Διυλιστήριο: 09/20/17
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης : '' Για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική, θα πρέπει να κλείσουν τα ελαιοτριβεία''Το συνασπισμό των μικρών ελαιοτριβείων σε συνεταιριστικά σχήματα που θα διέπονται από αυστηρά επιχειρηματικά κριτήρια θεωρεί αναγκαίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να ανταπεξέλξθουν του ανταγωνισμού, να βελτιωθεί το αγροτικό προϊόν και να αυξηθεί το εισόδημα. Αυτό είπε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά είπε για τους αγρότες:

Δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί στον πρωτογενή τομέα αν δεν συνεργαστούμε, δεν μεγαλώσουμε, αν δεν τονώσουμε τα συνεταιριστικά σχήματα που θα διέπονται από αυστηρά επιχειρηματικά κριτήρια. Πρέπει να τα προωθήσουμε με κάθε τρόπο. Και φορολογικά.

Δεν γίνεται στην Κρήτη να έχουμε τριψήφιο αριθμό ελαιοτριβείων με μικρές μονάδες που θα ψαχνουν να βρουν τον ρόλο τους.

Είμαστε πολύ πίσω στην αξιοποίηση των πόρων της ΕΕ. Οι αγρότες μας δεν είναι καλά εκπαιδευμένοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχουμε πολλά να κάνουμε στον πρωτογενή τομέα, έχουμε πολλές επιτυχημένες ιστορίες. Είναι εξαιρέσεις. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να γίνουν κανόνας. Σπαταλήσαμε 30 χρόνια . έχουμε τελευταία ευκαιρία να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Πρέπει και στους αγρότες να μιλήσουμε μια διαφορετική γλώσσα, να καταλάβουμε που είναι το πραγματικό πρόβλημα. Κι εκεί που μπορούμε να παρέμβουμε στο κόστος παραγωγής.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι αμερικάνικη πολυεθνική σκοπεύει να δημιουργήσει mega ελαιοτριβεία – εργοστάσια σε περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και στην Κρήτη, μία εξέλιξη που ουσιαστικά θα εξωθήσει στον αφανισμό πάνω από 2.750 ελαιοτριβεία που υπάρχουν στη χώρα.

Πηγή agonaskritis.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Kλιμάκιο στελεχών του λιμένα του Ρότερνταμ : 'Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά , για την απορρύπανση των ακτών''

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της ρύπανσης των ακτών της Αττικής από την πετρελαιοκηλίδα του ναυαγίου ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΙΙ είναι όσα ανέφερε το κλιμάκιο των στελεχών του Λιμένα του Ρότερνταμ που βρίσκεται στη χώρα μας για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Το πρωί, στην Α’ Πλαζ Αλίμου παρουσίασαν τα συμπεράσματά τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πρόβλημα με την πετρελαιοκηλίδα παρουσία των δημάρχων Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά «έχει γίνει πολύ καλή δουλειά» και σε τέσσερις μέρες, τουλάχιστον η παραλία Αλίμου όπου βρίσκονταν, δήλωσαν ότι «θα μπορούσε να αποδοθεί και πάλι στους χρήστες της», ενώ πρόσθεσαν ότι εάν υπήρχαν ειδικά μηχανήματα αυτό θα μπορούσε να γίνει και εντός της ημέρας.

Το κλιμάκιο του Ρότερνταμ παρέδωσε την αναφορά του στους αρμόδιους και σε αυτήν περιέχονται οι προτάσεις που υπέβαλαν.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τον δήμο του Ρότερνταμ και τα στελέχη του για την αλληλεγγύη που επέδειξαν και υπογράμμισε την ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την περιβαλλοντική αποκατάσταση των ακτών της Αττικής.

Επίσης, τόνισε ότι ο δήμος Αθηναίων όπου ζητηθεί θα συντρέξει με εθελοντές για να συνδράμει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τέλος, ο δήμαρχος Αλίμου σημείωσε ότι η πολιτεία δεν πρέπει να εφησυχάσει και πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Spiegel: «Μαύρο» στη Μέρκελ, τη μητέρα του τέρατος των ναζί«Η Άνγκελα Μέρκελ αξίζει να καταψηφιστεί. Φέρει την ευθύνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί. Ανεξάρτητα όμως από το σε ποιον θα δώσει κανείς την ψήφο του, η Μέρκελ θα παραμείνει καγκελάριος. Έχει νόημα να πάμε να ψηφίσουμε;».

Το παραπάνω ερώτημα θέτει ο Γιάκομπ Αουγκστάιν, αρθρογράφος και γιος του ιδρυτή του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», σε σχόλιό του με τίτλο «Μέρκελ, Η μητέρα του ΑfD» (ακροδεξιού λαϊκιστικού – κόμματος ,Εναλλακτική για την Γερμανία)

«Εάν κάποια μέρα γίνει απολογισμός για την καγκελάριο και τη θητεία της, ένα πράγμα θα καταγραφεί στα μείον της:

H Άνγκελα Μέρκελ είναι η μητέρα του AfD. Αυτή έκανε σκοπιά όταν ήρθαν οι ναζί στο Κοινοβούλιο. Και μόνο γι’ αυτό θα άξιζε να καταψηφιστεί», τονίζει ο αρθρογράφος.

«Ναζί. Σκληρή λέξη, μήπως όμως και με αυτήν υποβαθμίζονται οι πράξεις των δολοφόνων των Εβραίων και εκείνων οι οποίοι ξεκίνησαν τον πόλεμο του τρίτου Ράιχ; Όχι, διότι ο πολιτικός του AfD Γενς Μάιερ φοβάται την «δημιουργία λαών μιγάδων» και θέλει να λήξει η «κουλτούρα της ευθύνης».

Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είχε δίκιο όταν πρόσφατα είπε ότι στο εγγύς μέλλον «θα βρίσκονται στο βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά το 1945 αληθινοί ναζί», συμπληρώνει ο αρθρογράφος του Spiegel.

«Τώρα που η συγκομιδή έχει ξεκινήσει, καλό είναι να να θυμηθούμε όλους εκείνους οι οποίοι λίπαναν τα περασμένα χρόνια εντατικά το έδαφος πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η κόπρος των ακροδεξιών ναζί, γράφει ο Γιάκομπ Αουγκστάιν.

Και συνεχίζει: «Oι πολιτικοί του ΑfD απλώς πέταξαν τις μάσκες πίσω από τις οποίες κρύβονται ορισμένοι ευυπόληπτοι πολίτες.

Όμως τον έλεγχο όταν η χώρα διολίσθαινε προς τα δεξιά τον είχε η Άνγκελα Μέρκελ.

Η αποκτήνωση των αστών, η εργασιακή ανασφάλεια των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, η απογοήτευση πολλών Γερμανών σε ό,τι αφορά στην δικαιοσύνη και την ισότητα των ευκαιριών, όλα αυτά έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της καγκελαρίας Μέρκελ.

Και όλα αυτά αποτέλεσαν το λίκνο τoυ AfD.

Η Μέρκελ είναι η μητέρα του τέρατος.

Έχει ευθύνη για τις σημαντικότερες και καταστρεπτικότερες κοινωνικές εξελίξεις των τελευταίων 25 ετών.

Εν τούτοις, η Μέρκελ δεν θα καταψηφιστεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Ο καθένας ο οποίος θέλει να στείλει ένα μήνυμα στην Μέρκελ βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα ποιον να ψηφίσει.

Ή να μην πάει καν να ψηφίσει; Διότι είτε ψηφίσει το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD), είτε τους Πράσινους (Die Gruenen), είτε το Φιλελεύθερο Κόμμα της Γερμανίας (FDP), όλοι προσβλέπουν στη Μέρκελ.

Επομένως δεν είναι προς ψόγο εάν κάποιος μείνει στο σπίτι του, αφού δεν είναι δείγμα πολιτικής ωριμότητας να ψηφίζει κανείς το μη χείρον», καταλήγει ο αρθρογράφος του Spiegel.

Πηγή www.tribune.gr

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Έτοιμη να λειτουργήσει στο Καλλίδρομο η μεγαλύτερη σιδηροδρομική σήραγγα σε Ελλάδα και ΒαλκάνιαΑν και τα οδικά έργα έχουν χαρακτηριστεί ως τα πιο δύσκολα και εντυπωσιακά με πολλά μεγάλα τεχνικά έργα, το ίδιο, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό, συμβαίνει με τα σιδηροδρομικά έργα της χώρας.

Σήμερα, βρισκόμαστε περίπου ένα χρόνο πριν την έναρξη λειτουργίας της πλήρους ηλεκτροκινούμενης διπλής γραμμής υψηλών ταχυτήτων Αθήνας-Θεσσαλονίκης και μέσα σε αυτό το διάδρομο, υπάρχουν πολλά μεγάλα τεχνικά έργα.

Το έργο που ξεχωρίζει για την τεχνική του δυσκολία αλλά και για το συνολικό του αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από την περίφημη πλέον Σήραγγα Καλλιδρόμου. Μιλάμε για μία δίδυμη σήραγγα μήκους 9χλμ. που ανήκει στο τμήμα Τιθορέα-Λιανοκλάδι-Δομοκός. Με τον όρο "δίδυμη σήραγγα" εννοούμε πως για κάθε κατεύθυνση υπάρχει ξεχωριστή σήραγγα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας που έχει θέσει η Ε.Ε. τα τελευταία χρόνια. Εδώ μιλάμε όμως για την μεγαλύτερη (ή μακρύτερη αν θέλετε) σιδηροδρομική σήραγγα της Ελλάδας και όλων των Βαλκανίων.

Η Σήραγγα Καλλιδρόμου και το υποτμήμα Τιθορέα-Λιανοκλάδι πρόκειται να δοθούν στην κυκλοφορία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να ζήσουν την εμπειρία μίας τόσο μεγάλης σήραγγας. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος θα πρέπει να πούμε ότι το μήκος της αντιστοιχεί περίπου στο μέγεθος του Μετρό Θεσσαλονίκης ή στο τμήμα Άγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος της γραμμής 2 του Μετρό της Αθήνας.

Για την διάνοιξη της χρειάστηκαν 16 χρόνια καθώς οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν το μακρινό 1997 και η πλήρης διάνοιξη της σήραγγας επετεύχθη στις 22 Μαϊου 2013. Από την κατασκευαστική κοινότητα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά επιτεύγματα της χώρας αλλά και παγκοσμίως λόγω του πολύ δύσκολου υπεδάφους που στοίχισε αρκετές εργολαβίες αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την εποχή ολοκληρώνονται οι τελευταίες πινελιές, καθώς όπως μαθαίνει το ypodomes.com σήμερα θα περάσει το ειδικό καταγραφικό τρένο για τον έλεγχο των γραμμών, γίνεται έλεγχος της ασφαλούς λειτουργίας ηλεκτροκίνησης και σηματοδότησης και στόχος είναι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου να δοθεί το τμήμα σε εμπορική λειτουργία.

Τα σύγχρονα ηλεκτροκίνητα τρένα, θα μπορούν να διασχίζουν την Σήραγγα Καλλιδρόμου αλλά και συνολικά το τμήμα Τιθορέα-Λιανοκλάδι με ταχύτητες που θα φτάνουν τα 200χλμ την ώρα, ταχύτητες που σήμερα φαντάζουν επιστημονική φαντασία.

Με τη λειτουργία της Σήραγγας Καλλιδρόμου και του συνολικά του τμήματος Τιθορέα-Δομοκός, το δρομολόγιο Αθήνα-Λιανοκλάδι θα διεξάγεται λιγότερο από 2 ώρες ενώ το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά.

Το 2018 με την ολοκλήρωση και του τελευταίου τμήματος (Λιανοκλάδι-Δομοκός) του διαδρόμου Αθήνα-Θεσσαλονίκη, η χρονοαπόσταση ανάμεσα στις 2 πόλεις θα διεξάγεται σε περίπου 3 ώρες και 25 λεπτά.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Ακολουθήστε τον Νίκο Καραγιάννη στο twitter

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Aπόσυρση τροπολογίας λόγω διαφωνιών ΑΝΕΛΗ επιλογή των συγκυβερνώντων ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης επικαλούμενοι λόγους εθνικής ευαισθησίας και η στρατηγικού χαρακτήρα απόφαση των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων της αντιπολίτευσης να δηλώσουν πως δεν θα υποστηρίζουν, πλέον, νομοθετικές ρυθμίσεις με τις οποίες οι βουλευτές του κ. Πάνου Καμμένου διαφωνούν, ανάγκασαν αργά χθες το βράδυ την κυβέρνηση διά του κ. Σταύρου Κοντονή να αποσύρει την επίμαχη διάταξη, ενώ ήδη πολλοί στο περιστύλιο κάνουν λόγο για νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή.

Το ζήτημα προέκυψε καθώς οι ΑΝΕΛ δήλωσαν πως διαφωνούν με τροπολογία το περιεχόμενο της οποίας –όπως είπαν– λειτουργεί υπέρ εκείνων οι οποίοι εγείρουν ζήτημα «δικαίωσης» του αυτοπροσδιορισμού μειονοτικών στη Θράκη ως Τούρκων και όχι ως μελών της μουσουλμανικής-θρησκευτικής μειονότητας.

«Είναι ένα θέμα με εθνικές προεκτάσεις», σημείωσε κατ’ αρχήν ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, για να προσθέσει γενικεύοντας: «Διαφωνούμε με την πρακτική της α λα καρτ συμφωνίας των δύο εταίρων. Αρνητική θα είναι η θέση της Ν.Δ., άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί, κάθε φορά που θα υπάρχει ενδοκυβερνητική διαφωνία επί νομοθετήματος. Σε κάθε τροπολογία και νομοσχέδιο που θα υπάρχει διαφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, η Ν.Δ. θα καταψηφίζει. Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε τη διαφωνία και ανισορροπία μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης». Ανάλογη θέση εξέφρασε εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

«Μου θυμίζει παιδικό παιχνίδι», σχολίασε ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει «ούτε μία στο δισεκατομμύριο». Για να επιμείνει, ωστόσο, στη διαφωνία: «Δεν μονοπωλούμε την αλήθεια, έχουμε μια ευαισθησία σε εθνικά θέματα. Παρακαλώ τον υπουργό να ξαναδεί λίγο αυτό το θέμα. Είναι παράκληση αγάπης να ξαναδεί αυτή την τροπολογία».

«Για ενημέρωση κομμάτων»

Λίγη ώρα αργότερα, και αφού βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μεταξύ των οποίων οι Μάκης Βορίδης και Γιώργος Κουμουτσάκος) υπογράμμιζαν το θέμα της απουσίας ενιαίας κυβερνητικής γραμμής και πλειοψηφίας, ο κ. Σταύρος Κοντονής είπε πως, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη συζήτηση και δυνατότητα ενημέρωσης των κομμάτων για το τι ακριβώς επιχειρείται με την τροπολογία, αποδέχεται την πρόταση Παπαχριστόπουλου και την αποσύρει, σημειώνοντας ότι θα την επανακαταθέσει στο προσεχές μέλλον. Εκμεταλλευόμενος τους οξείς κριτικούς τόνους εκ μέρους βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά της ρύθμισης, μίλησε για «καραγκιοζιλίκια» εκ μέρους εκείνων της αντιπολίτευσης που εγείρουν τέτοιες ενστάσεις, προκαλώντας αίσθηση αφού οι πρώτοι που διαφώνησαν με τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία ήταν οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, όπως ήταν φυσικό, πέρασαν σε δεύτερο πλάνο, ως προς τον αντιπολιτευτικό λόγο, ενστάσεις ή και διαφωνίες για άλλες τροπολογίες, όπως είναι εκείνες οι οποίες αφορούν τις τροπολογίες σχετικά με τη χρονική επέκταση ισχύος του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών και την αξιολόγηση στο Δημόσιο.

Πηγή www.kathimerini.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πέφτει βαθύ σκοτάδι..

    
      Πολλές φορές (υποθέτουν οι ιστορικοί) στην ιστορία, γνωστή και άγνωστη, της ανθρωπότητας το γένος των ανθρώπων έχει υποστείλλει την σημαία της προόδου και έχει πέσει σε χειμερία νάρκη,
..μέχρις ότου οι σκοταδιστικές δυνάμεις εκφυλιστούν απ΄ την ίδια
τους την σκοταδιστική μανία,
..και να επανέλθει πάλι δριμύτερη, πιό δυναμική, μετά τον αναγκαστικό της ύπνο.
Ήταν οι εποχές που οι ιδέες και η λογική είχαν ηττηθεί από την ανεξέλεγκτη μανία για εξουσία και χρήμα.

Η τελευταία γνωστή και καταγεγραμμένη τέτοια περίοδος ήταν ο Μεσαίωνας.
Τότε όμως ο συνολικός πληθυσμός της γής ήταν ασύγκριτα μικρότερος από τον σημερινό, και τεχνολογία ικανή να θέσει σε κίνδυνο τον πλανήτη δεν υπήρχε ούτε καν σαν ιδέα,
..κι έτσι μετά από κοντά δέκα αιώνες λήθαργου η ανθρωπότητα επανήλθε σε κανονική λειτουργία, για να κατορθώσει έκτοτε εκπληκτικά επιτεύγματα στο πνεύμα, στις τεχνες, στην τεχνολογία.
Πειραματίστηκε, τόλμησε, πολλές φορές πισωγύρισε, ξαναπήρε μπρός, αμφέβαλλε και ενθουσιάστηκε, έφτασε στο χείλος του γκρεμού,
..μα πάντα οι ίδέες , το όραμα, η λογική νικούσαν, ή έστω υπερτερούσαν ελάχιστα, και η θετική πορεία συνεχίζονταν.

Σήμερα όμως όλα πιά δείχνουν πως οι ιδέες και η λογική ηττώνται από τις σκοταδιστικές δυνάμεις της εξουσίας και του χρήματος.
Άλλος ένας κύκλος προόδου-οπισθοχώρησης φαίνεται ότι κλείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας, η σημαία φαίνεται πως έχει ήδη υποσταλλεί, και ακολουθεί η χειμερία νάρκη, ο μακροχρόνιος λήθαργος.
Με μία διαφορά:
Η πιθανότητα τούτη τη φορά η ανθρωπότητα να μη ξυπνήσει και να περάσει από τον λήθαργο στην ανυπαρξία, είναι παραπάνω από ορατή.
Κι αυτό γιατί η τεχνολογία που μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα και τελειωτικά τούτον τον πλανήτη είναι εδώ. Υπάρχει.
Και οι σκοτεινές δυνάμεις τής εξουσίας και του χρήματος, άπληστες και άφρονες μέσα στην ισχυριζόμενη παντοδυναμία τους δεν θα διστάσουν να την εξαπολύσουν στην διάρκεια που η ανθρωπότητα θα έχει πέσει στην χειμέρια νάρκη του νέου Μεσαίωνα.

Σε μικρότερη κλίμακα, εδώ στην μικρή μας χώρα,
..όχι μόνον η σημαία έχει υποσταλλεί, αλλά ήδη ο λήθαργος μετράει επτά χρόνια.
Ένας ληθαργικός ύπνος απ' τον οποίο οι μεγαλύτεροι δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ,
..οι δε μικρότεροι αν τυχόν προλάβουν και ξυπνήσουν θα είναι ήδη γέροι και ανήμποροι για ο,τιδήποτε θετικό κι ελπιδοφόρο.


Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι την ήττα.
Κακό είναι να μη παλέψεις ποτέ.
Κακό είναι ενώ βλέπεις πως έχεις ηττηθεί να θέλεις να συνεχίσεις μέχρι να προκαλέσεις τον θάνατό σου.
Η θυσία ποτέ δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μέσον για να πετύχεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Όταν το θετικό αποτέλεσμα είναι πλέον αδύνατο, κάνεις παραπέρα, κάθεσαι στον ήλιο και περιμένεις στωικός και σοφός, ποτέ υποταγμένος, ποτέ αρνούμενος τις ιδέες για τις οποίε πάλεψες και ηττήθηκες -πλην άχρηστος- το φυσικό τέλος.


Δυστυχώς το blog αισθάνεται πως έχουμε φτάσει ήδη εκεί.
Δεν θέλει να διασπείρει την απαισιοδοξία και την ηττοπάθεια,
..αλλά και δεν μπορεί να παριστάνει τον τυφλό.

Θα κάτσει στην άκρη, παράμερα, με πολύ λίγες παρουσίες, περιμένοντας να κλείσει πέντε χρόνια ζωής,
..και να εξαφανιστεί από τον κόσμο των δημόσιων ιδεών.

Ως τότε έχουμε λίγο ακόμη καιρό..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....