Διυλιστήριο: 03/17/15
ροη αναρτησεων

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

VIDEO - Συγκρότηση Επιτροπής λογιστικού ελέγχου


Τη συγκρότηση επιτροπής για το λογιστικό έλεγχο του χρέους ανακοίνωσε, σήμερα, η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το αίτημα για το χρέος πηγάζει από την κοινωνία, και το κοινοβούλιο θα ζητήσει στηρίγματα από την κοινωνία είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ενώ συμπλήρωσε πως ο λογιστικός έλεγχος είναι υποχρέωση της Βουλής προς τις επόμενες γενιές.

Η πρώτη συνάντηση της επιτροπής θα γίνει στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα, σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής, και τα πρώτα συμπεράσματα θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο, σε διεθνές συνέδριο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε πως δεν διανοείται ότι θα υπάρξει κάποιος, κρατικός ή παράγον άλλος της δημόσιας ζωής που θα αρνηθεί να συνεργαστεί και να δώσει στοιχεία στην επιτροπή. Ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή η επιτροπή είναι με δική της προσωπική απόφαση, δεν είναι διακομματική και άρα δεν χρειάζεται ψηφοφορία και έγκριση από τη Βουλή.

Τέλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία σύγκρουση μεταξύ Βουλής και κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Σκοταδόψυχος..

     Ο ποιητής Φανφάρας απαγγέλει το νέο του ποίημα ''Ο Σκοταδόψυχος'':
Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά,
Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω,
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω
και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω.


Τις τελευταίες μέρες και όσο ο μήνας πλησιάζει προς το τέλος του, οι σκοταδόψυχοι (και σκ@τόψυχοι επίσης) που επενδύουν στην καταστροφή και διάλυση της χώρας για δικό τους συμφέρον, έχουν ξεσαλώσει.
Οι ''Φανφάρες'' των καναλιών απαγγέλουν νυχθημερόν τις ιερεμιάδες τους, χαιρέκακα, ξετσίπωτα, στάζοντας φαρμάκι με πρόσωπα σα μέλι,
..επαναλαμβάνοντας σαν ρήσεις κάποιου Ευαγγελίου τις ''εκτιμήσεις'' και τις απροκάλυπτες απειλές κάθε χερ-Σοϊμπλε, κάθε φον-Σούλτς, και κάθε άλλου ανθέλληνα νεοναζιστή ''εταίρου'', κουνώντας την ουρά τους στην εγχώρια και διεθνή διαπλοκή, και περιμένοντας την ανάλογη ανταμοιβή.

Κανενός το μυαλό του δεν είναι θολό. Όλοι βαδίζουν βάσει σχεδίου και συνειδητά στην αποτρόπαιη πράξη της προδοσίας τους!
Στυγνά και ψύχραιμα σαν επαγγελματίες δολοφόνοι.

Την στιγμή που χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατόν ομοψυχία, η σωστότερη και ψυχραιμότερη ενημέρωση,
..την στιγμή που πρέπει να εξηγηθεί κα να υποστηριχτεί ως μόνη εναλλακτική της Νέας Κατοχής λύση, η περήφανη και αποφασιστική στάση του ελληνικού λαού μέσω της κυβέρνησής του,
..την ίδια ακριβώς ώρα οι Φανφάρες και οι Σκοταδόψυχοι απεργάζονται την φυλάκιση του λαού-Κολοκοτρώνη και σχεδιάζουν την υποδοχή του Ιμπραήμ φον-πασά!

Τα παλαιά και φανταστικά πρόσωπα προέρχονται απ' την θεατρική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά ''Ξύπνα Βασίλη''.
Τα σύγχρονα και πραγματικά πρόσωπα ανήκουν στον θίασο της Νέας Τάξης της παγκοσμιοποίησης.
Κι εμείς θα πρέπει να πάψουμε να είμαστε οι θεατές είτε της κωμωδίας του Ψαθά είτε του τσίρκου των μνημονίων,
..και να παρέμβουμε ενεργά, διαδηλώνοντας την πλήρη απέχθειά μας και αντιπαλότητά μας στους Φανφάρες και στους Σκοταδόψυχους!

Ξύπνα Βασίλη!
Ξύπνα λαέ!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....