Διυλιστήριο: 03/13/16
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Υπεστηλαν την Ευρωπαϊκη Σημαια 6 Δήμοι! «Δεν είναι η Ευρώπη της αλλελεγγύης και της αδελφοσύνης»

Η σημαία της ΕΕ δεν κυματίζει πλέον στα κτίρια έξι δήμων κοντά στη Σεβίλλη γιατί «αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε να οικοδομήσουμε. Δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αδελφότητας που μας εμπνέει», όπως τόνισε ο Άλβαρο Γκαρθία, ο δημοτικός σύμβουλος της Πεδρέρα, του πρώτου από τους έξι δήμους που δεν θα επιτρέψουν στις σημαίες της ΕΕ να κυματίζουν στα δημαρχεία και τα δημόσια κτίριά τους «έως ότου οι ευρωπαϊκοί θεσμοί συνεχίζουν να παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ότι αφορά το άσυλο και την υποδοχή των προσφύγων».

Οι δήμοι της Λα Ρόδα ντε Ανδαλουσία, Πεδρέρα, Αζναλκόγιαρ, Ελ Σαουθέχο, Χιλένα και Βογιούγιος δε λα Μιταθιόν, που βρίσκονται στο Νότιο τμήμα της Σεβίλλης έβγαλαν από όλα τα κτίριά τους τις σημαίες της ΕΕ, ενώ αναμένεται ότι το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και δεκάδες άλλοι δήμοι στην Ισπανία. Οι έξι αυτοί δήμοι ελέγχονται από την Ενωμένη Αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ομολογία διοικητή του FSA: Το Ισραήλ μας προμηθέυει φάρμακα ρούχα και όπλα.

Διοικητής του FSA , του στρατού των ανταρτών στη Συρία , ομολόγησε σε ανάκριση της οργάνωσης άλλων ανταρτών που λέγεται All Nusra... τις στενές σχέσεις του FSA με το Ισραήλ, την περίθαλψη και τα όπλα που τους παρείχαν οι σιωνιστές.

>>> later met with another officer named Younis and with the two men’s commander, Abu Daoud. In total, Safouri said he entered Israel five times for meetings that took place in Tiberias.
Following the meetings, Israel began providing Safouri and his men with “basic medical support and clothes” as well as weapons, which included 30 Russian [rifles], 10 RPG launchers with 47 rockets, and 48,000 5.56 millimeter bullets.<<<
μετάφραση : "Αργότρα συναντηθήκαμε με έναν αξιωματικό που τον έλεγαν Younis και με δύο άντρες του διοικητή Abu Daoud. Γενικά ο Safouri είπε ότι μπήκε πέντε φορές στο Ισραήλ στην Tiberias.
Το Ισραήλ ξεκίνησε να παρέχει στον Safouri και στους άντρες του ρούχα και φαρμακευτικό εξοπλισμο,όπως επiσης όπλα. 30 ρώσικα τουφέκια,10 RPG με 47 πυράβλους και 48000 σφαίρες".

Σίμος

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....