Διυλιστήριο: 09/18/15
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Γι' αυτό πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ...



Οι νταβατζήδες της διαπλοκής ξέρουν πως ο Τσίπρας δεν πρόκειται να τους ακουμπήσει, αν υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Το διαπλεκόμενο σύστημα της... αντικειμενικής ενημέρωσης των Ελλήνων ψηφοφόρων δίνει τα ρέστα του, από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι πρόωρες εκλογές, για να διασφαλίσει τον απόλυτο εγκλωβισμό του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να μην μπορεί τίποτα απ’ όσα έχει εξαγγείλει προεκλογικά, σε σχέση με την καταπολέμηση της διαφθοράς, της διαπλοκής και της φοροαποφυγής, να υλοποιήσει.

Kαναλάρχες, εκδότες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες που τα ονόματά τους φιγουράρουν στις λίστες της Λαγκάρντ, έχουν λόγους για να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να εκλεγεί μια νέα συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και κάνουν το ολέθριο λάθος επιχειρώντας να «επιβάλλουν» τον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ από την επόμενη βουλή.

Πώς; Διαμορφώνοντας ποσοστά τραγικά για το κόμμα του Πάνου Καμμένου στις δημοσκοπήσεις, χωρίς ίχνος ντροπής, καθώς το ίδιο ακριβώς «έργο» το παρακολούθησε ο ελληνικός λαός και λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου.

Και τότε, όπως και τώρα, ο Πάνος Καμμένος δεν έμπαινε στη Βουλή. Και τότε, όμως, μπήκε, όπως και τώρα θα μπει.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινούνται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρκετά πάνω από το φράγμα του 3% και σε καμία περίπτωση δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα τα... δημοσκοπικά ευρήματα.

Δεν θέλουν οι βαρόνοι των ΜΜΕ να δουν ξανά τον Καμμένο στα έδρανα της Βουλής.

Δεν θέλουν να τον ξαναδούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να στέλνει με... τζιπάκια τους φακέλους της διαπλοκής και των εγκλημάτων που έγιναν στα εξοπλιστικά στην εισαγγελέα Ελένη Ράικου.

Δεν θέλουν να τον έχουν μέσα στα πόδια τους, να απαιτεί να πέσει άπλετο φως στα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και να φωνάζει για τη δρομολόγηση της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμψηφισμούς με τους καναλάρχες που διοικούν χρεοκοπημένες εταιρείες.

Μα πάνω απ’ όλα δεν θέλουν τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, για να περάσουν «χειροπέδες» στον Τσίπρα, ώστε να υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει με το Ποτάμι που επί έξι μήνες στη Βουλή ως... πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα αλλαγής και ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου, φρόντιζε να... ανησυχεί μόνο για τα συμφέροντα του Μπόμπολα και των Καναδών που ρημάζουν το χρυσό μας στις Σκουριές και τον στέλνουν σε... ράβδους στη Γερμανία.

Να υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ για να... κλείσει οριστικά η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ως προς τα πολιτικά πρόσωπα, αφού ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δεχτεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα πρέπει να βάλει «βραχιολάκια» σε βαριά ονόματα.

Ας μην γελιόμαστε, λοιπόν...

Έχουν λόγους πολλούς οι νταβατζήδες τη διαπλοκής για να θέλουν τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκτός Βουλής.

Το δυστύχημα για εκείνους είναι πως και πάλι θα σπάσουν τα «μούτρα» τους, όπως τα έσπασαν και τον Γενάρη, όπως τα έσπασαν και τον Ιούλιο στο δημοψήφισμα. Γιατί τον ελληνικό λαό δεν μπορείς με τίποτα να τον ξεγελάσεις.

Ο Καμμένος έκανε λάθη στη διάρκεια της παρουσίας του ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Τσίπρα. Εκανε και αυτός οπισθοχωρήσεις. Μα κανένας δεν μπορεί να του καταλογίσει «προδοσία» της πατρίδας, όπως την πρόδωσαν ο ΓΑΠ και οι Σαμαροβενιζέλοι, με τους υπάκουους βουλευτές τους, που μόνο «ναι σε όλα» γνώριζαν να λένε, στις διαταγές της Μέρκελ.

Ο Καμμένος, όμως, ήταν και ο μόνος που πέταξε έξω από τις λίστες τον Χαϊκάλη, στο άκουσμα και μόνο της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με την Offshore στην Κύπρο.

Αν οι πολιτικοί που... διαφημίζονται από τα ΜΜΕ της διαπλοκής σε βαθμό... πλύσης εγκεφάλου, είχαν πράξει τα μισά από όσα έχει κάνει ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας, ίσως το σύστημα να τους αντιμετώπιζε διαφορετικά.

Στις 20 Σεπτεμβρίου οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος πρέπει και θα πάρουν μια δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες, για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε χωρίς... βαρίδια εσωκομματικής αντιπολίτευσης στα πόδια και θηλιά χρεοκοπίας στο λαιμό, να υλοποιήσουν όλα όσα υποσχέθηκαν στον λαό και τον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη.

Οι Έλληνες θέλουν να δουν αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία να πληρώνουν το λογαριασμό.

ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μόνα κόμματα που θέλουν, τολμούν και μπορούν να το κάνουν πράξη.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα ονόματα και αρχεία που έδωσε ο Φαλτσιανί στους εισαγγελείς - Η παράλληλη “λίστα Λαγκάρντ”


Στοιχεία που αλλάζουν την έννοια της “Λίστας Λαγκάρντ” παρέδωσε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθήνας Ηλία Ζαγοραίο και τους Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζουρα και Γιώργο Καλούδη ο Ερβέ Φαλτσιανί. Τα στοιχεία αυτά τα οποία δεν ήταν εμφανή στη λίστα Λαγκάρντ, αποτελούν επίσης αρχεία της Τράπεζας HSBC και συγκεντρώνουν σε μακροσκελή αρχεία XL, τα ονόματα των ελλήνων που συνδέονται με καταθέτες της λίστας. Ο Φαλτσιανί προχωρά έτσι στην επιβεβαίωση όσων είχε πει το Μάρτιο του 2014 στο HOT DOC, πως κάτω από τη λίστα υπάρχει μια διασύνδεση ατόμων και λογαριασμών που φανερώνει τη λειτουργία ενός σκιώδους τραπεζικού συστήματος που έχει δημιουργηθεί για να κινείται το χρήμα, τις περισσότερες φορές μαύρο.

Το ηλεκτρονικό αρχείο που παρέδωσε ο Φαλτσιανί περιλαμβάνει τέσσερα αρχεία XL.Το κάθε αρχείο περιλαμβάνει ονόματα, αριθμούς λογαριασμών και σε μία περίπτωση ποσά, τα οποία συνδέθηκαν με 8 διαχειριστές λογαριασμών στην HSBC. Πρόκειται για τους χειριστές κεφαλαίων Λαναρά, Άγγελο Μεταξά, Σταύρο Παπασταύρου, Σάμπυ Μιονί , Αλέξανδρο Ματαθία και την offshore εταιρεία Samancor η οποία σχετίζεται με τον Θεόδωρο Ασημακόπουλο και το γνωστό διαφημιστή Χρήστο Παπαπολύζο. Συγκεκριμένα τα αρχεία έχουν τις ονομασίες:


agelos24_intermediary.xml


agelos24.xml


berklay_persons.xml


greek_bank_origines.xml


lanaras_relationships_with_declared_greeks.xml


lanaras_relationships.xml


matathias_relationships_accounts.xml


metaxas_relationships_with_accounts.xml


metaxas_spyro_relationships.xml


mionis_accounts.xml


mionis_relatives_from_accounts.xml


papastavrou.xml


samancor.xml


special_care_clients.xml

Το αρχείο με την ονομασία Special_care_clients περιλαμβάνει μόνο αριθμούς πελατών και όχι ονόματα. Πρόκειται για ειδικούς πελάτες ευαίσθητου χειρισμού με κρυπτογραφημένα στοιχεία και υψηλό ρίσκο όπως σημειώνει η τράπεζα. Από τους λογαριασμούς αυτούς έχουν διακινηθεί μυθικά ποσά ενώ όπως επίσης σημειώνεται υπάρχουν καταθέσεις της τάξης των 3,5 δις δολαρίων. Παραθέτουμε το αρχείο αυτό το οποίο μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον στα φυσικά πρόσωπα αφού δίνει στοιχεία λογαριασμών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΟΣΚΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΤΑΘΙΑ

Σε ένα από τα αρχεία που δόθηκε στους εισαγγελείς αναλύεται η σχέση των λογαριασμών της οικογένειας Λαναρά η οποία υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ με άλλους καταθέτες οι οποίοι δεν φαίνονται στη λίστα. Αξίζει να σημειωθούν δύο πράγματα. Πως πρόκειται για την αφρόκρεμα του ελληνικού επιχειρηματικού γίγνεσθαι η οποία συνδέεται μέσω οικονομικών δοσοληψιών με τους λογαριασμούς Λαναρά την περίοδο του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου όπου ενεπλάκη το όνομα του επιχειρηματία. Το δεύτερο είναι πως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπήρξε μέλος της Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ αν και η μητέρα του ανήκει στην οικογένεια Λαναρά.

Από το αρχείο Λαναρά προκύπτει πως οι επλεκόμενοι στη λίστα, δηλαδή όσοι κίνησαν χρήματα μέσω HSBC είναι πολλοί περισσότεροι. Ουσιαστικά υπάρχει μια αόρατη ως σήμερα λίστα δίπλα στη λίστα Λαγκάρντ. Η έρευνα σε αυτή τη λίστα μπορεί να αποκαλύψει μαύρο χρήμα αλλά και ενδεχομένως πώς χάθηκαν τα χρήματα του Χρηματιστηρίου. Στο αρχείο Λαναρά υπάρχουν 567 άτομα με 371 τραπεζικές μερίδες.

ΑΡΧΕΙΟ ΛΑΝΑΡΑ


Ένα ακόμη αρχείο αναφέρεται σε σχέσεις καταθετών με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιονή, πάντα μέσω δοσοληψιών με την HSBC. 73 πελάτες της HSBC σχετίζονται με 18 τραπεζικές μερίδες στο λογαριασμό Μιονί. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η οικογένεια Μπόμπολα και γνωστοί επιχειρηματίες.

ΑΡΧΕΙΟ ΜΙΟΝΙ


Το αρχείο με την ονομασία agelos 24, αφορά τις σχέσεις του επιχειρηματία Άγγελου Μεταξά, ο οποίος διασυνδέεται επιχειρηματικά με τον Μιονί.

ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Φαλτσιανί έχει παραδώσει ένα ακόμη αρχείο για τον σύμβουλο του Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου. Στο αρχείο φαίνεται να σχετίζεται με το λογαριασμό ο ίδιος, ο πατέρας του Νίκος συνταξιούχος του ΟΤΕ και η μητέρα του Φανή, συνταξιούχος πρώην υπάλληλος της φαρμακευτικής Squib.

ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ


Για άγνωστο λόγο ο Φαλτσιανί έχει επιστήσει την προσοχή των εισαγγελέων στην εταιρεία SAMANCOR με την οποία συνδέονται μέσω δύο αριθμών πελατών οι Θεόδωρος Ασημακόπουλος (συνδέεται και με το Λαναρά) και ο Χρήστος Παπαπολύζος , γνωστός διαφημιστής. Ο Ασημακόπουλος είναι πρώην μέλος του ΔΣ της PROTON και εμφανίζεται ως συνεργάτης του γαμπρού του Παπακωνσταντίνου Αντρέα Ρωσσώνη στα εξοπλιστικά, του οποίου το όνομα είχε αφαιρεθεί από τη λίστα Λαγκάρντ.

ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΠΟΛΥΖΟΥ

Τέλος, ο Φαλτσιανί κατέθεσε αρχείο με το όνομα berklay_persons.xml. Πρόκειται για την εταιρεία Berkley Global Fund Limited.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εισπράξιμοι φόροι 1,1 δισ. ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ



Πηγή έξτρα ενίσχυσης των ταμείων του κράτους αποδεικνύεται η λίστα Λαγκάρντ -σε συνδυασμό και με άλλες αντίστοιχες λίστες που βρίσκονται στη διάθεση της πολιτείας-, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα υπάρξει η προς τούτο πολιτική βούληση, η οποία εξέλιπε στα χρόνια που η λίστα βρισκόταν στα συρτάρια των συγκυβερνήσεων Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και χρειάστηκε να έλθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες.

Μόνο από τη λίστα Λαγκάρντ, μετά την ολοκλήρωση των φορολογικών ελέγχων σε 1.727 φυσικά και νομικά πρόσωπα που περιλαμβάνονται σε αυτήν και που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί σε επίπεδο ΑΦΜ, το Δημόσιο μπορεί να εισπράξει φόρους συνολικού ύψους άνω του 1,1 δισ. ευρώ.

Για τις εξελίξεις των ημερών σχετικά με το ζήτημα αυτό μίλησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο" και τον Κώστα Αρβανίτη ο Νίκος Μανεσιώτης, εκδότης της εφημερίδας "F&M Voice" για τα ντοκουμέντα με όσους περιλαμβάνονται στη λίστα και έσπευσαν να πληρώσουν τα πρόστιμά τους, τα οποία έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την ολοκλήρωση των φορολογικών ελέγχων σε 1.727 φυσικά και νομικά πρόσωπα της λίστας προκύπτουν προς καταβολή φόροι άνω του 1 δισ. ευρώ. Και αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αφορά μία μόνο, και μάλιστα όχι ολόκληρη, από τις αρκετές λίστες που έχουν περιέλθει τα τελευταία χρόνια σε γνώση των ελληνικών αρχών.


Γνωστά ονόματα κατέβαλαν ήδη 15 εκατ.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία στοιχεία, το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) και οι άλλες αρμόδιες φοροελεγκτικές υπηρεσίες που έχουν επιληφθεί των ελέγχων στα φυσικά και νομικά πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ βεβαίωσαν έως τώρα φόρους, πρόστιμα και προσαυξήσεις συνολικού ύψους άνω των 26 εκατομμυρίων ευρώ σε 23 περιπτώσεις.

Από το ποσό αυτό όμως εισπράχθηκαν περίπου 14,7 εκατ. ευρώ, καθώς οι περισσότεροι από τους ελεγχθέντες φορολογουμένους έκαναν χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του Ν. 4321/2015, που προέβλεπαν διαγραφή του συνόλου των προστίμων, των τόκων, των πρόσθετων φόρων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης των βασικών φορολογικών τους οφειλών ή διαγραφή μεγάλου μέρους των πρόσθετων αυτών επιβαρύνσεων σε περίπτωση τμηματικής εξόφλησης των οφειλών κι έτσι γλίτωσαν από την πληρωμή ποσών συνολικού ύψους άνω των 11 εκατ. ευρώ.

Το γεγονός ότι στους επτά μήνες της κυβέρνησης Τσίπρα προχώρησαν για πρώτη φορά οι έλεγχοι αυτοί και μάλιστα ήδη γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου κατέβαλαν περίπου 15 εκατ. ευρώ, για να αποφύγουν τις περαιτέρω νομικές συνέπειες, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι, με την κατάλληλη πολιτική βούληση, όλες αυτές οι λίστες που στα χρόνια των συγκυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ περιφέρονταν από συρτάρι σε συρτάρι ή από στικάκι σε στικάκι αποτελούν το πρώτο και καλύτερο «ισοδύναμο» για την αποτροπή άδικων φορολογικών μέτρων εις βάρος των γνωστών υποζυγίων.

Αρμόδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι ελάχιστα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες η κυβέρνηση που θα αναδείξουν αυτές θα κρίνει, εκτός των άλλων, και το αν θα υπάρξει συνέχεια ή όχι σε αυτή την προσπάθεια.

Έως τώρα 23 φυσικά πρόσωπα, τα οποία περιλαμβάνονται στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ, μεταξύ των οποίων γνωστοί εφοπλιστές, μεγαλοεκδότες και άλλοι επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εισοδηματίες, ελέγχθηκαν ήδη από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, εντοπίστηκαν να έχουν αποκρύψει εισοδήματα σημαντικού ύψους και υποχρεώθηκαν να καταβάλουν συνολικά πάνω από 14,7 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.


http://diulistirio.blogspot.gr/




Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γράμμα σε όλους μας ....από έναν άνθρωπο από εμάς!!!


Γράφει ο Άνθιμος Ιωάννου


ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ 5-6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ?????ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 9 ΜΗΝΗΣ ΦΥΑΚΙΣΗΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ>???? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ??? ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ....

ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ..ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ....ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΣ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ???? ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ.....

ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ...ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣΗ...ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ???ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΤΙΖΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ????? ΜΟΥ ΕΧΕ ΤΥΧΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 32 ΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.....ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΦΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ..... ΕΞΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ.ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ....ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ.....

ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ...ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ...ΤΥΦΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....

ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ????ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΛΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.....ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ.....


από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο Ευρωκοινοβούλιο-”ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” Λεπέν -Παπαδημούλης – “Δεν επιτρέπω να με λένε φασίστρια αυτοί που έχουν βάρος στη συνείδησή τους 100 εκατ.θανάτους”




Έγινε της Ευρωβουλής το κάγκελο

Eπίθεση κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε η Μαρί Λεπέν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς, για τα Συμπεράσματα του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για τη μετανάστευση είπε:«Στην ανθρωπιστική κρίση του προσφυγικού κύματος, χρειάζεται μια ανθρωπιστική ευρωπαϊκή λύση. Ως Ευρωπαίος πολίτης, ντρέπομαι για την αποτυχία του Συμβουλίου των Υπουργών και τονίζω ότι είναι η ώρα των ηγετών. Των αρχηγών των κρατών. Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τους υπουργούς τους. Αλλιώς, θα ακούμε εδώ μέσα φασιστικές κραυγές σαν της κυρίας Λεπέν, που προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους πάνω σε ανθρώπινες ζωές. Την ώρα που το Αιγαίο και η Μεσόγειος γίνονται νεκροταφείο χιλιάδων, μικρών παιδιών και των οικογενειών τους.Είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο η Ευρώπη να απουσιάζει, να αναβάλλει, να ακυρώνει τη συνθήκη Σέγκεν, να υψώνει τείχη, επειδή λίγες κυβερνήσεις της δεξιάς και της άκρας δεξιάς μπλοκάρουν την αναγκαία απόφαση. Το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να πρωτοστατήσει τώρα για να υπάρξει λύση, αλλιώς αύριο θα είναι αργά. Η χώρα μου, η Ελλάδα, δεν αντέχει μόνη της όλη αυτή την πίεση».

Μετά το τέλος της παρέμβασής του το λόγο ζήτησε η Πρόεδρος της πολιτικής ομάδας του ENF η οποία απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη είπε:«Δεν επιτρέπω να με αποκαλούν φασίστρια. Ιδίως εκ μέρους κάποιων που έχουν στο βάρος της συνείδησής τους 100 εκατομμύρια θανάτους ως πολιτικό κίνημα».


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σαν δημοψήφισμα..

     Πρίν δυόμισι μήνες ένας μεγαλειώδης λαός, ένας λαός στα κάγκελα,
..αποφάσισε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του,
..κόντρα στην αλητεία των κλειστών τραπεζών, και εναντίον των καθαρμάτων εσωτερικού-εξωτερικού που φοβέριζαν θεούς και δαίμονες αν δεν
υπερψηφίζοταν το προδοτικό τους ''ΝΑΙ''.

Και χάρισε στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο, το νέο, το σύγχρονο ''ΟΧΙ'',
..αυτό που πάγωσε προς στιγμή το χαμόγελο και το αίμα των γερμανόδουλων ''εταίρων'' της νεοναζιστικής ''Ενωμένης Ευρώπης''.
Μετά βρέθηκαν οι νέοι Εφιάλτες να περάσουν από πίσω απ' το μεγαλειώδες ''ΟΧΙ'' τα στρατεύματα της ευρωπαϊκής Νέας Τάξης, για να επιπέσουν σαν λαίλαπα στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον χρόνο αυτόν, που ο ελληνικός λαός συσπειρώθηκε εναντίον της καταστροφής που τού έχουν σχεδιάσει οι πληρωμένοι, οι με ''ίδιον όφελος'' ανθέλληνες.

Στις μεθαυριανές εκλογές, ο έλληνας πολίτης και ψηφοφόρος πρέπει να δείξει το ίδιο μεγαλείο θάρρους και ψυχής.
Να σταθεί μπροστά στην κάλπη σαν ένα ακόμα δημοψήφισμα!
Άσχετα αν προδόθηκε, άσχετα αν όσοι ως τώρα εμπιστεύθηκε αποδείχτηκαν τραγικά ''λίγοι'' και μικροί,
..ο ίδιος, για να μην προδώσει τον ίδιο του τον εαυτό οφείλει να συσπειρωθεί και πάλι σε ένα ακόμη ''ΟΧΙ''.

Κι αν τώρα δεν υπάρχουν ή δεν θέλει να διακινδυνεύσει καινούργιους πόλους συσπείρωσης,
..και μόνη η καταψήφιση όλων των συστημικών κομμάτων,
..όλων όσων με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ή δικαιολογία υπερψήφισαν μνημόνια,
..είναι αρκετή.

Το μήνυμα θα έχει και πάλι σταλεί.
Και δεν θά είναι πιά μήνυμα. Θά είναι απόφαση!
Μιά απόφαση που θα μετατρέψει τα όνειρα της καγκελαρίας και των σμπίρων της σε εφιάλτη.

Πάμε όλοι μαζί για ένα ακόμη ''ΟΧΙ".
Κι όσο κι αν είναι, θα είναι μιά καινούργια αρχή.
Μια μαγιά που θα φουσκώσει,
..και θα ξεπεράσει κατά πολύ εκείνο το ηρωϊκό 62%!..

Υ.Γ. Και μιλώντας για όνειρα και εφιάλτες:
Το blog είδε πριν λίγες μέρες στον ύπνο του ότι σκεφτόταν να ψηφίσει ένα κόμμα τω μνημονίων! Ξύπνησε απ' τον εφιάλτη με ένα μούδιασμα στο χέρι, λες και του είχε εκ των προτέρων ξεραθεί!
Το blog εύχεται να πάθουν το ίδιο όσοι από εμάς (του 62%) ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα.

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....