Διυλιστήριο: VIDEO - Εκπρόσωπος της EFA: ''Το 2016 δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αρνείται την ύπαρξη τουρκικής, μακεδονικής και όποιας άλλης μειονότητας στο έδαφος της"

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

VIDEO - Εκπρόσωπος της EFA: ''Το 2016 δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αρνείται την ύπαρξη τουρκικής, μακεδονικής και όποιας άλλης μειονότητας στο έδαφος της"


"Το 2016 δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αρνείται την ύπαρξη τουρκικής, μακεδονικής και όποιας άλλης μειονότητας στο έδαφος της"

"Το 2016 δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αρνείται την ύπαρξη τουρκικής, μακεδονικής και όποιας άλλης μειονότητας στο έδαφος της". Η παραπάνω δήλωσε ανήκει στον Γιώργο Παπαδάκη, τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας(EFA) κόμμα που εκπροσωπείται στο ευρωκοινοβούλιο. Οι δηλώσεις έγιναν στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της πορείας διχασμού που διοργάνωσε το DEB στην πόλη μας. Ο Γιώργος Παπαδάκης συμμετείχε στην πορεία, κρατώντας πανό και σημαίες του κόμματος.




Πηγή

https://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus