Διυλιστήριο: 11/04/15
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Πιάσε λίγο ιατρική, μάστορα!..

     Πιάνει λίπος ο εγκέφαλος;
Δηλαδή, βουλώνει ο εγκέφαλος όπως βουλώνουν οι αρτηρίες από το λίπος;
Θα μας πει κανείς;

Γιατί, δεν δικαιολογείται αλλιώς.
Δεν μπορεί ο Πάγκακος, ο Φίδης, αλλά και ο Μπένυ βεβαίως βεβαίως, να
έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, και αντίληψης,

..και να μην εξηγείται επιστημονικά!
Όλοι οι χοντροί πιά (οι αντικοινωνικά χοντροί, οι χοντροί μέσα κι έξω, ψυχή τε και σώματι) να είναι χυδαίοι; Εμετικά χυδαίοι;
Σύμπτωση; Τί σύμπτωση; Δεν υπάρχουν τέτοιες συμπτώσεις.
Όταν ένα πράγμα επαναλαμβάνεται τόσες φορές πανομοιότυπα, ξεφεύγει απ' τις συμπτώσεις και εμπίπτει σην σφαίρα της επιστημονικής έρευνας!

Το ένα θέμα είναι αυτό.
Το άλλο είναι με την ψυχιατρική υποστήριξη και ψυχαναλυτική θεραπεία που έχουν ανάγκη πολλοί, υπερβολικά πολλοί βουλευτές από όλες τις παρατάξεις.
Από πού ν' αρχίσεις και πού να σταματήσεις: Μπουμπούκος (σημαιοφόρος), Πώς Είναι Το Μαλλί, Μιχελοψυχάκιας, Γεράσιμος (ένας είναι ο Γεράσιμος!), Ψαριακός, Λεβεντάνθρωπος, Ψευταράς (παραστάτης του σημαιοφόρου), Τασία (επίσης μία είναι η Τασία!), και τόσοι άλλοι αφανείς ψυχικά διαταραγμένοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες.
Σανατόριο έγινε το κονοβούλιο πιά!

Βεβαίως ας μην μπερδεύουμε την πρώτη περίπτωση με την δεύτερη.
Οι ανήκοντες στην πρώτη κατηγορία των λιπωδών όντων, είναι κατά τεκμήριο άνθρωποι(;) ευφυείς, που αδυνατούν όμως για λόγους τσέπης και μοχθηρίας να χρησιμοποιήσουν την ευφυία τους για το κοινωνικό σύνολο.
Ή κατά καιρούς παίζουν τον ακόμη πιό βρώμικο ρόλο του ''λαγού'' κάποιας κυβέρνησης ή γενικά του συστήματος,
..αποπροσανατολίζοντας τις κρίσιμες στιγμές την προσοχή του λαού σε άλλα, σοβαρά μεν, αλλά όχι άμεσα ζωτικά για την ύπαρξή του προβλήματα.

Όπως στην σημερινή κρίσιμη συγκυρία όπου ο λαός κινδυνεύει άμεσα να υποστεί όλες τις κακουργίες των βίαιων εξώσεων από τα σπίτια του και τον πλειστηριασμό πρώτων κατοικιών,
..που βγαίνει το χοντρικό Φίδης και εξαπολύει τις ανιστόρητες μ@λακίες του στέλνοντας την μπάλα της ενημέρωσης όχι στην εξέδρα, αλλά εκτός γηπέδου.

( εδώ το blog αισθάνεται την ανάγκη να αντιγράψει απ' το σημερινό σχόλιο του Στάθη ένα σχετικό απόσπασμα που τόσο καίρια και σε τόσο λίγες γραμμές αποδίδει την αλήθεια:

''..Ομως ο κ. Τσίπρας γνωρίζει, όλοι πλέον γνωρίζουμε, τι ακριβώς υπέγραψε τη 12η Ιουλίου (και) για τα κόκκινα δάνεια. Απλώς και περί αυτό το προαπαιτούμενο χρονοτριβεί, να το φέρει από δω, να το φέρει από ’κεί, να το στρογγυλέψει όσο μπορεί, να εθισθούμε στην προοπτική της φόλας,
όπως το ίδιο κάνει με το ασφαλιστικό και το εργασιακό - και για αυτά έχει υπογράψει από τις 12 Ιουλίου, και τα υπόλοιπα κατρουγκαλιές για να περνάει η ώρα - να αγοράζεται χρόνος,
χρόνος εθισμού στο χειρότερο, διότι το επόμενο που έρχεται θα είναι ακόμα χειρότερο!
..'' )

Εδώ η ιατρική καθώς κι άλλες επιστήμες, πλην της προπαγάνδας και του εγκλήματος, σηκώνουν τα χέρια ψηλά!
Άλλη μιά ευκαιρία λοιπόν να πούμε αυτό που έχουμε πει δεκάδες φορές:
Πρέπει να αμφισβητούμε τα πάντα όσα μας λένε.
Πρέπει να ''διαβάζουμε'' πίσω απ' όσα μας λένε, να διαβλέπουμε ποιές είναι οι προθέσεις τους.
Πρέπει να τους πάρουμε με τις λεμονόκουπες.

Τέλος ιατρικού ανακοινωθέντος.
Ο ελληνικός λαός εκπνέει όπου νάναι.
Και φταίει ο ίδιος!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....