Διυλιστήριο: 07/29/19
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

VIDEO - Ο Βρούτσης «βρήκε» συντάξεις των €24.000,00 – Τι απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος

Το Διυλιστήριο λέει : ''... Αν πράγματι ισχύουν τα όσα καταλογίσει ο Υπουργός, και δεν ισχύει ο νόμος για ανώτατη σύνταξη έως 3.000 Ευρώ, τότε γιατι δεν δίνει στην δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που είναι να πάρουν αυτή την σύνταξη ή γιατί δεν εμφανίζει αυτήν την υπουργική απόφαση ; Και όχι όπως τελευταία με αρχικά ονόματα, όπως Π.Κ., Κ.Μ. , αλλιώς όλα είναι όλα αερολογίες '' 

Πραγματικά δεν τον προλαβαίνουμε τον άνθρωπο. Απορούμε πως οι fact checker πως δεν βλέπουν τέτοια εξόφθαλμα fake news.

Πρώτα μας είπε ότι θα καταργήσει το ΑΜΚΑ για τους Ελληνες όπως πχ ο Αντετοκούνμπο, μετά ότι βρήκε 400.000 εκκρεμείς συντάξεις, που τελικά είχε βάλει μέσα και τις αιτήσεις για αλλαγή τηλεφώνου, μετά Ξανατύπωσε στον εκτυπωτή εγκύκλιο που είχε υπογραφεί από τον Πετρόπουλο και την ξανα-υπέγραψε για να πουλήσει ότι ήταν δικό του έργο !

Τώρα ανακάλυψε λέει ότι είχαν εγκριθεί συντάξεις των €24.000,00 που δήθεν με εντολή του τις πάγωσε, χωρίς να μας πει ποίοι ήταν αυτοί και πόσοι ήταν.

Μας έχει δώσει ποτέ δικαιώματα ο κ.Γιάννης Βρούτσης λέει ψέμματα;

Επειδή μιλάμε με επιχειρήματα, το πιο πιθανό (δεν έχει τεκμηριώσει αυτά που λέει) είναι να εννοεί το όριο των συντάξεων που υπήρχε στα €3.000 και το οποίο προφανώς θα ανανέωνε αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο, επίσης προφανώς δεν πρόλαβε να ανανεωθεί λόγω πρόωρων εκλογών και το οποίος επίσης προφανώς (τρις) θα ανανεώσει ορθώς η νέα κυβέρνηση.

Απέχει βέβαια από το «Ο νόμος Κατρούγκαλου έδινε συντάξεις €24.000»

Α-πα-πα-πα ! Πιπέρι !


Διαβάστε περισσότερα.... »
....