, διότι δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο λαός είναι μαζί μας. Αυτοί που θα πρέπει να πειστούν ότι δημοκρατία υπάρχει είναι οι Γερμανοί. Η επικυριαρχία τελείωσε».

Όμως ο Πάνος Καμμένος δεν έμεινε εκεί και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ωμό τρόπο με τον οποίο το Βερολίνο προσπάθησε να επέμβει στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων είτε να μην είχε γίνει ποτέ, είτε να ανατραπεί, είτε να «εμπλουτιστεί», εντός εισαγωγικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε ένα κείμενο της Deutsche Bank στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, το οποίο προέτρεπε σε ανατροπή της κυβέρνησης και υποχρέωσή της να συνεργαστεί με το Ποτάμι. Επίσης, είναι ενδεικτικό αυτό που είπε ο κ. Δραγασάκης, ότι ο Γερμανός πρέσβης τον είχε καλέσει πριν από τις εκλογές και του είπε να μη συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Προσπαθούν να αλλοιώσουν τη λαϊκή εντολή και να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε ένα ΠΑΣΟΚ του 2015. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει λάβει μια ξεκάθαρη εντολή από τον ελληνικό λαό να ανατρέψει αυτή την πολιτική. Και να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσει κανείς» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί η κυβέρνηση με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός των ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε: «Το Ποτάμι, ας πούμε… Εγώ δεν έχω τίποτα με τον κ. Θεοδωράκη, δεν τον ξέρω καν, ούτε έχω φάει στα εστιατόριά του. Ούτε συνέντευξη δεν του έχω δώσει, γιατί στα Μέσα που δούλευε ποτέ δεν μου έπαιρνε συνέντευξη. Θα σας πω όμως κάτι… Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Θεοδωράκη για τη δημιουργία της ΜΟΜΑ, όταν την ανακοίνωσα. Ούτε εργολάβοι δεν τόλμησαν να αντιδράσουν. Ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο κ. Θεοδωράκης. Με αυτόν τον άνθρωπο, με συνεργασίες που είχε με εθνομηδενιστές, με την πλήρη παράδοση στη γερμανική πολιτική, μπορεί να υπάρξει συνεργασία; Ούτε με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Με το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ το οποίο χειροκροτεί τον κ. Βορίδη όρθιο, συγκινημένο, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τα άκρα δεν συνεργαζόμαστε εμείς».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα 




http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....