Διυλιστήριο: Αίγυπτος: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όλη η χώρα

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Αίγυπτος: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όλη η χώρα

Στους 421 ανέρχονται οι νεκροί από τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Αίγυπτο, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας διέλυσαν τα "στρατόπεδα" καθιστικής διαμαρτυρίας οπαδών του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στο Κάιρο.

Οι αδελφοί μουσουλμάνοι μιλούν για πάνω από 2.000 νεκρούς κάνοντας λόγο για σφαγή.
“Όλοι οι τραυματίες που έφτασαν στο νοσοκομείο τραυματίστηκαν από πραγματικές σφαίρες…στο κεφάλι, στο στήθος, στα μάτια. Δεν ήταν φυσίγγια όπως λένε αλλά πραγματικές σφαίρες” είπε γιατρός του νοσοκομείου Αλ Ανταουίγια.


Πλην του Καΐρου, συγκρούσεις σημειώθηκαν και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως στις βόρειες επαρχίες της Αλεξάνδρειας και της Μπεχέιρα, αλλά και στις κεντρικές του Ασιούτ και της Μένια.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus