Διυλιστήριο: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο Καμμένος συγκάλεσε εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 14:30 για να αποφασίσουν την στάση των ΑΝΕΛ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο Καμμένος συγκάλεσε εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 14:30 για να αποφασίσουν την στάση των ΑΝΕΛ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι «κόκκινες» γραμμές που έχει θέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απέναντι στη συμφωνία, για το ΦΠΑ στα νησιά και στα τρόφιμα.

Στον απόηχο του σκληρού πακέτου μέτρων που πρότεινε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής συνεδριάζει σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να ενημερώνει τους βουλευτές του κόμματός του για τις λεπτομέρειες της διαφαινόμενης συμφωνίας.

Η σύγκλιση της ΚΟ θα γίνει στις 14:30 και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθούν οι «κόκκινες» γραμμές που έχει θέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά καθώς και η υπαγωγή τροφίμων στον αυξημένο συντελεστή, ζητήματα τα οποία ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί και παραμένουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος υπογράμμισε τη Δευτέρα ότι τυχόν αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά θα σημάνει την καταψήφιση της συμφωνίας από τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ, ακόμα και αν αυτό ρίξει την κυβέρνηση.

Σημαντικό πάντως κρίνεται και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεωναναφορικά με τη δέσμευση των πιστωτών για μελλοντική διευθέτησή του ώστε να καταστεί βιώσιμο. Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης, ο οποίος ζήτησε νομική δέσμευση για αναδιάρθρωση του χρέους ως προϋπόθεση για να υπερψηφίσει την όποια συμφωνία.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus