Διυλιστήριο: 04/04/19
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

VIDEO - Η νέα Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Ζαχαράκη: Η ΝΔ θα διαχειριστεί τα δημοσιονομικά της χώρας όπως τα δάνειά της!



Στα δάνεια της ΝΔ και την αποπληρωμή τους αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα, η κα Ζαχαράκη ερωτηθείσα στον ΣΚΑΪ από τον δημοσιογράφο της «Αυγής», Γιάννη Αγουρίδη, για τα δάνεια της ΝΔ, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και νομίζω είναι ένα δείγμα και το πώς θα διαχειριστούμε, αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο και τα δημοσιονομικά της χώρας».



Υπενθυμίζεται ότι η Οικονομική Εισαγγελία απέστειλε πρόσφατα στην Εισαγγελία πρωτοδικών παραγγελία για την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών σε οικονομικά στελέχη της ΝΔ (και του ΠΑΣΟΚ) για επισφαλείς δανειοδοτήσεις.

Με την επίμαχη παραγγελία ανατρέπεται η τροπολογία του 2013, με την οποία απαλλάσσονταν από τις ευθύνες οι τραπεζικοί που έδωσαν αυτά τα δάνεια.

Σύμφωνα με το οικονομικό πλάνο της ΝΔ, τα δάνεια άνω των 200 εκατ. ευρώ, θα αποπληρωθούν σε περίπου 120 χρόνια.

«ΝΔ και Μητσοτάκης θέλουν να ξαναπιάσουν την κουτάλα»

Η δήλωση της κας Ζαχαράκη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στηλιτεύοντας την παραδοχή και τονίζοντας ότι «το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι να πιάσει ξανά την κουτάλα»

«Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της.

»Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

«Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια.

Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δε θα το επιτρέψει» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή www.tribune.gr

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Το αστείο του Μητσοτάκη για τον παπαγάλο: Αν του πω ψήφισε Κυριάκο θα το πει;



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Σεπόλια την Τρίτη και η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για να δείξει τις επαφές που είχε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους πολίτες.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής είναι η αστυνόμευση», είπε ένας κάτοικος στον κ. Μητσοτάκη με έναν άλλο να του ζητάει «να μην βάλει χέρι στις συντάξεις».

Βέβαια, από το βίντεο της ΝΔ ξεχωρίζει το αστείο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για έναν παπαγάλο. «Αν του πω ψήφισε Κυριάκο θα το πει ή όχι», είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Θα δυσκολευτεί λίγο. Αρκεί να το πείτε εσείς».


Διαβάστε περισσότερα.... »
....