Διυλιστήριο: Ιταλία: Ταξίδι θανάτου για 38 άτομα VIDEO

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ιταλία: Ταξίδι θανάτου για 38 άτομα VIDEO

Στους 38 έφτασαν οι νεκροί του τραγικού δυστυχήματος στην Ιταλία, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα κοντά στην πόλη Αβελίνο.

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχουν επίσης τραυματιστεί, εκ των οποίων κάποιοι σοβαρά.
Το λεωφορείο μετέφερε περίπου 50 άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, από την περιοχή της Καμπάνια στη νότια Ιταλία στη Νάπολη. Οι επιβάτες φέρονται να επέστρεφαν από προσκύνημα ή από εκδρομή σε ιαματικά λουτρά, κατά μία άλλη εκδοχή.
Τα αίτια για τη βουτιά θανάτου του λεωφορείου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ ο οδηγός φέρεται να είναι μεταξύ των νεκρών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το λεωφορείο αφού συγκρούστηκε με άλλα οχήματα, έσπασε την προστατευτική μπάρα και έπεσε από ύψος 30 μέτρων σε μια απότομη πλαγιά.

Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus