Διυλιστήριο: 07/02/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

VIDEO - Ο Νότης Μαριάς, στην Ευρωβουλή, κατακεραυνώνει την Ελληνική Προεδρεία και τον Α. Σαμαρά

Ο Νότης Μαριάς, ως αντιπρόεδρος της ECR των αντιφεντεραλιστών, κατακεραυνώνει την Ελληνική Προεδρεία και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ''....η Ελλάδα από το Μάιο του 2010 έως σήμερα έχει πάρει 214 δις Ευρώ ως δάνεια και αντί να αναπτυχθεί η Ελληνική Οικονομία, η πραγματικότητα είναι :
--- 1,5 εκατομμύρια άνεργοι
--- χιλιάδες μαγαζιά κλειστά
--- έξι χιλιάδες αυτοκτονίες
--- 40% μείωση των μισθών και των συντάξεων
--- 40% του ελληνικού πληθυσμού κάτω από τα όρια της φτώχειας
--- στο 175% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος
--- Δημοσιονομικό έλλειμμα 11,5%
--- PSI με το οποίο διαλύθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία
--- 50 Δις Ευρώ για να σωθούν οι Έλληνες ολιγάρχες μεγαλομέτοχοι των Τραπεζών
Και όλα αυτά επειδή ο κύριος Σαμαράς ακολούθησε την πολιτική της Τρόικας.....''
Για τις γερμανικές αποζημιώσεις απευθύνθηκε στον Σαμαρά και είπε χαρακτηριστικά : ''... Χάσατε την ευκαιρία κύριε Σαμαρά να θέσετε όλα εκείνα τα θέματα, που για δεκαετίες απασχολούν την Ελλάδα και η διεκδίκησή τους εκτός από ιστορική επιταγή, είναι και άμεσης ζωτικής σημασίας για την οικονομική κατάσταση της Πατρίδας μας.....''
Και συνεχίζει λέγοντας πως έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ταυτιστεί με το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ενάντια στην Τρόικα, ενώ εσείς στηρίξατε την Τρόικα, έχασε την ευκαιρία να σταματήσει η περίοδος της λιτότητας, την οποία εκείνος στήριξε ως κλασσικά μερκελική πολιτική.
Τελειώνοντας ανάφερε ότι η πολιτική σας είναι μνημείο αποτυχίας στην Ελλάδα αλλά και σε επίπεδο Ευρωπαικής Ένωσης.
  


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ προτείνει ο Τσίπρας

Πρωτοβουλία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Για τον σκοπό αυτό θα επικοινωνήσει τις επόμενες ώρες με τους επικεφαλής των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ) και τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν υπογραφές 120 βουλευτών κάτω από το αίτημα για το δημοψήφισμα, όπως προβλέπει το άρθρο 44 του Συντάγματος.

Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας στη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Πνευματικό Κέντρο του Αμυνταίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και αιρετών της Αυτοδιοίκησης.

«Βολές» κατά Σαμαρά - Βενιζέλου

«Μόνον ο ελληνικός λαός έχει αρμοδιότητα να πάρει μια τέτοια απόφαση» είπε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιτέθηκε στη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, λέγοντας:

«Τελείωσαν τα ψέματα. Δεν θα παίζουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος με το μέλλον του τόπου, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κόμμα που θα επωμιστεί μια εθνική καταστροφή. Δεν θα την πάρουν εν κρυπτώ την απόφαση για διάλυση και εκποίηση της ΔΕΗ. Αν έχουν τα κότσια, ας την πάρουν στο φως της μέρας».

Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε, επίσης, την κυβέρνηση ότι «κινείται εκδικητικά και καίει ότι βρίσκεται μπροστά της για να παραδώσει καμένη γη στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί»

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί» το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη «μικρή ΔΕΗ», και για να ανατραπεί, όπως είπε, το «ξεπούλημα», κάλεσε τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να συγκροτήσουν ένα παλλαϊκό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αμυνταίου-Φιλώτα της ΔΕΗ.

Κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση των εργαζομένων κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι «σαν τον κλέφτη» επιδιώκει να περάσει το νομοσχέδιο σε θερινό τμήμα της Βουλής και με επιλεγμένους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα περί «συντεχνίας» που λέει η κυβέρνηση σχετικά με τις κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου.

Τόνισε πως «συντεχνία δεν είναι οι εργαζόμενοι, αλλά εκείνοι που μας κυβερνούν 40 χρόνια και θέλουν να εκποιήσουν τον δημόσιο πλούτο της χώρας σαν να είναι τσιφλίκι τους».
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σουρικατάνθρωποι..

   Στην φωτογραφία αριστερά βλέπουμε τον ''πρωθυπουργό'' τον αντιπρόεδρο, και μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ψιλοανάστατους, γιατί περιμένουν την αξιολόγηση των αφεντικών τους των τοκογλύφων,
..για τα ''προαπαιτούμενα'', το ξεπούλημα και τις λοιπές π@παριές,
..προκειμένου να μείνουν οι βησιγότθοι ικανοποιημένοι, και αυτοί στις καρέκλες τους!

Οι δύο μάλιστα αγκαλιάζονται με αγωνία, φοβούμενοι μην έρθει ο γκαουλάϊτερ και τους κάνει ''ντα''!
Αναμφισβήτητα επιδεικνύουν ένα υψηλότατο φρόνημα.
Για σουρικάτες όμως, όχι για ανθρώπους!

Γιατί δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι τελειωμένοι, οι ελάχιστοι, που δικαιολογούν την ύπαρξή τους μόνο μέσα από μιά δοτή και σφετερισμένη εξουσία, να έχουν το ίδιο DNA με μάς τους υπόλοιπους.
Ανήκουν σε κάποιο άλλο υποείδος εμβίων, που καλό είναι να μην το βρούμε ποτέ, γιατί θα είναι η σύγκριση άδικη για το καημένο το υποείδος,
..που στο κάτω-κάτω δεν ευθύνεται αυτό παρά η μάνα-φύση για τα γενετικά του χαρακτηριστικά.

Από τα λίγα που γνωρίζουμε για το υποείδος αυτό είναι ότι είναι άτομα δειλά, κι αποφεύγουν την πολλή συνάφεια με τους κανονικούς ανθρώπους.
Επίσης δεν μιλούν κάποια κατανοητή γλώσσα, αλλά βγάζουν άναρθρες κραυγές, ικανές ωστόσο για να μπορούν να συνεννοηθούν τέλεια μεταξύ τους!
Άλλο ένα χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν εργάζονται ποτέ και ζουν κλέβοντας και εις βάρος των άλλων ειδών και ειδικά του ανθρώπου.
Ακομα δεν είναι απολύτως γνωστός ο τρόπος αναπαραγωγής τους,
..αν και εικάζεται ότι το μειωμένο IQ, και η τάση τους προς τον κρετινισμό οφείλεται στην επιμιξία μεταξύ του ίδιου αυτού υποείδους!
Ο τρόπος αυνανισμού τους είναι να βγάζουν λόγους, σκορπίζοντας σάλια γύρω-γύρω, αντί για σπέρμα, και προκαλώντας έτσι την ίδια αποστροφή που θα προκαλούσε και ο δημόσιος αυνανισμός ενός ανθρώπου.
Μερικές φορές σαν άτομα δείχνουν συμπαθητικά, αλλά μην τα χαϊδέψετε. Δεν έχουν μπέσα, ούτε τσίπα Δαγκώνουν!
Εκτός αν κρατάτε ψηφοδέλτιο ή μίζα,
..οπότε πρώτα θα σας γλύψουν το χέρι, και μετά θα σας δαγκώσουν!

'Αμα δείτε τίποτε τέτοια άτομα αυτού του υποείδους στον δρόμο, μην κάνετε απότομες κινήσεις γιατί, είπαμε, είναι δειλά και θα σηκωθούν να φύγουν.
Αν θέλετε να τα φέρετε κοντά ''δια τα περαιτέρω'', μιλήστε τους γλυκά,
..κι άμα ξεθαρρέψουν και έρθουν,
..πράξτε κατά βούληση!..

Υ.Γ 1 Σουρικάτες: μικρά θηλαστικά που ανήκουν στην οικογένεια της μαγκούστας.
Υ.Γ. 2 Γκαουλάϊτερ(γερμ. Gauleiter): ήταν, επί ναζιστικού καθεστώτος, ο επικεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας.

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γύρισαν την πλάτη στον ύμνο της Ε.Ε. μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με το «καλημέρα» ο ευρωσκεπτικιστής Βρετανός ευρωβουλευτής Ντάνιελ Φάραζ έδειξε τις διαθέσεις του για το πώς θα κινηθεί στη νέα Ευρωβουλή που συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Κατά την ανάκρουση της «Ωδής της Χαράς» του Μπετόβεν που αποτελεί και τον ύμνο της Ε.Ε. ο Φάραζ μαζί με άλλους ευρωβουλευτές του κόμματός του UKIP, γύρισαν την πλάτη στην ορχήστρα θέλοντας έτσι να δείξουν την αντίθεσή τους στην Ε.Ε. μάλιστα ο αντιπρόεδρος του κόμματος του δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζουν ούτε τη σημαία ούτε τον ύμνο της Ε.Ε. που είναι σύμβολα μιας Ευρώπης που απορρίπτουν οι Βρετανοί. Συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε ώστε το Ευρωκοινοβούλιο να αντιταχθεί στο ομοσπονδιακό σύστημα που προωθείται στην Ε.Ε., αγνοεί την εθνική μας δημοκρατία και ωθεί εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία και στην φτώχεια».Πάντως υπήρξαν και αντιδράσεις για την στάση αυτή των Βρετανών ευρωσκεπτικιστών, όπως της CatherineBearder, που έκανε λόγο για «Συγλονιστική ασέβεια από το UKIP».


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στον κατάλογο κατασκοπείας της NSA η Ελλάδα! (έγγραφο)

Έγγραφα της δικαιοσύνης του 2010, με τα οποία δίδεται άδεια στην NSA να παρακολουθεί τις επικοινωνίες σε έναν κατάλογο χωρών, οι οποίες είχε κριθεί ότι παρουσίαζαν ένα ζωτικής σημασίας ενδιαφέρον για την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών αποκαλύπτει η «Washington Post».

Σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε η εφημερίδα από τον πρώην σύμβουλο της NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, οι Αμερικανοί κατασκόπευαν τις επικοινωνίες 193 κρατών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα!

Επίσης, παρακολουθούνταν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ε.Ε. και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας, όχι όμως και η Βρετανία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, με τις οποίες οι ΗΠΑ έχουν πολύ στενές σχέσεις συνεργασίας στον τομέα των πληροφοριών.

Ηνομική έγκριση που πήρε η ΝΣΑ από το Fisc, το μυστικό δικαστήριο εποπτείας των ενεργειών των υπηρεσιών πληροφοριών στο εξωτερικόμ της επέτρεπε να υποκλέψει κάθε επικοινωνία «σχετικά με» αυτούς τους στόχους.

http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Κανόνι» βάρεσε η Mazda στην Ελλάδα!

Βόμβα στον κλάδο του αυτοκινήτου! Η εταιρεία ΕΛΜΑ, επίσημος και αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας του εργοστασίου Mazda στην Ελλάδα από το 1982, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης.

Λόγω της κρίσης η αντιπροσωπεία αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας και επέλεξε την πτώχευση και τη στάση πληρωμών. Την απόφαση, πάντως, για το αν θα γίνει ή όχι δεκτή η αίτηση θα την λάβει το δικαστήριο, με τα χρέη της εταιρίας προς το προσωπικό να ανέρχονται στα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό του 2012, ο όμιλος της ΕΛΜΑ είχε τζίρο 13 εκατ. ευρώ από 40 εκατ. ευρώ το 2011, ζημίες 23 εκατ. ευρώ, αρνητικά ίδια κεφάλαια 30 εκατ. ευρώ και βραχυπρόθεσμο τραπεζικό δανεισμό 116 εκατ. ευρώ.

Τι γίνεται, όμως, με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mazda στην Ελλάδα; Οι πελάτες της ΕΛΜΑ σε ότι αφορά στα ανταλλακτικά και τις εγγυήσεις θα πρέπει να καλυφθούν από τη Mazda Ευρώπης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τελευταίες ανοικτές αντιπροσωπίες της εταιρίας αδυνατούν να εισάγουν αυθεντικά ανταλλακτικά και επιστρέφουν από εχθές τις προκαταβολές στους πελάτες τους, καθώς αδυνατούν να επισκευάσουν τα μοντέλα που παρουσιάζουν βλάβες.
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....