Διυλιστήριο: Σύγκρουση δύο επιβατηγών τρένων στην Ελβετία

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σύγκρουση δύο επιβατηγών τρένων στην Ελβετία

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες
Δύο επιβατηγά τρένα συγκρούστηκαν σήμερα στην Ελβετία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 44 τραυματίες, με τέσσερις από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η σύγκρουση των δύο τρένων έγινε σε περιοχή κοντά στη Λωζάννη, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το σταθμό Granges-Marnand, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα,.

Επιβάτες αναφέρουν ότι το ένα τρένο έφτανε στο σταθμό και το άλλο πλησίαζε προς αυτόν, ενώ άλλοι αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ιστοσελίδα 24heures.ch εκφράζουν φόβους ακόμη και για ύπαρξη νεκρών, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδιακοί Σιδηρόδρομοι (CFF) διακόπηκε η κυκλοφορία σε ένα τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει τις πόλεις Παλεζιέ και Παγιέρν.
Στο σημείο του ατυχήματος έχουν σπεύσει αστυνομικοί, πυροσβέστες και πολλά ασθενοφόρα.
Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus