Διυλιστήριο: 07/23/13
ροη αναρτησεων

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Θέμα Grexit επαναφέρουν οι FT Δημοσίευμα του Wolfgang Munchau τραβάει την κουρτίνα στα παρασκήνια και αποκαλύπτει τις διεργασίες

Το διεθνές κλίμα επιδεινώνεται και το ελληνικό πρόβλημα επανέρχεται στο προσκήνιο, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει ότι οι συζητήσεις για Grexit έχουν τελειώσει και πως η χώρα επιστρέφει σε αναπτυξιακό μονοπάτι. Δημοσιεύμα του Wolfgang Munchau  στους Financial Times επισημαίνει ότι  «Το Grexit αρχίζει να μοιάζει πιο εφικτό για την Αθήνα».
Στο ίδιο μήκος κύματος το Sofokleousin.gr από το πρωί σήμερα αναφέρεται στον κίνδυνο ελληνικου ατυχήματος, εντοπίζοντας παράλληλα και το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγεται στην ελληνική κυβέρνηση.
Το άρθρο του Wolfgang Munchau τραβάει την κουρτίνα αποκαλύπτοντας παρασκηνιακές διεργασίες στην κεντρική πολιτική σκηνή και σενάρια που κυκλοφορούν μεταξύ Ουάσινγκτον, Βρυξελλών και Βερολίνου και η ηχός των οποίων έφτασε στην Αθήνα με τις επισκέψεις Σόιμπλε και Λιού,
Ακόμα και αν το δημοσίευμα απέχει παρασάγκας από την πραγματικότητα και αν είναι μεθοδευμένο από οποιαδήποτε κέντρα, η πραγματικότητα για την κυβέρνηση δεν αλλάζει: Καλείται να διαχειριστεί μια νέα κρίση, η οποία αν και σε επικοινωνιακό επίπεδο ακόμα, δείχνει να έχει βαθειές ρίζες. Η κρίση αυτή ίσως αποτελέσει και ευκαιρία για ριζοσπαστικές λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα. 

«Ίσως ο Έλληνας πρωθυπουργός να έχει λάβει κατ’ ιδίαν πληροφόρηση, ότι η Ευρωζώνη θα προχωρήσει τελικά σε νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, σε περαιτέρω επιμήκυνση αποπληρωμής των δανείων, σε νέες μειώσεις στα επιτόκια, σε έναν συνδυασμό αυτών ή και σε περισσότερα. Όμως όλοι εμείς οφείλουμε να υποθέτουμε, ότι η μελλοντική πολιτική που θα ακολουθηθεί, θα είναι αυτή που περιέγραψε ο κ. Σόιμπλε» σχολιάζει ο αρθρογράφος.

«Σε συζητήσεις μου με αξιωματούχους, σπάνια συναντώ κάποιον να μου πει ευθέως ότι η Αθήνα θα μπορούσε να σταθεροποιήσει την οικονομία της, με πλήρως αποκατεστημένη απασχόληση και εξυπηρετώντας άνετα το σύνολο των υποχρεώσεών της» προσθέτει.

Κάνοντας λόγο για ένα «παράδοξο», όπως λέει, ο W. Munchau υποστηρίζει ότι «οι μεταρρυθμίσεις που γίνονται για να μείνει η Ελλάδα εντός Ευρωζώνης, είναι αυτές που καθιστούν πιο βιώσιμη μια ενδεχόμενη επιλογή εξόδου».
sofokleousin
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ- Αντιδράσεις για την κατάθεση του νομοσχεδίου με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος στο θερινό τμήμα της Βουλής.

Τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε το νομοσχέδιο «Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας» που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και θα συζητηθεί με διαδικασίες κατεπείγοντος στο θερινό τμήμα της Βουλής.
Την σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ακολούθησαν οι διαμαρτυρίες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά, οι οποίοι επεσήμαναν ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, στη βάση του οποίου ήταν ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος.
«Αφού ανακοινώσατε το κλείσιμο της Ολομέλειας, σπεύδει η κυβέρνηση να εισάγει νέο φορολογικό με βάση κατεπείγουσες διαδικασίες» παρατήρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Η μαύρη τρύπα των εσόδων αναγκάζει την κυβέρνηση να αυτοσχεδιάζει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μαριάς.
 «Ας μην υποτιμούμε τα θερινά τμήματα. Έχουν την ίδια ισχύ με την Ολομέλεια» απάντησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Βεβαίως στην Ολομέλεια θα γινόταν ευρύτερη συζήτηση, αλλά το σύνηθες για το καλοκαίρι είναι να λειτουργούν τα τμήματα και η λειτουργία της Ολομέλειας είναι εξαίρεση και έγινε τα προηγούμενα χρόνια κυρίως για λόγους δικανικούς. Κατ' αρχήν κανείς μας δεν είναι ευτυχής με τις διαδικασίες κατεπείγοντος - και είμαι βέβαιος πως δεν είναι ούτε η κυβέρνηση. Πιστεύω πως η κυβέρνηση θα έχει σοβαρούς λόγους, κάτι που θα κρίνει αύριο η Επιτροπή Οικονομικών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής.
Δείτε το βίντεο:

enikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Βόμβα Bloomberg: Ο Σόιμπλε μπλοκάρει τη δόση των 2,5 δισ. ευρώ. Αυτο δεν σημαίνει ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ;;;;;;


Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg η Γερμανία φέρεται να είναι έτοιμη να μπλοκάρει την εκταμίευση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα
 Λίγα μόλις 24ωρα μετά από την επίσκεψή του στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φαίνεται ότι επιχειρεί νέο εκβιασμό προς τη χώρα μας, χρησιμοποιώντας την δόση των 2,5 δισ.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Σόιμπλε, μιλώντας για την αυριανή συνεδρίαση του EuroWorking Group για την έγκριση της δόσης, τόνισε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει 5 από τα συνολικά 22 προαπαιτούμενα, τα οποία είχαν συμφωνηθεί στην συνεδρίαση του Eurogroup, στις 8 Ιουλίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε, πάντα σύμφωνα με το Bloomberg, πως η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα έχει καθυστερήσει, αποδίδοντας ωστόσο την ευθύνη στην τρόικα, η οποία δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην έκδοση της έκθεσης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Ακόμα ο κ. Σόιμπλε σημείωσε πως ότι η γερμανική Βουλή αναμένεται να εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ μέχρι και τις 29 Ιουλίου.
Ο Γερμανός υπουργός τόνισε επίσης πως στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης του EuroWorking Group θα βρεθεί η πρόοδος του ελληνικού προγράμματος, η οποία και θα καθορίσει την στάση των εταίρων ως προς την εκταμίευση ή μη της δόσης. 
Θυμίζουμε ότι το Eurogroup είχε αποφασίσει την περασμένη εβδομάδα τη χορήγηση τριών δισ. ευρώ στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοδότησης της χώρας, από τα οποία τα 2,5 δισ. ευρώ τον Ιούλιο και τα υπόλοιπα 500 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο.
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Έρχεται νέο Μνημόνιο μετά τις γερμανικές εκλογές


-Ή τα ψηφίζετε όλα ή πάμε σε εκλογές με λίστα. -Εκβιασμός από το Μαξίμου στους Βουλευτές της Ν.Δ. -Καζάνι που ''βράζει'' η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Η αίσθηση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά, κυριαρχεί εδώ και 10 περίπου μέρες στο Μαξίμου.
Η διάψευση των προσδοκιών για τη βοήθεια που θα έρθει από το Βερολίνο, μέσω ενός γενναίου κουρέματος του Ελληνικού χρέους, προσγείωσε απότομα τον Πρωθυπουργό και το στενό κύκλο των συνεργατών του.
Οι Γερμανοί δεν συζητούν για ''κούρεμα'' του ελληνικού χρέους και φαίνεται ότι το εννοούν απόλυτα έχοντας και τους δικούς τους σχεδιασμούς. Επιδιώκουν μία χρονική μετάθεση του χρέους σε βάθος χρόνου που όμως θα συνδεθεί με ένα νέο μνημόνιο με ακόμα πιο σκληρά μέτρα αφού το πρόγραμμα ''δεν βγαίνει'' και τα έσοδα έχουν καταρρεύσει.
Το νέο μνημόνιο θα κάνει την εμφάνισή του αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές, ως προοπτική στην αρχή προκειμένου , για μία ακόμα φορά ''να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και να παραμείνουμε στο ευρώ''.
Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η γνωστή διαδικασία των ''διαπραγματεύσεων'' με την τρόικα , κατά τις οποίες η κυβέρνηση ''θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί''.
Το σχέδιο του νέου μνημονίου θα συμφωνηθεί και θα πάρει το δρόμο για τη Βουλή προκειμένου να ψηφιστεί και να τεθούν σε ισχύ τα μέτρα και τα προαπαιτούμενα που θα προβλέπει για μια νέα χρηματοδότηση.
Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση αφού η εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι αρραγής σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία.
Οι βουλευτές της Ν.Δ δεν έχουν ηθικό και βλέπουν την πίεση από τους ψηφοφόρους τους να εντείνεται όσο περνάει ο καιρός. Διαπιστώνουν ότι το success story του κ. Σαμαρά έχει θολώσει και οι εκτιμήσεις και η το κλίμα αισιοδοξίας που τους μετέφερε το Μαξίμου δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε στο ελάχιστο.
Το νέο μνημόνιο που θα κληθούν να ψηφίσουν θα περιλαμβάνει:
-30.000 άλλους δημοσίους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα μέσα στο 2014.
-Άρση των πλειστηριασμών ακινήτων για την πρώτη κατοικία.
-Περικοπές σε μισθούς και συντάξεις σε ένα μέσο όρο της τάξης του 15%, με θύματα τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, του ΙΚΑ και τους στρατιωτικούς.
Ο Πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας, γνωρίζουν ότι οι ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας έχουν χάσει πλέον τη δυναμική τους.
Ο κ.Σαμαράς, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εκδηλωθεί καμία κίνηση αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του από το εσωτερικό της Ν.Δ, γνωρίζει ότι αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα δεν είναι ''δική του''. Την έμφυτη και χρόνια αυτή ανασφάλεια του σημερινού Πρωθυπουργού, φροντίζει να του την ενισχύει η ''αυλή'' του και η στενή ομάδα των συνεργατών του, που τον ακολουθούν από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης.
Όλοι αυτοί θεωρούν ότι σε περίπτωση που εκδηλωθεί κάποια μεγάλη εσωκομματική κρίση, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη περισσοτέρων από 35-40 βουλευτών. Δεν κρύβουν την ενόχλησή τους μάλιστα, όταν οι Βουλευτές συνωστίζονται γύρω από τον Κώστα Καραμανλή , τις λιγοστές φορές που ο πρώην Πρωθυπουργός εμφανίζεται στη Βουλή.
Δεν λείπουν και τα ''καρφώματα'' και οι έμμεσες απειλές σε Βουλευτές, με μέσο πίεσης τη λίστα.
Τις τελευταίες ημέρες και με την προοπτική ενός νέου και αναπόφευκτου μνημονίου, στο Μαξίμου έχει κυριαρχήσει η σκληρή γραμμή, θιασώτες της οποίας είναι ο κ. Χ.Λαζαρίδης και ο κ.Τ. Μπαλτάκος, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός φίλος του κ.Σαμαρά.
Ο τελευταίος ανέλαβε να περάσει το μήνυμα στους Βουλευτές, με μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ. Μιλώντας στο Βήμα FM και απευθυνόμενος ουσιαστικά στο εσωτερικό της Ν.Δ, προειδοποίησε ότι αν καταψηφιστεί ένα νομοσχέδιο, τότε ο Πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές ''είτε είναι Αύγουστος είτε είναι Χριστούγεννα'', όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Η προειδοποίηση αυτή φαίνεται ότι λειτούργησε αντίθετα από τις προσδοκίες του Μαξίμου.
Πέρα από το Νικήτα Κακλαμάνη που διεμήνυσε στο στενό συνεργάτη του κ.Σαμαρά να περιοριστεί στα καθήκοντα του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, έντονα επικριτικοί σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις είναι και οι περισσότεροι βουλευτές που θεωρούν ότι υπό το Κράτος του εκβιασμού και της απειλής της χρεοκοπίας της χώρας θα τους αναγκάσουν να ψηφίσουν ένα ακόμα μνημόνιο που θα οδηγήσει τη χώρα πιο βαθιά στην ύφεση και θα φτωχοποιήσει ακόμα πιο πολλούς Έλληνες.
Έμπειρος κοινοβουλευτικός, επισήμανε δεικτικά ότι κάποιοι συνεργάτες του κ.Σαμαρά ''πρέπει να ξαναδιαβάσουν το Σύνταγμα. Αν ο Πρωθυπουργός παραιτηθεί επειδή καταψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο, δεν είναι δεδομένο ότι αμέσως προκηρύσσονται εκλογές. Αντίθετα ακολουθείται η διαδικασία των διερευνητικών εντολών''.
Στο Μαξίμου ξέρουν ότι το μοναδικό όπλο που έχουν στα χέρια τους είναι η απειλή της λίστας, που και αυτή όμως έχει ημερομηνία λήξης αφού το 18μηνο εκπνέει στις 6 Νοεμβρίου.
Για αυτό και στους σχεδιασμούς τους είναι να έχουν περάσει όλα από τη Βουλή, ακόμα και'' η αναθεώρηση και επέκταση της δανειακής σύμβασης'', όπως θα ονομαστεί το νέο μνημόνιο, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού. Project Monarch (vid)- (Μέρος τρίτο)

Σε αυτό το μέρος θα δούμε αναλυτικά, βάσει μαρτυρίων ανθρώπων που έχουν υποστεί πειράματα τέτοιου είδους και καταγγελιών ψυχιάτρων που διάγνωσαν στοιχεία προσπάθειας ελέγχου του μυαλού σε κάποιους από τους ασθενείς τους, τι είναι το  project MONARCH. Τα επίπεδα προγραμματισμού, τις τεχνικές και το πιο σημαντικό. Ένα βίντεο της Cathy O'Brien.
Μιας γυναίκας θύματος του "προγράμματος", που κατάφερε να αποπρογραμματιστεί. 
Μιλαέι σε forum στην Granada και αποκαλύπτει  με ανατριχιαστηκες λεπτομέρειες (και με ονόματα), πράγματα που όταν τα  ακούσετε δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας.

Ορισμός και περιγραφή.



Ένας από τους κύριους λόγους που το πρόγραμμα ονομάστηκε MONARCH ήταν από την ονομασία της πεταλούδας Μονάρχης. Η πεταλούδη Μονάρχης γυρνάει που γεννήθηκε(στις ρίζες της) και περνάει αυτή την γνώση διαμέσου δονιδίων στους απογόνους της. Το project MONARCH βασίστηκε σε σχέδια των Illuminati και των Ναζί να δημιουργήσουν μια Άρια φυλή μέσω γονιδίων. Εαν η γνώση μπορεί να μεταδοθει γονιδιακά(που μπορεί), τότε είναι σημαντικό ότι οι γονείς που θα βρεθούν να μπορούν να περάσουν την σωστή γνώση στα θύματα που έχουν επιλεχθεί για το project MONARCH."[1]
"Όταν ένα άτομο υφίσταται τραύμα που προκαλείται από ηλεκτροσόκ, αποδεικνύεται ότι έχει ένα αίσθημα ζάλης,σαν να φτερουγίζει σαν πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αναπαράσταση σχετικά με τον μετασχηματισμό ή την μεταμόρφωση της: από μια κάμπια σε ένα κουκούλι (λήθαργο, έλλειψη άσκησης), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία), η οποία θα επιστρέψει στο σημείο προέλευσής τηςΑυτό το μεταναστευτικό πρότυπο, καθιστά αυτό το είδος μοναδικό".[2]
"Αποκρυφιστικός συμβολισμός μπορεί επίσης να δώσει μια πρόσθετη ερμηνεία, που προέρχεται από την πεποίθηση ότι οι ανθρώπινες ψυχές γίνονται πεταλούδες, ενώ ψάχνουν για μια νέα μετενσάρκωση". [3]
Μερικές αρχαίες μυστικές ομάδες, όπως οι Γνωστικοί (Gnostics ), είδαν την πεταλούδα ως σύμβολο της διεφθαρμένης σάρκας.

Tο project MONARCH θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως:
"προγραμματισμός ελέγχου του μυαλού με βάση την δημιουργίας τραύματος διαμέσω συστηματικών βασανιστηρίων που εμποδίζουν την ικανότητα του θύματος για συνειδητή λειτουργία,( μέσα από τον πόνο, τρομοκρατία, ναρκωτικά, ψευδαίσθηση, αισθητηριακή στέρηση, αισθητηριακή υπερ-διέγερση, στέρηση οξυγόνου, κρύο, ζέστη, στριφογύρισμα, διέγερση του εγκεφάλου , και συχνά, κοντά στο θάνατο) , στη συνέχεια να προκαλεί υποδείξεις και εξαρτημένη μάθηση (σύμφωνα με καθιερωμένες αρχές τροποποίησης συμπεριφοράς) στο να εμφυτεύσει σκέψεις, οδηγίες και αντιλήψεις στο ασυνείδητο νου, συχνά με το τραύμα που προκαλείται διαχωρίζονται οι ταυτότητες, που αναγκάζουν το θύμα να κάνει, αισθάνεται, σκέφτεται, ή αντιλαμβάνεται τα πράγματα για τους σκοπούς του προγραμματιστή. Ο στόχος είναι για το θύμα να ακολουθήσετε τις οδηγίες χωρίς συνειδητή επίγνωση, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης των πράξεων κατά σαφή παραβίαση των ηθικών αρχών του θύματος, πνευματικές πεποιθήσεις, και βούλησης.Εγκατάσταση του προγραμματισμού ελέγχου του νου βασίζεται στην ικανότητα του θύματος να διαχωριστεί, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία νέων προσωπικοτήτων με τοίχους-πόρτες για να "κρατήσουν" και να"κρύψουν" τον προγραμματισμό. Τα παιδιά που έχουν υποστεί ήδη κάποιο τραύμα είναι οι καλύτεροι "υποψήφιοι" για τον προγραμματισμό ». [4]


Το θύμα ονομάζεται σκλάβος” από τον προγραμματιστή / χειριστή, τον οποίο τα θύματά του τον αντιλαμβάνονται και τον αποκαλούν "master" ή "Θεό". Περίπου το 75% των θυμάτων είναι γυναίκες, αφού έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο και έχουν την τάση να διασπώνται ευκολότερα από ό, τι άνδρες.Οι Monarch χειριστές ζητούν τη στεγανοποίηση του μυαλού τους και υπόκεινται σε πολλαπλά και ξεχωριστά διαμερίσματα διαμέσω με τραύματων που προκαλούν την διάσπαση.
Χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για μυστικές αποστολές, την πορνεία και την πορνογραφία.Ο προγραμματισμός ενημερώνεται περιοδικά και ενισχύεται μέσω οπτικής, ακουστικής και γραπτών μέσων. Η Συμμετοχή στη βιομηχανία του θεάματος είναι αξιοσημείωτη.

Η πλειοψηφία των θυμάτων / επιζώντων προέρχονται από γενεές αποκρυφιστικών οικογενειών(πρόγονοι εξ αίματος) που έχουν προγραμματιστεί "για να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους ως εκλεκτοί ή επίλεκτες γενιές" (ένας όρος που επινοήθηκε από τον Mengele στο Άουσβιτς).

Μερικοί έχουν εγκριθεί από τις οικογένειες της ίδιας προέλευσης. Άλλοι που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον εφιάλτη, θεωρούνται ως αναλώσιμοι , που συνήθως προέρχονται από ορφανοτροφεία, ανάδοχες οικογένειες φροντίδα, ή αιμομικτικές οικογένειες με μακρά ιστορία της παιδεραστίας.

Φυσικά χαρακτηριστικά αναγνώρισης για τα θύματα / επιζώντες συχνά περιλαμβάνουν πολλαπλές ηλεκτρικές ουλές ή / και προκύπτουν κρεατοελιές στο δέρμα τους. Μερικοί μπορεί να έχουν σε διάφορα μέρη του σώματός τους, τομές από μαχαίρια ή βελόνες.Πεταλούδες ή μυστικιστικά τατουάζ είναι επίσης κοινά. Σε γενικές γραμμές, οι εξ αίματος είναι λιγότερο πιθανό να έχουν τις παραπάνω σημάνσεις, ώστε δέρμα τους είναι να "παραμείνει καθαρό και άψογο."

 Επίπεδα προγραμματισμού MONARCH [5]


ALPHA. Θεωρείται ως "γενική" ή τακτική προγραμματισμού, η οποίος γίνεται μέσα στην βάση του ελέγχου της προσωπικότητας. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά έντονη μνήμη, μαζί με σημαντικά αυξημένη σωματική δύναμη και η οπτική οξύτητα. Ο Alpha προγραμματισμός επιτυγχάνεται μέσω την υποδιαίρεση της προσωπικότητας των θυμάτων που, στην ουσία, προκαλεί ένα αριστερό δεξί τμήμα του εγκεφάλου, επιτρέποντας μια προγραμματισμένη ένωση του αριστερού και του δεξιού μέσω της διέγερσης της οδού του νευρώνα.

BETA. Αναφέρεται ως "σεξουαλικός" προγραμματισμός. Ο προγραμματισμός αυτός εξαλείφει όλες ηθικές πεποιθήσεις και διεγείρει το πρωτόγονο σεξουαλικό ένστικτο, στερείται αναστολές.
Γνώστος και σαν προγραμματισμός Kitten “γατούλα” είναι ο πιο ορατό είδος προγραμματισμού και παρατηρείται σε διασημότητες, μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστρίες. Πολλές φορές ρούχα με σχέδια αιλουροειδών υποδουλώνουν προγραμμτισμό Kitten

DELTA. Αυτό είναι γνωστό ως "δολοφόνος" του προγραμματισμού, που αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών πρακτόρων ή ελίτ στρατιώτες (δηλαδή Delta Force, Μοσάντ, κλπ) σε μυστικές επιχειρήσεις. Μέγιστη παραγωγή αδρεναλίνης και ελεγχόμενη επιθετικότητα είναι προφανής. Τα θύματα στερούνται του φόβου, λειτουργούν συστηματικά κατά την εκτέλεση της αποστολής τους. Οδηγίες αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας βρίσκονται μέσα σε αυτό το επίπεδο.

ΤΗΕΤΑ θεωρείται της «ψυχής" προγραμματισμόςΑυτοί που προέρχονται από την πολυ-γενεών παγανιστικές οικογένειες ήταν αποφασισμένοι να εμφανίζουν μεγαλύτερες τηλεπαθητικές ικανότητες . Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τον προγραμματισμό Theta, ωστόσο, διάφορες μορφές ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του νου αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκανόπως, βιο-ιατρικές συσκευές τηλεμετρίας (εμφυτεύματα του εγκεφάλου), κατευθυνόμενες ενέργειες λέιζερ που χρησιμοποιούν μικροκύματα ή / και ηλεκτρομαγνητισμό. Έχει αναφερθεί ότι αυτά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με εξαιρετικά προηγμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξελιγμένα συστήματα δορυφορικού εντοπισμού.

OMEGAΗ "αυτοκαταστροφική" μορφή του προγραμματισμού, επίσης γνωστή ως "πράσινο κωδικός". Οι αντίστοιχες συμπεριφορές περιλαμβάνουν τάσεις αυτοκτονίας ή / και αυτο-ακρωτηριασμό. Αυτό το πρόγραμμα συνήθως ενεργοποιείται όταν το θύμα / επιζώντων αρχίζει θεραπεία ή ανακρίνεται και πάρα πολλή μνήμη του ανακτάται.

GAMMA. Μια άλλη μορφή προστασίας του συστήματος είναι μέσω του προγραμματισμού "εξαπάτησης", το οποίο προκαλεί την παραπληροφόρηση και την εσφαλμένη κατεύθυνση. Αυτό το επίπεδο είναι συνυφασμένο με την δαιμονολογία και τείνει να αναπλαστεί σε μεταγενέστερο χρόνο, αν δεν απενεργοποιηθεί σωστά.


Μέθοδος και Εξαρτήματα


Η αρχική διαδικασία αρχίζει με τη δημιουργία διαμερισμάτων εντός του μυαλού του θύματος, που συνήθως προκύπτουν από τη στιγμή της γέννησης μέχρι περίπου τα έξι χρόνια.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της χρήσης του ηλεκτροσόκ (ECT) και είναι μερικές φορές γίνεται ακόμη και όταν το παιδί στη μήτρα της μητέρας.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού που προκαλείται μέσω του ηλεκτροσόκ, την σεξουαλική κακοποίηση και άλλες μεθόδους, το μυαλό διασπάται σε εναλλακτικές προσωπικότητες μακριά από τον πυρήνα.

Η παρακάτω είναι μια μερική λίστα αυτών των μορφών βασανιστηρίων:

1. Κακοποίηση και τα βασανιστήρια

2. Εγκλεισμός σε κλουβιά κουτιά,, φέρετρα, κλπ, ή την ταφή (συχνά με ένα άνοιγμα ή air-tube για το οξυγόνο)

3. Δέσιμο με σχοινιά, αλυσίδες, χειροπέδες, κλπ.

4. Παρ 'ολίγον πνιγμός

5. Ακραίες θερμόκρασίες ζέστης και κρύου, συμπεριλαμβανομένων βύθιση σε παγωμένο νερό και την καύση χημικών

6. Εκδορές (μόνο τα ανώτεραστρώματα του δέρματος αφαιρούνται στα θύματα που προορίζονται να επιβιώσουν)

7. Κλώση

8. Εκτυφλωτικό φως

9. Ηλεκτροπληξία

10. Εξαναγκασμένη κατάποση αίματος, ούρωνκοπράνων, σάρκας, κλπ.

11. Κρέμασμα σε επώδυνες στάσεις

12. Η πείνα και η δίψα

13. Η στέρηση ύπνου

14 Συμπίεση με βάρη και συσκευές

15. Αισθητηριακή στέρηση

16. Φάρμακα για τη δημιουργία ψευδαίσθησης, σύγχυσης και αμνησίας, συχνά δίνεται με ένεση ενδοφλέβια

17. Κατάποση ή ενδοφλέβια με τοξικές χημικές ουσίες για να δημιουργήσει πόνο ή ασθένεια, συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων χημειοθεραπείας

18. Εξάθρωση των άκρων

19. Επαφή με φίδια, αράχνες, σκουλήκια, ποντίκια και άλλα ζώα για να προκαλέσει φόβο και αηδία

20. Επιθανάτιες εμπειρίες, συνήθως ασφυξία από πνιγμό, με άμεση ανάνηψη

22. Αναγκασμός εκτελέσης ή να γίνει μάρτυρας κακοποίησης,σε βασανιστήρια και θυσίες ανθρώπων και ζώων, συνήθως με μαχαίρια

23. Αναγκαστική συμμετοχή σε δουλεία

24. Βιασμός για να μείνει έγκυος. Το έμβρυο στη συνέχεια με έκτρωση χρησιμοποιείται για τελετουργική χρήση, ή εάν γεννηθεί χρησιμοποιείταιί για θυσία ή υποδούλωση.

25. Πνευματική κακοποίηση ώστε τα θύματα να αισθάνονται ότι τα κατέχουν, παρενοχλούνται και ελέγχονται εσωτερικά από πνεύματα ή δαίμονες

26. Βεβήλωση της ιουδαιο-χριστιανικές πεποιθήσεις και τις μορφές της λατρείας. Αφοσίωση στον Σατανά ή άλλες θεότητες

27. Κακοποίηση και ψευδαισθήσεις για να πείσει τα θύματα ότι ο Θεός είναι κακός, όπως να πείσουν ένα παιδί ότι ο Θεός το έχει κακοποιήσει

28. βασανιστήρια με χειρουργική επέμβαση , πειράματα.

29. Απειλές, και όχι μόνο, για την οικογένεια, τους φίλους, τους αγαπημένους, τα κατοικίδια ζώα, και άλλα θύματα, για να αναγκάσουν τη συμμόρφωση

30. Χρήση της ψευδαίσθησης και της εικονικής πραγματικότητας για να μπερδεύουν και να δημιουργούν έναν μη αξιόπιστο μάρτυρα. [6]
"Η βάση για την επιτυχία του project MONARCH είναι ότι διαφορετικές προσωπικότητες ή τμήματα της προσωπικότητας που ονομάζονται διαμερίσματα(alters) , μπορούν να δημιουργηθούν χωρίς να γνωρίζουν το ένα το άλλο, αλλά που μπορούν να “κατέχουν” το σώμα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Οι τοίχοι αμνησίας που έχουν κατασκευαστεί από τα τραύματα, αποτελούν μια ασπίδα προστασίας του απορρήτου που προστατεύει τους προγραμματιστές από το να τους ανακαλύψει, και εμποδίζει τα θύματα που κατέχουν το σώμα τους το μεγάλο μέρος του χρόνου, να γνωρίζουν τι έχουν κάνει όταν λειτουργούσαν σε ένα άλλο διαμέρισμα(alter) . Η ασπίδα του απορρήτου επιτρέπει στα θύματα να ζήσουν και να εργαστούν γύρω από άλλους ανθρώπους και να παραμείνουν εντελώς απαρατήρητα. Στα μπροστινά διαμερίσματα μπορεί να είναι θαυμάσιοι Χριστιανοί, και στα βαθύτερα μπορεί να είναι το χειρότερο είδος ενός σατανικού τέρατος.Σημαντική είναι η διατήρηση της μυστικότητας της υπηρεσίας πληροφοριών ή της αποκρυφιστικής ομάδας η οποία ελέγχει το σκλάβο. Το ποσοστό επιτυχίας αυτού του είδους του προγραμματισμού είναι υψηλό, αλλά όταν αποτυγχάνει, οι αποτυχώντες “απορρίπτονται” μέσω του θανάτου. Κάθε τραύμα και βασανιστήριο εξυπηρετεί ένα σκοπό. Ένα μεγάλο μέρος του πειραματισμού και της έρευνας πήγε στο να ανακαλύψει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Διαγράμματα που έγιναν δείχνουν πόσα βασανιστήρια μπορεί να αντέξει ένα σώμα σε μια δεδομένη ηλικία μπορεί να χειριστεί χωρίς να πεθάνει"[7]

Διαμερισματα(Alters) και πυροδότες(triggers)


Υπάρχουν πολλά διαμερίσματα στο μυαλό τους θύματος με καθρέφτες πολλά back-up προγράμματα, και τις σκιές. Ένα τμήμα της πλευράς του φωτός (καλής) και ένα της σκοτεινής πλευράς (κακή) αλλάζουν, είναι συνυφασμένες με το μυαλό και περιστρέφονται σε έναν άξονα. Μία από τις κύριες εσωτερικές δομές, εντός του συστήματος είναι διαμορφωμένο σαν μια διπλή έλικα, που αποτελείται από επτά επίπεδα. Κάθε διαμέρισμα έχει ένα εσωτερικό προγραμματιστή που επιβλέπει το "φύλακα" του διαμερίσματος (δαίμονες;), οι οποίος δίνει ή αρνείται την είσοδο στα διαφορετικά διαμερίσματα.

Μόλις επιτευχθεί το σχίσμα στην προσωπικότητα του θύματος, δημιουργείται ένας εσωτερικός κόσμος, ο οποίος δημιουργει και αλλάζει προσωπικότητες που μπορούν να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως η μουσική, ταινίες και παραμύθια(κυρίως της Disney θα μιλήσουμε αναλυτικότερα στο επόμενο μέρος) για να τις πυροδοτήσει(triggers). Αυτά είναι τα οπτικά και ηχητικά βοηθήματα ενίσχυσης της διαδικασίας προγραμματισμού χρησιμοποιώντας εικόνες, σύμβολα νοήματα και έννοιες.

Μερικές από τις εσωτερικές εικόνες (κώδικες), κατά κύριο λόγο που έχουν δει τα θύματα / επιζώντες είναι:
  • δέντρα
  • "Δέντρο της Ζωής", με παρακείμενα συστήματα ρίζας
  • άπειρες θηλιές
  • αρχαία σύμβολα και γράμματα
  • ιστούς αράχνης
  • καθρέφτες ή γυαλί να θρυμματίζεται
  • μάσκες
  • κάστρα
  • λαβύρινθους
  • δαίμονες / τέρατα / εξωγήινοι
  • κοχύλια
  • πεταλούδες
  • φίδια
  • κορδέλες
  • τόξα
  • λουλούδια
  • ρολόγια
  • ρομπότ
  • διαγράμματα αλυσιδωτών εντολών
  • σχηματικές αναπαραστάσεις κυκλωμάτων υπολογιστών
 Αυτά τα σύμβολα  συνήθως περιλαμβάνονται σε δημοφιλείς ταινίες για δύο λόγους. Για την απευαισθητοποίηση της πλειοψηφίας του πληθυσμού και στην σκόπιμη κατασκευή συγκεκριμένων πυροδοτών(triggers) και κλειδιών για τον τον βασικό προγραμματισμό στα υπερευαίσθητα παιδιά στο project Monarch.

Χειριστές του μυαλούαπό το παρελθόν και το παρόν, είναι οι εξής:
Ο Δρ Sydney Gottleib
Αντισυνταγματάρχης John Alexander
Richard Anderson Dabney (USN)
Ο Δρ James Monroe
Ο Δρ John Lilly
Ο υπολοχαγός Comdr. Thomas Narut
Ο Δρ William Jennings Bryan
Ο Δρ Bernard L. Diamond
Ο Δρ Martin T. Orne
Ο Δρ Louis J. West
Ο Δρ Robert J. Lifton
Ο Δρ Harris Isbel
Ο συνταγματάρχης Wilson Green
Προκειμένου να μείνει το πρόγραμμα μυστικό και να μην εντοπίζονται εύκολα, η CIA κατά διαστήματα διενεργούσε υποέργα του σε εξειδικευμένους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης σε πανεπιστήμια, φυλακές, ιδιωτικά εργαστήρια και τα νοσοκομεία. Φυσικά, ήταν ανταμείβονται γενναιόδωρα με κρατικές επιχορηγήσεις και διάφορες χρηματοδοτήσεις.


Κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα οργανισμών που συμμετέχουν στο project MONARCH ήταν / είναι:

  • Cornell
  • Duke
  • Princeton
  • UCLA
  • University of Rochester
  • MIT
  • Georgetown University Hospital
  • Maimonides Medical Center
  • St. Elizabeth’s Hospital (Washington D.C.)
  • Bell Laboratories
  • Stanford Research Institute
  • Westinghouse Friendship Laboratories
  • General Electric
  • ARCO
  • Mankind Research Unlimited

Το "τελικό προϊόν" συνήθως δημιουργείται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις, όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαραίτητη. Αναφέρονται ως κέντρα επαναπρογραμματισμού ή επιθανάτια κέντρα τραύματος, τα πιο γνωστά είναι τα εξής:
  • China Lake Naval Weapons Center
  • The Presidio
  • Ft. Dietrick
  • Ft. Campbell
  • Ft. Lewis
  • Ft. Hood
  • Redstone Arsenal
  • Offutt AFB
  • Patrick AFB
  • McClellan AFB
  • MacGill AFB
  • Kirkland AFB
  • Nellis AFB
  • Homestead AFB
  • Grissom AFB
  • Maxwell AFB
  • Tinker AFB

Αξιόλογα ονόματα


Η πιο γνωστή περίπτωση MONARCH είναι της Cathy O'Brien. Το βιβλίο της :Μεταμόρφωση της Αμερικής. Η αληθινή ιστορία της ζωής ενός σκλάβου της CIA.( TRANCE Formation of America: The True Life Story of a ClA Slave by Cathy O’Brien. )

Αυτό το αυτοβιογραφικό με ντοκουμεντα βιβλίο περιέχει συναρπαστικά στοιχεία των χρονων της αδυσώπητης αιμομιξία της O'Brien και τελικά την εισαγωγή της στο project MONARCH από διεστραμμένo πατέρα της.

Μαζί με τον συν-συγγραφέα PhiIlips Mark, διασώστης της και αποπρογραμματιστης της,η Cathy καλύπτει μια σχεδόν απίστευτη σειρά των συνωμοτικων εγκλήματων: εξαναγκαστική πορνεία (λευκής σαρκός) με άτομα στα ανώτερα κλιμάκια της διεθνούς πολιτικής, μυστικές αναθέσεις ως «μουλάρι ναρκωτικών» και ταχυμεταφορών, και τη σχέση της χώρας-δυτική μουσική βιομηχανία με τις παράνομες δραστηριότητες της CIA.

Paul Bonacci μια θαρραλέα επιζώντων που άντεξε σχεδόν δύο δεκαετίες στην αποδόμηση κάτω από MONARCH έργου, έχει ανακοινώσει ισχυρά στοιχεία που επιβεβαίωναν των ευρείας κλίμακας εγκλήματα και τη διαφθορά από το δημοτικό / κρατικό επίπεδο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον Λευκό Οίκο. [8]   

Ο Lee Harvey Oswald, Sirhan Sirhan-, Charlie Manson, John Hinckley Jr, Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh και John Salvi είναι μερικά αξιόλογα ονόματα που υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι είναι πιόνια που είχαν γεννήθει από MKULTRA.


Αποπρογραμματιστές και κατήγγειλαν


Ο Δρ Corydon Hammond, ένας ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα, παρέδωσαν μια εκπληκτική διάλεξη με τίτλο "Η ύπνωση στο MPD: Τελετουργική Κακοποίηση" στην Fourth Annual Eastern Regional Conference on Abuse and Multiple Personality, , στις 25 Ιουνίου 1992 στην Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια.

Επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις υποψίες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, στους οποίους ένα ορισμένο ποσοστό των πελατών τους είχε υποστεί προγραμματισμο ελέγχου του μυαλόύ τους με έναν εντατικο και συστηματικό τρόπο.

Hammond αναφέρθηκε στη ναζιστική σύνδεση, στρατιωτικών και της CIA για την έρευνα ελέγχου του νου,και ανέφερε συγκεκριμένα το project Monarch. Λίγο μετά την πρωτοποριακή ομιλία του, δέχθηκε απειλές θανάτου. Μη θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς του, ο Δρ Hammond σταματήσει τη διάδοση κάθε πληροφοριών.



Η θεραπευτής Valerie Wolf εισήγαγε δύο από τους ασθενείς της ενώπιον της Επιτροπής του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα ανθρώπινα πειράματα ακτινοβολίας στις 15 Μαρτίου 1995 στην Washington . Η συγκλονιστικές μαρτυρίες που δίνονται από αυτές τις δύο θαρραλέες γυναίκες περιλαμβάνουν λογαριασμους των Γερμανών ιατρών, βασανιστήρια, ναρκωτικά, ηλεκτροσόκ, ύπνωση και ο βιασμός , εκτός του ότι εκτίθενται σε ένα απροσδιόριστο ποσό της ακτινοβολίας. Τόσο η Wolf όσο και οι ασθενείς της δήλωσαν ότι ανακτήσαν τις αναμνήσεις αυτού του προγράμματος της CIA, χωρίς παλινωδίες ή τεχνικές ύπνωση. [9]
Ο πρώην δικηγόρος εργασίας για Atlantic Richfield Co, David E. Rosenbaum, προέβη σε μια εννέα ετή έρευνα (1983-1992), σχετικά με τους ισχυρισμούς των σωματικών βασανιστηρίων και των πολλών εργαζομένων σε ένα εργοστάσιο ARCO σε Monaca, Πενσυλβάνια [10] στους πελάτες του, Jerry L. Dotey και Ann White, ήταν εμφανής η έκθεση τους σε ακτινοβολία.

Ο Rosenbaum αναφέρει επίσης,
Dotey and White φαινεται ότι υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια πολλών ειδών, κάτω από την επήρεια ναρκωτικών, περιελαμβανομένου ύπνωτισμου .

Κάθε θύμα είχε εκπαιδευτεί για να εισέλθουν σε μια υπνωτική κατάσταση, από την εμφάνιση συγκεκριμένων ερεθίσμάτων, που περιλαμβάνουν συνήθως ένα σύνθημα(trigger) ή φράση και εκπαιδεύονται για να "θυμoύνται ή ξεχνούν" αυτό που αποκαλύφθηκε στην υπνωτική κατάσταση. Είχαν επανειλημμένα υποβληθεί στην ίδια αλληλουχία ερέθισμα-απάντηση, για να παράγουν σχεδόν αυτόματες αντιδράσεις με τη συγκεκριμένη κατάσταση.
 Ο MKULTRA βετεράνος, ο Δρ Bernard Diamond, ο Δρ Martin Orne και ο Δρ Josef Mengele επισκεπτόταν τακτικά το εργοστάσιο ARCO, σύμφωνα με τον Rosenbaum.

Άλλες φήμης θεραπευτές που ασχολούνται με deprogramming είναι Cynthia Byrtus, Pamela Monday, Steve Ogilvie, Bennett Braun, Jerry Mungadze and Colin Ross

Οι δημοσιογράφοι που έχουν πρόσφατα ανέπτυξει με υποδειγματικό τρόπο σχετικά με το θέμα είναι Ο Walter Bowart, Operation Mind Control,ο Jon Rappoport, U.S. Government Mind-Control Experiments on Children και ο Alex Constantine, Psychic Dictatorship In The USA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!

 για να μπορέσετε να βάλετε ελληνικούς υπότλιτους(της κακιάς ώρας βέβαια, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα), πάτε στο βίντεο κάτω δεξιά στο δεύτερο εικονίδιο, πατάτε αριστερό κλικ, english.Έπειτα ξανα αριστερο κλικ στο ιδο εικονίδιο(translate captions) και βρίσκετε τα Ελληνικά.

[1] Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse 
[2] Ron Patton, Project Monarch 
[3] Barbara G. Walker, The Woman’s Dictionary of Symbols and Sacred Objects, Harper Collins, 1988 
[4] Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse 
[5] Dr. Corydon Hammond, The Greenbaum Speech, 1992; Mark Phillips and Cathy O’Brien, Project Monarch Programming Definitions, 1993 
[6] Ellen P. Lacter, Ph.D., Kinds of Torture Endured in Ritual Abuse and Trauma-Based Mind Control 

[7] Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave 
[8] John DeCamp, The Franklin Cover-Up, Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska, AWT Inc, 1992
[9] Jon Rappoport, "CIA Experiments with Mind Control on Children", Perceptions Magazine, September/October 1995, p. 56
[10] David E. Rosenbaum, Esq., First Draft Overview of Investigation of the Group, 1983-1993  


Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού
Μέρος πρώτο
Μέρος δεύτερο
Μέρος τέταρτο

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σε ποιους ανήκουν οι "ελληνικές" εταιρείες δημοσκοπήσεων; Ποιοι ανεβάζουν εντέχνως τα μνημονιακά κόμματα; Θα σας λυθούν όλες οι απορίες ….

Σας φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται "ανεβασμένο" ενώ ο Βενιζέλος φυγαδεύτηκε στη Κρήτη; Ενώ συνεχίζει μέσω της δικομματικής κυβέρνησης να ξεπουλά τη χώρα και να υπονομεύει τους Έλληνες;
Σας φαίνεται περίεργο ότι ο Σαμαράς είναι στα ίδια ποσοστά συνέχεια χωρίς να πέφτει;
Εν τέλει δεν σας φαίνονται περίεργα ανεβασμένα τα ποσοστά των μνημονιακών κομμάτων;
Η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω παλαιότερο άρθρο μας...
Οι τραπεζίτες που ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων προωθούν τα "τέκνα" τους..


Με αφορμή λοιπόν τις δημοσκοπήσεις που γίνονται απο τα μεγάλα ΜΜΕ σχετικά με το μεταναστευτικό στην Ελλάδα, κάναμε και εμείς μια έρευνα σχετικά με το ποιοί ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες με τη σειρά τους ελέγχουν το 90% της ελληνικής αγοράς.


Οι εταιρείες αυτές είναι η WPP Group,η McCann Ericsoon,η TNS και η Thomson Corporation.

Thomson
"ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΟΡΥΦΕΣ" ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ"

http://www.guardian.co.uk/media/2008/dec/05/obituary-harry-henry-yellow-pages

Ο Harry Henry,που πέθανε σε ηλικία 92 ετών ήταν ο πατέρας της βιομηχανίας έρευνας αγοράς στην Βρετανία.Ο Χένρυ υπήρξε διευθυντής της εταιρείας Thomson Organisation.Ηταν αυτός που ουσιαστικά εισήγαγε την Thomson στον τομέα της πληροφορίας και των ταξιδιών(είναι και ταξιδιωτική εταιρεία).

Ο Harry είχε γεννηθεί στο Λονδίνο απο Εβραίους γονείς.

WPP Group – Η εταιρεία αυτή σύμφωνα και με έρευνα του κ. Τριανταφυλόπουλου πριν μερικά χρόνια, έχει τη μερίδα του λέοντος στην ελληνική αγορά.

Γενικός διευθυντής και ιδρυτής της είναι ο Σερ Μάρτιν Σορέλ,εβραϊκής καταγωγής απο το Λονδίνο.Και οι δύο γονείς του ήταν Εβραίοι. Είναι Εβραίος και στο θρήσκευμα.
(Δείτε την φώτο της ανάρτησης όπου αναφέρονται τα παραπάνω για τον Σορέλ)

TNS
Αποκτήθηκε απο την WPP Group το 2008 άρα είναι και αυτή εβραϊκών συμφερόντων.

http://www.tnsglobal.com/tns/history/index.aspx

McCann Erickson

Το 1954 διεθυντής έρευνας ήταν ο Harry Henry,ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα πήγε στην Thomson.Ο ίδιος άνθρωπος, εβραϊκής καταγωγής ήταν διευθυντής σε διαφορετικές περιόδους σε δύο απο τις μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων.


Οπως καταλαβαίνετε οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν κατα καιρούς τα μεγάλα ΜΜΕ είναι πλήρως χειραγωγημένες. Είναι χειραγωγημένες απο το πιο ανθελληνικό λόμπι που υπάρχει στο πλανήτη. Η μεγάλη διαφορά στα ποσοστά μεταξύ δημοσκοπήσεων του διαδικτύου και δημοσκοπήσεων που γίνονται για λογαριασμό των ΜΜΕ, οφείλεται στο γεγονός οτι στο διαδίκτυο οι περισσότερες δημοσκοπήσεις που γίνονται είναι αδιάβλητες και δεν περνούν απο "φιλτράρισμα".

Ταυτόχρονα οι "χειραγωγημένες" ερωτήσεις των δημοσκοπήσεων που γίνονται απο τα ΜΜΕ (π.χ πρόσφατη δημοσκόπηση των "ΝΕΩΝ" που ανέφερε την περίπτωση των Ελλήνων που κατέχουν διοικητικές θέσεις στο εξωτερικό) έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό των ερωτούμενων.

Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τις δημοσκοπήσεις αυτές....

Υ.Γ: Το διαδίκτυο προσφέρει την δυνατότητα εφαρμογής Αμεσης Δημοκρατίας χωρίς "μεσάζοντες". Ας το εκμεταλλευτούμε....


Στην συνέχεια ακολουθεί μια επίσης παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με το πως εξαπατούνται οι πολιτικοί απο τις εταιρείες δημοσκοπήσεων


Ζούμε σε ένα πολύ παράξενο κόσμο. Θυμάμαι αρκετά χρόνια σε μια φιλοσοφική συζήτηση που είχε θέμα το Μύθο του Σπηλαίου του Πλάτωνα(φαντάζομαι πως οι αναγνώστες γνωρίζουν το μύθο του Σπηλαίου του Πλάτωνα).

Ένας ακροατής ρώτησε τον ομιλητή, στη σημερινή κοινωνία ποιοί είναι οι φύλακες της Σπηλιάς και πώς μπορεί κάποιος να τους διακρίνει. Φυσικά ο ομιλητής έδωσε μια διφορούμενη απάντηση χωρίς τελικά να απαντήσει σε τίποτα το ουσιαστικό. Φυσικά ο Πλάτωνας ήταν αρχιμύστης των Ελευσινίων Μυστηρίων και ήξερε τι έλεγε και κάθε λέξη μέσα στο κείμενό του έχει τη σημασία της. Έτσι λοιπόν οι φύλακες της Σπηλιάς δεν γίνονται αντιληπτοί απο τους ανθρώπους που κατοικούν στη Σπηλιά. Μετά απο χρόνια μελέτης ξέρω πια ότι ο Μύθος του Σπηλαίου μπορεί να «ερμηνευθεί» απο πολλές οπτικές γωνίες.Κάποια φιλόδοξη ιερατική Εβραϊκή κάστα αποφάσισε να παίξει το ρόλο των φυλάκων. Κρύβεται στο παρασκήνιο και έχει μετατρέψει το πολιτικό παιχνίδι σε κουκλοθέατρο και τους πολιτικούς σε μαριονέτες.
Όπως και στη περίπτωση της Πολιτείας, δεν εμφανίζονται σχεδόν πουθενά, κρύβονται μανιωδώς.. Ξέρουμε όλοι τώρα πολύ καλά πια, ότι έσπρωξαν τις ΗΠΑ κατά του Ιράκ(τη πρώτη φορά το πέτυχαν μάλιστα μέσω του Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τουΤόμας Λάντος Πίτερ,πιο γνωστού ως «Τόμ Λάντος»,ενός Εβραίου απο την Ουγγαρία,που κατηγόρησε τους Ιρακινούς ότι σκότωσαν βρέφη απο επωαστήρες νοσοκομείου του Κουβέϊτ.Για να το κάνει αυτό έβαλε την κόρη του Πρέσβη του Κουβέϊτ να καταθέσει σαν μάρτυρας του γεγονότος) και του Αφγανιστάν για να προωθήσουν την παγκόσμια Αυτοκρατορία τους. Φυσικά την ονομάζουν «Αμερικανική» για να εξαπατούν τους Αμερικανούς πολιτικούς και τους πολίτες(διαβάστε το φοβερό βιβλίο «Το Ισραηλινό λόμπυ και η πολιτική των ΗΠΑ-The Israel Lobby).Ελάχιστοι ξέρουν οτι η Federal Reserve US(Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) ελέγχεται απόλυτα απο το Εβραϊκό Λόμπι. Το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα Πανεπιστήμια, εταιρείες κατασκευής όπλων, πετρελαϊκές εταιρείες, οι περισσότερες εφημερίδες, το Hollywood ολοκληρωτικά, οι περισσότερες διαφημιστικές εταιρείες, όλα σχεδόν τα tank thing των ΗΠΑ και σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε τον έλεγχο της ψυχοπολιτικής που περιλαμβάνει εσωτεριστικές οργανώσεις, Ευαγγελιστές, τέκτονες, αιρέσεις. Ασφαλώς ένα τέτοιο τεράστιο σχέδιο απαιτεί απόλυτη μυστικότητα. Επειδή όμως είναι δημόσια πρόσωπα πώς θα πετύχουν την απόκρυψη του σχεδίου; Αυτό το πετυχαίνουν με την συνεχή αλλαγή των ονομάτων και την απόκρυψη της καταγωγής τους, σ’αυτό τους βοηθάει πολύ η «βιομηχανία του Ολοκαυτώματος».
Υπάρχει όμως ένας ακόμα κρυφός παράγοντας με τον οποίο ελέγχουν τους πολιτικούς.Αυτός ο παράγοντας είναι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Πρίν απο μερικούς μήνες είχε κάνει σχετική εκπομπή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στην οποία αποκάλυψε πολλά και σημαντικά πράγματα.
Είμαι πια πεπεισμένος ότι όλοι οι πολιτικοί ξέρουν οτι οι Εβραίοι ελέγχουν το κόσμο-όποιος πολιτικός δεν το ξέρει, σίγουρα είναι ηλίθιος και για αυτό τον προτίμησαν για να τον προωθήσουν για πολιτικό- άλλωστε όλοι μεταξύ μας λέμε οτι «αυτός είναι τελείως ανίκανος, πώς έγινε υπουργός ή Πρωθυπουργός;». Φανταστείτε ένα υπουργό που του λένε : «Για το καλό της ανθρωπότητας πρέπει να αλλάξουμε τα σχολικά βιβλία». Όπως συνέβει τώρα με το εβραϊκό Ίδρυμα Σόρος( κρύβουν τα ΜΜΕ οτι είναι εβραϊκό) και την κυρία Γιαννάκου. Φυσικά η κ.Γιαννάκου δεν θέλει να προδώσει τη Πατρίδα της. Την πείθουν λοιπόν κάποιοι αμόρφωτοι αριστεροί καθηγητάδες οτι αυτό γίνεται για το καλό της ανθρωπότητας, της αποκρύπτουν για το πώς επιτεύχθηκε η αλλαγή των σχολικών βιβλίων πρίν 70-80 χρόνια στις ΗΠΑ και ποιοί την προώθησαν, ποιοί συντονίζουν την αλλαγή σχολικών βιβλίων Ιστορίας στις 5 Ηπείρους- Το φαντάζεστε; Αυτή την στιγμή γίνεται αλλαγή σχολικών βιβλίων Ιστορίας σε πολλές δεκάδες χώρες και φυσικά τα ΜΜΕ που ελέγχονται απο αυτούς φροντίζουν να μην ακούγεται κουβένται για το τι γίνεται στις άλλες χώρες...
Στη μόνη χώρα που τα βιβλία είναι άκρως εθνικιστικά είναι στο Ισραήλ.Αυτοί δικαιούνται να μισούν τους Παλαιστίνιους και τους Γερμανούς και όλους τους άλλους λαούς.
Το βασικό επιχείρημα για να πειστεί η κ.Υπουργός για να προχωρήσει στις αλλαγές είναι οτι «αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν ελάχιστα τους ψηφοφόρους σας και με την δύναμη των ΜΜΕ δεν θα πάθετε μεγάλη εκλογική ζημιά». Παρουσιάζουν και μερικές πλαστές δημοσκοπήσεις που δείχνουν πολύ μικρή επίδραση στα ποσοστά τους, έτσι ο πολιτικός αντί να θεωρεί κυρίαρχο τον Λαό, θεωρεί κυρίαρχο το καναλάρχη.
Έτσι ο/η Υπουργός τολμά μεγαλύτερες αλλαγές. Και πάλι τα ποσοστά του/της δεν πέφτουν. Δεν ξέρει ο/η αφελής ότι είναι φτιαγμένες οι δημοσκοπήσεις, έτσι τολμά και λέει «όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, ας μη με ψηφίσει». Την έπεισαν οτι «Αυτοί» ελέγχουν τον Λαό. Έρχεται όμως η ώρα των εκλογών, ο Λαός ξυπνά, θυμάται και καταψηφίζει τον/την Υπουργό. Ποιός ξεγέλασε τον/την Υπουργό; Γιατί ξέρω μετά βεβαιότητας οτι οι Σύμβουλοί της ήξεραν οτι δεν θα εκλεγεί, για αυτούς ήταν αναλώσιμη, αυτή όμως τους εμπιστευόταν. Δεν ήξερε για τις διασυνδέσεις τους με τα μεγάλα αφεντικά και τους χρηματοδότες. Δεν είχε ακούσει τίποτα για τους «εκτελεσμένους» πολιτικούς που διαφώνησαν στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη(είναι καιρός όλοι οι πολιτικοί να επανεξετάσουν ποιούς έχουν συμβούλους, ποιός τους σύστησε, ποιά η εθνικότητά τους, σε ποιές μυστικές εταιρείες ανήκαν και ανήκουν, σε ποιό Πανεπιστήμιο σπούδασαν-πρέπει να αποφεύγονται οι Αμερικανοτραφείς.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γνωστή «πανεπιστημιακή έδρα» του Τέλ Αβίβ που κανονίζει για τις περισσότερες χώρες της Γής, ποιοί θα προωθηθούν στην πολιτική και ποιοί θα είναι οι σύμβουλοί τους(εν αγνοία των περισσότερων πολιτικών).
Στην τελυταία εκλογική αναμέτρηση πολλοί δεξιοί ψηφοφόροι διερωτιόντουσαν: «Τρελάθηκε ο Πρωθυπουργός; Γιατί αυτοκτονεί πολιτικά; Ποιοί των σπρώχνουν σε τέτοιες ανθελληνικές θέσεις;» Σύμφωνα με τα προηγούμενα η βεβαίωση απο τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ότι «θα είναι ασήμαντη η ζημιά».
Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες σε παγκόσμιο επίπεδο των εταιρειών δημοσκοπήσεων; Συμβαίνει κάτι καταπληκτικό. Μπορείτε να φανταστείτε ένα ιδιοκτήτη με πολλές δεκάδες εταιρείες δημοσκοπήσεων σε όλο το κόσμο( Σιρ Μαρτιν Σορέλ-sir Martin Sorrel, είναι το όνομά του,WPP η εταιρεία του που έχει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα την AGB και την MRB και το προσωπικό των εταιρειών του είναι 100.000 άνθρωποι σε πάνω απο 100 χώρες) και ενώ έχει τόση μεγάλη δύναμη δεν έχει την ανάλογη προβολή. Γιατί άραγε; Το τι καταγωγής είναι, είναι αυτονόητο. Το ίδιο γίνεται με τον Rupert Murdoch. 140 κανάλια και 170 εφημερίδες έχει σε όλη τη Γή(ίδιας καταγωγής και αυτός,ο Τάσος Κούλογλου έκανε μια εκπομπή για τον Μέρντοκ πρίν λίγο καιρό). Ο Λαός όμως δεν πρέπει να ξέρει ούτε καταγωγές, ούτε την πραγματική τους δύναμη για να μην μπορεί να αμυνθεί απέναντι σε αυτά τα οργανωμένα συμφέροντα.
Πιστεύω όμως οτι είναι λίγα τα «ψωμιά» τους.Οι λαοί σε όλη τη Γή ξυπνούν.Παρ’ όλο που τα ΜΜΕ το αποκρύπτουν.Οι λαοί βλέπουν ποιοί είναι οι «κακοί» και ξέρουμε ότι στους «ΜΥΘΟΥΣ» οι «κακοί» στο τέλος χάνουν.
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Σημείωση: Αυτή η ΕΥΠ θα «ξυπνήσει» ποτέ;
ioablognews.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Καθηγητές με 400 ευρώ


Συνολικά 11.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αναμένεται να προσληφθούν τη νέα σχολική χρονιά, με τη συντριπτική πλειονότητα, και συγκεκριμένα τους 8.500, να παίρνει μισθό που μετά βίας θα αγγίζει τα 400 ευρώ το μήνα.
Το υπουργείο Παιδείας, εξασφάλισε πιστώσεις από το υπουργείο Οικονομικών για την πρόσληψη περίπου 2.500 "τυχερών" αναπληρωτών, οι οποίοι θα στελεχώσουν θέσεις, κυρίως, σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές. Οι υπόλοιποι 8.500 αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές επίσης θα έχουν δουλειά το επόμενο σχολικό έτος, ωστόσο επειδή θα ενταχθούν σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ από τα κονδύλια του οποίου και θα αμείβονται, ο μισθός τους θα περιορίζεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Οι προσληφθέντες μέσω ΕΣΠΑ εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν, κατά βάση, στην Ενισχυτική Διδασκαλία, θεσμό που εφαρμόστηκε από φέτος στις τάξεις του γυμνασίου, ενώ σχεδιάζεται η επέκτασή του και στο λύκειο. Μόνον ένας μικρός αριθμός εξ αυτών θα κληθεί να αναλάβει ώρες στο κανονικό ωρολογιακό πρόγραμμα των σχολείων, συμβάλλοντας στην κάλυψη των κενών η οποία θα "καταπολεμηθεί", άλλωστε, σε μεγάλο βαθμό με την αύξηση του διδακτικού ωραρίου για τους καθηγητές.
enikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Συνελήφθη ο Βίκτωρας Ρέστη


Συνελήφθη, ύστερα από ένταλμα των δικαστικών αρχών, για υπόθεση υπεξαίρεσης ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης. Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά επισφαλείς δανειοδοτήσεις που φέρονται να δόθηκαν από την τράπεζα FBBank σε εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή.
Οι κατηγορίες, που, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδίδονται στον κ. Ρέστη αφορούν τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ το ποσό για το οποίο ελέγχεται ο κ. Ρέστης φέρεται να φτάνει τα 500 εκατ. ευρώ.
Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι.
enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στο 160,5% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος !!!

Αύξηση κατά 1,4 δισ. ευρώ σημείωσε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στο πρώτο τρίμηνο του 2013 σε σύγκριση με το τέταρτο τρίμηνο του 2012 και έφθασε στα 305,3 δισ. ευρώ (305.291 εκατ. ευρώ) ή το 160,5% του ΑΕΠ από 156,9% του ΑΕΠ, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).
Το δημόσιο χρέος της Ευρωζώνης αυξήθηκε στο 92,2% του ΑΕΠ από 90,6% του ΑΕΠ, ενώ στην ΕΕ των «27» το χρέος αυξήθηκε στο 85,9% του ΑΕΠ από 85,2% του ΑΕΠ. Το χρέος μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο των πακέτων βοήθειας που δόθηκαν στη διάρκεια της κρίσης σε ορισμένα κράτη, ανήλθε στα 199,1 δις. ευρώ ή το 2,1% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης.
Η Ελλάδα είχε το υψηλότερο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στο τέλος του πρώτου τριμήνου, ακολουθούμενη από την Ιταλία (130,3%), την Πορτογαλία (127,2%) και την Ιρλανδία (125,1%), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά είχαν η Εσθονία (10%), η Βουλγαρία (18%) και το Λουξεμβούργο (22,4%). Τη μεγαλύτερη αύξηση του χρέους στο πρώτο τρίμηνο του 2013 κατέγραψαν η Ιρλανδία (+7,7 ποσοστιαίες μονάδες), το Βέλγιο (+4,7 ποσοστιαίες μονάδες) και η Ισπανία (+4 ποσοστιαίες μονάδες), ενώ τις μεγαλύτερες μειώσεις σημείωσαν η Λετονία (-1,5 μονάδες), η Δανία (-0,8 μονάδες) και η Γερμανία (-0,7 μονάδες). Σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2012, το χρέος αυξήθηκε σε 24 χώρες της ΕΕ και μειώθηκε μόνο σε 3 χώρες. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώθηκαν στην Ελλάδα (+24,1 ποσοστιαίες μονάδες), την Ιρλανδία (+18,3 μονάδες), την Ισπανίας (+15,2 μονάδες), την Πορτογαλία (+14,9 μονάδες) και την Κύπρο (+12,6 μονάδες).
kathimerini.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιαννιώτης !!! Ο Ελληνας κολυμβητής κυριάρχησε στα 10 χλμ. ανοιχτού νερού και ... ανέκτησε το χαμόγελό του μετά το Λονδίνο


Πριν από, περίπου, ένα χρόνο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το πρόσωπο του Σπύρου Γιαννιώτη είχε γεμίσει δάκρυα γιατί δεν κατάφερε να αφιερώσει στους Ελληνες ένα μετάλλιο. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης εκπλήρωσε τον στόχο του ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του βάθρου στα 10 χλμ. ανοιχτού νερού (1:49.11.8).
«Αφιερωμένο σε όλους τους Ελληνες», ήταν τα πρώτα λόγια του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Σπύρος Γιαννιώτης στα τελευταία χιλιόμετρα προσπέρασε σαν... σταματημένους τους αντιπάλους του (ανάμεσά τους και ο ολυμπιονίκης Οσάμα Μελούλι) και, παρόλο που δήλωσε ότι στα τελευταία 50 μ. ένιωσε ότι θα λιποθυμούσε από την υπερπροσπάθεια, παραλίγο από την ταχύτητα που είχε αναπτύξει να... συγκρουστεί με την προκυμαία. «Ηταν η καλύτερη κούρσα, από άποψη τακτικής, που έχω κάνει. Μου βγήκε το πάθος και γι’ αυτό κολυμπούσα γρήγορα. Ηρθα εδώ σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, παρά το γεγονός πως είχα κάνει μόνο τρεις μήνες προετοιμασίας», δήλωσε ο κάτοχος πέντε παγκόσμιων μεταλλίων. «Για τον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι ένας τόσο σπουδαίος αθλητής κρατάει ψηλά τη σημαία μας σε κάθε του εμφάνιση», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός. Ο Αντ. Φωκαΐδης ήρθε 32ος. Στα 10 χλμ. γυναικών, θα αγωνιστούν σήμερα οι Μ. Λυμπερτά και Κ. Αραούζου. Στα 5 χλμ. η Κ. Αραούζου ήταν 4η με 56.45.3,11΄΄ ενώ η Μ. Λυμπερτά ήρθε 28η.
kathimerini.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στεργιος Τσίτος : 2 μετάλλια και 2 έπαινοι για την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας!

Ο Στέργιος Τσίτος (φωτό) του 1ου ΓΕΛ Καρδίτσας και η Θεοφανώ Ζούμπου του ΓΕΛ Καρέα κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Ειρήνη Κωνσταντινίδου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και η Δέσποινα Μπενέτου του 9ου ΓΕΛ Πειραιά απέσπασαν έπαινο στην 24η Παγκόσμια Ολυμπιάδας Βιολογίας στη Βέρνη.

Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν μαζί με 250 μαθητές/τριες από 62 χώρες. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι συνοδοί Παναγιώτης Στασινάκης, Εκ-παιδευτικός Δευτ/βάθμιας Εκπαίδευσης του 4ου ΓΕΛ Ζωγράφου και ο Παναγιώτης Παφίλης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών.

O διαγωνισμός διεξάγεται από την ΙΒΟ (International Biology Olympiad) και πραγματοποιείται εδώ και 24 χρόνια κάθε Ιούλιο σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η Ελλάδα, μέσω της ΠΈΒ, συμμετέχει από το 2005 και είναι η τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που πετυχαίνει διάκριση.

Για να γίνει αντιληπτό υπό ποιες συνθήκες προετοιμάστηκαν και διακρίθηκαν οι Έλληνες μαθητές παραθέτουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων:

«Οι μαθητές μας, αμέσως μετά την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, παρακολούθησαν επιμορφωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Βιολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Ίδρυμα ΙατροΒιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, που επιχείρησε να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις της παρεχόμενης Βιολογικής παιδείας στο Ελληνικό σχολείο, αφού η Βιολογία και στις τρεις τάξεις του Λυκείου διδάσκεται από μία ώρα εβδομαδιαίως, παρά την γενική παραδοχή ότι η Βιο-λογία είναι η επιστήμη του 21ου αιώνα.
Πιστεύοντας ότι η εκπαίδευση και η έρευνα είναι οι ασφαλέστερες "επενδύσεις" ενός λαού, ιδίως σε περιόδους κρίσεων, ευελπιστούμε ότι η πολιτεία εν όψη του σχεδίου για το νέο Λύκειο, θα συμβάλει στην αναβάθμιση της διδασκαλίας της Βιολογίας στο Λύκειο".»
goodnews.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ-Χρόνια πολλά Νικ

Παιδί φτωχών μεταναστών από τη Ρόδο, ο Νικόλαος Γεωργαλής, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στo New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών στις 23 Ιουλίου 1957. Στα μαθητικά του χρόνια θέλησε να γίνει πυγμάχος κατά προτροπή του πατέρα του, αλλά η μητέρα του, μη αντέχοντας να τον βλέπει ματωμένο όταν επέστρεφε στο σπίτι από τις προπονήσεις, τον έστρεψε προς το μπάσκετ. Γρήγορα ξεχώρισε το ταλέντο του στο γυμνάσιο και το 1975 έγινε δεκτός στο καθολικό πανεπιστήμιο του Σίτον Χολ, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με περγαμηνές στο άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα.
Αμέσως, ο νεαρός Νικ έγινε ένα από αστέρια της ομάδας και στον τελευταίο χρόνο της φοίτησής του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA (27,5 πόντους κατά μέσο όρο), με δεύτερο τον μεγάλο Λάρι Μπερντ. Επιλέχθηκε στα ντραφτ από τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Έτσι, αποφάσισε να διαβεί τον Ατλαντικό και να αναζητήσει την τύχη του στην Ελλάδα.
Ο πρωταθλητής Άρης Θεσσαλονίκης του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του το 1979 και τον ενέταξε στη δύναμή του, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εκδήλωσαν απλά ενδιαφέρον και μπήκαν «ζεστά» στο παιγνίδι της διεκδίκησής του. Στον Άρη αγωνίστηκε συνολικά 13 χρόνια, που αποτέλεσαν τη χρυσή εποχή για τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης. Ο Γκάλης τούς οδήγησε στην κατάκτηση οκτώ πρωταθλημάτων και έξι Κυπέλλων, αλλά το μεγάλο του όνειρο, η κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού, δεν πραγματοποιήθηκε, αν και η ομάδα αγωνίσθηκε τρεις φορές σε φάιναλ-φορ.
Αποζημιώθηκε με το παραπάνω, όταν οδήγησε την Εθνική στον ανεπανάληπτο θρίαμβο του 1987 με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας. Δύο χρόνια αργότερα, η Εθνική με ηγέτη και πάλι τον Γκάλη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.
Ο Νίκος Γκάλης εγκατέλειψε άδοξα τον Άρη το 1992, όταν ο νέος πρόεδρος Θεόφιλος Μητρούδης προσπάθησε να βάλει μια τάξη στα οικονομικά της ομάδας, που βρισκόταν στο χείλος της χρεωκοπίας. Το συμβόλαιό του κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού του συλλόγου, ο ίδιος δεν δέχθηκε μείωση του ηγεμονικού μισθού του κι έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, όχι με τις καλύτερες συνθήκες.
Ο Γκάλης κατηφόρισε στην Αθήνα και το 1992 εντάχθηκε στη δύναμη του Παναθηναϊκού, δεύτερο και τελευταίο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα. Το μπασκετικό τριφύλλι εκείνη την περίοδο προσπαθούσε να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη υπό την καθοδήγηση των αδελφών Γιαννακόπουλων. Η χρυσή εποχή του Άρη είχε παρέλθει και στις εγχώριες διοργανώσεις κυριαρχούσε ο Ολυμπιακός του Σωκράτη Κόκκαλη. Έπαιξε τρεις σεζόν στους πράσινους, με απολογισμό την κατάκτηση ενός Κυπέλλου και τη συμμετοχή του σε ένα φάιναλ φορ. Το όνειρό του για ένα Ευρωπαϊκό δεν έγινε πραγματικότητα ούτε στον Παναθηναϊκό. Στις 29 Σεπτεμβρίου 1995 ήλθε σε ρήξη με τον προπονητή του Κώστα Πολίτη, εγκαταλείποντας την ομάδα και οριστικά το ελληνικό μπάσκετ.
Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανοίχτηκε στον επιχειρηματικό στίβο και δημιούργησε πρότυπη παιδική κατασκήνωση στη Χαλκιδική. Είναι παντρεμένος σε δεύτερο γάμο με τη δημοσιογράφο Ελένη Παναγιώτου κι έχει ένα παιδί. Η πρώτη σύζυγός του Τζένη σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Μάιο του 1988. Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ο Νίκος Γκάλης μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα ως πρώτος λαμπηδρόμος μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Νίκος Γκάλης υπήρξε ο κορυφαίος σούτινγκ-γκαρντ στην Ευρώπη και μια ασταμάτητη καλαθομηχανή. Ήταν πονοκέφαλος για κάθε προπονητή, που προσάρμοζε όλο το σύστημα της ομάδας πάνω του και πάλι χωρίς επιτυχία τις περισσότερες φορές. Εκτός από δεινός σκόρερ, υπήρξε πολύ καλός πλέι-μέικερ και πασέρ. Σπεσιαλιτέ του οι θεαματικές και αποτελεσματικές διεισδύσεις του, παρότι βραχύσωμος για τα μέτρα του αθλήματος (1,83). Ο Νίκος Γκάλης με την παρουσία του άλλαξε το ελληνικό μπάσκετ, τόσο αγωνιστικά, όσο και επαγγελματικά και το έφερε στις πρώτες θέσεις του κόσμου.

Δείτε ένα απόσπασμα από την πρόσφατη βράβευση του Γκάλη στη Θεσσαλονίκη:
enikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....