Διυλιστήριο: 07/19/13
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ραντεβού στα γουναράδικα ....

Επιτέλους πρέπει να βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει και να ακούτε. Ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος είναι αρκετά αντιπαθής σε κάποιους) ξεστόμισε να πει μια φράση του Άρη Βελουχιώτη ‘’Ραντεβού στα γουναράδικα’’. Τότε αμέσως η βουλευτής της ΝΔ πήρε το λόγο να ανταπαντήσει για τα γουναράδικα της Καστοριάς, και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να πει ‘’Στο Βίντζι και στο Γράμμο σας χώσαμε στην άμμο’’. Αλλά πραγματικά τι σημαίνει αυτή η φράση. Την έλεγε ο Βελουχιώτης στους συντρόφους του όταν πήγαιναν να κτυπήσουν τους Γερμανούς επειδή δεν ήξεραν αν θα γυρίσουν ζωντανοί. Όπως οι αλεπούδες όταν βγαίνουν για κυνήγι αν τους πιάσει κανένας κυνηγός για την γούνα τους. Δεν σημαίνει πάντα ότι λέει ένας αριστερός επειδή είναι αριστερός πρέπει ο δεξιός να το χαρακτηρίζει λάθος και αντίστροφα. Αν δεν αλλάξουμε μυαλά οι Γερμανοί με τα μνημόνια δεν πρόκειται να αφήσουν την Πατρίδα μας. Τα συμπεράσματα δικά σας …..

Διυλιστήριο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα στην Χρυσή Αυγή

Κωλοτούμπα στη κωλοτούμπα η Χρυσή Αυγή. - Απορρίφθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για την ΕΡΤ

Και ενώ η Χ.Α. ειχε στηριξει (οπως παντα) τη Κυβέρνηση στο κλείσιμο της ΕΡΤ , είχε πει πως θα στήριζε τη προταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπη για την ΕΡΤ.
Τελικώς ...απουσίαζε απο την ψηφοφορία (παλιά οι ιδιοι κοροϊδευαν το ΚΚΕ για τις αποχωρησεις).

Απορρίφθηκε με 163 ψήφους κατά έναντι 84 υπέρ.
Υπερ - ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ
Κατά - ΝΔ , ΔΗΜΑΡ , ΠΑΣΟΚ

Θυμιζουμε ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ήταν κατα του κλεισιματος της ΕΡΤ.
διυλιστήριο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Κασιδιάρης για τους μισθούς και την φορολόγιση των βουλευτών. (vid)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεβρακώνει τους βουλευτές του κοινοβουλίου, τουλάχιστον  αυτους που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια κι όσους της αιώνιας μικρό-αντιπολίτευσης σφυρίζαν αδιάφορα, σχεδόν όλους δηλαδή, για τους μισθούς τους και τις φοροαπαλλάξεις τους.
Πόσο δηλαδή μεγαλύτερη θα μπορούσε να ήταν η κατάντια της "δημοκρατίας" μας;;;. Να έρχεται ένας  φασίστας, εθνικιστής,εθνικοσοσιαλιστής δεν θα κολλήσω με την ταμπέλα(αυτή είναι που μας έφαγε τόσα χρόνια),πέστε τον όπως θέλετε, ένα είναι το σίγουρο, ότι είναι εχθρός της, μέσα στο σπίτι της και να την ξεγυμνώνει μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαου.
Ντροπή σας.!!

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σαμαράς : '' Εμείς δεν πικραινόμαστε ;;;''

Από Μαρίνα Χρυσοβελώνη βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη φωτογραφία, γέλια και χαρές μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τις πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο: Θυμηθείτε την εικόνα αυτή, την επόμενη φορά που ο Σαμαράς ξεστομίσει πάλι: “ Τι νομίζουν κάποιοι, ότι έχουν και την αποκλειστικότητα της ευαισθησίας στον ανθρώπινο πόνο ; Εμείς δεν πονάμε με τα μέτρα που λαμβάνονται; Εμείς δεν πικραινόμαστε;” (ομιλία Σαμαρά 7-11-2012)...
διυλιστήριο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Προπηλάκισαν τον Γεωργιάγη!!! (vid)

Πολίτες αποδοκίμασαν, έβρισαν και χτύπησαν τον Άδωνι Γεωργιαδη λίγο πριν από την είσοδό του, στην προγραμματισμένη επίσκεψη του, στο Αττικό νοσοκομείο.
Μετά το συμβάν , κάθησε λίγο στο νοσοκομείοκαι αποχώρησε.
Ο ίδιος μιλώντας στο Βήμα fm λίγο αργότερα είπε, πως εξω από το νοκομείο των περίμεναν μέλη της άκρας αριστεράς(πάλι φαντάσματα έβλεπε),και αρχικά αφου του επιτεθήκαν φραστικά, μετά του πέταξαν ένα καφέ, και κάποιος από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Τι να πούμε......άντε κι ας ανώτερα.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Επίδειξη ισχύος από Σόιμπλε στην Αθήνα

Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
Τίποτα από τα όσα διατείνονται τα ΜΜΕ της διαπλοκής για τα δήθεν "δώρα" που έρχεται να κομίσει στην Ελλάδα ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών δεν ισχύει.
Μέχρι σήμερα έχουν γραφτεί ότι ο Σόιμπλε έρχεται να επιβραβεύσει την Ελλάδα ή για να τις παραχωρήσει ένα ακόμα δάνειο ή έστω να δώσει ένα νεύμα συγκατάθεσης για ένα νέο κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Η αλήθεια είναι άλλη και μάλιστα είναι εξαιρετικά απλή όσο σύνθετη κι αν φαντάζει στα μάτια της εγχώριας διαπλεκόμενης πραγματικότητας του συστήματος: ο μοναδικός λόγος της επίσκεψης Σόιμπλε είναι για να κάνει μία σθεναρή επίδειξη ισχύος με τελικό αποδέκτη τον Γερμανικό λαό.
Εν όψει των γερμανικών εκλογών, ο Σόιμπλε θέλει να δείξει με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό μέσω αυτής της επίσκεψης στους Γερμανούς φορολογούμενους ότι "η Ελλάδα και οι Έλληνες τελούν υπό την γερμανική εποπτεία και ισχύ της Γερμανίας", και ότι- κατ' επέκταση- τα λεφτά των Γερμανών φορολογουμένων έχουν αντίκρυσμα στο να έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μία καθαρά γερμανική αποικία.
Κατά τ' άλλα τίποτα νεότερο δεν πρόκειται να ακούσουμε από το στόμα του Γερμανού Σόιμπλε. Ίσως είναι ώρα κάποτε, κάποιοι εγχώριοι "δημοσιολόγοι" να αντιληφθούν ότι πρέπει να τελειώνουν με το παραμύθι του να πουλούν "φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες" στον ελληνικό λαό, τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια. Κάποιοι εντός της Ελλάδας σπεύδουν να προκαταλάβουν ένα νέο δάνειο που η Γερμανία φέρεται να είναι διατεθειμένη να δοθεί στην χώρα μας. Κι αυτό κάποιοι το παρουσιάζουν ως "δώρο" του Σόιμπλε! Δηλαδή για να καταλάβετε, θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι ένα νέο δάνειο που θα συνεπάγεται ένα νέο Μνημόνιο, το οποίο θα ισοδυναμεί με νέα επαχθέστερα μέτρα από το 2014, θα πρέπει να το περιμένουμε λίγο-πολύ ως... "μάννα εξ ουρανού"!
Η αλήθεια είναι ότι τα φιλογερμανικά ΜΜΕ και κυβερνητικά παπαγαλάκια είναι σε θέση να μας παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο. Θα έπρεπε να ξέρουν ότι ακόμα χειρότερη από τις ψευδαισθήσεις καμιά φορά είναι η άρνηση να δουν την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θέλουν να την "πουλήσουν" στους εγχώριους "ιθαγενείς", όπως επιμένουν να μας θεωρούν...
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα.... »
....