Διυλιστήριο: 07/20/18
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

«Σχεδιασμένη η οικονομική κατάρρευση»: Τρομακτική αποκάλυψη πρώην τραπεζίτη του Βατικανού



Η δημογραφική κατάρρευση της Δύσης τις τελευταίες δεκαετίες σχεδιάστηκε για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τεθεί σε λειτουργία μια νέα παγκόσμια τάξη και οι συντάκτες αυτής της κατάρρευσης επηρεάζουν τώρα την εκκλησία, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας του Βατικανού.

Μιλώντας στο πρώτο διεθνές συνέδριο της ακαδημίας του Ιωάννη Παύλου ΙΙ για την ανθρώπινη ζωή και την οικογένεια, ο Ιταλός οικονομολόγος και τραπεζίτης Ettore Gotti Tedeschi δήλωσε ότι οι προσπάθειες για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τις παγκόσμιες ελίτ έχουν θέσει σε κίνηση μια σειρά προβλέψιμων και επιδιωκόμενων οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών καταστροφών που αποσκοπούν να «πείσουν» τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αποδεχθούν ένα παγκόσμιο «πολιτικό όραμα» που θα εξαλείψει την εθνική κυριαρχία και θα καθιερώσει τον «γνωστικό περιβαλλοντισμό» ως την «παγκόσμια θρησκεία».

Τα θέματα που συνεχώς επαναλαμβάνονται από τους Πάπες είναι η φτώχεια, η μετανάστευση και το περιβάλλον και μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι αυτά προκαλούνται από την «απληστία των τραπεζιτών», τον πόλεμο και τον άνθρωπο, τον «καρκίνο της φύσης», είπε. Αλλά όλο αυτό είναι “fake news” σύμφωνα με τον Gotti Tedeschi (Γκότι Τεντέσι). Για αυτόν, η αιτία πίσω από όλες αυτές τις μάστιγες είναι η «κατάρρευση των γεννήσεων».

Τα πρόσωπα που προωθούν αυτά τα ψεύτικα νέα, είπε, είναι «γνωστικοί προφήτες» όπως οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού, Paul Ehrlich, Jeffrey Sachs, και Ban Ki-moon, οι οποίοι απορρίπτοντας τον φυσικό νόμο και τη θεία τάξη της δημιουργίας, προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο με την «αντι-εκκλησιαστική Γνώση» τους.

Σύμφωνα με τον Gotti Tedeschi, ο «μεγαλύτερος εχθρός» της νέας παγκόσμιας τάξης είναι η οικογένεια,επειδή η οικογένεια παρέχει «εκπαίδευση, αυτονομία και ανεξαρτησία» από το κράτος. Ο δεύτερος εχθρός του είναι η Εκκλησία (εννοώντας την Καθολική) είπε, και παρόλα αυτά αυτοί οι γνωστικοί προφήτες «ξαναγράφουν τη Γένεση στις αίθουσες του Βατικανού».

«Η δημογραφική κατάρρευση σχεδιάστηκε χωρίς καμία αμφιβολία», δήλωσε ο Gotti Tedeschi. «Είναι αδιανόητο οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο να μην γνωρίζουν τι θα είχαν δημιουργήσει με το να αρνούνται τη ζωή και τον φυσικό νόμο».

Ο Tedeschi είπε ότι η οικονομική κατάρρευση έχει προκληθεί από μια «κατάρρευση των γεννήσεων», όχι επειδή τα ζευγάρια δεν κάνουν παιδιά, αλλά επειδή δεν έχουν τα επαρκή για οικονομική ανάπτυξη. «Η μηδενική ανάπτυξη είναι δύο παιδιά για ένα ζευγάρι», είπε. «Η μηδενική ανάπτυξη είναι υποκατάστατο», με αποτέλεσμα «το ΑΕΠ να σταματάει να αυξάνεται». Οι κυβερνήσεις έχουν «λύσει» αυτό το πρόβλημα με την «αύξηση του καταναλωτισμού» και την εξωτερική ανάθεση της παραγωγής, κυρίως στην Ασία.


Όμως, καθώς η δημογραφική κατάρρευση έχει ως αποτέλεσμα έναν ολοένα και μεγαλύτερο γερασμένο πληθυσμό, οι κυβερνήσεις πρέπει να αυξήσουν τους φόρους για να απορροφήσουν το κόστος εκείνων που ζουν από τις συντάξεις, εξήγησε, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά το ΑΕΠ και οι οικονομίες των εθνών. «Μπορεί να φανεί να μεγαλώνει, αλλά είναι μια μεγάλη μπλόφα που εφευρέθηκε τα τελευταία 30 χρόνια», είπε.

Ο Tedeschi πιστεύει ότι τίποτα από αυτά δεν συνέβη τυχαία και ότι η μείωση του πληθυσμού ήταν αναγκαία για να προκληθεί μια κρίση στην παγκόσμια οικονομία και έτσι να διευκολυνθεί η προσέλκυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. «Η οικονομία είναι ένα τρομερό μέσο πειθούς», είπε. «Είναι η καλύτερη δικαιολογία για να κάνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δεχτούν ένα συμπέρασμα.»

Αναφέρθηκε στην «Έκθεση Κίσινγκερ» (“Kissinger Report”) (1974) η οποία δήλωσε ήταν εν μέρει μια προσπάθεια να «ομογενοποιηθεί ο πολιτισμός» με τη συσχέτιση της θρησκείας και «ει δυνατόν με τη δημιουργία του θρησκευτικού συγκρητισμού». Αυτόν τον στόχο βοηθά η μετανάστευση, οδηγώντας σε ένα δυνητικά επικίνδυνο μίγμα θρησκευτικών δογμάτων που θα μπορούσε να «προκαλέσει πόλεμο».

Το κίνημα ελέγχου του πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες χρονολογείται από την ιδρύτρια της Planned Parenthood, Margaret Sanger. Το 1969, ο Πρόεδρος Richard Nixon επέκρινε την αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο, ένα πρόβλημα το οποίο εξέτασε αργότερα η Επιτροπή για την Ανάπτυξη του Πληθυσμού και το Αμερικάνικο Μέλλον το 1972, το οποίο σχεδιάστηκε από τον J.D. Rockefeller III. Εκείνη την εποχή, οι αμερικανοί αναλυτές της γεωστρατηγικής πίστευαν ότι η αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο αποτελούσε απειλή για τα διεθνή συμφέροντα των ΗΠΑ.

Αυτό οδήγησε στο Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200 (NSSM 200), το οποίο δημοσίευσε ο Henry Kissinger δύο χρόνια αργότερα, το 1974. Η έκθεση 200 σελίδων δηλώνει συγκεκριμένα ότι η αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο αποτελεί απειλή για τα διεθνή συμφέροντα των ΗΠΑ επειδή ο αυξανόμενος πληθυσμός χρειάζεται πάρα πολλούς πόρους και το δυτικό βιομηχανικό σύστημα, για παράδειγμα, χρειάζεται τους πόρους της Αφρικής. Η έκθεση ζητούσε επίσης να δοθεί αυξημένη χρηματοδότηση στην Planned Parenthood.

«Όλα ήταν σχεδιασμένα», πιστεύει ο Gotti Tedeschi, θρηνώντας το γεγονός ότι έγγραφα όπως η έκθεση Kissinger δεν είναι γνωστά σε μεγάλο βαθμό.


https://diulistirio.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....