Διυλιστήριο: Γεράσιμος Γιακουμάτος. Τα καλύτερα video !!!

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Γεράσιμος Γιακουμάτος. Τα καλύτερα video !!!

Αυτό που διακρίνει την ''νέα'' κυβέρνηση είναι τα άτομα που επέλεξε να αξιολογήσει. Ένα από αυτά είναι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Γνωστός για τις ''ατάκες'' του, αλλά πολύ περισσότερο για την σταθερότητα (και αυτός όπως και οι υπόλοιποι) των απόψεών του και θέσεών του. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του, αν και όπως έχει πει ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται ούτε σε φασιστικά καθεστώτα , τέτοια αλητεία ούτε στην Ταγκανίκα πριν 500 χρόνια !!! Ελπίζουμε επίσης τώρα να τα ''βρει'' με τον Σόιμπλε που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, και όσο για σας σας επισημαίνει όταν πας να ξαναψηφίσεις να σκεφτείς ρε βλάκα ..... ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ FOR EVER !!!

1. Ο Γιακουμάτος (εεε συγγνώμη ο κύριος Υφυπουργός) αναφέρει ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε σε φασιστικά καθεστώτα, ούτε στην Ταγκανίκα πριν 500 χρόνια.


2. Ο κύριος Υφυπουργός γνωστός για τις σταθερές του θέσεις, λέει ότι δεν θα ξαναψηφίσει οριζόντια μέτρα σε μισθούς και συντάξεις στις 15 11 2012. Δυστυχώς δεν το έκανε, για χάρη της κοινωνικής συνοχής. (Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του από το enikos.gr
3.  Τώρα θα πρέπει να συνεργαστεί με τον Πράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ Σόιμπλε




4. Θεωρεί ότι δεν είναι ''δεμένα'' τα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής. Άρα κλείνουμε και λίγο το ματάκι ......





5. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του. Πρέπει να επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες. Για να δούμε θα το κάνει πράξη.



6. Συμβουλή του υφυπουργού. ΣΚΕΨΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ !!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus