Διυλιστήριο: 01/10/15
ροη αναρτησεων

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Θέλουν να συγχρηματοδοτήσουμε δημιουργία ρωσόφωνου καναλιού ώστε οι πρώην κομμουνιστικές χώρες που πρόσφατα βρέθηκαν στο χαρέμι της Ε.Κ.Τ. να μην ενημερώνονται από τα Ρωσικά κανάλια αλλά από τα λαμόγια της Ε.Έ.




 Δεν φτάνει που πληρώνουμε εμείς το κόστος των κυρώσεων ενάντια στη Ρωσία με εντολή του Ισραήλ ... τώρα θέλουν να χρηματοδοτήσουμε εμείς πάλι τη δημιουργία ρωσόφωνου τηλεοπτικού καναλιού ώστε οι πρώην κομμουνιστικές χώρες που πρόσφατα βρέθηκαν στο χαρέμι της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας να μην ενημερώνονται από τα Ρωσικά κανάλια μεγάλης εμβέλειας αλλά από τα λαμόγια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πληροφορία είναι το παν γιατί μέσω αυτής αποφασίζουμε τη στάση μας και δημιουργούμε τις απόψεις μας για όσα συμβαίνουν. Δεν τους βολεύει καθόλου να ακούγεται διαφορετική άποψη. Θέλουν ακόμα και οι αντιπαραθέσεις να είναι ελεγχόμενου τύπου. Ανάμεσα σε συστημικούς συνομιλητές ώστε ... ότι και αν συμβεί ...να μην ακουστούν ποτέ κακές λέξεις ...όπως «Σιωνισμός» , «Rothschild» , «Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες» κλπ.
Η Νέα Τάξη φυσικά έχει στις προτεραιότητες να εισβάλλει επικοινωνιακά στα κράτη που θέλει να σκλαβώσει. Ένα από τα παλιότερα επικοινωνιακά όπλα του σιωνισμού είναι και το δίκτυο Radio Free Europe, Radio Liberty. Όπως βλέπετε ... προσφέρει «ελεύθερη» επικοινωνία σε «ανελεύθερες» κοινωνίες. Η Νέα Τάξη καταφέρνει και μας «απελευθερώνει» από τον πλούτο, από την δημοσία και ιδιωτική περιουσία, από την εδαφική κυριαρχία , από την οικονομική και στρατιωτική ανεξαρτησία και από το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής.
Τα αρχεία του Radio Free Europe ....τα κρατάει φυσικά ίδρυμα του George Soros...το OPEN SOCIETY ARCHIVES.


Εμείς οι «απελευθερωμένοι» πλέον από τα δεσμά της ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας, υποχρεούμεθα να ακούμε νύχτα-μέρα εξαρτημένα πάμπλουτα λαμόγια να κάνουν πως μαλώνουν για το που θα βρούνε τα λεφτά.

Και κλασικά ο επερχόμενος Σωτήρας τα δίνει όλα (Πάρτε κόσμε παροχές!) και ο απερχόμενος αποτυχών σωτήρας μιλάει για σοβαρότητα, για πραγματικότητα και προσγειωμένες προσδοκίες.

Ήταν ο ίδιος που λίγο πριν εκλεγεί ... καταργούσε τα χαράτσια και μετά που εξελέγη υποστήριζε ότι ΕΣΚΙΖΕ τα μνημόνια.

Αν συνειδητοποιήσουμε κάποτε ότι όλοι αυτοί είναι ενωμένοι σαν γροθιά ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας ... δεν θα μας φαίνεται περίεργο που η Γκερέκου του ΠΑΣΟΚ πάει στη ΝΔ, ο Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ πάει στη ΝΔ, ο Ψαριανός αγκαλιά με τον Βορίδη, ο Τρεμόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαλλιανάτος στο ΠΟΤΑΜΙ (παραλίγο) κλπ κλπ .θα είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Αφού συνειδητοποιήσουμε ότι ΟΛΟΙ αυτοί είναι ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ που εκπροσωπεί και μάχεται για τα ΞΕΝΑ συμφέροντα ... μετά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να στείλουμε δικούς μας εκπροσώπους ανάμεσά τους. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο.

Σ.Σ
www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γιατί ψηφίζω «Ποτάμι»

Αυτή μου η απόφαση έχει πολύ βαθιές ρίζες …στο παρελθόν.
Ξεκινά από τα 25 μου όταν με μια παρέα βρέθηκα σε εκδρομή στα Γιάννενα να τσαλαβουτάω μέσα στα νερά του ποταμού Λούρου φορώντας κάτι ανάλαφρο και πολύ σέξι (όπως μου ομολόγησε αργότερα η Βαλεντίνα…)

Όταν βούτηξα στα νερά του Λούρου δεν είχα τίποτα πονηρό στο μυαλό μου….
Απλά ζεσταινόμουν…
Όμως τα ποτάμια, όπως έμαθα αργότερα, έχουν μια μοναδική ικανότητα να τη πω; να σου γαργαλάνε ότι ευαίσθητο κουβαλάς πάνω σου…
Έτσι βρέθηκα αγκαλιά με τη Βαλεντίνα παντρεμένος και με παιδί, ¨συν καρκίνο μείων στύση¨ που λέει κι ο ποιητής…

Από τότε απέκτησα μια ιδιαίτερη σχέση με τα ποτάμια…
Όπου βρω ποτάμι πέφτω και τσαλαβουτάω…
Τα ποτάμια ήταν πια κομμάτι της ζωής μου…
Αλλά τη σχέση μου με τα ποτάμια δε τη κράτησα μόνο σε δροσιστικό και πηδηματικό επίπεδο.
Έγιναν η ιδεολογία μου… η ελπίδα μου… το όραμά μου…
Έγιναν η λύση του προβλήματός μου…

Αλλά… δεν έβρισκε αυτή η λύση τον ιδανικό εκπρόσωπό της…
Δοκιμάστηκα με πολλούς …. τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη, τον Αντωνάκη, τον Βαγγελάκη… τίποτα!
Ώσπου μια μέρα (απ’ το πουθενά) σκάει μύτη ο Σταυράκης… 

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έπιανε το μάτι σου…
Είχε αυτή τη φάτσα που στο Λύκειο κάτι ίδιους τους πλακώναμε στις σφαλιάρες τους στέλναμε για καφέδες και τους παίρναμε μαζί μας στα μπουρδέλα, άσχετα αν ποτέ δε γαμούσανε, γιατί πάντα έπρεπε να αφήνουμε έναν μαλάκα πίσω να τρώει το ξύλο όταν πειράζαμε τις τσατσές…

Πρέπει να ομολογήσω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν τον είδα πια αλλιώς … σαν ηγέτη… σαν ελπίδα… σαν φως στο τούνελ …
Είναι αλήθεια ότι είχα τις αναστολές μου αλλά έγιναν κάποιες κινήσεις εκ μέρους του, (του Σταυράκη), που με έπεισαν τελικά..>

Πρώτα πρώτα, όπως έμαθα εκ των υστέρων, όταν τον αφήνανε στα μπουρδέλα να τρώει το ξύλο αυτός αντί για τους άλλους, εκείνος το εκμεταλλεύτηκε και δημιούργησε δυνατές φιλίες με τις τσατσάδες και έγινε – όπως μάθαμε αργότερα – ένας πρώτης τάξεως νταβάς. Μάθαμε επιπλέον ότι από τις πολλές σφαλιάρες που έτρωγε κουνήθηκε τόσο πολύ το μυαλό του, που οι τσατσάδες τον λυπήθηκαν και τον «χώσανε» στη τηλεόραση να κάνει κάνα μεροκάματο να ξεχαστεί και να ξελαμπικάρει.

Όμως οι παλιές συνήθειες του Σταυράκη δεν άλλαξαν και πολύ…
Παρ’ όλο που φόρεσε σακάκι, είχε από παιδί θυμάμαι ένα κόλλημα με το σακίδιο (εκεί του έβαζε η μαμά του φέτα και ντομάτα σε ένα τάπερ με λίγο ψωμί ) και ακόμα το καβαλάει στη πλάτη κάτι σαν τη καμπούρα του Καραγκιόζη… Εμείς του το είπαμε… "πέτα το ρε!".. .αλλά αυτός θέλει λέει να το κουβαλάει γιατί αισθάνεται μια ασφάλεια …(λέει) …
Μα τι διάολο… σερβιέτες αποθηκεύει εκεί μέσα;… 

Τέλος πάντων… εμείς του είπαμε «αφού το θες οκ, αλλά βάζε και τίποτα παλιές εφημερίδες μέσα να φαίνεται γεμάτο ρε παπάρα… » και το λήξαμε εκεί.
Και έτσι, και με τη βοήθεια τη δική μας, ο Σταυράκης ξεκίνησε τον ανήφορο για την εξουσία…
Αλλά πώς να ανέβεις τέτοιο ανήφορο; … με τα πόδια;…
Και μια μέρα του είπαμε : « ρε μαλάκα δε παίρνεις ένα ποδήλατο ρυμουλκό μετά ρυμουλκουμένου να κόβεις βόλτες στις πλατείες να γίνει της πουτάνας;;;….»

Μας άκουσε …δε λέω … αλλά δεν έγινε της πουτάνας…
Έγινε της πιτσιρικαρίας…
Γιατί πλακώσανε κάτι τσογλάνια πιτσιρικάδες (κανένας σεβασμός πια σε έναν μελλοντικό ηγέτη) και άρχισαν να πετάνε γιαούρτια και ντομάτες…
Ήθελα να ‘ξερα, με τέτοια κρίση που στο διάολο βρήκαν τόσα λεφτά για γιαούρτια… εμένα κάπου πάει το μυαλό μου αλλά…. τέλος πάντων…
Έγινε που λέτε λίγο ψιλοχαμός αλλά το ξεπεράσαμε εύκολα γιατί κάναμε και πολύ καλές μεταγραφές στο κόμμα… το «Ποτάμι» καλέ, και πήραμε λίγο τα πάνω μας.

Ήρθε από αριστερά ο Λυκούδης…
Από δεξιά η Λυμπεράκη…
Από αυτούς που έρχονται, φεύγουν και ξανάρχονται ο Δήμου…
Από την φιλοσοφική παράταξη η Κιντή…
Από τον αθλητικό σύλλογο «Πρωτέας» ο Κυριακόπουλος…
Από τους μεταρρυθμιστές του Σημίτη ο Καρκατσούλης…
Από την παρεξηγημένη αριστερά του «Ρήγα» ο Τσακυράκης…
Από τους κομματικά περιπλανώμενους στιχουργούς ο Γκόνης…
Από τους βασικούς δημοσιογράφους προπαγάνδας ο Τέλλογλου…
Από τους "άντρες" ο Τατσόπουλος (γιατί έχουμε πολλές γυναίκες για πήδημα),,,
Από τους Ιδιοκτήτες ferrari ο Ψαριανός...(αρκεί να είναι κόκκινη γιατί είμαστε αριστεροί κατά βάθος...)
Από το φτωχό πια «Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου» ο Παπαλιός…
Από τους στενούς παμπάλαιους συνεργάτες του «Εθνάρχη» Καραμανλή η κόρη του Λαμπρία…
Μια οικολόγος-παθολόγος, η Άννα Ευφραιμίδου… (για τα επείγοντα..)
Μια υδροβιολόγος η Αναστασία Μήνου… (ποτάμι είναι μη μας παρασύρει κάνα ρέμα..)
Μια αμπελουργός η Ζαχαρούλα Λούδα… (για τα κρασσά μας…)
Ένας πολίστας, ο Μαυρωτάς…
Ένας πρώην διευθυντής καναλιών, ο Σπυρόπουλος…
Ένας πούστης με επίπεδο γιατί θέλουμε να "χτυπήσουμε" τους αστέγους της Συγγρού, ο Βαλλιανάτος...
Και φυσικά το πουλέν μας … ο Μίλτος Κύρκος που του αρέσουν οι αλάδωτες πίτες… όπως και μένα…

Έτσι λοιπόν οργανωμένοι, πλήρους …¨εξαρτήσεως¨ και όλοι με ποδήλατα θα ξεχυθούμε στο δρόμο για την εξουσία ….
Κι όταν θα τη πάρουμε (και το λέμε από τώρα για να το ξεκαθαρίσουμε) όποιος μας ακολουθήσει θα φάει καλά!!!
Οι… «άλλοι» να πάνε στα δικά τους κόμματα για φαί…
Σιγά μην ταΐζουμε και τους πεινασμένους των κομμάτων τώρα…
Αι σιχτίρ πια…μάθατε ότι πηδάμε πλακώσατε κι οι γύφτοι...

{Χάρης Καφετζόπουλος}

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΕΠΑΜ: Ανατρεψτε την καταστροφη ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ή Ανεξαρτητους Έλληνες.

Η απόφαση του Ε.ΠΑ.Μ. για μη συμμετοχή στις εκλογές

Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ. εφαρμόζοντας την Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα, ψήφισαν για την συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ., βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.
Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι εκ θέσεως κατά των εκλογών.
Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία τα μέλη μας αποφάσισαν συλλογικά ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προτιμά να κρατήσει τις δυνάμεις του -υλικές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό- και να τις διαθέσουμε αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν την επόμενη της εκλογικής αναμέτρησης.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 δεν γίνονται κάτω από την πίεση του λαϊκού παράγοντα. Την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχει η τρόικα και οι υποτελείς της Σαμαροβενιζέλοι. Παρ’ όλη την εκστρατεία κατατρομοκράτησης του λαού και εξαγοράς ψήφων για την Προεδρική εκλογή, η αποτυχία τους είναι μέσα στα σενάριά τους

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν την σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον Ελληνικό λαό να μαυρίσει τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση.

Η εκτίμηση του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ότι η ώρα της ξεκάθαρης αναμέτρησης μεταξύ της Λαϊκής θέλησης και αυτών που πράττουν ενάντια στο συμφέρον του, δεν θ’ αργήσει να έρθει. Είναι σίγουρο ότι τα γεγονότα τα οποία θα ζήσουμε στο προσεχές μέλλον καθώς και το κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας, φόβου και πόλωσης που θα διαμορφωθεί μέσα από τα ΜΜΕ, θα κάνουν κατανοητό σε ικανό μέρος του Λαού ότι χωρίς την δικιά του ουσιαστική συμμετοχή, οργάνωση, πράξη και αντίσταση, δεν θα υπάρξει λύση.

Το Ε.Πα.Μ. συνεχίζει με εργώδη κινητικότητα να προετοιμάζει το μετωπικό σχήμα που την κατάλληλη στιγμή θα αναλάβει τον δυναμικό ρόλο για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.

Συναγωνιστές συναγωνίστριες.

Κρατάμε ψηλά τη σημαία του μετώπου και προετοιμάζουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα. Θα «χτυπήσουμε» εκεί που ξέρουμε ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιοι ότι ούτε στιγμή δεν χάνουμε από τα μάτια μας το στόχο και έχουμε ήδη διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για αυτή την ώρα.
Στο χέρι μας είναι πλέον να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να είμαστε έτοιμοι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ενότητα κι αγώνας.

Ενωτικά η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....