Διυλιστήριο: Καταπέλτης η Ζώη Γεωργαντά - VIDEO

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Καταπέλτης η Ζώη Γεωργαντά - VIDEO

Τον Σεπτέμβρη του 2011 οι καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά που επιβεβαιώθηκαν απ'την Alpha bank, και τον προϊστάμενο του συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ, μας έκαναν να πιστέψουμε πως η υπόθεση του δήθεν εθνικού χρέους και της αντισυνταγματικής δανειακής σύμβασης που είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μνημόνιο, θα έκλεινε μια για πάντα γιατί το ποσοστό του ελλείμματος επί του ΑΕΠ που παρουσίασαν ήταν πλαστό.

Οι καταγγελίες της κ. Γεωργαντά αφορούν τόσο μέλη της ΕΛΣΤΑΤ, όσο και μέλη της EUROSTAT και της ευρωπαϊκής επιτροπής (κομισιόν). Το θέμα έχει τεράστιες διαστάσεις, εάν βέβαια η «Δικαιοσύνη» φτάσει στην αλήθεια. Όλη η Ευρώπη πρέπει να δείξει ενδιαφέρον στην καμπή της κρίσιμης αυτής δικογραφίας και ιδιαιτέρως η προσφάτως εισαχθείσα στο ολέθριο καθεστώς του ΔΝΤ, Κύπρος.
Συγχαρητήρια στην κ. Γεωργαντά για το πολύτιμο έργο της και για την πατριωτική υπερηφάνειά της. Η κ. Γεωργαντά μόλις αντιλήφθηκε την εκτροπή των μελών της ΕΛΣΤΑΤ, παραιτήθηκε από μέλος και κατήγγελλε τα όσα γνώριζε. Ο αγώνας της, πέρα από τα προφανή απτά αποτελέσματα που αποφέρει, λειτουργεί και ως φάρος ηρωισμού, ήθους και ακεραιότητας,  στο απέραντο σκοτάδι προδοσίας που έχει πλακώσει την ελληνική γη.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus