Διυλιστήριο: 09/21/16
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO - Στο εδώλιο ο Χαρδούβελης

Αντιμέτωπος με τους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα βρεθεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη γιατί δεν υπέβαλε, ως όφειλε, την περίοδο 2011-2012 δήλωση «πόθεν έσχες».

Η παράλειψη υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης στέλνει τον πρώην «τσάρο της οικονομίας στο εδώλιο του κατηγορουμένου, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 1604/2016 βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών. 

Υποστήριξε πως έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό φοβούμενος μήπως καταρρεύσει η χώρα και ήθελε να μπορεί να συντηρήσει τα παιδιά του

Ταυτιζόμενο πλήρως με την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσου το δικαστικό συμβούλιο παραπέμπει τον κ. Χαρδούβελη απευθείας σε δίκη για πλημμέλημα που αφορά τη μη υποβολή δηλώσεων «πόθεν έσχες», αν και ήταν υποχρεωμένος, τα οικονομικά έτη 2011-2012, όταν ήταν δηλ. διευθυντής του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στη Δικαιοσύνη από την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής στην οποία είχε αποστείλει επείγον έγγραφο ο τότε επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης, ζητώντας έρευνα για τον κ. Χαρδούβελη.

Δείτε τι έλεγε σε εκπομπή του STAR για το θέμα:


Όσο για τα 362.417 ευρώ που διαπιστωθεί ότι έβγαλε στο εξωτικό με 56 μεταφορές κεφαλαίων, έχει υποστηρίξει πως...φοβήθηκε μήπως καταρρεύσει η χώρα και ήθελε να μπορεί να συντηρήσει τα παιδιά του, αλλά σε κάθε περίπτωση, επρόκειτο για χρήματα φορολογημένα νόμιμα, όπως δήλωσε, τα οποία δήλωσε στο «πόθεν έσχες του 2014.

Πηγή www.zougla.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σοκαριστικό βίντεο-προπαγάνδα υπέρ των δικαιωμάτων των παιδόφιλων


Αφού η προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας την οποία προωθεί η Νέα Τάξη πηγαίνει καλά,

τώρα ακολουθεί η προπαγάνδα νομιμοποίησης της παιδοφιλίας! Τουλάχιστον αυτό επιδιώκει με κάθε τρόπο το παγκόσμιο σύστημα, προσπαθώντας να πείσει την κοινή γνώμη ότι οι διεστραμμένες ορέξεις μερικών πρέπει να γίνουν αποδεκτές ως κάτι το φυσιολογικό, διαλύοντας ουσιαστικά το πρότυπο και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας.

Το βίντεο σοκάρει:Πηγή www.el.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Διαμαντίδης - Σπανούλης επισκέψεις στα σχολεία !!!Τον Σταύρο Κοντονή, συνάντησε λίγες ώρες μετά το «Diamonds are Forever» ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που βρέθηκε στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού το πρωί της Τρίτης, μετά από πρόσκληση του, αφού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «TA NEA», ο Σταύρος Κοντονής, εκτός από τα συγχαρητήρια που έδωσε στον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στον αθλητισμό, είχε και μια συγκεκριμένη πρόταση την οποία εξέφρασε στην κουβέντα τους.

Ο Σταύρος Κοντονής, αφού κάλεσε τον Διαμαντίδη να μείνει κοντά στο μπάσκετ, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο «3D», του ζήτησε να πραγματοποιήσει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, επισκέψεις στα σχολεία της ελληνικής επικράτειας, ώστε να μιλήσουν στα παιδιά για τα αθλητικά ιδεώδη και αξίες, δείχνοντας τους ότι δεν υπάρχει τίποτα να χωρίσουν.

Η απάντηση του Διαμαντίδη μάλιστα στην πρόταση του υφυπουργού ήταν θετική, με τον ίδιο να εκφράζει και τον προβληματισμό του για τα θέματα της βίας στον αθλητισμό.

Πηγή: sport-fm.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ευρωδικαστήριο: Αποζημίωση εάν παραβιάζονται τα θεμελιώδη δικαιώματα από τα μέτρα λιτότηταςΣύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ΕΔ) της 20ής Σεπτεμβρίου 2016, οι Ευρωπαίοι πολίτες είναι δυνατόν να ενάγουν την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και την Κομισιόν, στην περίπτωση κατά την οποία παραβιάζονται αποδεδειγμένα τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.

Αφορμή για την απόφαση αυτή υπήρξε η προσφυγή θιγομένων από το κούρεμα των καταθέσεων των κυπριακών τραπεζών άνω των 100.000 ευρώ (το 2013) κατά της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με αίτημα την αποκατάσταση της ζημίας, την οποία υπέστησαν.

Και ναι μεν το ΕΔ θεώρησε ότι τα μέτρα αποσκοπούσαν στη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υπηρετούσαν το κοινό καλό της Ευρωπαϊκής Ενωσης και καλώς ελήφθησαν, αλλά, παράλληλα, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι είναι καταρχάς δυνατόν να ζητηθεί αποζημίωση από την Κομισιόν ή την ΕΚΤ εφόσον παραβιάζονται θεμελιώδη δικαιώματα των εναγόντων.

Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες, σε χώρες όπου έχει επιβληθεί η λιτότητα, μπορούν να επικαλεσθούν λ.χ. την ιδιαιτέρως σοβαρή βλάβη της υγείας τους σε περίπτωση κατά την οποία δεν μπορούν να προμηθευτούν τα αναγκαία φάρμακα. Προϋπόθεση είναι, βεβαίως, η απολύτως τεκμηριωμένη απαίτηση και φυσικά η κατά περίπτωση απόφαση των δικαστών.

Συγκεκριμένα όμως στην περίπτωση των καταθέσεων των Κυπρίων το ΕΔ αποφάνθηκε ότι «λαμβανομένου υπόψη του σκοπού της διασφαλίσεως της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος της ζώνης του ευρώ και του άμεσου κινδύνου οικονομικής ζημίας, τον οποίο θα διέτρεχαν οι καταθέτες των οικείων δύο τραπεζών σε περίπτωση πτωχεύσεως αυτών, τα εν λόγω μέτρα δεν συνιστούν υπέρμετρη και απαράδεκτη παρέμβαση, θίγουσα την ίδια την ουσία του δικαιώματος ιδιοκτησίας των αναιρεσειόντων. Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατό να θεωρηθούν ως αδικαιολόγητοι περιορισμοί του εν λόγω δικαιώματος».


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΜΜΕ-Εξουσία: σημειώσατε "σύμμαχοι"..

     Απ' την μιά μεριά αναζητούν την "επιείκεια" και την συμπαράσταση της κοινωνίας για τα δικά τους θιγόμενα συμφέροντα,
..με μπαράζ ανακοινώσεων τύπου διαφήμισης, όπου διασύρουν (και δικαίως) την κυβέρνηση,
..και απ' την άλλη,
..εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι των μνημονίων υποστηρίζοντας
έμμεσα την κυβέρνηση στην προσπάθειά της αποπροσανατολισμού του λαού από τα καυτά προβλήματα που τον γονατίζουν.

Ποιόν στ' αλήθεια απασχολεί ποιά περουκίνια παρακολουθούσαν τάχα έναν τυχάρπαστο Παππάρα με δικτατορίστικη ιδιοσυγκρασία, που είδε φως και μπήκε στην εξουσία,
..και έκτοτε το παίζει υπουργός και προστάτης της ενημέρωσης(!) των πολιτών;
Τα ίδια αυτά περουκίνια σε άλλη στιγμή της συγκλονιστικής καριέρας τους,
..μπορεί με την ίδια αίσθηση αισθητικής, ηθικής και αξιοπρέπειας να παρακολουθούσαν εσάς, τον διπλανό σας, το blog, και όποιον άλλον τους διέταζαν τ' αφεντικά,
..την εποχή μάλιστα που οι σχέσεις αφεντικών-κυβέρνησης και προς χάρη των μνημονίων και των τοκογλύφων ήταν αγαθότατες.

Εκείνον, ύστερα, τον έρμο και αποθανόντα αξιοπρεπέστατα δημοσιογράφο Αλέξανδρο Βέλλιο,
..γιατί δεν τον αφήνουν στην ησυχία του;
Πόσο ανήθικη μπορεί να είναι μία εξουσία και μία δικαιοσύνη,
..που για να αποσπάσουν την προσοχή του κοσμάκη, για να κερδίσουν οι εξουσιαστές λίγες μέρες αποπροσανατολισμού της κοινωνίας,
..ψάχνουν να διυλήσουν των κώνωπα, για το αν ήταν "υποβοηθούμενη" ή όχι ευθανασία, και διατάζοντας εκταφή,
..δείχνοντας έτσι έμπρακτα πως δεν έχουν ιερό και όσιο, και πως εκτός απ' τους ζωντανούς δεν σέβονται ούτε τους πεθαμένους.

Αυτά, και άλλα παρόμοια που πλασάρονται σαν ειδήσεις πρώτης σελίδας, είναι που καίνε την κοινωνία σήμερα;
Αν διερευνηθούν και λυθούν δηλαδή αυτά, θα αναπνεύσει η διαλυμένη, κατατεμαχισμένη, και απλωμένη πάνω στον πάγκο του δωσιλόγου, κοινωνία;
Θα πάρει το ΕΚΑΣ ή το "ισοδύναμό" του πίσω (πού είσαι λελέ με το μαντηλάκι;) ο δικαιούχος;
Θα σταματήσει η αλητεία του ΕΝΦΙΑ;
Θα ξανανοίξουν τα μαγαζιά που κλείσανε;
Θα αναστηθούν αυτοί που αυτοκτόνησαν, δηλαδή αυτοί που δολοφονήθηκαν απ' τα μνημόνια και τους προδότες πολιτικούς;

Εδώ φαίνεται σαφέστατα πως εξουσία και ΜΜΕ στην Ελλάδα της δεύτερης γερμανικής Κατοχής, είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.
Για δικά τους και μόνο συμφέροντα διαφωνούν και σκυλοτρώγονται,
..μην αφήνοντας όμως παράλληλα και το "καθήκον" τους,
..που δεν είναι άλλο από την καταδυνάστευση και καταστολή του λαού προς όφελος της τοκογλυφικής "Ένωσης",
..και δικό τους βεβαίως-βεβαίως.

Ίδιοι είναι, αμετανόητοι,
..και με τον ίδιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστούν,
..όταν έρθει η ώρα.
Εκείνοι παλεύουν για να μην έρθει αυτή η ώρα ποτέ.
Εμείς;..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,756 δισ. ευρώ στο 8μηνο έναντι στόχου 980 εκατ. ευρώΠρωτογενές πλεόνασμα, ύψους 3,756 δις. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το 8μηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, έναντι στόχου για πλεόνασμα 980 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η υπέρβαση του στόχου κατά 2,276 δις. ευρώ οφείλεται στην (εν πολλοίς τεχνητή) συγκράτηση των δημοσίων δαπανών, καθώς οι πρωτογενείς δαπάνες ήταν κατά 2,546 δις. ευρώ χαμηλότερες του στόχου και οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 883 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές δαπάνες έφθασαν τα 32,985 δις. ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 31,950 δις. ευρώ και σημείωσαν υστέρηση 584 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου, η οποία οφείλεται στην υστέρηση των εσόδων του ΠΔΕ κατά 1,048 δις. ευρώ. Αντίθετα, τα καθαρά έσοδα του Τακτικού Προϋπολογισμού (29,883 δις. ευρώ) ήταν υψηλότερα του στόχου κατά 464 εκατ. ευρώ ή 1,6%.

Τον Αύγουστο, τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 3,932 δις. ευρώ και ήταν αυξημένα κατά 62 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.

Οι επιστροφές φόρων ανήλθαν στο 8μηνο σε 1,907 δις. ευρώ, αυξημένες κατά 97 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου. Ωστόσο, τον Αύγουστο οι επιστροφές ήταν μειωμένες κατά 122 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου και ανήλθαν σε 187 εκατ. ευρώ.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο συνεργάτης του Σημίτη και του Καλογρίτσα μας «εξηγεί» τη ΝΔΌταν ο Θεοδωρικάκος μας «εξηγεί» την κεντροδεξιά, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος! Τι άλλο θα δούμε, τι άλλο θ’ ακούσουμε;;

Ο Τάκης δίνει συνεντεύξεις για να στηρίξει την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Ο Τάκης, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, του πρωθυπουργού των σκανδάλων, που έδωσε τα Ίμια στους Τούρκους και τρεις νεκρούς στην Ελλάδα, μας κάνει μάθημα κεντροδεξιάς συνείδησης. Μας μιλά για εθνική ενότητα. Ποιος; Αυτός που δούλεψε σκληρά για το ξήλωμα του Κώστα Καραμανλή, προκειμένου η Ελλάδα να γνωρίσει τον εθνικό ολετήρα Γιώργο Παπανδρέου ως Πρωθυπουργό και τον Κώστα Σημίτη ως αυριανό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θα τρελαθούμε τελείως!! Ο Τάκης σε συνέντευξή του μας λέει: «Η ΝΔ είναι η μεγάλη δημοκρατική φιλελεύθερη παράταξη που μέσα στις γραμμές της, μέσα στα ψηφοδέλτιά της θα ενώσει Έλληνες από τις παρυφές της Δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι τη Δεξιά.»

Ποιος;;; ο Τάκης!!! ο συνέταιρος του αριστερού εργολάβου Καλογρίτσα στην GPO, που έχει καταγγείλει και ο Καμμένος
(βλ. Τάκης = ανατριχίλα » http://wp.me/p7nJQ5-9K)

Δεν παλεύεται το θέμα. Δεν υπάρχουν λόγια για τη νέα Νέα Δημοκρατία, που αναζητά ψήφους στα σάπια του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει και η νέα ΝΔ χτενίζεται…

«Ο Κεντροδεξιός»

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ραγδαίες εξελίξεις! Σοβαρή καταγγελία Σπίρτζη για τον Διοικητή της ΤτΕ: Είναι ο άνθρωπος που προωθεί τον “αφελληνισμό” του τραπεζικού συστήματος !«Ο άνθρωπος που ως υπουργός Οικονομικών της ΝΔ και αργότερα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας πέτυχε να μην είναι υπό δημόσιο έλεγχο το 98% του ελληνικού τραπεζικού συστήματος με τη συρρίκνωσή του σε τέσσερις συστημικές τράπεζες, επιδιώκει συστηματικά είτε την πώληση είτε τον έλεγχο και της Τράπεζας Αττικής, που ελέγχει 1,5% με 2% της αγοράς, με σειρά τοποθετήσεων δικών του προσώπων στη διοίκησή της, ενώ οι κινήσεις αυτές σχετίζονται με την προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας», είπε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Αν ήταν πάνω μου και σε συγκεκριμένους άλλους τα βέλη μόνο για την Attica Bank θα ήταν εύκολο να απαντήσει κανείς, εδώ είναι για ό,τι κινείται στον πλανήτη, από συγκεκριμένα ΜΜΕ και συγκεκριμένο στόχο, να πλήξουν την κυβέρνηση, υπουργούς, να επιχειρήσουν να πέσει η κυβέρνηση. Το χατίρι αυτό δεν θα τους το κάνουμε, ούτε να πέσει η κυβέρνηση, ούτε να διαπραγματευτούμε μαζί τους και να σταματήσουμε αυτά που ξεκινήσαμε για τα ΜΜΕ και τις τηλεοπτικές άδειες», είπε ξεκινώντας ο κ.Σ πίρτζης.

Όπως υπογράμμισε, η Attica Bank είναι η μόνη μη συστημική τράπεζα στην Ελλάδα, η μόνη που δεν έχει χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο κ. Στουρνάρας επί της ουσίας είχε μόνη αρμοδιότητα μόνο την Τράπεζα Αττικής και άλλη μία. «Δεν έχει ξανασυμβεί σε καμία άλλη χώρα, κατάφεραν να συρρικνώσουν το τραπεζικό σύστημα στις τέσσερις συστημικές τράπεζες και έχουν μόνιμο σχέδιο να μην υπάρχει καμία άλλη, έστω η Αττικής με 1,5%-2%, που να έχει δημόσιο χαρακτήρα και να ελέγχεται από τη χώρα», είπε ο κ. Σπίρτζη, σημειώνοντας ότι όταν ήταν πρόεδρος του Επιμελητηρίου των μηχανικών «ο κ. Στουρνάρας ήταν αυτός που με πραγματικό ζήλο έσπευδε να πιέσει για να δοθεί η τράπεζα σε fund, σε ιδιώτες, μέσω των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου … η τράπεζα θα χαριζόταν».

Αναφέρθηκε αναλυτικά σε μία σειρά «περίεργων» τοποθετήσεων επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με πιο χαρακτηριστική αυτή του κ. Γκίκα Μάναλη, που είχε προηγουμένως ηγηθεί του «λουκέτου» στην ΕΡΤ και ο οποίος είχε ως σύμβουλο τον Παν. Μουσά, γνωστό από την εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών στα ΜΜΕ.

«Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι στα ΔΣ της τράπεζας υπήρχαν πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι… όλα αυτά τα χρόνια Σαμαρά έδωσα αγώνα για να μην δοθεί η τράπεζα σε ιδιώτες και να μείνει περιουσιακό στοιχείο του ταμείου των μηχανικών», τόνισε.

Παρέθεσε μάλιστα στοιχεία από τις επίσημες ανακοινώσεις της τράπεζας, που δείχνουν ότι το Καλοκαίρι του 2013 τοποθετήθηκε στην τράπεζα από τον τότε υπουργό της ΝΔ Γ. Βρούτση ο κ. Σελιανάκης, του ταμείου επιστημόνων, αλλά και η κ. Ζευγώλη στην επιτροπή ελέγχου, που προτάθηκε από το ΥΠΟΙΚ επί υπουργίας Στουρνάρα και υφυπουργίας Σταϊκούρα. Στην συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ. Γούβαλας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου.

Το Φεβρουάριο του 2014 αντικαταστάθηκαν και τοποθετήθηκε ο κ. Γκίκας Μάναλης, ο οποίος ήταν αυτός που έκλεισε την ΕΡΤ. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρε δίπλα του ως σύμβουλο, φαίνεται ότι ήταν ο Παν. Μουσάς, από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εκβιαστών στα ΜΜΕ.

Όπως σημείωσε ο κ. Σπίρτζης, όταν ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Μάναλης μετακινήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας, «είναι προφανές ποια είναι η σύνδεση, ποιος επέβαλε αυτά τα πράγματα στην Τράπεζα Αττικής, ποιος τους πήρε στην ΤτΕ».

«Αν λοιπόν στην περίοδο που συζητιέται μπορούσε κάποιος να ελέγξει την τράπεζα δεν ήταν άλλος από τα ονόματα αυτά, την τότε κυβέρνηση και τα στελέχη που είχε τοποθετήσει», τόνισε ο κ. Σπίρτζης.

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που με συνέπεια θέλουν είτε να μην υπάρχει η Τράπεζα Αττικής είτε να την πουλήσουν και να μην ελέγχεται από τη χώρα, το έχουν καταφέρει για το 98% του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και θέλουν και το υπόλοιπο 1,5%-2% που έχει απομείνει. Μέσα σε αυτούς δυστυχώς είναι και ο κ. Στουρνάρας, για να μην πω ότι είναι ο κύριος εκφραστής για τον «αφελληνισμό» του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

Ο κ. Σπίρτζης συνέδεσε με το θέμα των αδειών τον «πόλεμο λάσπης» που στοχεύει συγκεκριμένους υπουργούς από τη στιγμή που ξεκίνησε η τελική φάση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων και ανέφερε σειρά σχετικών δημοσιευμάτων.

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό στην Ελλάδα, όποτε κυβέρνηση συγκροτημένα επιχείρησε να επηρεάσει και να βάλει τάξη στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στην τηλεόραση, επιχειρείται να πέσει άρον-άρον. «Αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι», τόνισε.

Προανήγγειλε μάλιστα την παρουσίαση του νέου χάρτη συχνοτήτων την Πέμπτη, τονίζοντας ότι οι ευθύνες των υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά «δεν είναι μόνο πολιτικές».

Ευθύνες και στον Γιάννη Στουρνάρα έριξε ο Χρήστος Σπίρτζης για το θέμα των δανείων της Attica Bank, μιλώντας στον realfm.

«Στο διάστημα από το ’11 μέχρι σήμερα, έχουνε γίνει δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα Αττικής. Ο φορέας που ήλεγξε την Τράπεζα για τις διαδικασίες, τα δάνεια, τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και όλα τα υπόλοιπα είναι η Τράπεζα της Ελλάδας», είπε ο υπουργός Υποδομών και πρόσθεσε:

«Και εδώ ζούμε μία παράνοια που πραγματικά προσβάλλει και τους μηχανικούς, προσβάλλει και την Τράπεζα και άρα και τη χώρα. Αν, λοιπόν, η Τράπεζα Αττικής δεν έκανε καλά τη δουλειά της, προφανώς δεν έκανε καλά τη δουλειά της και η Τράπεζα της Ελλάδας που την ήλεγξε. Άρα, αν ισχύουν όλα αυτά, πρέπει να ελεγχθεί και η Τράπεζα της Ελλάδας, κατά τη γνώμη μου».

«Όλα αυτά», συνέχισε ο ίδιος, «εγώ ζητώ να βγουν δημόσια, στη διαφάνεια, ποιοι ελέχθηκαν, τι πορίσματα έχουμε, ποιοι έκαναν τους έλεγχους μέχρι τώρα και τι έβγαλαν τα πορίσματα του SSM, για να καταλάβει όλος ο κόσμος αν αυτά που αναπαράγονται είναι λάσπη στον ανεμιστήρα, αν είναι εν μέρει αληθή, αν είναι τελείως αληθή ή τελείως ψευδή».

Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε, επίσης, πως αν ισχύουν αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον κ. Καλογρίτσα, οφείλει η αρμόδια επιτροπή να τον αποκλείσει από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, προσθέτοντας ότι περιμένει από την Τράπεζα της Ελλάδας να δημοσιοποιήσει το σχετικό πόρισμα.

Πηγή: altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....