Διυλιστήριο: Χατζημαρκάκης: ''Θέλει να χαϊδέψει την Ελλάδα ο Σόιμπλε''

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Χατζημαρκάκης: ''Θέλει να χαϊδέψει την Ελλάδα ο Σόιμπλε''


Ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γεώργιος Χατζημαρκάκης, μίλησε στον Real Fm και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, με αφορμή την επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα.
«Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Σόιμπλε χαϊδεύει την Ελλάδα. Θέλει να δώσει μια ασπιρίνη. Μία ασπιρίνη σε κάποιον που θέλει άλλο φάρμακο. Θέλει να χαϊδέψει την Ελλάδα, ότι πηγαίνει καλά, όμως ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζημαρκάκης και συνέχισε:
«Η εικόνα που έχει ο Γάλλος πολίτης, ο Γερμανός πολίτης, είναι ότι βελτιώνονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Πρέπει να τους κρύψουν την αλήθεια γι αυτό και τα μέτρα ασφαλείας».
Ο κ. Χατζημαρκάκης, τόνισε ότι «είναι άδικο το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Στην Ισπανία εφαρμόζεται πρόγραμμα 100 δισ. ευρώ, χωρίς κανένα μνημόνιο».
«Αν συνεχιστεί μετά τις γερμανικές εκλογές αυτή η πολιτική πάμε για διάλυση της Ευρώπης. Δεν αντέχει η Ευρώπη άλλο αυτή την πολιτική», τόνισε ακόμα ο κ. Χατζημαρκάκης.
enikos
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus