Διυλιστήριο: Νέα υποβολή Ε9 από όλους

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Νέα υποβολή Ε9 από όλους

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά νέα δήλωση Ε9, ανεξάρτητα αν το 2012 επήλθε κάποια αλλαγή στα περιουσιακά στοιχεία. Καλούνται να συμπληρώσουν οκτώ κωδικούς, ώστε η εφορία να έχει την κατά το δυνατόν πληρέστερη εικόνα, για να φορολογήσει αναλόγως.
Εξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου να υποβάλουν ηλεκτρονικά νέα δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9), συμπληρώνοντας 8 νέους κωδικούς.
Στόχος είναι η εφορία να έχει πλήρη και αναλυτική εικόνα για την περιουσιακή κατάσταση κάθε φορολογουμένου, ενόψει της επιβολής του ενιαίου φόρου στα ακίνητα και την κατάρτιση του περιουσιολογίου.
Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus