Διυλιστήριο: 08/10/17
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Δικηγόροι – Μηχανικοί: Δεν θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές εάν δεν έχουν έσοδα


Την αποδέσμευση της ιδιότητας του δικηγόρου και του μηχανικού από την ασφάλιση προβλέπει νομοσχέδιο με εργασιακές,και ασφαλιστικές διατάξεις το οποίο αναμένεται να καταθέσει στο τέλος Αυγούστου στη Βουλή, το υπουργείο Εργασίας.

Το νομοσχέδιο θα περιέχει διάταξη η οποία θα διαχωρίζει την ασφάλιση από την ιδιότητα στους κλάδους των μηχανικών και των νομικών.

Επί της ουσίας μηχανικοί και δικηγόροι δεν θα υποχρεώνονται στην καταβολή εισφορών χωρίς να έχουν εισόδημα.

Είναι μια ρύθμιση που θα δώσει ανάσα σε χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι σήμερα καλούνται χωρίς εισόδημα να καταβάλλουν εισφορές προς τον ΕΦΚΑ.

Πηγή www.newsit.gr

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τρομερές αποκαλύψεις για έμμισθο συμβόλαιο εξόντωσης της εισαγγελέως του NOOR1! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!


Ο netakias γράφει :
Μία εξήγηση για τα αδιανόητα γεγονότα που ζούμε τους τελευταίους μήνες πιθανόν να δίνει η αποκάλυψη του Zougla.gr. Μία κατάσταση που θα μπορούσε να περιγραφεί ως φαρσοκωμωδία, εάν δεν επρόκειτο για την μεγαλύτερη ποσότητα τουρκικής ηρωίνης που έχει πιαστεί διεθνώς. Μιλάμε για ένα θέμα ύψιστης εθνικής και ευρωπαϊκής ασφάλειας αλλά και για τις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους νέων, που υποδουλώνονται και δολοφονούνται καθημερινά από αδηφάγα κτήνη.
Το πόρισμα της εξεταστικής του Ευρωκοινοβουλίου για τους εμπόρους ηρωίνης, ήταν σαφές και ξεκάθαρο: Με τα δισεκατομμύρια της πρέζας, τα αδηφάγα κτήνη αλώνουν κάθε πτυχή της δημοκρατίας και στο τέλος την ίδια την δημοκρατία. Σε σημείο να ελέγχουν τις κρατικές δομές, τα ΜΜ»Ε» και να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.
Η εξήγηση λοιπόν που δίνει η Zougla.gr στην αισχρή προσπάθεια ενός πανικόβλητου πρεζέμπορα να ξεφορτωθεί την αρμόδια εισαγγελέα και η πρωτοφανής στήριξη που βρίσκει από συγκεκριμένα ΜΜ»Ε» και πολιτικούς, υποχρεώνει πλέον την ηγεσία της δικαιοσύνης να παρέμβει με όλες της τις δυνάμεις. Κάθε ημέρα που αργεί, δημιουργεί εύλογα, εξαιρετικά ανησυχητικά ερωτήματα.


Είναι καιρός να τα πούμε έξω από τα δόντια. Την Τετάρτη 9 Αυγούστου ο ισοβίτης για την υπόθεση NOOR 1 Ευθύμιος Γιαννουσάκης κατέθεσε για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως Πειραιά Τζίβα από την υπόθεση που χειρίζεται. Οι δύο προηγούμενες αιτήσεις του βεβαίως και απορρίφθηκαν.

Το ζήτημα ωστόσο δεν τίθεται ως προς το τυπικόν της υπόθεσης αλλά ως προς την ουσία της. Της τρίτης αίτησης προηγήθηκε ένας καταιγισμός δημοσιευμάτων, αναρτήσεων και τηλεοπτικών παρεμβάσεων κατά της εισαγγελέως Πειραιά αλλά και του ανακριτή του Λιμενικού Χριστοφορίδη. Υπήρξαν και συγκεκριμένες ενέργειες ακόμη και παρεμβάσεις σε ανώτατο επίπεδο στη Δικαιοσύνη από κλιμάκια πολιτικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά η απόλυτη κλιμάκωση στην υπόθεση αυτή συνέβη όταν πολιτικά στελέχη της μείζονος αντιπολίτευσης, δηλαδή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, ο τομεάρχης σε θέματα Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος ανέλαβαν εν είδη πολιτικής εργολαβίας το συμβόλαιο επαγγελματικής εκτέλεσης της εισαγγελέως Πειραιά.

Με δηλώσεις ακόμη και αρθρογραφία σε εφημερίδες που ελέγχονται ή είναι συμφερόντων του εμπλεκόμενου στην υπόθεση NOOR 1 εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, επιχείρησαν να παρουσιάσουν την εισαγγελέα Τζίβα ως την δικαστική λειτουργό που για κάποιους ανεξήγητους νομικά λόγους, που εδράζεται αποκλειστικά σε γραφειοκρατική τυπολατρεία, (όπως ότι πρέπει πάραυτα να μετατεθεί στην Καλαμάτα αφού προήχθη) από την οποία θα πρέπει να αφαιρεθεί πάσα αρμοδιότητα χειρισμού της επίμαχης υπόθεσης με την ηρωίνη.

Είναι προφανές ότι η εισαγγελέας Τζίβα ενοχλεί. Η ενόχληση είναι τόσο έντονη που προκαλεί πανικό. Ο πανικός των εμπλεκομένων στην υπόθεση NOOR1 χρειάζεται για να καταλαγιάσει ισχυρές συμμαχίες και προστασία. Οι «προστάτες» εποφθαλμιούν πολιτικό κέρδος και ισχυρή οικονομική στήριξη. Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των 3 τόνων ηρωίνης προσφέρουν αφειδώς τέτοιες στηρίξεις. Διαθέτουν άφθονο χρήμα. Αλλά και ΜΜΕ που σε μια πολιτική αναμέτρηση θα διαδραματίσουν σημαντικότατο ρόλο. Έτσι στήνεται η σχέση διαπλοκής πολιτικών με επιχειρηματίες και εκδότες. Με αυτόν τον τρόπο «στήνονται» οι δουλειές.

Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ισοβίτης, είναι απλώς ένα πιόνι σε όλη αυτή την ακολουθία. Από τον Απρίλιο που μας πέρασε και μετά βρίσκεται σε καθεστώς κατατρομοκράτησης του από εκείνα τα συμφέροντα που ο ίδιος ο ισοβίτης έχει καταγγείλει είτε στη Δικαιοσύνη με απόρρητες καταθέσεις του είτε κατά τις συνομιλίες που είχε με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν όλες αλλά και το περιεχόμενο τους κοινοποιήθηκε επισήμως και στο σύνολο του στη Δικαιοσύνη. Όλα αυτά προ του Απριλίου 2017, όταν δηλαδή ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης επιζητούσε να καταθέσει την αλήθεια για όλο το εύρος της υπόθεσης NOOR1.

Τότε εμπιστευόταν απολύτως την Εισαγγελέα Τζίβα και τον ανακριτή του Λιμενικού Χριστοφορίδη. Ο φόβος είναι κακός σύμβουλος και ο τρόμος πανικοβάλλει. Ο Γιαννουσάκης μπλέχτηκε σε αυτά τα γρανάζια και τώρα χρησιμοποιείται ως απλό πιόνι προκειμένου να προκληθούν προσχηματικά εμπόδια στην ομαλή πορεία της δικαστικής διαδικασίας που αφορά στην υπόθεση NOOR1. Ο Γιαννουσάκης εκτελεί εντολές. Για τον λόγο αυτό κάθε δεκαπενθήμερο καταθέτει αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως Τζίβα.

Οι εντολείς του Γιαννουσάκη επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο ή ακόμη και να παρεμποδίσουν την εξέλιξη της τελικής φάσης της έρευνας που διεξάγει η εισαγγελέας Τζίβα. Εκτός από τον ισοβίτη χρησιμοποιούν και τους πολιτικούς τους υπαλλήλους. Άλλωστε είναι μία δουλειά που ξέρουν να κάνουν καλά οι πολιτικοί τους υπάλληλοι.

Όλα τα παραπάνω τα παρακολουθεί και τα γνωρίζει η ανώτατη ηγεσία της Δικαιοσύνης. Τι χρειάζεται ακόμη για να πεισθεί πώς η υπόθεση NOOR1 πρέπει άμεσα να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή υπό την άμεση εποπτεία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έτσι ώστε να βραχυκυκλωθούν όλα εκείνα τα κυκλώματα και οι μηχανισμοί που αυτή τη στιγμή δίνουν μάχες οπισθοφυλακής μέσα στον πανικό τους προκειμένου να καθυστερήσουν ή ακόμη και να καταχωνιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας της εισαγγελέως Τζίβα;

Όσο για τους «Αδώνιδες», αυτοί τον δάσκαλό τους θα τον βρούν από εκεί όπου νομίζουν πώς κυριαρχούν. Την κοινωνία δηλαδή. Διότι όταν αρχίσει το ντόμινο της κατάρρευσης του μηχανισμού της θεσμικής μαφίας, τότε κανείς δεν θα έχει ξεχάσει την συμπεριφορά τους.

Αλλά τότε θα είναι πια αργά. Ας πρόσεχαν.

Πηγή www.zougla.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....