Διυλιστήριο: 04/16/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Ο νηστικός δείπνος..

    Το blog ζητάει να το συγχωρήσετε για την παραφθορά στον τίτλο του κατανυκτικού Μυστικού Δείπνου,
..αλλά η ντροπή είναι όλη εκείνων που έχουν οδηγήσει τον λαό (ή τουλάχιστον αδικαιολόγητα μεγάλο κομμάτι του) σε εικόνες σαν κι αυτή της φωτογραφίας.

Είναι οι ίδιοι που αυτές τις μέρες θα κατακλύσουν τις οθόνες των τηλεοράσεων με την τάχα ευσεβή και ταπεινή παρουσία τους σε κάποια εκκλησία,
..με λόγια ''μεστά'' και γεμάτα νόημα για το πνεύμα της εορτής της Ανάστασης!
Οι θεομπαίχτες! Οι καννίβαλοι!

Είναι οι ίδιοι που κατάντησαν τις άγιες αυτές μέρες να είναι για τους έλληνες όχι μέρες χαράς, γιορτής, προσδοκίας..
..αλλά ημέρες άγχους, θλίψης, μελαγχολίας, και εσωστρέφειας.

Είναι οι ίδιοι που θα βγουν στην Βαρβάκειο αγορά να κομπάσουν για το πόσο φθηνό(;) θα είναι δήθεν φέτος το πασχαλινό τραπέζι,
..παραβλέποντας την φτώχεια που δημιούργησαν και που προκαλεί την αδυναμία ικανοποίησης όχι εορταστικών, αλλά ούτε και των καθημερινών ''τραπεζιών''.

Είναι οι ''Ιούδες'' που πρόδωσαν και προδίνουν καθημερινά τον λαό και την χώρα,
..και αναρωτιούνται τάχα όπως εκείνος, ποιός να είναι άραγε αυτός που θα προδώσει τον λαό, υπονοώντας οι δωσίλογοι πως αν κάποιοι άλλοι αναλάβουν την εξουσία θα καταστρέψουν ό,τι τούτες οι μαριονέτες τάχα διέσωσαν!

Είναι τέλος, οι ίδιοι θρασύτατοι που σε έναν μήνα θα ζητήσουν απ' τους πολίτες να τους στηρίξουν(!) στις εκλογές που έρχονται για να συνεχίσουν το ''θεάρεστο'' έργο τους!
Θα τολμήσουν να ζητήσουν στήριξη οι υπάνθρωποι από έναν λαό που κατέστρεψαν, και που μόλις θα έχει ''γιορτάσει'' το χειρότερο Πάσχα μετά από εκείνα της Κατοχής.
Μιάς άλλης Κατοχής, που όμως είναι σχεδόν ίδια με την σημερινή, την ύπουλη, την ανομολόγητη, την σχιζοφρενική,
..που μόνον αυτοί που την δημιούργησαν και την εφάρμοσαν μπορούν να ''κατανοήσουν'' και να δικαιολογήσουν!

Ας διώξουμε απ' τα ''δείπνα'' μας τους Ιούδες..
Ας τους κηρύξουμε ''αποτράπεζους'' και αποσυνάγωγους!
Τώρα είναι η ώρα, και η ευκαιρία!..

 Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ένα πανάκριβο κρασί «τέλειωσε» τον πρωθυπουργό της Νέας Νότιας Ουαλίας

Την Τρίτη, ο Μπάρι Ο' Φάρελ αρνήθηκε στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Κατά της Διαφθοράς ότι είχε λάβει να πανάκριβο μπουκάλι κρασί από το αφεντικό της ΑWH με αντάλλαγμα «διευκολύνσεις». Τελικά όμως όχι μόνο το είχε λάβει, αλλά είχε πει και ευχαριστώ.


Για ένα μπουκάλι πανάκριβο κόκκινο κρασί, παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας, Μπάρι Ο' Φάρελ.

Την Τρίτη, ο κ. Ο' Φάρελ κατέθεσε στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Κατά της Διαφθοράς που ερευνά τις διασυνδέσεις της εταιρείας Australian Water Holdings (ΑWΗ) με πολιτικούς.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε λάβει ένα πανάκριβο μπουκάλι κρασί Penfolds Grange 1959, αξίας 3.000 δολαρίων, από το αφεντικό της ΑWH Νικ Ντι Τζιρόλαμο προκειμένου να κάνει «διευκολύνσεις» στην εταιρεία του, ο κ. Ο' Φάρελ το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Αν το είχα λάβει θα το θυμόμουν» είπε χαρακτηριστικά.

Αποδείχθηκε όμως ότι το είχε λάβει και είχε στείλει και εγγράφως τα ευχαριστήρια του στον κ. Ντι Τζιρόλαμο, με αποτέλεσμα ο κ. Ο' Φάρελ να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Στην ίδια Επιτροπή, κατέθεσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ο ομογενής πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θανάσης Συνοδινός, ο οποίος υποχρεώθηκε επίσης να παραιτηθεί, ενώ έχουν εμπλακεί στην όλη υπόθεση και άλλοι ομογενείς.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στην Οδησσό φοβούνται ρωσική απόβαση- «θωράκισαν» τις παραλίες

Γέμισαν με ‘αχινούς’ τις ακτές

Συγκολλημένα κομμάτια από ράγες σε σχήμα αχινού γέμισαν τις ακτές μέσα και έξω από τη θάλασσα για να εμποδίσουν τα ρωσικά αποβατικά σε ενδεχόμενη απόπειρα απόβασης

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν φωτογραφίες των συγκολλημένων ραγών από σιδηρόδρομο σε σχήμα αχινού, που εμφανίστηκαν στις παραλίες της Οδησσού, για πρώτη φορά μετά το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.

Επίσης, ενισχύουν τα πολυβολεία, τα χαρακώματα και ανοίγουν νέους λάκκους στις ακτές για άμυνα.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική, σημειώνει το δημοσίευμα, ο επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας ξεκίνησε στην περιοχή της Οδησσού να σχηματίσει μια μονάδα εθελοντών που θα κάνουν περιπολίες μαζί με τις ειδικές δυνάμεις.

Έχει δημιουργηθεί μια βάση με ομάδες των τοπικών υποστηρικτών της κυβέρνησης από την εθνικιστική οργάνωση ‘Ελευθερία’, το κίνημα «Δεξιός Τομέας» και από ακτιβιστές του Ευρωμαϊντάν.

«Κάνω έκκληση σε όλους, όσοι είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για το κράτος και την ακεραιότητα της Ουκρανίας, για την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών, να ενταχθούν στις νεοσύστατες ειδικές αστυνομικές δυνάμεις» γράφει η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.

Την Κυριακή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Αρσέν Αβάκοφ, υπέβαλε πρόταση για τη δημιουργία ενός σώματος ειδικών δυνάμεων, 12 χιλιάδων ατόμων, από πολίτες στους οποίους θα δοθούν όπλα και στρατιωτικός εξοπλισμός.

Σύμφωνα με τον Αβάκοφ, η πρώτη ομάδα των ειδικών δυνάμεων έχει μεταβεί στην ανατολική περιοχή, στο Λούγκανσκ, για το οποίο έχει, ήδη, υπογράψει στρατιωτική επέμβαση, σύμφωνα με την Βίζγκλιαντ.

--
Διαβάστε περισσότερα.... »
....