Διυλιστήριο: 12/24/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γερμανικός οίκος οπτικών που προσφέρει δώρο ένα... ελληνικό νησί


Όχι, δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για την προσφορά ενός γερμανικού οίκου οπτικών προς τους μεγάλους πελάτες του. Με μία λεπτομέρεια: Το νησάκι που εμφανίζεται στην προσφορά, ο Άγιος Αθανάσιος στον Κορινθιακό κόλπο, δεν ανήκει στην εταιρεία που το προσφέρει, αλλά θα αγοραστεί, αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Κάθε χρόνο, η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες. Ο φετινός τιτλοφορείται «Ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο του είναι…το νησάκι Άγιος Αθανάσιος.

«Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: Τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί.

Από το ύψωμά του προσφέρει μία υπέροχη θέα. Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μίας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μία στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια», αναφέρει ο κατάλογος και καταλήγει: «Προσφορά: Με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Ο Άδωνις απειλεί .... με τόνους λάσπης ! Ένας εισαγγελέας και ένας ψυχίατρος γρήγορα.

Κατά το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του STAR (23 12 2014) με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί ξεκάθαρα τον Λάκη Λαζόπουλο, θεωρώντας τον ως πολιτικό αντίπαλο, ότι θα ρίξει τόνους λάσπης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι διάβασε σε τρία μπλοκ και χωρίς να τα διασταυρώσει, ότι ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ, ίσως νόμιμα, παρόλο αυτά θεωρώντας τον πολιτικό αντίπαλο θα φέρει το θέμα στην Βουλή.
Και εμείς αναρωτιόμαστε, έτσι συμπεριφέρεται στους πολιτικούς του αντιπάλους ; Ρίχνοντας τόνους λάσπης χωρίς ουσιαστικό και νόμιμο αντίκρισμα; Ο εισαγγελέας δεν πρέπει τώρα να κινηθεί εναντίον του κυρίου Άδωνη που υποβιβάζει, χωρίς νόμιμες κατηγορίες, το επίπεδο του Ελληνικού κοινοβουλίου; Ο κύριος Γεωργιάδης δεν δηλητηριάζει το πολιτικό τοπίο της χώρας ;

Τις προηγούμενες μέρες ζήσαμε την συγκάλυψη μιας αποδεδειγμένης απόπειρας χρηματισμού βουλευτή για να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο, χωρίς ούτε καν να αρθούν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, με το μόνο επιχείρημα ότι αυτά δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε ότι φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Πρέπει γρήγορα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια να οδηγηθούν, αν μη τι άλλο σπίτι τους ....

Αυτό το video φυσικά, προσθέτεται στα άλλα video (εδώ) που έχουμε για τον κύριο Γεωργιάδη και τα οποία δείχνουν το επίπεδο του πολιτικού ανδρός.
Δείτε το παρακάτω video



http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χριστούγεννα στα χαρακώματα..

     Τα πρώτα Χριστούγεννα από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, το χειμώνα του 1914, πάνω από 1 εκατ. στρατιώτες του Δυτικού Μετώπου, αψηφώντας τις εντολές των ανωτέρων τους, εγκατέλειψαν τα χαρακώματα και σκορπίζοντας ευχές γιόρτασαν με τον εχθρό, παίζοντας ποδόσφαιρο σε μια αυθόρμητη εκεχειρία που έμεινε για πάντα στη παγκόσμια ιστορία ως ''η ανταρσία της ανακωχής'' εν μέσω του Μεγάλου Πολέμου που τελικά στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 18 εκατ. ανθρώπους.
Την παραμονή των Χριστουγέννων, άνδρες του βρετανικού στρατού άκουσαν του Γερμανούς να τραγουδούν τα κάλαντα και είδαν φανάρια και μικρά έλατα στα χαρακώματα τους. Τα μηνύματα άρχισαν να περνούν σε όλους τους στρατιώτες, με την επόμενη ημέρα να βρίσκει Βρετανούς και Γερμανούς να ανταλλάζουν δώρα, να βγάζουν φωτογραφίες, να θάβουν τους νεκρούς τους και να παίζουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να γιορτάσουν την εκεχειρία που μόνοι τους αποφάσισαν.
Την επόμενη μέρα οι φίλοι έγιναν και πάλι εχθροί.
Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος βρισκόταν ακόμα στην αρχή του..

Ακριβώς εκατό χρόνια πριν!
Η Ιστορία καλείται να επαναληφθεί, με άλλα βέβαια μεγέθη, σε άλλο τόπο, με άλλους εχθρούς, με παραπλήσιο όμως διακύβευμα:
Την ελευθερία και την απεξάρτηση των λαών από τα μεγάλα συμφέροντα και την φεουδαρχία, ή την υποδούλωσή τους και την αέναη εξάρτησή τους από αυτά!

Παραμένει η ουσία: Χριστούγεννα στα χαρακώματα.
Κι ο δικός μας ''πόλεμος'' μόλις τώρα άρχισε.
Τίποτα ακόμα δεν κερδήθηκε.
Ο εχθρός είναι σκληρός, ύπουλος και απάνθρωπος.
Η επαγρύπνηση είναι απαραίτητη ακόμα και μέσα στις Άγιες αυτές μέρες.

Δυό μέρες ανακωχή από τα βάσανα και την ψυχική εξουθένωση,
..και πάλι στα χαρακώματα.
Χρόνια Πολλά, και με την τελική νίκη!..


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):
ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ,
..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
..ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΙΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....