Διυλιστήριο: Σε ποδοσφαιρικό αγώνα αποκεφάλισαν διαιτητή αφου πρώτα εκείνος μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα αποκεφάλισαν διαιτητή αφου πρώτα εκείνος μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή

Έγινε και αυτό... Σοκαρισμένοι θεατές σε ένα ερασιτεχνικό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο Maranhao της Βραζιλίας. έγιναν μάρτυρες ενός αποτρόπαιου γεγονότος. Ο διαιτητής του αγώνα Otavio Jordao da Silva (20 χρονών) έδωσε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Josenir dos Santos Abreu (30 χρονών).
.

Otavio Jordao da Silva

 Josenir dos Santos Abreu     

Του ποδοσφαιριστή δεν άρεσε καθόλου η απόφαση του διαιτητή και του επιτέθηκε αρνόυμενος να αποχωρήσει από το γήπεδο. Τότε ο διαιτητής έβγαλε μαχαίρι και τον κάρφωσε. Εξαγριωμένο πλήθος τότε μπήκε μέσα στο γήπεδο έδεσε τον διαιτητή, τον λιθοβόλισε και μέτα του ε΄κοψε το κεφάλι και το έβαλε σε ένα παλούκι. Ο παίκτης πήγε στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγες ώρες υπέκυψε στα τράυματά του.
Μέχρι στιγμης ένα άτομο έχει συλληφθεί και η αστυνομία αναξητάει ακόμα αρκετούς.


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus