Διυλιστήριο: 10/13/18
ροη αναρτησεων

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο Κυριάκος «ανακοίνωσε» Μέτιο την ώρα που ο δεύτερος δικαζόταν για πλαστογραφία…

*Το ερώτημα της κοινής γνώμης. Γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι...εστί Μέτιος; Αναλαμβάνει τις ευθύνες των όσων αποκαλύπτονται σε βάρος του;Πρέπει και να…«τό’ χεις», για τόσα αυτογκόλ!

Τη μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε από την Άρτα την απόφασή του να στηρίξει εκ νέου για τις περιφερειακές εκλογές του 2019 τους νυν περιφερειάρχες που πρόσκεινται στη ΝΔ, την ίδια μέρα, εκδικάστηκε υπόθεση αγωγής που κατέθεσαν φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, με τον ισχυρισμό οτι ο τελευταίος πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρησή του προκειμένου να εγκριθεί πρόγραμμα στο οποίο είχε ενταχθεί.

Πράγματα που εκθέτουν βαρύτητα τον «εμφανιζόμενο» ως…εκλεκτό υποψήφιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Περιφερειακές εκλογές 2019. (σ.σ. Υπενθυμίζομε ότι ο Μέτιος πριν αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, διατηρούσε τρία βενζινάδικα στο Νομό Ροδόπης που την…επομένη που εκλέχηκε έκλεισαν! Ενώ φαίνεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις…).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 7η ΜΕΡΑ της Καβάλας:
Εδικάσθηκε σήμερα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρίστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε!
Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπιση του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχνα απασχολημένους του μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης.
*Με πληροφορίες απο την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 7Η ΜΕΡΑ

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....