Διυλιστήριο: Ποια τελικά θα είναι η επιτυχία Σαμαρά στην επίσκεψη στην Αμερική ;;;; Αυτή που ήταν του Γ.Παπανρέου ;;; VIDEO Παπανδρέου Ομπάμα

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ποια τελικά θα είναι η επιτυχία Σαμαρά στην επίσκεψη στην Αμερική ;;;; Αυτή που ήταν του Γ.Παπανρέου ;;; VIDEO Παπανδρέου Ομπάμα

Επειδή σαν λαός ξεχνάμε πολύ γρήγορα να θυμίσουμε ότι δεν είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας ο κύριος Σαμαράς που πάει Αμερική. Ο προηγούμενος ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου λίγο πριν την επέτειο της 25η Μαρτίου εν καιρώ μνημονίου (το 2010). Μάλιστα μίλησε και για την λέξη ‘’φιλότιμο’’. Τι επέφερε η συνάντηση Παπανδρέου – Ομπάμα ;;;; Ακόμα ψάχνουμε τα οφέλη …..









Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus