Διυλιστήριο: VIDEO - Χρήστος Κώνστας παραδοχή : '' Αν ο Αρχισυντάκτης μας έλεγε να δείξουμε ουρές στις τράπεζες, θα δείχναμε ουρές''

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

VIDEO - Χρήστος Κώνστας παραδοχή : '' Αν ο Αρχισυντάκτης μας έλεγε να δείξουμε ουρές στις τράπεζες, θα δείχναμε ουρές''


Στην εκπομπή Briefing στο Action24 μπροστά σε ''διακεκριμένους'' δημοσιογράφους, όπως  Σεραφείμ Κοτρώτσος, Μανώλης Κοττάκης, Γιάννης Πολίτης, Μαριάννα Πυργιώτη κ.α.,  ο Χρήστος Κώνστας παραδέχτηκε ότι αν ο αρχισυντάκτης τους έλεγε να δείξουν ουρές στις τράπεζες ακόμα και αν δεν υπήρχαν, θα είχαν την δυνατότητα να το κάνουν. Προς έκπληξή μας κανένας από τους παριστάμενους δημοσιογράφους δεν εναντιώθηκε ούτε καν έδειξε έκπληξη. Σαν όλοι τους να ξέρουν την λογική της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της δημιουργίας κλίματος πανικού, την χειραγώγηση της κοινής γνώμης !!!



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus