Διυλιστήριο: 09/04/18
ροη αναρτησεων

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

«Βόμβα» στη ΝΔ: Η τράπεζα Πειραιώς κατάσχει άμεσα όλους τους «γαλάζιους» λογαριασμούς



Σύμφωνα με πληροφορίες* η τράπεζα Πειραιώς κέρδισε την αγωγή σε βάρος της ΝΔ μετά από καταγγελία της σύμβασης για το θαλασσοδάνειο που έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή: Κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου και μπλοκάρισμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί ως κόμμα.

Να σημειωθεί ότι, μόνο το χαρτόσημο που χρειάστηκε να πληρώσει η τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να καταγγείλει τη σύμβαση και να διεκδικήσει την εν λόγω δικαστική απόφαση, ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, περίπου! Αυτό -και όχι μόνο αυτό- σημαίνει ότι άμεσα θα πρέπει να προβεί σε κατασχέσεις λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων σε βάρος της ΝΔ, ώστε η διοίκηση της τράπεζας να μην κατηγορηθεί για απιστία και παράβαση καθήκοντος. Η απόφαση κοινοποιήθηκε και πλέον τα πάντα στο Μοσχάτο είναι στον «αέρα».

Σύμφωνα με τα όσα δρομολογούνταν από την ηγεσία της ΝΔ, υπό διερεύνηση, πλέον, είναι αν έχουν δολίως μεταφερθεί οι υπάλληλοι, τα περιουσιακά στοιχεία και τα όποια έσοδα του κόμματος εντέχνως στο ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής», πλην της κρατικής χρηματοδότησης, η οποία αναπόφευκτα θα πηγαίνει κατευθείαν ολόκληρη σε λογαριασμό που οφείλει να έχει κατασχέσει τις επόμενες ημέρες η τράπεζα Πειραιώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, ήδη είναι εξαιρετικά ανήσυχος για τις εξελίξεις που έρχονται σε βάρος του κόμματος του και όπως αναφέρεται έχει ζητήσει τη βοήθεια του κεντρικού τραπεζίτη. Μάλιστα, ήδη προ ολίγων ημερών τον συνάντησε σε ένα από τα πλέον κοσμικά (και ακριβά) εστιατόρια της Αθήνας, στο «Milos» του Χίλτον, προκειμένου να έχουν και το άλλοθι ότι αν ήθελαν κάτι να κρύψουν δεν θα έτρωγαν σε κοσμικό μέρος…

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, έρχονται δύσκολες μέρες στο Μοσχάτο, το οποίο ευαγγελιζόταν ότι έχει νοικοκυρέψει τα γαλάζια οικονομικά. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, γιατί στον «γαλάζιο» προϋπολογισμό το χρέος έχει αυξηθεί κατά 25 εκατ. ευρώ περίπου, καθώς πέρυσι δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για τόκους και ληξιπρόθεσμα προς τις τράπεζες που οφείλει.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πως και οι άλλες τράπεζες θα διεκδικήσουν από τη ΝΔ τα θαλασσοδάνεια…

Πηγή new-economy.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μια ελληνική εφεύρεση για όλο τον πλανήτη


Ο εφευρέτης Γιώργος Κερτσόπουλος θα παρουσιάσει την εφεύρεση και τις εφαρμογές της σε όλους τους συνέδρους, με πειράματα και θα απαντήσει σε ερωτήματα των παρευρισκομένων

Μια πολύ σημαντική, πρωτοποριακή εφεύρεση για τον μαγνητισμό, του Έλληνα εφευρέτη Γιώργου Κερτσόπουλου,
ταξιδεύει στη Βουδαπέστη και στο Δεύτερο Διεθνές Συνέδριο για τον Μαγνητισμό και τα Μαγνητικά Υλικά.

Ο Γιώργος Κερτσόπουλος είναι ο μοναδικός προσκεκλημένος ως τιμώμενος ομιλητής στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 24-26 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρουσιάσει την εφεύρεσή του, που ανοίγει νέα εποχή στον μαγνητισμό, με επαναστατικές εφαρμογές στην Ιατρική, την αυτοκινητοβιομηχανία, την κατασκευή γεφυρών και τρένων, τις αιωρήσεις γλυπτών κατασκευών και σε πολλούς ακόμα τομείς.

Η πρόσκληση από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα στον έλληνο-καναδό εφευρέτη Γιώργο Κερτσόπουλο, να συμμετέχει στο «Δεύτερο Διεθνές Συνέδριο για τον Μαγνητισμό και τα Μαγνητικά Υλικά», έρχεται μετά την εξίσου σημαντική αναγνώριση που έλαβε η εφεύρεση από τους ανώτερους ειδικούς επιστήμονες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και επίσης του CERN και μετά από τη διεθνή κατοχύρωση της εφεύρεσης με πατέντες σε πολλές χώρες.

Ο εφευρέτης Γιώργος Κερτσόπουλος θα παρουσιάσει την εφεύρεση και τις εφαρμογές της σε όλους τους συνέδρους, με πειράματα και θα απαντήσει σε ερωτήματα των παρευρισκομένων. Η συνολική διάρκεια της παρουσίασης θα είναι 50 λεπτά. Ο τίτλος της ειδικής συνεδρίας του είναι: «Μαγνητικό σύστημα πολλαπλών αλληλεπιδράσεων, 3+3 και 5+5 = 16 συνολικές αλληλεπιδράσεις αντί των 2 γνωστών αλληλεπιδράσεων από 0 απόσταση έως το άπειρο» και ακόμα περισσότερες...

Η πρωτοπορία της εφεύρεσης έγκειται στο εξής στοιχείο:

Όπως είναι γνωστό ως σήμερα: η όμοια και η ανόμοια πολικότητα ανάμεσα σε δύο μαγνήτες παραμένει ανεξάρτητη από τη μεταξύ τους απόσταση.

Σύμφωνα με την καινοτομία: η όμοια και η ανόμοια πολικότητα, ανάμεσα σε δύο μαγνητικές κατασκευές εξαρτάται από τη μεταξύ τους απόσταση.

Η εφεύρεση εισάγει νέα επαναστατικά δεδομένα στη μαγνητική τεχνολογία και εγκαινιάζει νέα εποχή στα μαγνητικά και ηλεκτρομαγνητικά προϊόντα.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κερτσόπουλος

Ο Γιώργος Κερτσόπουλος είναι καθηγητής μουσικής, κατασκευαστής σύγχρονων αλλά και παραδοσιακών μοντέλων κιθάρας που αναβιώνουν την αισθητική του οργάνου κατά την ιστορική του διαδρομή κι εφευρέτης του «Μαθηματικού μοντέλου της κιθάρας». Οι θεωρητικές του μελέτες, όπως και η πρακτική αξιοποίησή τους στα όργανα και στις χορδές που εφαρμόζονται σε αυτά, έχουν καθιερωθεί ως «Kertsopoulos Aesthetics».

Έχει διατελέσει καθηγητής των πανεπιστημίων State University of New York (Plattsburg 1978-81) και Concordia (Montreal 1976-81), έχει δώσει ρεσιτάλ σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά κι έχει συμπράξει ως σολίστ με τη New York Chamber Orchestra (USA 1978) και με την «Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής» της ΕΡΤ (2000-02).

Οι εφευρέσεις και ανακαλύψεις του Γιώργου Κερτσόπουλου επεκτείνονται και στην ακουστική, τη βαρύτητα, τα μαθηματικά και τον ηλεκτρομαγνητισμό. To 2009 εκδόθηκε από τη «Σύγχρονη Εκδοτική» το βιβλίο του «Χωροχρονική Θεωρία», Η Φιλοσοφία του Χωρόχρονου.

Περισσότερα στον ιστότοπο του συνεδρίου στο σύνδεσμο: http://magneticmaterials.alliedacademies.com

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....