Διυλιστήριο: 09/26/13
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το δημοκρατικό τόξο........


Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος από τα περισσότερα κόμματα της βουλής και τους παπαγάλους τους για το περίφημο δημοκρατικό τόξο. Όπως επίσης ότι αυτά τα στοιχεία που είναι εκτός του τόξου πρέπει να απομονωθούν, εαν αποδειχτεί ότι είναι στην βουλή να εκδιωχθούν, κι αν ακόμα χρειαστεί να τσακιστούν, με οποιοδήποτε μέσον ακόμα και με την βία, για το καλό της "δημοκρατίας" μας

Ποιοι λένε ότι δεν ανήκουν σε αυτό σε αυτό το τόξο;

Αυτοί που έχουν φασίζουσα νοοτροπία, που οι αρχές τους δεν συμπίπτουν με το "δημοκρατικό" μας πολίτευμα. Αυτοί που έχουν ομάδες-τάγματα ασφαλείας που κάνουν εφόδους, ξυλοκοπούν και δολοφονούν ανθρώπους, αποσταθεροποιούν και τρομοκρατούν την κοινωνία.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Όμως "κύριοι" σας έχω  νέα. Είσαστε και εσείς εκτός δημοκρατικού τόξου.

Είσαστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί με φασίζουσα νοοτροπία βάλατε την χώρα στο μνημόνιο, χωρίς να έχει ερωτηθεί ο λαός, μιας και προεκλογικά λέγατε ότι λεφτά υπάρχουν, γι αυτό και ψηφιστήκατε.

Είσαστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί εξαπατήσατε τον λαό λέγοντας αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και όχι άλλα μέτρα. Κι αντ' αυτόυ ακολουθείτε κατά γράμμα το μνημόνιο.

Είσαστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί με τα παπαγαλάκια σας τρομοκρατείτε την κοινωνία και την αποσταθεροποιείτε βάζοντας ταμπέλες πολώνοντας και χωρίζοντας τον κόσμο.

Είστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί έχετε δολοφονήσει χιλιάδες Έλληνες με τα μέτρα που έχετε πάρει, εσείς τους βάλατε το πιστόλι στο κεφάλι.!!!

Όσο για σας, κύριοι του νέου ΠΑΣΟΚ, και εσάς το κόμμα των  αιώνιων γραφικών, ξέρετε για ποιους μιλάω, είστε και εσείς εκτός του δημοκρατικού τόξου. Γιατί και οι μεν και οι δε είστε συνεργάτες των δοσίλογων.

Οι μεν με την εσκεμμένη διγλωσσία τους,  με την νοοτροπία "χαλίφης στην θέση του χαλίφη".
Και οι δε με τα κολλημένα μυαλά τους στην δεκαετία...δεν ξέρω ποια δεν πρέπει να ζούσα τότε, ίσως ο παππούς μου να την γνωρίζει. Ανοίγετε τον δρόμο με δάφνες ώστε να έρθουν στην εξουσία οι δοσίλογοι κυβερνώντες μας.

Και τέλος είστε εκτός δημοκρατικού τόξου, γιατί  εσείς είστε  οι πρώτοι διδάξαντες των ταγμάτων ασφαλείας και του τραμπουκισμού.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτα άλλο από το παραπαίδι σας και κάνει ότι έχει μάθει από εσάς όλα αυτά τα χρόνια. Η διαφορά σας με αυτήν, είναι η διαφορά που έχει ο Κόκκαλης με τον Ψωμιάδη.

Εδώ θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τα ποντίκια γυρίζουν .... Ο γαλάζιος κουμπάρος επιστρέφει !!!

Γνωστός από το περιβόητο σκάνδαλο του 2006, είναι έξω με εγγύηση και κάνει μπίζνες με δημόσιους φορείς. Με όχημα την εταιρεία Kymaia, τα σαρώνει όλα: συμβάσεις με τη ΡΑΕ, την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας κ.ά.

Του Βασίλη Γεώργα.

Ο πιο διάσημος «γαλάζιος κουμπάρος» επιστρέφει στην Ελλάδα της τρόικας, των απολύσεων και του Μνημονίου για να κάνει μπίζνες με δημόσιους φορείς.

Ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος, γνωστός στο πανελλήνιο από το περιβόητο σκάνδαλο των «κουμπάρων» το 2006 όταν και συνελήφθη, προφυλακίστηκε και καταδικάστηκε το 2009 σε πέντε χρόνια φυλάκιση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απόπειρας εκβίασης στην υπόθεση της «ΜΕΒΓΑΛ», βρίσκεται έξω σήμερα με εγγύηση 10.000 ευρώ και εν αναμονή της επόμενης δίκης του τον ερχόμενο Φεβρουάριο «σαρώνει» τις δημόσιες συμβάσεις, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και παίρνει δουλειές ακόμη για θέματα… ανταγωνισμού.

Η προϊστορία όμως του κ. Αδαμόπουλου φαίνεται ότι δεν έχει αποθαρρύνει διαφόρους (δημόσιους πάντα) φορείς απ’ τη συνεργασία μαζί του σε μια ευρεία γκάμα «παροχής υπηρεσιών», που εκτείνονται από την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας έως τις ανθρωπιστικές κρίσεις! Ο κ. Αδαμόπουλος, με όχημα την εταιρεία Kymaia, τα σαρώνει όλα: συμβάσεις με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα δύο σουηδικές επιχειρήσεις, αρχικά την Ethos International, στην οποία υπήρξε ο διευθυντής του γραφείου της στην Ελλάδα και εν συνεχεία της Kymaia Sweden AB που συνεργάζεται με την Ethos, έχει καταφέρει μέχρι τώρα να «κερδίσει» δουλειές αρκετών χιλιάδων ευρώ με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών και την Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί στη «Διαύγεια»:

● Στις 17 Ιουλίου 2013 με την απόφαση 57/2013 ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Νίκος Βασιλάκος υπέγραψε την ανάθεση εκπόνησης έργου στην Kymaia Sweden AB, με τίτλο «Μελέτη ειδικών ζητημάτων ανταγωνισμού σε μεταβατικές περιόδους απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας-Δυναμική οριοθέτηση της αγοράς και προστασία του καταναλωτή/αγορά» στην εταιρεία Kymaia Sweden AB. Η σύμβαση είχε διάρκεια μόλις τριών μηνών και το τίμημά της ήταν 20.000 ευρώ.

● Στις 29 Μαρτίου 2013 η Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων εξέδωσε εντολή πληρωμής 3.000 ευρώ στην Kymaia Sweden με αναφορά στον Π. Αδαμόπουλο ως αμοιβή συμβούλου για μελέτη με τίτλο «Σχέδιο αντιμετώπισης της δημοσιονομικής κρίσης στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Πώς να κερδίσει από τα κονδύλια και τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

● Στις 16 Οκτωβρίου 2012 ο πρόεδρος του Δ.Σ της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών υπέγραψε σύμβαση ανάθεσης πάλι στην Kymaia Sweden ΑΒ για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ό,τι αφορά την εκπόνηση «Σχεδίου αντιμετώπισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων στον Δήμο Αθηναίων». Η δουλειά είχε χρονική διάρκεια μόλις ενός μήνα (18/9/2012-18/10/2012) και πληρώθηκε 10.000 ευρώ.

Ο ίδιος, καλός γνώστης των ευρωπαϊκών θεμάτων, με εμπειρία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην οποία φέρεται να μπήκε στο «ψυγείο» το 2006 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τη Formula 1, σήμερα επιχειρεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου και στον ιδιωτικό τομέα προσεγγίζοντας από την αγορά και επιχειρηματίες διαφόρων κλάδων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες του και τις καλές σχέσεις που διατηρεί με κυβερνητικά στελέχη αλλά και στελέχη της τρόικας.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το πρώτο πραξικόπημα στον κόσμο μέσω webcamera .....


Με 15.000 χρήστες να έχουν λάβει πρόσκληση από τη σελίδα στο Facebook που έχει φτιαχτεί για το συγκεκριμένο event, ξεκίνησε χθες το πρώτο ιστορικό κίνημα στην παγκόσμια ιστορία των στρατιωτικών κινημάτων που αναγγέλλεται δημόσια.
Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία, που ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ειδικών σε θέματα πολέμου και πραξικοπημάτων από όλο τον κόσμο, καθώς ανατρέπει κάθε γνωστή τακτική συνωμοσίας πραξικοπήματος που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα!
Ήδη web camera, μεταδίδει σε live streaming τις προετοιμασίες των τανκς για τη μεγάλη κάθοδο στην πρωτεύουσα ενώ το instagram έχει πλημμυρίσει από φωτογραφίες που δείχνουν αρβύλες με φόντο το ΚΨΜ!
Όπως έγινε γνωστό, από τις πρώτες πρωινές ώρες, μονάδες εφέδρων με στολή παραλλαγής περιπολούν στην πρωτεύουσα, συλλαμβάνουν bloggers και επιδραστικούς χρήστες των social media και τους υποχρεώνουν να κάνουν like στη σελίδα του πραξικοπήματος στο διαδίκτυο!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη προκηρύχθηκε ανοικτός γραφιστικός διαγωνισμός για το σύμβολο της «Επανάστασης», ενώ στο google maps, έχει δημοσιευθεί η διαδρομή των αρμάτων, από τα στρατόπεδα στα σημεία που θα καταλάβουν.
Μέχρι στιγμής, έντονη υπήρξε η αντίδραση των συμβούλων του πρωθυπουργού, που όπως δήλωσαν θα κινηθούν δικαστικά εναντίον όσων σφετερίζονται τον τίτλο του ακροδεξιού αν και παραμένει άγνωστο ποιοι είναι οι επικεφαλής. Πάντως ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να γυρίσει ταινία με τις βιογραφίες τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)  
Πήγη
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κοινοβουλευτική δικτατορία..

Κανείς δικτάτορας, απ' τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι έως τον Πινοσέτ και τον δικό μας Παπαδόπουλο, δεν θέλησε ποτέ να παραδεχτεί ότι κυβερνά εναντίον της θέλησης του λαού, χωρίς την έγκριση του λαού.

Γι αυτό και πάντα αναζήτησαν λαϊκό-δημοκρατικό άλλοθι σε μιά σκιώδη και αναιμική λειτουργία του κοινοβουλίου..

Ακριβώς αυτή η σκιώδης και αναιμική λειτουργία καταγράφεται σήμερα στην λειτουργία της δικής μας Βουλής, εν μέσω ''δημοκρατικής'' διακυβέρνησης!

Δεν είναι μόνον ότι οι αποφάσεις για τα μείζονα ζητήματα παίρνονται εκτός Βουλής, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (θυμηθείτε: άρθρο 48 της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης)..
Είναι και ότι μέσα από τα νομοθετήματα μικρής σημασίας που κατατίθενται για έγκριση στο κοινοβούλιο, προσπαθούν με την τακτική της ''τροπολογίας'' να περάσουν χαριστικές, ύποπτες και λίγο ως πολύ αντισυνταγματικές διατάξεις!

 Όπως το πολύ πρόσφατο κρούσμα, όπου σε νομοσχέδιο για τα ΚΤΕΛ,  ''χώθηκε'' τροπολογία σύμφωνα με την οποία όσοι κατέχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών δεν υποχρεούνται σε δήλωση ''πόθεν έσχες''!!!
Ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για επίσημο ''ξέπλυμα'' κάθε λογής ''μαύρου χρήματος''!
Το σκεπτικό της ''φάμπρικας'' των τροπολογιών είναι απλό:
Μέσα στην ''τούρλα του χαμού'' περνάμε ό,τι γουστάρουμε.
Αν κατά τύχη το πάρουν είδηση ή με κάποιον τρόπο δημοσιοποιηθεί αποσύρουμε την τροπολογία και επανερχόμαστε αργότερα..
Αν δεν το πάρει κανείς είδηση η τροπολογία ψηφίζεται και...''εις υγείαν του κορόϊδου''!

Αν δεν είναι όλο αυτό ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΘΕΣΜΩΝ, και μάλιστα της ραχοκοκκαλιάς του δημοκρατικού πολιτεύματος, που είναι το σώμα των αντιπροσώπων, το κοινοβούλιο, τότε τί είναι;

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

Μιά δικτατορία εφάμιλλη των απροκάλυπτων, αφού κι οι δύο φοράνε τα ίδια κουρέλια της Δημοκρατίας!

Μιά δικτατορία που πρέπει να πέσει πάση θυσία..  

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ήμασταν όλοι αντιφασίστες

Καλώς τα, τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα...
Καλώς τους, τους ρατσιστές ψηφοθήρες της πορδής:
Ο Σαμαράς ήρθε στην εξουσία με υπόσχεση να ανακαταλάβει τις πόλεις από τους λαθρομετανάστες και να μην αφήσει τα πακιστανάκια με τα σκουρόχρωμα κωλαράκια τους να βρωμίζουν τους παιδικούς σταθμούς των Άριων ελληνόπουλων. Φτιάξανε οι προηγούμενοι στρατόπεδα "φιλοξενίας μεταναστών" που τα γέμισε ο Δένδιας με πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα έστελνε τα ΜΑΤ στις καταλήψεις. Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχικοί ήταν οι εχθροί, την ίδια ώρα που οι ΜΑΤατζήδες, οι Δέλτα και οι Δίας ψηφίζανε με συντριπτικά ποσοστά Χρυσή Αυγή.
Μέχρι πριν λίγες μέρες ο Φαήλος έκανε τα γλυκά μάτια στη Χρυσή Αυγή, ο Πολύδωρας έλεγε ότι "χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας", η ΧΑ ήταν αδερφό κόμμα, υπολογίσιμη πολιτική δύναμη, νέοι που βοηθούσαν γριούλες και μοίραζαν τρόφιμα, αυτόκλητοι προστάτες που βοηθούσαν να ξεβρωμίσει ο τόπος, που φέρονταν στη Μπακογιάννη "με το σεις και με το σας", ενώ ταυτόχρονα σύμφωνα με τον Πάγκαλο "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση".

Η Χρυσή Αυγή ήταν η "γλυκιά ελπίδα".
Περιοδικά και Εφημερίδες, πολιτικές και life-style εκπομπές, οι Παπαχελάδες, οι Τατιάνες, οι Ευαγγελάτοι, οι Τράγκες, οι Θέμοι, οι Θεοδωράκηδες, οι Μπογδάνοι, οι Μπάμπηδες. Όλοι καλούσαν τους Λαγούς, τους Καιάδες, τους Παππάδες, τους πράκτορες της ΚΥΠ, τους Παναγιώταρους, τους Εγέρθητους, τους Κασιδιάρηδες, τους υμνητές της Χούντας των συνταγματαρχών, του Μεταξά, του Γκαίμπελς και του Χίτλερ, αυτούς που κάνουν εκδρομές στο Νταχάου και βγάζουν φωτογραφίες γελαστοί και καμαρωτοί στο Άουσβιτς, μισάνθρωπους, κομπλεξικούς, που έτρωγαν σφαλιάρες στο σχολείο, με τα πρωτεϊνούχα μούσκουλα και την έλλειψη σβέρκου, τύπους με τατουάζ σβάστικα, "Αίμα Τιμή" και "Sieg Heil", και τους παρουσίαζαν ως ανήσυχους πολιτικά νεαρούς που φέρνουν φρέσκιες ιδέες και απλώς ψωνίζουν από μπουτίκ με στρατιωτικά ρούχα.    
Από προχθές όμως, όλοι οι δεξιοί, οι πασόκοι και οι φιλελέδες πέφτουν από τα σύννεφα, εκπλήσσονται ειλικρινώς, κάνουν στροφή 180 μοιρών και δηλώνουν απέχθεια απέναντι στη θεωρία περί σύγκλισης των δύο άκρων και ονομάζουν τη ΧΑ "νεοναζιστική συμμορία" και "φασιστικό μόρφωμα", και μιλάνε για "Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" και θέλουν όλοι να "Τσακίσουν τον Φασισμό" χρησιμοποιώντας αριστερή και αναρχική ορολογία.
Ε, βέβαια, όταν οι δολοφόνοι της ΧΑ έριχναν μολότοφ σε στέκια μεταναστών, χάραζαν αγκυλωτούς σταυρούς σε σκούρα δέρματα, έστελναν στο νοσοκομείο Αιγύπτιους και σκότωναν Πακιστανούς δεν έτρεχε και τίποτα, αλλά όχι και Έλληνα!
"Ε, όχι και μαχαίρι" που είπε και η τύπισσα που συνέλαβε τον δολοφόνο.
Όλοι τους έκπληκτοι!
Έκπληκτες οι εφημερίδες!
Έκπληκτα τα κανάλια!
Έκπληκτοι οι πολιτικοί!
Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι!
Έκπληκτοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής!
Έκπληκτοι οι πολίτες!
Έκπληκτοι όλοι αναπαράγουν από προχθές φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, καταγγελίες, που δημοσιεύονταν αδιάληπτα στο Indymedia, στον Ιό της Ελευθεροτυπίας, στο βιβλίο "Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής" (2004) του πρώην νούμερο τρία στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, Χάρη Κουσουμβρή, και σε έντυπα και ιστοσελίδες του αριστερού, του αντιεξουσιαστικού και του αναρχικού χώρου εδώ και μια εικοσαετία.
Από προχθές όλοι ξεπλένουν όλους:
Ρωτάει ο δημοσιογράφος: "Εσείς συμφωνείτε με τη θεωρία των δύο άκρων;", και απαντάει ο πολιτικάντης: "Εγώ ποτέ δεν υποστήριξα αυτή τη θεωρία". Όλοι μιλάγανε από πριν για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής. Όλοι αντιφασίστες από τα γεννοφάσκια τους. Όταν ήταν στην κούνια έπνιξαν δυο φασίστες με τα γυμνά τους χέρια. Τρώνε σίδερο και χέζουνε ατσάλι.
Αντιφασίστρια η Μπακογιάννη, Αντιφασίστας και ο Σαμαράς.
Αντιφασίστας ο Βενιζέλος, Αντιφασίστρια και η γκόμενα δημοσιογράφα του ΣΚΑΪ.
Αντιφασίστας ο Καμίνης, Αντιφασίστας κι ο Μπογδάνος.
Αντιφασίστας ο Καμπουράκης, Αντιφασίστας και ο Καμμένος.
Αντιφασίστας ο Παπαχελάς, Αντιφασίστας κι ο Αμβρόσιος.
Αντιφασίστας και ο Θέμος γαμώ το ...... του.
Αντιφασίστες οι ευαγγελιστές της ταύτισης των δύο άκρων, αντιφασίστες και οι ακροδεξιοί.
Αντιφασίστες οι πρώην ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, αντιφασίστες και τα πρώην μέλη της.
Το καράβι της Χρυσής Αυγής "Η Γλυκιά Ελπίδα" βυθίζεται, και όλα τα ποντίκια φωνάζουν με μια φωνή, πηδώντας στη θάλασσα: "Εγώ πάντα το έλεγα πως είναι σαπιοκάραβο".
Αντιφασίστας ο Χρυσαυγίτης, Αντιφασίστας κι ο Φασίστας.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....