Διυλιστήριο: Ολοκληρώνεται το έγκλημα ..Στην Πειραιώς ο Καραμούζης.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώνεται το έγκλημα ..Στην Πειραιώς ο Καραμούζης.

Στο δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσεται από την 1η Σεπτεμβρίου ο Νικόλαος Καραμούζης, μετά την ..άκρως επιτυχημένη πορεία του στην Eurobank.

Πλέον, πηγαίνει ως Σύμβουλος Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Πειραιώς, με τον κ. Καραμούζη να έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου μετασχηματισμού της Γενικής Τράπεζας σε ανεξάρτητο επενδυτικό και αναπτυξιακό οργανισμό.

Ιδιαίτερα, η Γενική Τράπεζα θα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, κυρίως σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, περιουσίας, αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και άντλησης επιχειρηματικών και στρατηγικών κεφαλαίων από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές, παράλληλα με την ανάπτυξη των εργασιών διαχείρισης επενδυτικών διαθεσίμων πελατών, την εξειδικευμένη και μακροχρόνια χρηματοδότηση επιχειρήσεων και τη διαχείριση προβληματικών δανείων.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus