Διυλιστήριο: 09/14/18
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

VIDEO - Καιλή : '' Δίνουμε επιδόματα σε τεμπέληδες για να μην δουλεύουν''



Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση της Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλήγια τους ανέργους και την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης, στον απόηχο και των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για στήριξη του κοινωνικού κράτους και ενίσχυση 300.000 νέων ζευγαριών με επίδομα ενοικίου ως 200 ευρώ μηνιαίως, που έρχεται να προστεθεί σε προγράμματα όπως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για πάνω από 300.000 ανθρώπους, το «Βοήθεια στο Σπίτι», το επίδομα ανεργίας και πολλά άλλα.

«Άρα τι κάνουμε; Δίνουμε επιδόματα. Σε ποιους δίνουμε επιδόματα; Σε τύπους σαν τον Καρανίκα, οι οποίοι είναι τεμπέληδες, οι οποίοι φυτοζωούν» σημείωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που δεν θέλουν να δουλέψουν.

Ίσως να διαφεύγει της κας Καϊλή, αλλά η χώρα το 2015 όταν παρέλαβε από τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η σημερινή κυβέρνηση, η ανεργία είχε φθάσει στο 27% και σήμερα, τρία χρόνια μετά βρίσκεται στο 19% σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της Eurostat.

Η κα Καϊλή όχι μόνο δε ζητά μία συγγνώμη για την έκρηξη της ανεργίας, αλλά βρίζει από πάνω και τους ανέργους ως «τεμπέληδες» και την κυβέρνηση για την κοινωνική πολιτική και τα επιδόματα που στηρίζουν τους ανέργους.

Βεβαίως η κυρία Καϊλή οφείλει, εάν θέλει να είναι συνεπής με τις απόψεις της, να μετακομίσει στα έδρανα του Λαϊκού Κόμματος, αφού η παρουσία της και μόνο στα έδρανα των σοσιαλιστών προσβάλει πανευρωπαϊκώς τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.



Εμείς να θυμήσουμε στην Ευρωβουλευτή μας (και στον Γιωργάκη που πρώτος διατυμπάνιζε σε όλο τον κόσμο ότι κυβερνάει μια χώρα με τεμπεληδες), ότι σύμφωνα με τα τελεταία στοιχεία του ΟΟΣΑ
οι Έλληνες εργάζονται κατά μέσο όρο τις περισσότερες ώρες την εβδομάδα, δηλαδή περίπου 39 ώρες, ενώ ο μικρότερος αριθμός ωρών εβδομαδιαίως είναι στη Γερμανία, 26 ώρες.
Επίσης, ότι άνεργοι έμειναν λόγω της διακυβέρνησής σας και ότι το ποσοστό ανεργείας επί κυβερνήσεών σας ήταν στα 27.2 % και τώρα είναι στα 19.2%
Λυπούμαστε για σας ...




Πηγή www.tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....